دوست خوبم بعد از عید فکر کنم این سری از گوشی های موتو که U9 و E8 باشند وارد ایران بشند توی تیزر های فیتکو که عکسشون بود البته اگه از اینهایی که جدید وارد شدن استقبال بشه....نقل قول:
Printable View
دوست خوبم بعد از عید فکر کنم این سری از گوشی های موتو که U9 و E8 باشند وارد ایران بشند توی تیزر های فیتکو که عکسشون بود البته اگه از اینهایی که جدید وارد شدن استقبال بشه....نقل قول:
بچه ها یک نظر سنجی گذاشتم تا بدونم چقدر موتو های جدید تو ایران طرفدار پیدا میکنند اگه شرکت کنید ممنون میشم ....:11:
من موتورلا را دوست دارم ، ولی نه به اندازه .... ، میخوام گوشیم رو عوض کنم (البته اگه بتونم ازش دل بکنم!) ، اپاچی خیلی داری با آب و تاب از این گوشی ها تعریف میکنی!!
البته دارم برای یو 9 دندون تیز میکنم!!
ممنون از اطلاعاتت
راستی تو اینو خریدی؟ به نظرت خوبه من بخرم؟
در ضمن موزیک پلیرش چطوره؟
ویندوز مدیا پلیر داره؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی ....نقل قول:
باید بگم موتورولا یکی از بهترین برندهای موفق جهان هستش که من واقعا از طراحیش لذت میبرم ...
apachi جان نمیخواستم این پستو بیارم بالا ... زیاد هم چیزی نمیگم ... فقط :
بیشتر تحقیق کن دوست خوبم ...
موفق باشی ....
عزیزم حق صدرصد با شماست من فقط در زمینه دوربین رو گفتمنقل قول:
من تندروی کردم بازم من ازتون معذرت خواهی میکنم و سعی میکنم که به عقدیه با ارزش شما احترام بگذارم ....
سلام دوستان
این داستان واگذاری بخش موبایل موتورولا که میگفتن یا دیگه موتورولا قصد داره گوشی تولید نکنه واقعیت داره؟؟؟؟؟ خدا کنه که حقیقت نداشته باشه وموتو همچنان پر قدرت به کارش ادامه بده
خوب پس به این مطلب دقت کنید...نقل قول:
دوربینهای جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه چنین چیزی، کاهش «حساسیت» و افزایش «نویز» دوربین است، چرا که میزان نوری که به وسیله هر یک از این پیکسلهای کوچک جمعاوری میشود، کمتر خواهد بود.
ما انتظار داریم که افزایش پیکسلها، جزئیات بیشتری در اختیار ما بگذارد و به عبارتی وضوح عکس را بالا ببرد ولی باید توجه داشت که برای داشتن یک عکس پروضوح به لنزهای بهتر با خطای رنگی Chromatic aberration کمتر هم نیازمندیم. اما این لنزهای بهتر، ابعاد بزرگتری هم دارند و نمیتوانند در دوربینهای کوچک امروز جاسازی شوند.
به علاوه در پیکسلهای کوچکتر، پدیده فیزیکی «پراش» نور بیشتر میشود و وضوح عکس را کم میکند.
مشکل اصلی در دوربینهای با پیکسل بیشتر واقعا تعداد پیکسل بیشتر نیست، بلکه کوچک شدن تعداد پیکسلها است. اگر بخواهیم با افزایش تعداد پیکسل، وضوح و کیفیت بهتری در عکسها ببنیم، باید اندازه حسگرها و لنزها را بزرگتر کنیم و این کار مسلما دوربین را بزرگتر خواهد کرد. اما مشتریهای آماتور این روزها چندان میانهای با دوربینهای بزرگ ندارند.
منبع:
البته این مطلب بیشتر مربوط میشه به مگا پیکسل های بیشتر از 6 در دوربین دیجیتال و 3.2 در موبایل با توجه به اندازه لنز...کد:http://6mpixel.org/en/?
دوست عزیز سلام ....نقل قول:
سلام دوستان
این داستان واگذاری بخش موبایل موتورولا که میگفتن یا دیگه موتورولا قصد داره گوشی تولید نکنه واقعیت داره؟؟؟؟؟ خدا کنه که حقیقت نداشته باشه وموتو همچنان پر قدرت به کارش ادامه بده
حدود 1 ماه پیش ( 12 فوریه 2008 ) شرکت موتورولا در MWC به طور رسمی از شرکت سامسونگ خواست که سهامشو با قیمت بیش از 12 بیلیون دلار بخره و نذاره موتورولا از رده سومی پایینتر بره ... کره جنوبی هم گفته فناوری سامسونگ بیش از اونی هستش که بخواد با موتورولا شریک بشه و این وسط سود کمی نصیب سامسونگ میشه ....
دقیقا یک روز بعد موتورولا اعلام کرد که هرگز از صحنه تلفنهای همراه محو نمیشه .... در همون روز هم برخی از سایتها به همکاری موتورولا و Dell اشاره کردن
چند روز بعد هم بیشتر سایتها نوشتن که موتورولا بیش از 200 نفر از کارکنان خودشو در یکی از شهرهای آمریکا ( اسم شهر یادم نیست ) به علت نا مشخصی اخراج کرده ....
الجی هم که اعلام کرد میتونه در زمینه فروش در جایگاه موتورولا ( سوم ) قرار بگیره ...
امیر جان سلام ...نقل قول:
خوب پس به این مطلب دقت کنید...
دوربینهای جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
مطلب این سایت واسه چه تاریخی هست ؟
یه خورده قدیمی به نظر میاد ...
در حال حاظر لنزهای 4.75 در 14.25 میلیمتر و 17.4 میلیمتری هم روی گوشیها قرار میدن ...
الیته اگر منظور این سایت لنز باشه !
موفق باشین ....
دوست خوبم در روزی پایانی نمایشگاه سخنگوی موتورلا گفت تمامی این بحث ها شایعه بود و برای تضعیف این برند به کار رفته موتورلا 200 نفر ار کارمنداش رو مثل نوکیا که کارخونش رو توی آلمان به خاطر هزینه بالا بست اخراج کرده ولی در کنارش اولین گوشی خودش و با سوخت هیدروژنی معرفی کرد و یک روز بعد هم شرکت Buzz که یکی از بزرگترین پخشکننده های اینترنتی موزیک در دنیاست رو به قیمت های ملیون دلاری خرید که این ثابت میکنه پروژه های موتورلا ادامه داره سخنگوی موتورلا گفته بود هنوز هیچ صحبتی با هیچ برندی برای فروش سهام موتورولا نکرده .....نقل قول:
لطف کنید جواب ما رو هم بدیننقل قول:
سري جديد موتو تقريبا همشون از wmp استفاده ميكنند اگه موتو بخري مطمئن باش كه ضرر نميكني من خيلي ها رو ميشناسم كه وقتي موتو خريدن تازه فهميدن گوشي موتو چه غوليه
سلام دوست عزیز منم خریدم گوشی عالیه ایه .
فقط یه مشکل دارم من باهاش بعضی جاها یه دفه unregisterd simcard میزنه رو گوشی و انتن نداره زنگ بزنی میگه گوشی خاموشه . در صورتی که همه هم انتن دارن اونجا . باید تغییر مکان بدم (طولانی مثلا از ونک به تجریش)و بعد خاموش روشن کنم درست میشه . خیلی بده گوشی تو جیبمه در میارم میبینم اینجوری خدا میدونه چند ساعت بوده که اینجوری و من خبر ندارم . شما این مشکلو نداشتی ؟
در ضمن چرا در اومدن سیمکارت انقد سخته . شما چجوری در میاری ؟
یه سوال مهم؟
گوشی z8 که سی پی یوش 300 mhz هستش چجوری سریع ترین سیمبین جهان هستش؟؟؟؟؟
یه جورایی دارم به z6 شک میکنم نکنه سی پی یوش 500 mhz نباشه
آخه اگه واقعا اینجوری باشه که z6 با سیستم عامل لینوکس واقغا می ارزه
تو رو خدا بگین جریان چیه
آخه من چشمم این z6 رو گرفته
عزیزم Z8 دوتا پردازنده داره :27:نقل قول:
ARM9
TI 2420
ولی سرعتش به خاطر اینا نیست به خاطر رم داخلیش که یک نوع رم نظامی هستش و برای اولین بار توی مبایل ها به کار رفته....
برای اطلاعات ببشتر در مورد این گوشی ببین خود ایرانی ها چی نوشتن...
سیستم عاملش منحصر به فرده و جدیترین سیمبینی هست که تو بازاره و فقط توی سری Z8-Z10 موتورلا هستشکد:http://www.writeage.com/motorola_rizr_z8_review.html#more
ساسان عزیز د رمورد Player z6 خود WMP نیست ولی از WMP لیسانس داره و روی جعبش هم حک شده
تنظیماتی برای صدا داره که شرط میبندم توی هیچ گوشی ندیدی مثل Streeo efect-base boast -Soruond
در مورد قدرتش باز هم مشکلی داشتی سری به زن به صفحه اصلی این سیاتتوی رتبه چهارم تو کل گوشی هی موجود توی جهان میبنیش...:8:کد:http://www.jbenchmark.com
عزیزم CPU صدرصد 500MHZ هستش که وقتی ازش کار بالا بکشی سریع تر هم عمل میکنه و برنامه Benchmark مینوشت 530mhz
کسی تا حالا با Z8 کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار واسش گیر میاد؟
عزیزم من کوشی رو تا گرفتم فلشش کردم و هرگز با همچین مشکلی روبرو نشدم اگه به بخش آموزش فلش گوشی های موتو برید آموزش دادن نحوه فلش کردن گوشی ها موتو فلش چجدید این گوشی هم تو سایت Monsterpack:نقل قول:
Reflash:کد:http://rapidshare.com/files/60546105...2_1FF.rar.html
R60_G_80.33.44R_Reflash_Z6_By_Kimi_1FF
کد:http://rapidshare.com/files/60548416...i_1FF.rar.html
حتما از اینها استفاد کن صد درصد مشکلت حل میشه چون موضوع اصلی این ورژنش قوی تر کردن سیگنال ها است... گوشی ها موتو تنها مکشلی که ندارن آنتن دهی هستش و پا به پای 3310 میان ..
نرم افزار های سیمبن سری 3 همه روش کار میکنن ولی سری 3.2 که برای خود این گوشی هست روی هیچ گوشی دیگه ای کار نمیکنهنقل قول:
تو این یکی دو روزه واسه کسی میخرمش...:46:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فقط من گشتم قسمت اموزش فلش رو پیدا نکردم . ممکنه لینک بدی ؟ برای فلش هم باید اون دو تا فایلی که دادی دانلود کنم دیگه ؟
عزیزم فردا کامل برات توضیح میدم که قدم به قدم چه باید بکنی...
ممنون از جوابتوننقل قول:
و اما سوال نهایی(ببخشید اگه زیاد سوال میکنم)
این گوشی سیستم عاملش لینوکسه درسته؟(چون من یه جورایی شنیدم که لینوکس کامل نیست و یه چیزی به نام juix هست خواستم اینو بدونم)
اگه سی پی یو اینقدر کامل باشه و سیستم عامل لینوکس باشه و این همه امکانات و طراحی زیبا و جنس گرون فیمت بدنه داشته باشه پس چرا قیمتش اینه(در صورتی که مدل های دیگه مثل z8 v8 v9 و... قیمتاشون سر به فلک کشیده)
نه این که بگم چون ارزونه بده
اما یه کم شک کردم که نکنه خبری باشه
آخه من میخوام این گوشی رو بگیرم
عزیزم خارج از افراطی گری لینوکس خیلی حسن ها داره خیلی بدی هانقل قول:
محاسن
در مورد لینوکس خوبه بدونی این سیستم عامل قدرتمندترین سیستم عاملی که برای مبایل طراحی شده Windows CE خودت هم میدونی یک سیستم عامل قدرمتمنده برای کار های اداری ولی هرگزنمی تونه کار های یه کامپیوتر خونه رو شبیه سازی کنه در مورد سیمبین هم که واقعآ سیستم عاملی خوبی هستش و براش برنامه های زیادی نوشته شده ولی تمام سیستم عامل های فوق گوشی رو به عنوان یک PDA استفاده کردند
ولی Linux
این سیستم عامل از نظر ساختار دقیقآ مثل لینوکسی هستش که روی pc های خونه نصب میکنی از نطر نرم افزاری رشد میکنه و باز هستش یعنی وقتی نرم افزاری خاص روش نصب میکین به سیستم عاملش اضافه میشه و بعد از اون اون فرمت رو همیشه با همون برنامه باز میکنه
توی سیمبین میتونی Winows 3.1
یا Dos رو نصب کنی؟
ولی من سیستم عامل های فوق رو توی A1200 اجرا کردم و حتی بازی Duke nukem
ورژن Dos رو اجرا کردم...
این برای من خیلی پیشرفته که فایل Exe را توی مبایلم اجرا نه شبیه سازی کنم...
هنوز هیج دستگاهی نیومده که به تونه اجرا کنه ولی همین شبیه سازی کردن هم منحصر میشه به لینوکس و هرگز کار سیمبین یا ... نیست.
هرگز نمی تونی چون ساختار پردازنده های مبایل های مبتنی بر سیمبین X86 نیست ولی پردازنده A1200-Z6-V8-V9دقیقآ مثل پردازنده PC رفتار میکنه و با زبان ++C قابل کنترله
بعد از این همه حرف
بدی های لینوکس :
هنوز برنامه های که به اندازه قدرتش باشه براش نوشته نشده-برای تعمیرات گوشی ناشناخته هستش و باید یا گوشی گارانتی داشته باه یا تامییر کارش علاوه بر مبایل لینوکس بدونه.-کمبود کلی برنامه-سنگینی سیتسم عامل نیاز به یک دستکاه قدرتمند داره
محاسن:
آینده روشن چون IBM,MOTOROLA,FIC ,LINUX تمامی این بنیاد ها پشت این پروژه هستند
انتظار بالا از سیستم عامل مبایل -لینوکس تو گرافیک و برنامه های گرافیکی فوق لعاده هستش...
در مورد قیمت پایین Z6
تمامی گوشی های موتورلا به علت استراتژی جدید موتو 15 درصد افت قیمت پیدا کرد تا فروشش بالا بره و اینقدر مردم نگن گرونه
این قیمت واسه Z6 عالیه چون دوربینش 2 مگا پیکسلی هستش وبا تمامی این امکاناتی که داره تو رده 2 مگا پیکسلی ها هست.
Z8-Z9هم بالای 500 بودن چون بدنش فوق العاده گرون هستش و یک نوع فلز بسیار مقاوم و براق شیک هستش همچنین صفحه رویش تاچ هستش برای گوش دادن موزیک کافیه با اانگشتات کار کنی
من Z6 روچند روز بیشتر نیست دارم ولی یک Z3 داشتم شاید باور نکنی اگه بگم 30 دقیقه تو ماشین لباس شویی بود فقط باتریش خراب شد و اخر هم 150 فروختمش
در کل برند هایی چون نوکیا و موتو وقتی روی یک گوشی خیلی ویراژ میدن معلومه واقعآ روش کار کردن .
موتو هم 1 سالی همش از Z6 میگفت من که خوابشم نمیدیدم اینجا ببینمش..
فیتکو هم انصافآ گارنتی خوبی هست من خودم زدم یک A1200خراب کردم تا جایی که نتونستن درستش کنن با یک نوش عوض کردن
خیالت راحت باشه اگه 15 درصد افت قیمت نبود هرگز این گوشی ها وارد ایران نمیشدن...
ممنون از پسته مفیدتون... خیلی استفاده کردم...(63)
البته فکر کنم سیمبین UIQ باشه که برنامه هایی که روی سری 60 ورژن3 نوکیا نصب میشه روی این گوشی نصبنمیشه و باید بری دنبال برنامه های گوشیهایی مثل P990...نقل قول:
ایول خیلی حال کردمنقل قول:
حالا آخرش این z6 لینوکس کامل هست یا نه؟
و این که چرا مثل a1200 نیست(منظورم امکاناتی مثل تاچ اسکرین و حالت منو ها و... هستش)
حالا به نظر خودت من z6 بگیرم یا A1200(با توجه به این که تقریبا یه قیمت دارن و میشه گفت با هم مقایسه میشن)
راسش من یه گوشی خوشکل با امکانات خوب میخواستم
به نظر خودت کدوم خوشکلتره(چون خودت هر دوتاشو داشتی و داری)
یه چیز دیگه
تو این چند روزی که گوشیتو خریدی ازش راضی هستی؟
در مورد A1200نقل قول:
خوب گوشی خیلی جذابی هستش
ولی ضعف هایی داره که Z6 رو نسبت به A1200 بالا میبره
تمام گوشی های موتورلا بدنه مقاومی دارن و هرگز خط و خش نمی افتن
ولی A1200 به راحتی خط می افته
نداشتن کیبورد هم عیب بدی A1200 هستش که تو بازی ها برنامه های عمومی بعضی وقتها ادم تو دردسر می افته
جون فضای دکمه های جهتش خیلی کمه و به هم نزدیک هست
پس به راحتی بازی های سه بعدی رو اجرا میکنه ولی کار کردن با هاشون خیلی سخته و واقعآ اعصاب آدم خورد میشه این سرعت و کیفت رو میبنه ولی نمی تونه 100 استفاده کنه
ولی Z6
لینوکسش خیلی کامل هستش امکانات A1200 رو داره
موزیک پلیرش قوی تره
قدرت پردازندش از A1200 نزدیک 200 مگا هرتز بالا تره
فلاش داره
پخش و فیلم بردازش خیلی قوی تره و فیلم ها رو با سرعت 25 FPS نشون میده
بده مقاوم تری داره و شیک تره
تعمیرش هم به خاطر سیستم عامل یکسانی که با V8-V9 داره بسیار آسون تره تا لینوکسی که فقط توی A1200 هستش
تنها چیز هیی که A1200 بهتر اینه که حالت مایکرو داره و میتونه بار کد یا شماره تلفن رو از رو کاغذ وارد گوشی کنی یا فاصله نزدیک رو بهتر بگیره...
