معلوم نشد واقعآ 4 تا دي وي ديه يا نه؟ راستي چرا P30 نمياره؟:31:
Printable View
معلوم نشد واقعآ 4 تا دي وي ديه يا نه؟ راستي چرا P30 نمياره؟:31:
این بازی برای کنسول pc هم هست؟
دو سایت تکین و شاپ زون که زدن 4 دی وی دی ولی ظاهرا اراکل جان قبول نداره .نقل قول:
معلوم نشد واقعآ 4 تا دي وي ديه يا نه؟
الان بحث سر پیسیه.فک کنم قبلا برای کنسولا اومده و الان برای PCنقل قول:
بنده خدا همون اول گفت.الان که حرفی نزده.در ضمن بازی 18 گیگ جا میگیره پس 4 دیویدی طبیعیه.من که نمیخرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم خوب شما برو بخر !نقل قول:
دو سایت تکین و شاپ زون که زدن 4 دی وی دی ولی ظاهرا اراکل جان قبول نداره .
من خودم نسخه ی 3 DVD رو سفارش دادم ( خدا زده تو سر فروشگاه اینجا ! )
اگه هم میخوای یه عکس از سایت Modern واستون بگیرم که نشون بده 3 DVD هست .
بعدشم حجم فایل های نصبش 12 گیگ هست نه 18 گیگ ! 18 گیگ فضا برای نصب میخواد .
این بازی برای pc اومده و بازی بسار خوبی هم هست.این بازی رو تکین داده بیرون
این بازی موتور گرافیکیش unreal 3 ولی در بعضی مواقع قدرت این موتور زیر سوال رفته وبازی دارای باگ است
نسخه خارجی این بازی در 2dvd9 عرضه شده که حجم فایل نصبش 12gb است
بعضی شرکتهای ایرانی این بازی رو روی 4 dvd بیرون دادند
من این بازی رو از وست گیم گرفتم 3dvd که هر 3 تا 4.25gb است که میشه 12gb
آخه خيلي عجيبه!:18: البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!:27:نقل قول:
میشه بگی ما هم مفتی گیرمون بیاد ؟!نقل قول:
آخه خيلي عجيبه! البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!
مال منم دقیقا همینه که شما گرفتی .نقل قول:
نسخه خارجی این بازی در 2dvd9 عرضه شده که حجم فایل نصبش 12gb است
بعضی شرکتهای ایرانی این بازی رو روی 4 dvd بیرون دادند
من این بازی رو از وست گیم گرفتم 3dvd که هر 3 تا 4.25gb است که میشه 12gb
واسه من 4 تا dvd هستش
يعني ايرانيا دست كاريش كردن ؟:18:
عزیزم ببین :
بستگی داره ! چون بعضیا واسه اینکه خودشون سود بیشتری کنند فایل را جدا جدا میکنند و توی Dvd های بیشتری جا میدن .
مثلا شما برو همون 4dvd رو بگیر حجم فایل های توی Dvd رو بزار روی هم ببین چقدر میشه حجمش !
به جان خودم از 12 گیگ بالاتر نمیزنه !
Oracle جان ، روش اين كار رو برات از طريق PM فرستادم.:46: فقط به كسي نگو كه بعد تموم ميشه!:27:
نقل قول:
ok درسته 12 gb ميشه
من تو 2 سایت معتبر فروش گیم دیده بودم که 4 دی وی دی هست فکر کردم که اصلش 4 دی وی دیه اومدم اینجا گفتم . بعدا کمی گشتم دیدم 3 دی وی دیش هم هست . حالا دو حالت وجود داره یا بعضی شرکت ها حجمشو کم کردن یا ... شده 3 DVD ( من خودم Grand Theft Auto : San Andreas رو به صورت کامل تو یه سی دی ( نه دی وی دی ) خریده بودم . ) یا همون طور که اراکل گفت برای سود بیشتر کردنش 4 دی وی دی .نقل قول:
عزیزم خوب شما برو بخر !
من خودم نسخه ی 3 DVD رو سفارش دادم ( خدا زده تو سر فروشگاه اینجا ! )
اگه هم میخوای یه عکس از سایت Modern واستون بگیرم که نشون بده 3 DVD هست .
نقل قول:
البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!
تبلیغات ممنوعه !
sam fisher 08
gta که تک سیدی بود صدا نداشت.فک کنم 3 گیگ فایل صوتیش بود gta که حذف کرده بودن.نقل قول:
نه این بازی مثکه 3 دی وی دیه
عزیزان چرا نمیخواهید قبول کنید ؟
این بار هزارم !
