یعنی چی؟:18:نقل قول:
مثل اینکه خیلی علاقه داری که همه تاییدت کنند:2:
نظر دادن زوری ندیده بودیم:19:
Printable View
یعنی چی؟:18:نقل قول:
مثل اینکه خیلی علاقه داری که همه تاییدت کنند:2:
نظر دادن زوری ندیده بودیم:19:
ممنون از این پستی که دادی همین پست باعث شد تاپیک بالا بمونه
سلام.
من دارم دان میکنم ببینم چی میشه.
برای من سرعت دان هیچ فرقی نکرد.......
البته با adsl.
ممنون.
فیلـــــتر ............
باور کنید فیلتـر نیست من امتحان کردم ولی میتونید برید توی این صفحه
کد:http://box-media.net/primary/media/NsSaF/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5jb25jZWl2YS5jb20vLi9kb3dubG9hZHMvZGVmYXVsdC5hc3A%3D
دوست عزيز، وقتى مىگيم فـيـلـتـره از خودمون حرف در نمىياريم كه! خب تو بعضى ISPها فـيـلـتـره ديگه.
بالاخره دانلود و نصبش كردم. بايد بگم كاملترين و با كلاسترين دانلود منيجرى هست كه تا به حال ديدم. سرعت دنلودش تقريبا تو مايههاى IDM هست، اما به نظر مىرسه IDM فرزتر عمل مىكنه.
◙
برای دوستانی که به خاطر فیلـــــتر بودن مشکل دانلود داشتن ، فایل رو آپلود کردمنقل قول:
موفق باشیدکد:http://sharedzilla.com/en/get?id=120200
من با فیلتـرشکن سایت رو باز کردم و آدرسش رو دادم(پست 45) ولی ممنون که اینکار رو کردی
ممنون ...:10:نقل قول:
من دانلودش کردم ازش هم استفاده کردم ولی تو سرعت با Idm به نظرم کمتر میومد !!
بعد پاکش کردم و دارم از Idm استفاده می کنم ...
خیلی کار بدی کردی که پاکش کردی میدونی Idm برا چی سرعتش به نظر خیلی میاد چون دروغ میگه من امتحان کردم یه چیزی داشتم دان میکردم نوشته بود 1:40 ساعت دیگه تموم میشه ولی دقیقا 2:20 ساعت طول کشید ولی این هرچی میگه آخرش 2,3 دقیقه اختلاف داره
ویرایش ..........
سلامنقل قول:
تائید میشه ، من هم نصب کردم و امتحانش کردم ، ولی فرق چندانی با IDM نمی کرد و چون به IDM بیشتر عادت
داشتم ، از IDM استفاده میکنم
موفق باشید
منم دیگه از این برنامه استفاده نمیکنم و چون نتیجه نظرخواهی رو دیدم از Idm استفاده میکنم
:laughing:
خيلى حرف با حالى زدى!
◙
با سلام دوست عزیز.....دانلود شد....سرعت دانلود با این برنامه در حدود4.5تا 5 است (38 مگ با حدود دو ونیم ساعت) با این وجود در حد Dap است ....چه کنیم با این اینترنت ذغالی دایال اپ....
ممنون از این که حرفم رو تأیید کردی نتیجه نظرخواهی برام خیلی مهم بود که با اکثریت آرا Idm موفق شدنقل قول:
خيلى حرف با حالى زدى!
من که سرعتم همیشه بین 44-48 kbps هستش بیشتر اوقات سرعت دانلودم بین 4 تا 5 هستش البته بعضی وقت ها مخصوصا نصف شب شده حتی به 10 هم برسه ولی موقتیه و تا حداکثر چند ساعتی بیشتر دوام نداره ...تمام برنامه های دانلود هم تست کردم.فکر نکنم تاثیر سخت افزاری داشته باشن...فقط به نظر می رسه که هر وقت سرعت دانلود کم می شه این نرم افزار ها با resume کردن دوباره سرعتش رو به حالت عادی می روسونن ...تا وقتی که از قصد پهنای باتد رو کاهش می دن من فکر نکنم هیچ وقت به سرعت میانگین دانلود 8 هم برسیم:41::13:
دقیقا حرف درستی زدی من با Ds که دان میکردم اولین روز با 20کیلو دان میکرد یه هفته هم با 11کیلو دان میکرد ولی الان سرعتش معمولی شده
دقیقا حرف درستی زدی من با Ds که دان میکردم اولین روز با 20کیلو دان میکرد یه هفته هم با 11کیلو دان میکرد ولی الان سرعتش معمولی شده
امضا بلدم خطخطی نمیکنم
منظورت از این پستی که دادی چی بود ؟؟؟؟؟
ممکن نیست.
