:5:من از نرم افزار auto bot برای تراوین می خوام استفاده کنم ولی همش با پیغامunregistered!!!-demo مواجه می شم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
اینم سایت دانلود این نرم افزار با حجم :27:1.5mb
کد:http://www.travianbot.com/
Printable View
:5:من از نرم افزار auto bot برای تراوین می خوام استفاده کنم ولی همش با پیغامunregistered!!!-demo مواجه می شم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
اینم سایت دانلود این نرم افزار با حجم :27:1.5mb
کد:http://www.travianbot.com/
سلام
بچه ها یه پیشنهاد ، بیاین همگی بریم تو سرور 9 .com که تقریبا تا 1 روز دیگه شروع میشه ثبت نام کنیم
و (مثل بچه های کشور چک) نام ایران رو زنده کنیم
موافقید؟
(راستی هر سوالی هم که دارید بپرسید البته من زیاد حرفه ای نیستم ولی تا جایی که بتونم جواب میدم)
فعلا که وقت امتحاناست ؛ بازی نمیکنم . بعدش میام منم . چند تا سرور رو تا آخر بازی کردم من . . .
هر كاري ميخوام بكنم ميگه منابع كافي نيست چيكار كنم ؟؟؟
باید صبر کنی تا منابع ساخته بشن .
منابع چي؟؟؟؟نقل قول:
منابع آهن ؛ چوب ؛ خاک ؛ گندم . . .
بله من موافقم. شروع كنيم.نقل قول:
با سلام
بازیکنای سرور های خارج خیلی با بازیکنای سرور های ایرانی فرق دارند
یه نگاه به جمعیت بازیکن های اول تو سرور ها حتی اونایی که تازه راه افتادند بندازیند اصلا نمی شه با سرور ایران مقایسه کرد !
سلام . بله پس چی !نقل قول:
با سلام
بازیکنای سرور های خارج خیلی با بازیکنای سرور های ایرانی فرق دارند
یه نگاه به جمعیت بازیکن های اول تو سرور ها حتی اونایی که تازه راه افتادند بندازیند اصلا نمی شه با سرور ایران مقایسه کرد !
اصلا بازیکن ها قابل قیاص نیستن . دووم آوردن تا آخر سرور های Com هم خیلی شاهکاره !
البته آی آر هم حرفه ای زیاد داره...
اتحاد های نکسوس (که الان ضعیف شده)
اتحاد های 3dot که الان قدرت اول تراوین ایرانن.
و ...
با سلام خدمت دوستان .
من تازه عضو شدم با این اسم » Oracle_Eldorado
ولی نمیدونم چطوریه این بازی !
میشه یکمی راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز به نظر من باید در فروم های این بازی به دنبال سوالات خودت بگردینقل قول:
ولی اگر سوال داشتی من در خدمتت هستم
عکس یه سرباز سمت چپ دهکده هست اون بهت توضیح میده و سمت راست هم میتونی روی دستورالعمل کلیک کنینقل قول:
سرور 3 كسي بازي ميكنه؟
من سرور 3 هستمنقل قول:
اقا اين بازي باگي چيزي نداره كه به نفع ما باشه؟!؟
منم سرور 2 و 3 هستم.
سلام
عزیزانی که در سرور 3 و 1 هستن میشه اسمشون رو بگن شاید نزدیک هم باشیم
من XP man هستم. سرور 3 كسي ديگه نيست؟:13:نقل قول:
منم تو سرور 1 و 3 ایران و سرور 9 و Speed ـ .com با یوزر h_r_v هستم
جواب ندادين باگي هست كه بشه ازش به نفع خودمون استفاده كرد.
خوب منم تو سرور 2 و تو اتحاد قدرتمند PARSL!ON رتبه هجوميم 200 :5:
کل رتبه هست
رتبه دفاعی منو تو سرور یک با یوزر h_r_v ببین!