همینطور ال سی دی ش بزرگ تره...
عزیزم من خودم Z6 رو ترجیح میدم
چون هم کمتره
هم کیبورد و فلاش دراه
هم خیلی جذابه....
عزیزم تا با خود گوشی کار نشه این مور مشخص نمیشه ولی من هم حدس شما رو دارمنقل قول:
تو درست میگی پس همون z6 انتخاب منهنقل قول:
البته a1200 با این که کیبورد نداره اما ال سیدی بزرگ و تاچ اسکرین داره
البته باز هم z6 بهتره
راستی کیفیت ال سی دی کدومشون بهتره(اینم باز با توجه به این که خودت هر دو گوشی رو داشتی گفتم)
سیستم عمال A1200 طوری هست عکس ها Background توش معنا نداره و منو های سیستم هم چیز رو گرفتن پس Background ندارینقل قول:
در مور روشنایی Z6 بهتره ولی A1200 خوب ال سی دی غولی داره
کیفت Z6 بهتره ولی چیز های کوچیک تو A1200 مشخص داره در کل ال سی دی های هردوشن از بهترین ها تو بازار هستند و توی گوشی های بازار رقیبی ندارن..
دستت درد نکنهنقل قول:
همین z6 رو میگیرم
ممنون
فکر کنم فقط خودمون 2 نفر 6 داریم و شما هم اضافه شی 3 نفر تو ایران !!!!
راستی داستان فلش من چی شد ؟
در ضمن چجوری باید روش تم بریزم ؟ آیا تم های خاصی داره ؟ هر چی میریزم عمل نمیکنه برنامه ی اسکین منیجر هم که نمیشناسه . و یه سوال دیگه اینکه چه فایل های ویدیویی رو پخش میکنه ؟ روش مدیا پلیر زده ولی نه ویو پخش کرد نه mpeg
می شه اطلاعاتی در مورد گوشی های L9 موتورولا به من بدین ؟
وقیمتش ---- ؟من که تو تبریز نتونستم پیداش کنم
l9 حدودا 190 تومنه به نظر من 20-30 تومن بذر روش z6 بگیر حال کن (لینوکس..)
سلام...
من راجع به آنتن دهی این سری گوشی ها یه سوالی دارم.
من 1 سال پیش یه v3i خریدم و مشکلی که باهاش داشتم این بود که یه جاهایی اصلا آنتن نمیداد و emergency میشد و همینطور آنتن میومد و میرفت. البته اکثر جاها درست کار میکرد ولی این مشکل به خصوص توی منزل واقعا آزار دهنده بود و به همین مجبور شدم با ضرر زیادی بفروشمش و دیگه از اون موقع دور موتورولا رو خط کشیدم. البته یه L7 هم قبلش داشتم ولی اینجوری نبود.