کل حجم فایل های نصب بازی 12 گیگ هست .
حالا فرقی نمیکنه که یا توی 4dvd باشه یا 3dvd .
هر Dvd تقریبا 4700 مگابایت میگیره .
3 تا Dvd حجمش میشه انقدر > 141000 مگابایت . یعنی 14 گیگ .
پس 12 گیگ توی 14 گیگ جا میشه !
پس خواهشا این بحث چند Dvd بودن رو تموم کنید .
تبليغات چيه؟ مگه من گفتم چي كار ميكنم؟ اي بابا....:13::13::2:نقل قول:
تو نقد ها چیزهایی خوندم که باعث شده هنوزم این بازو رو نخرم مثلا هوش مصنوعی کم بازی یا نبودن نقشه و HUD . کسایی که بازی رو کردن بگن که آیا اینها در جذابیت بازی اثر میذاره یا نه ؟؟ یعنی بخرم یا نخرم ؟!!؟
سام فیشر جان با من بود نه با شما . من تو پست های قبلی هم اسم این شرکتو اورده بودم نمی دونم چرا اونجا گیر ندادی !! آخه این که نشد تبلیغات !! فقط اسم یه شرکت بود که می تونستید توراک مجانی بگیرید !!نقل قول:
تبليغات چيه؟ مگه من گفتم چي كار ميكنم؟ اي بابا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم من بازی به دستم رسید ولی متاسفانه Dvd1 مشکل داشت !
من 3 روز دیگه بازی رو نصب میکنم . یعنی تا الآن هیچکس نخریده ؟!
من این بازی رو خریدم 3 Dvd هستش
اما یه مشکل دارم رزولیشن بازی فقط 768در1024 هستش تغییر نمی کنه مثلا 600در800 یا پایین تر نمیاد:41:
من با رزولیشن 768در1024 مشکل دارم یعنی کند اجرا میشه توی این رزولیشن:41:
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه
من هم روی پی سی و هم روی 360 بازی کردم و البته روی 360 تمومش کردم ! روی پی سی هم آخراشه ...
تو این وضعیت این یکی از انتخاب های مناسب واسه پی سی هست . اما واسه 360 بهتر از این بازی هم یافت می شه.
من این بازی رو خریدم 3 Dvd هستش
اما یه مشکل دارم رزولیشن بازی فقط 768در1024 هستش تغییر نمی کنه مثلا 600در800 یا پایین تر نمیاد:41:
من با رزولیشن 768در1024 مشکل دارم یعنی کند اجرا میشه توی این رزولیشن:41:
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه
این بازی خیلی عالیه و هر کی بازی نکنه ضرر کرده چون تجربه جدیدیه
ای کاش زود تر می گفتی چون رفتم وگاس 2 رو گرفتم . توراک هم بود 4 دی وی دی !!نقل قول:
این بازی خیلی عالیه و هر کی بازی نکنه ضرر کرده چون تجربه جدیدیه
سلامنقل قول:
شما که هم بازی را با pc , x360 بازی کردی میشه بگید بازی تو کدام پلتفرم بهتر هست منظور (کیفیت و ...)یعنی خوب تر روان تر در کل مال کدام نسخه بهتر است ؟؟؟
اونایی که بازی رو گرفتن در مورد مشکلم توضیح بدن لطفا:19:نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بازی خودش به این شکل برنامه ریزی شده و هیچ کاریش نمیشه کرد.
فقط یک راه وجود داره که فقط می تونین رزولوشن رو روی 480*640 تنظیم کنین البته اگر تاثیر داشته باشه!
روی شورتکات بازی راست کیلیک کنید و properties رو انتخاب کنین و برید به قسمت compatibility و در قسمت display settings گزینه ی run in 480*640 screen resolution رو تیک بزنین و سیو کنین بعد برید توی بازی ببینین هیچ نتیجه ای گرفتین یا نه.اگر سرعت بازی خوب نشد برید به قسما video settings و جزئیات بازی رو بیارین پایین.
دوست عزیز به نظر من روان بودن بازی تو پی سی به قطعات شما هم بستگی داره . و به نظر من بازی روی 360 خیلی راحت تره ، اما از لحاظ کنترل توی پی سی واقعا خیلی عالی هست . تمام حرکات و جزئیات را شما با موس و کیبورد تعیین می کنید .نقل قول:
سلام
شما که هم بازی را با pc , x360 بازی کردی میشه بگید بازی تو کدام پلتفرم بهتر هست منظور (کیفیت و ...)یعنی خوب تر روان تر در کل مال کدام نسخه بهتر است ؟؟؟
اما در 360 مشکل کنترل وجود داره و نمی تونید کاملا بر شخصیت مسلط باشید !