این طرز معرفی درست نیست
شما نه تنها سرور بلکه باید منطقه جغرافیایی را هم بگویید
مثلاً من Shah mehran
جنوب غربی
سلام
منم تو سرور 3 هستم
HKB
جنوب شرقی
منم سرور3 شمال شرقی
M.E.H.R.A.N
""""""" این تبلیغ نیست """""""""
بروبکس اگه دوست داشتید میتونید با این کارت های کش یو برای بازی چیز میز بخرید !! ( تو ایرانم نمایندگی داره )
کد:http://www.cashu.com/
یوزر H_R_V
سرور 1 و 3
هر دو جنوب شرقی
كسي نيست تو سرور 1 دهكده ش رو نخواد؟
من ميخوام البته حتي الامكان قوي هم باشه.
منم سرور 3 هستم
malektayyebi
اتحاد : Leaders2
جنوب شرقي
ميگم استفاده از travian manager جرمه تو تراويان؟:13:
بله و نقض قوانین محسوب میشه در ضمن Ban میشی (محروم)نقل قول:
مواظب باش چون با کسی شوخی ندارن!!!
ولی اگه می دونی یه هفته نیستی :21: انجام بده چون نسخه trial به مدت 10 روز کار می کنه :31:
با عرض سلام
میخواستم یه چند تا سوال بپرسم
1-اتحاد به چه صورت انجام میشه ومن که الان مرحله 15 ماموریتها هستم و 34 نفر جمعیت دارم چه مدت دیگه میتونم با بقیه متحد شم؟
2-چه طور میشه من که دوستم میخاد تازه عضو بشه بر روی نقشه در همسایگی من قرار بگیره تا با هم متحد شیم؟من تو سرور 6 اروپا هستم.
با تشکر
سلام . واسه پیوستن به اتحاد های دیگه شما باید ساختمون Embassy یا سفارتخونه داشته باشید .نقل قول:
با عرض سلام
میخواستم یه چند تا سوال بپرسم
1-اتحاد به چه صورت انجام میشه ومن که الان مرحله 15 ماموریتها هستم و 34 نفر جمعیت دارم چه مدت دیگه میتونم با بقیه متحد شم؟
2-چه طور میشه من که دوستم میخاد تازه عضو بشه بر روی نقشه در همسایگی من قرار بگیره تا با هم متحد شیم؟من تو سرور 6 اروپا هستم.
با تشکر
باید موقعیت جغرافیایی رو مثلا اگر شما جنوب غربی هستید ؛ ایشون هم جنوب غربی انتخاب کنند . و شانسی نزدیک شما قرار بگیره . میتونه اگر اینطور نشد ؛ چند بار یوزر بسازه تا یکیش نزدیک شما در بیاد .
همین :)
خب حالا چطور با همسایه ها کناربیام برای اتحاد؟
ديگه اون بر ميگرده به فن بيام خودتون.نقل قول:
تازه اگر عضو اتحادي نباشن و ببينن شما اتحاد زديد به احتمال 90% به شما مي پيوندن.:46::10:
ببخشيد 2 تا پست شد. يه سوال رو نديدم!نقل قول:
جواب سوال 1: شما بايد حداقل سفارت سطح 3 داشته باشيد. هنوز خيلي راه داريد!
جواب سوال 2: شانسي هست.اينجوري كه من حساب كردم شانس دوستتون ( با حساب جا هايي كه ديگر بازيكن ها گرفتن) تغريبا 1 در 300 هست!
اقا خودمم سوال داشتم. مي خواستم بدونم E-mail پشتيباني رو كسي داره؟ خيلي مهمه خواهش ميكنم اگر ميدونه كسي سريعا جواب بده.
این یعنی تعدیل منابع مثلا شما 100 تا آهن 200 تا چوب 500 تا خشت و 200 تا گندم دارین و میخواین از همه منابع یکی داشته باشین وقتی از این استفاده می کنین همه منابع شما یکی میشه یعنی 250 تا از هر منبع دارین و هزینش سه تا طلا هستنقل قول:
سلام به همه تراوینی ها...(معتاد کننده ترین بازی جهان)من هم تو سرور 1 و هم تو سرور 2 Gth هستم..
راستی برای پشتیبانی هم به support یه پیغام خصوصی بزنید!
خب مشكل من اينه كه نميتونم پيغام بدم اررور ميده. ميخواستم e-mail براشون بزنم.كسي E-mail پشتيباني رو نداره؟نقل قول: