درسته
سابقه کار واست نمیشه
باید تو یکی از ادارات دولتی کار کنی و مدرک کارمندی داشته باشی تا سابقه کاری محسوب بشه
یا یه جا دیگه به هرحال مدرک کار باید داشته باشی
Printable View
درسته
سابقه کار واست نمیشه
باید تو یکی از ادارات دولتی کار کنی و مدرک کارمندی داشته باشی تا سابقه کاری محسوب بشه
یا یه جا دیگه به هرحال مدرک کار باید داشته باشی
سلام .
اگر آموزشگاه رسمی فنی و حرفه رفته باشین با احتساب شرایطی دوره آموزشیتون معادل سابقه کار هست. آیین نامه اش رو دارم . تایپ می کنم براتون می ذارم.
من این آیین نامه رو حدود شش ماه پیش از فنی و حرفه ای گرفتم . این آیین نامه که 14 سال عوض نشده بوده بعید می دونم تو این شش ماه عوض شده باشه. اطلاعات دقیق تر رو می تونید از خود سازمان فنی و حرفه ای بپرسید:
مزایای گواهینامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای:
در اجرای تبصره ماده 10 آیین نامه ایجاد مراکز کارآموزی و جوار کارگاهی و بین کارگاهی موضوع تبصره 2 ماده 110 قانون کار جمهوری اسلامی ایران (مصوب 27/10/1371) هیئت محترم وزیران و آیین نامه اجرایی تبصده 1 ماده 49 قانون مذکورو بر اساس بخشنامه 4660/ن تاریخ 24/2/1373 معاونت نظارت بر روابط کار وزارت کار و امور اجتماعی ضوابط جایگزینی و احتساب دوره های آموزشی فنی و حرفه ای به جای تجربه شغلی (سوابق کار) در طرح های طبقه بندی مشاغل کارگاههای مشمول قانون کار به شرح ذیل می باشد:
1- مشخصات دوره ها و میزان حداکثر تجربه های معادل آنها:
الف) طی دوره آموزشی طرح 18 ماهه مهارت تخصصی (برابر 2800 ساعت) معادل 8 سال تجربه.
ب) طی دوره آموزشی طرح 18 ماهه مهارت تخصصی (برابر 2700 ساعت) معادل 7 سال تجربه.
ج) طی دوره آموزشی طرح 9 ماهه (برابر 1200 ساعت) مهارت درجه یک معادل 6 سال تجربه.
د) طی دوره آموزشی طرح 6 ماهه (برابر 900 ساعت) مهارت درجه دو معادل 4 سال تجربه.
ه)طی دوره آموزشی مراکز جوار و ضمن کار، آموزش ارتقاء مهارت کمتر از 6 ماه، به تناسب مدت دوره حداکثر 3 سال تجربه
2- شرایط جایگزینی :
الف) احتساب دوره های مذکور به جای تجربه شغلی مستلزم صدور گواهینامه تعیین درجه استاندارد مهارت توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای
ب) احتساب دوره های مذکور در یند 1 به جای تجربه شغلی مستلزم تناسب دوره با شغل بوده و بایستی با رعایت شرایط احراز پیش بینی شده برای شغل مورد نظر صورت گیرد.
ج)در صورت طی دوره آموزشی به ترتیب مندرج در بند 1 به شرط تناسب دوره آموزشی با شغل از تاریخ صدور گواهینامه توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای سوابق کسر شده بابت شرایط احراز تجربی یا تحصیلی حداکثر معادل سالهای تجربه ای که برای فرد مشخص شده به فرد ذیربط مسترد می گردد.
د) با توجه به ضوابط جایگزینی تجربه به جای کمبود مدرک تحصیلی دز طرح های طبقه بندی مشاغل در صورت تکمیل سابقه تجربه مورد نیاز ( از مجموعه سوابق عملی و آموزشهای جایگزین شده) باقیمانه تجربه اکتسابی ناشی از آموزش ( به ترتیب مقرر در یند 1 ) می تواند جایگزین کمبود مدرک تحصیلی (تا حد مقطع لیسانس شود)
ه) در احتساب دوره های آموزشی به جای تجربه یا تحصیل، هنگام ارتقاء شغل، ضوابط مندرج در طرح طبقه بندی مشاغل کارگاه در زمینه ارتقاء ضروری است.
اقایون سلام.
من چند وقت این موضوع شنیدم.
شماها تایید یا رد کنید.
یارو میگفت با مدرک دیپلم کامپیوتر میتونید مستقیم برای کارشناسی ارشد توی پیامنور (فراگیر ) ثبت نام کنید.
به نظر خودم که خیلی چرته اما یارو از این آموزشگاههای آمادگی فراگیر برای پیام نور داشت.
والا فکر نمی کنم همچین چیزی صحت داشته باشه ...اگه اینجوری باشه اونایی که فراگیر میخونن یه ضرب برا کارشناسی ارشد ثبت نام می کردن دیگه بیکار نیستن که هی کنکور بدننقل قول:
نه دوست خوب همچین چیزی به هیچ عنوان امکان ندارهنقل قول:
اینی که این نفر به شما گفته مثله اینکه یکی بدون اینکه دوره دبیرستان رو بخونه بره دانشگاه
پیش نیاز کارشناسی ارشد اینه که دوره کارشناسی گذرونده بشه
من 130 ساعت براي تعميرات موبايل گرفتم
و دو سال هم هنرستان بودم كلا چقدر مي شود
خب منم همین فکر را میکردم.
اما یارو میگفت امتحانش سخته و فعلا چند تا رشته که یکیش همین کامپیوتره میشه این کار رو کرد.
راستی مگه با دیپلم کامپیوتر میشه مستقیم کارشناسی ثبت نام کرد!!
کاردانی پس چی میشه!!؟
کاملا درسته -صد در صد درستهنقل قول:
دوستان مثل اينکه زياد با پيام نور آشنايي زيادي ندارن من وقتي که ديپلک کامپيوتر رو گرفتم يکي از گزينه ها پيام نور بود کارداني ديگه نداشت ارگ اشتباه نکنم بعد از ثبت نام چند واحد درس بهت ميدن (اسمت هست دانش پذير نه دانشجو) بهد اگر اون در س ها رو قبول شدي ميشي دانشجو يک ضرب ميري براي کارشناسي
منظور دوستمون کارشناسی ارشد بود نه کارشناسینقل قول:
که یه ضرب ارشد نمی شه
برا فنی ها هم اینجوریه ؟
نمیشه یه دفه کارشناسی ارشد بخونی
حتما باید اول کارشناسی بخونی بعد ارشد
چنین چیزی ممکن نسیت
تا جایی که اطلاع دارم گذروندن دوره هنرستان سابقه کار حساب نمی شه.
اما دوره تعمیر موبایلتون اگر مستقیما زیر نظر فنی و حرفه ای باشیه و مدرکتون هم مدرک فنی و حرفه ای باشه باید شامل این قانون بشه. اما با توجه به اینکه ساعت دوره ای که گذروندید 130 ساعت بوده باید دقیقش رو از خود سازمان فنی و حرفه ای سوال کنید. چون با توجه به نوع دوره فرق می کنه.
راستی فکر می کنم مدرک فنی و حرفه ای قابل ترجمه و ارائه به کشورهای دیگه هم هست.
چند سال پیش یکی رو می شناختم که فنی و حرفه ای در دو دوره الکترونیک و تعمیر وسایل برقی (هم مقدماتی و هم پیشرفته ) شرکت کرده بود و مدرکش رو ترجمه کرد و با خودش برد کویت. دیگه نمی دونم اونجا چه قدر به دردش خورد . ولی در خارج از کشور حداقل به عنوان این که شما یه دوره ی آموزشی رو تو ایران گذروندید قبول دارند.
باز هم تاکید می کنم که مدرکتون باید از خود سازمان فنی و حرفه ای باشه نه هر آموزشگاهی که مجوز فنی و حرفه ای داره.
موفق باشید.
پس اينكه مي گويند بين الملي است پس چي هست
الكي است
نه الکی نیست. کشورهای دیگه قبولش دارند.
فقط باید ترجمه بشه.
من حداقلش رو خدمتتون عرض کردم که اگه یه کشوری اصلا هم نخواد قبول کنه نمی تونه بگه شما دوره رسمی رو نگذزوندید و نمی تونه مجبورتون کنه که دوباره تو همون کشور برید و دوره بگذرونید. و دوره شما رو باید قبول کنه.
نکته دیگه اینکه با مدرک فنی و حرفه ای در ایران میشه وام خوداشتغالی با بهره بانکی کم گرفت. فقط یه کم دوندگی داره.
اولادر مورد وام
پشت گوشت را ديدي وام هم ديدي
در مورد اون مدرك كدام كشورها قبول مي كنند
وام رو میشه گرفت. خواهر من دوتا مدرک فنی و حرفه ای داره با هردوتاش هم وام گرفت. البته حرف چند سال پیشه.
در مورد دوم هم دقیقا اطلاع ندارم . بستگی به استاندردهای کشور مورد نظرتون و نوع مدرکتون داره. مثلا در زمینه کامپیوتر بعضی از کشورها فقط و فقط استانداردهای مایکروسافت رو قبول دارند .
در کل مدرک شما کمک می کنه که ازتون نخوان که دوباره دوره آموزشی رو بگذرونید و به گذروندن امتحان استاندارد خودشون کفایت کنن. به هر حال در خارج از کشور تو هر رشته ای که باشید چه برای ادامه و تکمیل دوره و چه برای کار یه سری مراحل مثل مصاحبه و گزینش و ... داره.
اما کشورهای عربی مثل سوریه مدرک رو قبول دارند.
به نام خدا
سلام
من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر رو تو ایران گرفتم.
الانم تو یکی از دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم در خارج از کشور مشغول به تحصیلم.
تقریبا دو سال رو هم گذروندم(یک سال پیش دانشگاهی خود دانشگاه اینجا + یک سال هم رسما در دانشگاه)
الان میخواستم مدرکم رو منتقل کنم و تو ایران ادامه تحصیل بدم.
آیا برای کارشناسی مدرک پیش دانشگاهی ایران لازمه!!؟
اصلا بدون پیش میذارن برم دانشگاه!!؟
ممنون :11:
اسم آموزشگاهه هم برهان بود تو اصفهان
میشه گفت تقریبا بین المللی هنوز همه کشورها قبولش ندارن ولی خب هستن بعضی از کشورها مثل سوریه . امارات . پاکستان . و...
وام هم میشه گرفت ولی خیلی باید بدویی
اگه دیپلم فنی و حرفه هستین پیش دانشگاهی نیازی نیست
موفق باشی
بیشتر دانشگاهها اونور آب دوره ای به عنوان پیش نیاز یا مقدماتی دارند اگر اونو گزرونده باشید نیازی به پیش نیست
مهلت ثبتنام در آزمون ورودی دورههای کاردانی نظام جدید آموزشکدههای فنی و حرفهای سال 1387 تمدید شد
سازمان سنجش آموزش کشور -15/02/87
سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون ورودی دورههای کاردانی نظام جدید آموزشکدههای فنی و حرفهای سال 1387 میرساند که به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون برای ثبتنام در آزمون فوق اقدام ننمودهاند، با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ گردیده که:
1ـ در روزهای دوشنبه 16/2/87 و سهشنبه 17/2/87 منحصراً در باجههای مرکزی شهرستانهای مختلف کشور (به جز شهرستان تهران که به شرح بند 2 ذیل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغایت ساعت 19 هر یک از روزهای مذکور، نسبت به توزیع مدارک ثبتنام اینترنتی اقدام گردد.
2ـ در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روز دوشنبه 16/2/87 تا ساعت 19 روز سهشنبه 17/2/87 منحصراً در مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزیع مدارک ثبتنام اینترنتی داوطلبان متقاضی ثبتنام اقدام شود.
ضمناً به اطلاع میرساند داوطلبان متقاضی ثبتنام در آزمون مذکور که کارت اعتباری ثبتنام اینترنتی را تا تاریخ 17/2/87 دریافت میدارند، میتوانند تا ساعت 24 روز سهشنبه 17/2/87 با مراجعه به نشانی پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور () ، نسبت به ثبتنام اینترنتی در آزمون مذکور اقدام نمایند.کد:www.Sanjesh.org
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
آقا سلام.
یکی از دوستان داره برا دیپلم کامپیوتر میخونه!
شهریور دیپلم میگیره.
الان میتونه دانشگاه ثبت نام کنه بعد مدرکشا ارائه بکنه؟
من اینو از یکی دیگه شندیم که تا یک سال وقت دارند که مدرک دیپلم را ارائه کنند.
اگه میشه بگید چه رشته ای و کدوم مقطع میتونه بره!
من دی ماه دیپلم کامپیوتر گرفتم و همون ماه هم تو کنکور آزاد شرکت کردم و الان تو شهرک غرب دارم میخونم ولی خدا وکیلی بین کاردانی ها و کارشناسی ها تبعیض هستش..دولتیش که میگن مدرسه پسرونست!اینجا هم که اسمش دانشگاست برخورد خوبی ندارند حتی استاداشون..نمیدونم شاید چون ترم اول هسیم اینطوریه.درمورد درساش هم به هر حال جبرانی بهمون میندازند البته من کاردانشی بودم و فیزیک ریاضی و زبان جبرانی دادند..زبان رو تو کنکور خیلی بالا زدم ولی ...!!
فیزیک هم اسمش جبرانیه .درواقع فیزیک مکانیک هستش و بسیار سخت!!خصوصا برای ماها که تو دبیرستان فقط فیزیک 1 رو خوندیم.معارف اسلامی هم ترکیبی از فلسفه و منطق رشته علوم انسانیه!!!