حالا این سری جدید که وارد ایران شده، من رو باز هم به سمت موتورولا کشونده (البته آیفون سر جاش میمونه) و مسئله ای که باعث میشه تردید داشته باشم، همین قضیه آنتن دهی و عدم سازگاری با بعضی از bts ها هستش. مدل Z6 که به نطر من نسبت به قیمتش خیلی می ارزه (امروز 240 قیمت گرفتم) میزان SARش 1.55 هست که واقعا زیاده و من تا حالا SAR به این بالایی ندیده بودم. مدل v8 هم چشم منو گرفته، متاسفانه SARش خیلی زیادی کمه، چیزی در حدود 0.34 که اصلا خوب نیست.
حالا کسانی که این دو مدل رو دارن لطفا بگن که تو مکانهای مختلف اوضاع آنتن چه جوریه تا من بتونم یه تصمیم درست بگیرم. چیزی که من فهمیدم اینه که نه گوشی های موتو اشکال دارن و نه bts های مخابرات؛ بلکه این دو تا با همدیگه مشکل دارن!
ممنون میشم یه جواب درست و حسابی بدین:20:
به من اصلا مربوط نیست ها ولی این Z6 واقعا اینطوریاست؟!!!!!
بفرمائید! من الان دو تا شاخ بزرگ دارم!!!کد:http://urltea.com/2v94
نقل قول:
والا گویا گوشی من هم با بی تی اس های غرب تهران سمت اریاشهر کاشانی میدون نور مشکل داره تا میرم اونجا انتن میپره و میزنه unregisterd sim حالا در صدد هستم فلشش کنم تا ببینم چی میشه . درست میشه یا نه و یه زنگولی هم به فیتکو بزنم داستان رو بگم. گوشیمم z6
سلامنقل قول:
والله منم به همین نتیجه رسیده ام..حتی در مورد سامسونگ(البته سامسونگ اکثر گوشی هاش سار کمی هم داره که مزید بر علت میشه)
اما خوب چون بی تی اس های کشور..نوکیا و اریکسون و الکاتله..انگار رابطه یخیلی خوبی با برند های دیگه ندارن!!!
شاید علمی نباشه اما به عینا برام با تجربه ثابت شده که برند بی تی اس و برند گوشی توی انتن دهی با هم مربروط میشه
شاد باشید:20:
دوستان مشکل پریدن آنتن به خاطر تنظیم این گوشی سفارش امارات و دوبی هستش و با پهنای باند کم ما تنظیم نشده که بعد از نصب این MP ها به حالت global برای رفع این مشکل کافیه گوشی رو به یکی از Monster pack های موجود فلش کنید بعد از این کار پوز 3310 رو هم میزنه...نقل قول:
Download RSD Lite اگه RSD رو ندارنید دانلودش کنید
مراحل فلش با RSD LITE رو باز کنیدکد:http://www.letsmoto.com/forumsR/file2464.html&act=down
گوشی رو خاموش کنید و * and # (* به همرا #) رو با هم فشار دهید بعد دکمه روشن رو بزنید
اکنون میتوانید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید
RSD گوشی شما رو شناسایی می کند
به روز شده ترین MP ها رو از این سایت دانلود کنید
بعد فایل دانلود شده را از طریق RSD بروی گوشی بریزد یعنی Browse کنید و در RSD دکمه START رو بزنید..کد:http://berliozz.bashorg.net.ru/
MP های سایت بالا برای تما می گوشی های Z6کار برد دارد ولی برای افزایش کیفت فیلم برداری و سرعت گوشی بایداز MP های دیگر استفاده کنید که بعدآ براتون میگم
برای نصب تم بعد از اینک یک از MP های بالا ربختی توی مموری گوشی فولدری هب نام .SKIN ساخته میشه که کافی تم ها روبریزی اون تو تا گوشیت بشناستشون...
این گوشی فرمت های WMV,MPG4,MEG رو ساپورت میکنه همینطور با برنامهZPLAYERمیتونی باهاش .AVI,DAT,,...رو اجرا کنی که باز تبدیل کننده ویدویی و برنامه Zplayer رو تو چندر روز دیگه براتون میگذارم
صد در صد تایید میشه....نقل قول:
چون هم LCD گوشی Z6 بهتره
هم سیستم عاملش
هم پردازندش
البته 40 تومن گرونتره
در مورد l9این گوشی تقریبآ مثل l7 هستش با این تفاوت که کیفت دوربین بالا تر رفته
موزیک پلیر قوی تری داره
و پردازندش قوی تره که توی رنج قیمت گوشی خوبی هستش..
نمیدونم توی تبریز باشه یا نه...