ميگن كد 443 كم نميكنه.
Printable View
ميگن كد 443 كم نميكنه.
man p990 daram va ba operra khode goshi pool kam mikone
ویرایش شد...
سلام من به تازگي ايرانسل
از همون اول اينترنتم مجاني بود و چون مشدي هستم تا حالا 1.5 gig فابل دانلود كردم هم opera دارم هم opera mini4 هم از وب بروزر گوشي استفاده ميكنم تا حالا هم پول اينترنت ندادم
يه روشي كه من براي دانلود موزيك ، عكس ، نرم افزار و ... به صورت رايگان از ايرانسل استفاده مي كنم همين
Anonymous FTP Sites هستند.
گوشي من N73 هستش با PC به اينترنت وصل ميشم چون شارژم صفر شده نمي تونم سايت هاي HTTP رو باز
كنم. ولي FTP باز ميشه.
شما مي تونين عبارت Anonymous FTP Sites List رو ازجستجو كنيد.کد:www.google.com
و مثلا آدرسرا باز كرده و مجاني دانلود داشته باشين. شما بر حسب نياز دانلودي كه دارين مي تونين هر چي كه دوست دارين دانلود كنين.کد:ftp://ftp.debian.org/debian/doc
اگه سوالي بود در خدمتم.
این فقط مرورگر چه ربطی به رایگان بودن نت داره؟
مال من ارور date میده !!
چی کار کنم ؟؟؟
آقا من از 20 بهمن تا حالا كه 16 اسفندمجاني ميرم البته هيچي پول ته حسابم نيست برنامم opera mini 4 هست..
:22:
مجانی بودن یا نبودن کاملا شانسیه من هر ترفندی به کار بردم اینترنتم پول کم میکنه
دوستان کمک کنید مرورگر روی گوشیم n73 ارور time_Date میده !!!
کار نمیکنه !!!:20::20:
دوست عزیز
مدل گوشی شما چیه ؟؟؟
تنظیماتش(opera) چجوریه؟؟:20::20:
باید تنظیمات date & time رو درست کنینقل قول:
تاریخ امروز رو باید به میلادی به گوشی بدی
منصرف شدم!!
حذفش کردم
من استفاده کردم کم میکنه ولی با مسنجر nimbuzz کم نمیکنه!!!
این بروزر فارسی رو ساپورت نمیکنه و حروف رو چپ به راست مینویسه هیچ مسنجر جاوایی هست که فارسی ساپورت کنه
duste aziz misheh yekam bishtar raveshe karo tozih bediنقل قول:
دیگه هیچراهی نیست
با سلام
هنگام استفاده از اينترنت موبايل ..بعد از كانكت شدن چطوري ميتوان وي پي ان را هم كانكت نمود.....
لطفا راهنمايي فرماييد
الان ماله من هم nimbuzz كم ميكنه و هم opera ؟ چرا ؟ ميشه كمك كنين
برا من تا خطم اعتبار داشت nimbuzz كم ميكرد اما حالا كه اعتبارش صفر شده راحت داخل ميشه.نقل قول:
ماله منم همينطوريكه choory گفت اما وقتي ميخواد بره تو چت روم نميتونه بيشتر اوقات بره
كاملا درستهنقل قول:
منم چند روز پيش اين تاپيك رو پيدا كردم و حالا بدون اعتبار دارم ميرم اينترنتنقل قول:
گوشيم k750 با اوپرا ميني 4 كارميكنم
ماله من كه كم ميكنه گوشيم p990i
مال منم تا وقتی اعتبار داشت کم میکرد ولی حالا دیگه کم نمیکنه
دوست من ته حساب سيم كارتش 431 ريال اعتبار داره و با pc وارد اينترنت ميشه و با سرعتي حدود ديال اپ يا كمي بيشتر كانكت ميشه و هر چي بخواد دانلود ميكنه و هيچ اعتباري هم كسر نميشود و گاهي من سيم كارت رو ميگيرم و تا صبح مجاني وارد اينترنت ميشم با pc
من الان 1 ريال شارژ دارم
دارم به خوبي باهاش کار ميگنم.
دوستان گوشی من n73 است
من نمیتونم از اون استفاده کنم
تاریخ رو هم یکی بنویسه که اشتباه نکنم !!!!
اگه تنظیمات دیگه هم داره بگین !!
ممنون میشم :20::20::20:
دو تا عيب داره opera Mini يكي اينكه فارسي را ساپورت نميكنه و دوم اينكه برنامه و يا عكس و غيره را دانلود نميكنه....فقط همين.....
من که از روزی که خریدمش (سیمکارت ایرانسل) کاملا اینترنتش مجانی بود
تاریخ امروز 22/3/2008 هستشنقل قول:
تنظیمات دیگه ای نداره
اگه بازم ارور داد متنش رو بنویس اینجا
من که با فارسیش مشکلی ندارمنقل قول:
مثلا با این فروم هیچ مشکلی نداره
اما در مورد دانلود درست میگی
شانسیه دیگهنقل قول:
برا بعضی ها هنوز رایگانه
گوشیت چیه؟
بعضي ها كه اينترنت رايگان داره سيم كارتشون ... بخاطر اين است كه سيم كارتشون جايزه هست و تا مدتي محدود ميتوانند رايگان استفاده كنند....من خودم هم سيم كارتم جايزه هست ..اولي كه برام اومد تا مدت 3 ماه 4 ماه رايگان بود....درست ميگن..ربطي به گوشي و غيره هم نداره....
البته اگه اصلي باشه ، ديگه خبر ندارم.....آخه من هم رايگان استفاده ميكردم يه مدتي
با تشكر
من که امتحان کردم پول کم میکنه !
من قبل از این پست 1 ساعت با اپرا 4 نت بودم.100 تومن به اعتبارم اضافه شد.
Bebakhshid az english.Alanam daram ba opera hal mikonam.100 toman etebar bishtar nadaram.
آقا دست از سر این تاپیک بردارین تا بره پایین!
در کل دیگه جلوی رایگان بودن اپرامینی رو گرفتن
حالا اگه برا بعضی ها هنوز رایگانه از شانس خوبشونه
سلام. من امتحان كردم و مفت بود! تا حالا هم چيزي حدود 100 فايلو دانلودش كردم ولي چيزي كم نشد.
من امروز تو يه جايي خوندم GPRS ايرانسل تا 15 فروردين رايگانه،ولي 0935 ها پول كم ميكنه و 0936ها نه!
من الان 4 ماهه كه دارم از 0936 استفاده مي كنم كه تا حالا برام رايگان بوده، مال شما رو نمي دونم.
الانم گوشي رو به كامپيوتر وصلش كردم و از طريق اون به اينترنت متصل شدم.سرعتش بد نيست.نوشه 460.8 kbps ولي عملا 28 بايد باشه.
اگه شما هم خواستين به اينترنت بوسيله مبايلتون با خط ايرانسل متصل بشين به من ايميل بزنين تا براتون نحوه شو بفرستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rayegan hastesh man sim kartam etebar nadare vasl misham alan ham az mobilam ino neveshtamنقل قول:
دوستان یعنی نباید اعتبار داشته باشه؟:20:
بله
اگه اعتبار نداشته باشی رایگان میتونی استفاده کنی
من هر وقت استفاده میکنم به شارژم اضافه میشه !؟؟