به نظر من اگه هم 360 دارین و هم پی سی ، بازی را واسه هر دو تهیه کنید ...
خوب دوستان این هم یه ترینر توپ برای این بازی:
خواهش می کنم هر مشکلی توی ترینر دیدین توی این تاپیک مطرح کنین.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=171973&page=2
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=126006
خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
فقط نصب کردم ببینم کار میکنه یا نه .
امشب میشینم و بازی میکنم .
کد تقلب و رمز های این بازی یعنی Turok با توضیحات فارسی :
نقل قول:
hosseincode.blogfa.com/post-211.aspx
خوب این هم تموم کردم.
بازی جالب و خوبی بود.
طراحی کارکترها خیلی عالی بود.مخصوصا دایناسور ها.گرافیکش هم در حد خوبی قرار داشت.
فقط لودینگ بازی خیلی اعصاب خرد کن بود.به نظر من اگر یه خورده بیشتر روی جزئیات بازی مثل درخت و گیاهان و... و اینا کار می کردن خیلی بهتر میشد.
game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.
سلام
بازی را من هم گرفتم فقط در یک کلام اشغال هست تنها جذابیت بازی دایناسورها هستند اونها هم با یک کلیک ساده دار فانی را وداع می گویند جزئیات و گرافیک بازی مانند شلغم گیم پلی تکراری و ..... طراحی جنگل هم که دیگه نگم بهتره ادم Crysis را دوباره بازی کنه از جنگلش هم لذت می بره تا اینو بازی کنه
باهات کاملا موافقم .نقل قول:
خوب این هم تموم کردم.
بازی جالب و خوبی بود.
طراحی کارکترها خیلی عالی بود.مخصوصا دایناسور ها.گرافیکش هم در حد خوبی قرار داشت.
فقط لودینگ بازی خیلی اعصاب خرد کن بود.به نظر من اگر یه خورده بیشتر روی جزئیات بازی مثل درخت و گیاهان و... و اینا کار می کردن خیلی بهتر میشد.
کل بازی خیلی قشنگه ولی این لودینگ ها الکی طول میکشه !
جذابیت بازی که در حد متوسط هست . نه خیلی زیاد نه خیلی کم .
گرافیک بازی هم خوبه .
گیم پلی بازی منو کشته ! جالبیش اینه مثل بقیه بازی ها رو به هر طرف معمولی نمیره .
یعنی سرعتی که رو به عقب میره خیلی کمتر از سرعتی هست که رو به جلو میره !
ولی فعلا داستان بازی یکمی مبهمه .
من فعلا اول کارخونه هستم .
در کل بازی خوبیه و من از خریدنش پشیمون نیستم .
آره 7 خوبه .نقل قول:
game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.
بابا حتما گیم اسپات به نکات دیگه مثل در نظر گرفتن موتور پایه و ... نگاه کرده و این امتیاز را داده ...نقل قول:
به نظر من بازي خيلي خوبي هستش
ميشه براي مدتي سرگرم شد متاسفانه ما بعضي مواقع خيلي بي انصافي مي كنيم
سلامنقل قول:
نظر شما کاملا قابل احترام و هر کس هم سلیقه ای داره
ولی وقتی شما بازیهایی مثل Assassins Creed یا Bioshock یا ..... را بازی کنید سطح انتظارات شما از بازیها تا چندین ماه بالا می ره و هر بازی به راحتی بازی نمی کنید یعنی از گلوتون به راحتی پایین نمیره
دوست عزیز توی بی بازی الآن همینم خوبه !نقل قول:
سلام
نظر شما کاملا قابل احترام و هر کس هم سلیقه ای داره
ولی وقتی شما بازیهایی مثل Assassins Creed یا Bioshock یا ..... را بازی کنید سطح انتظارات شما از بازیها تا چندین ماه بالا می ره و هر بازی به راحتی بازی نمی کنید یعنی از گلوتون به راحتی پایین نمیره
بعدشم این یه داستان متفاوت داره .
من اول فکر میکردم دایناسور ها روی زمین هستند !
ولی وقت اول مرحله رو به بالا نگاه میکنی کره ی زمین رو میبینی !!!
در کل من خودم خیلی خوشم اومد .