دوستای دیگه اگه جواب داده بگید.
چی ممکن نیست 20KB/S آره منم قبول کردم فقط روز اول اینطوری بود چون این ورژن Trial هست اگه کسی Retail رو داره بزاره
نشستیم 23 و اندی مگ با اینترنت ذغالی دان کردیم ...
گفتیم حتما" سرعت میره بالا دیگه !!!
اما سرعت متوسطم شد 5. 2 در ثانیه ...
صدها رحمت بر Internet Download Accelerator خودمون ...
:39::39::39::39::39::31: بیخود خون خودت رو کثیف نکن داش ماشین ژیان رو هرکارش کنی بازم ژیانه...چه گل به سرش بزنی چه با یه ds یا idm بوقش رو آخرین مدل کنی!:31:نقل قول:
حتما ISP تو مشکل داره من نشستم باهاش worms armageddon رو دانلود کردم که حجمش 214مگ بود
بعدا سرعت دانلود شما چقدر بود؟!:18:نقل قول:
5کیلو در ثانیه در عرض 4روز (البته پشت سر هم نبوده) دانلودش کردم
عزیزمن 5kb/s رو که دیگه دانلود منیجر نمی خواد بدون اونم 99% کاربران همین سرعت دانلود رو دارن:5:نقل قول:
میدونی خوبی دانلود منیجر چبه ؟؟؟ فایلو به چند اسپلیت تقسیم میکنه و مثلا اگه اسپلیتاش 8تا باشه 8x5=40 سرعتت مثل 40کیلو در ثانیه میشه
دوست عزیز درسته که دانلود منیجر یک فایل رو به چند قسمت تقسیم میکنه(تازه در صورتی می تونه اینکارو بکنه که آن سرور قابلیت رزیوم داشته باشه که بیشتر سرورها ندارن) ولی با تقسیم کردن به چند تکه سرعت دانلود زیاد افزایش پید ا نمی کنه ..مثلا اگه سرعت دانلود شما 5kb/s باشه و دانلود منیجر یک فایل رو به 5 تکه تقسیم کنه در اونصورت سرعت دانلود هر تکه می شه 1kb/s یعنی 5/5=1 چون شما در یک زمان از پنج مسیر موازی دانلود می کنی سرعت شما درکل بازم می شه همون 5kp/s.. میتونی برای امتحان شما یک فایل رو یکبار با دانلود منیجر دانلود کنی بار دیگه همین طوری دان کنی خواهید دید که حداکثر 10 الی 30 درصد زمان دانلود فایل کم میشه.این فقط بخاطر اینه که دانلود منیجر هر وقت سرعت دانلود کم می شه از قابلیت رزیوم استفاده می کنه ...ولی شاید بهترین فایده دانلود منیجر این باشه که اگر اینترنتت قطع شد فایل corrupted نمیشه:31:نقل قول:
آخه قربونت بشم اگه با 40 کیلو دانلود بشه که یه فایل2 مگی باید تو کمتر از 1 دقیقه دانلود بشه
بهترین و البته دقیقترین روش برای تخمین سرعت دانلود تقسیم حجم به زمان هست
نگفتم که سرعت 40کیلو میشه گفتم مثل 40کیلو میشه یعنی اینکه فایل سریعتر دان میشه
زیاد بدرد نمی خوره من یک زمانی ازش استفاده می کردم خوب نبود یعنی فرقی تداره
من الان سرعت اینترنتم همینطوری 52 هست. نیاز به نرم افزار ندارم
دایال اپ از 3 کیلوبایت برسه به 10 کیلوبایت تعجبی نداره ولی همیشگی نیست دوباره بر میگرده پایین.
منم با flashget گاهی اوقات سرعتم به 40 کیلوبایت می رسه
ولی اکثرا سرعتش رو همونیه که باید باشه(25 تا 35 KB).
ضمنا این نرم افزار رو چک کردم تنها خوبیش نسبت به بقیه اینه که
سعی میکنه سرعت رو تا جایی که میتونه ثابت کنه و خیلی نوسان نداشته باشه
ولی افزایش سرعت نداشت. البته من با dialup چک نکردم.
میگم من چند روز اول که کرکش رو هنوز پیدا نکرده بودم سرعت دانم از 10k کمتر نمیشد در جواب شما مجید عزیز من حتی وقتی ویندوزم رو پاک میکنم و همه اطلاعاتم پاک میشه سرعت اینترنتم بیشتر از 50.6 نمیشه تازه سیستم هم خیلی توپه توی تاپیک gta که گفتم