مبانی مهندسی نرم افزار.سیستم عامل 2.مبانی وی بی و وی بی پیشرفته رو هم تو یه ترم بهمون دادند!!!شیوه ارائه هم هست!!!
ممنون از جوابهاتون:)
من الان دوره پیش نیاز رو تو دانشگاههای اینجا گذروندم.
پس یعنی الان میتونم واسه کارشناسی انتقالی بگیرم!!؟
درباره قبول کردن تعداد واحد و دانشگاهی که میشه انتقال داد اطلاع دارید!؟
تبعیض که خیلیه ...دولتی هم مختلط نیست ...آزاد اینجام مختلط نیستنقل قول:
چرا باید برخورد خوبی نداشته باشن ؟
می گفتن اگه توکنکور هر کودوم از درسای فیزیک زبان ریاضی رو بالای 50 بزنی حذف می شه ولی ما که همچین قانونی ندیدیم ...
کامپیوترا فیزیک مغناطیس می خونن که ...چرا مکانیک پس ؟!؟!
من خودم ترم 2 ام ...ولی به ما ( چه فنی چه کار و دانش) فیزیک پیش ندادن و برا وی بی هم مبانی ندادن و همون به اصطلاح پیشرفته رو خوندیم ( همون مباحثی که تو هنرستانم خونده بودیم ):13:
مبانی وی بی پیشنیاز پیشرفته ست اما پیشنیاز ها رو همزمانم می شه خوند ...
در ضمن دوست عزیز حال و هوای ترم 1 خیلی بده انگارتازه اومدی مدرسه ولی ترمای بعد اینجوری نیست ...
موفق باشین ...
شما بهتره با یکی از دانشگاه های اینجا مشورت کنین
حالا یا تلفنی یا حضوری ...
اگه پیش نیاز رو گذروندی مشکلی نیست!ولی وای به حالت اگه پیش نیاز یا پیش دانشگاهی نداشته باشی!!!
من که الان کچل شدم با این پیش دانشگاهی!!برای پذیرش در دادگاه تعهد دادم که تا 3 ماه دیگه براشون میارم!تقریبا تمام کشورهای خارجی این جوریند به خصوص اونهایی که سبکشون در دانشگاهها انگلیسیه!!مثل هند!!!
آمار شرکت کنندگان در آزمون کاردانی پیوسته سال 1386 را میتوانید به صورت کامل و به تفکیک رشته، گرایش ( فنی یا کاردانش ) و جنسیت در لینک زیر مشاهده نمایید.
سوالات عمومی سال 86 رو هم میتونین تو تاپیک ( سوال های امتحانی ) دانلود کنینکد:http://karshenasi.com/page/sh-kardani-86.htm
حالا کنکورش کی هست
کنکور کاردانی 4 مردادنقل قول:
و کاردانی به کارشناسی هم 21 تیر باید باشه
بله تاريختون درسته .....نقل قول:
و کاردانی به کارشناسی هم 21 تیر باید باشه
كجاش درسته ؟نقل قول:
چرا ملت رو گمراه ميكنين !!! :31:
دوستان آزمون كارداني به كارشناسي 20 تير هست
كارداني هم 4 مرداد ( اينو درست گفتيد فقط )
لينك معتبر از سازمان سنجش :
کد:http://82.99.202.130/Other/1386/860823_01.php
بله دوست عزیز ... من معذرت میخوام ..اشتباه شد ...نقل قول:
آخه ببینید اینجا چی نوشته :
آزمون ورودي كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده انشاءالله در روز جمعه 21/4/86 برگزار خواهد شد.:5:
خواهش ميكنم :40:
فقط چيزي كه سازمان سنجش ميگه معتبره ! جاهاي ديگه رو بي خيال :21:
مثلا من ميگم 30 خرداده ! تو برو ببين 30 خرداد اگه ازت امتحان گرفتن بيا من اسممو عوض ميكنم :31:
اتفاقا این تو خود سایت سنجش بود :31:نقل قول:
داريا جان تورو خدا بگو از چه طريقي اقدام كنم واسه وامنقل قول:
چون تو تهران پول ميگيرن تا وامرو جور كنن ممنونت ميشم
سلام من یک سال ریاضی خوندم حالا میخوام رشتمو عوض کنم برم فنی الکترونیک از ریاضی خوشم نمیاد.کار درستی میکنم یا اشتباه؟
سلام .نقل قول:
خوب اگه از ریاضی خوشتون نیومده و به الکترونیک علاقه دارین و می دونید که تو این رشته موفق می شین ،
چرا باید کار اشتباهی باشه !!!
البته رشته های فنی هم همچین بدون ریاضی نیستن ...
این نظر من بود .
موفق باشین ...