سلام .
سرويس من هم شاتل هستش ؛ مركز مخابراتي فهميده
چرا من اين 512 كه ما داريم سرعت ماكزيممش روي 64 هست ؛ اما 128 شاتل شهرستان ها و مراكز ديگه بالاي 100 ؟
به نظر شما آي اس پي بهتري توي كرج هست كه عوض كنيم ؟
Printable View
سلام .
سرويس من هم شاتل هستش ؛ مركز مخابراتي فهميده
چرا من اين 512 كه ما داريم سرعت ماكزيممش روي 64 هست ؛ اما 128 شاتل شهرستان ها و مراكز ديگه بالاي 100 ؟
به نظر شما آي اس پي بهتري توي كرج هست كه عوض كنيم ؟
یکی از اون افراد من هستم تا ماه پیش شبی 1200 مگ میگرفتم و دان استریمم هم روی 576 هست ولی الان یک ماه هست که شبی 300 مگ رو به زور میگیرم. حالا نمی دونم شما که تا حالا این همه زجر کشیدی چرا پیشنهاد شاتل رو میدی . اگر Isp های دیگه وضعشون انقدر بد بود بایستی کاربرانشون مثل شاتل کلی تاپیکهاشون رو جلو میبردند.نقل قول:
کی گفته تو کرج 128 سرعتش بالای 100 هست فقط مشهد اون هم چندتا مرکز مخابراتی من هم گول این حرفها رو خوردم یک مدتی صبانت ( 2 سال ) پیش تو دزدی سر بود حالا شاتل.نقل قول:
اونموقع هم که وضع شاتل خوب بود ، تاپیکش سریع جلو میرفت . در ضمن شاتل کاربراش بیشتر وشرکتی مثل پارس آنلاین هم با وجود اینکه کاربراش زیادن ولی اغلب کاربرهاش سازمانهای دولتی هستند .نقل قول:
من چندتا از دوستان رو میشناسم (تو کرج) که قرارداد 128 دارند ولی دان استریمشون رو 512 هست.نقل قول:
نقل قول:
فردیس d:
خاتم انبیا! اینو مطمئنم تو فردیس افتضاحه شاتل.
نقل قول:
کی گفته تو کرج 128 سرعتش بالای 100 هست فقط مشهد اون هم چندتا مرکز مخابراتی من هم گول این حرفها رو خوردم یک مدتی صبانت ( 2 سال ) پیش تو دزدی سر بود حالا شاتل.
والا چي بگم ما هم فقط شنيديم...آره تو مشهد كه مطمئنم اين قضيه صحت داره !نقل قول:
من چندتا از دوستان رو میشناسم (تو کرج) که قرارداد 128 دارند ولی دان استریمشون رو 512 هست.
شما بالاخره معلوم نیست راضی هستی یا نه. در ضمن من که گفتم من خودم یکی از اونها هستم که 128 گرفتم ولی 512 برام بستند ولی سرعتش فقط واسه ماه اول خوب بود و الان از 128 هم کمتر هست با اینکه تو مودم تغییر نکرده.نقل قول:
من فعلا راضی هستم چون الان حدودا یک هفته هست که با دانلود شبانه مشکل ندارم و شبی 1200 مگ میگیرم.نقل قول:
سلام دوستان
در منطقه عظیمیه با پیش شماره 251، چه شرکتی را برای تهیه ADSL پیشنهاد می کنید؟!
با تشکر
از دوستان کرجی خصوصا ساکن عظیمیه کسی اینجا نیست جواب بده؟!نقل قول:
پردیس و شاتل خوبه
کسی اینجا هست که از شبکه شبدیز ADSL گرفته باشه؟! اگر جواب مثبته، لطفا بگه آیا از سرعت و خدمات این شرکت راضی هست یا نه؟!
من قبلا داشتم سرعت دانلود واقعینقل قول:
ولی پینگ واقعا مزخزفه
خیلی خیلی بالاست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا به نظرت ADSL شاتل بگیریم یا شبدیز و یا پردیس؟! (من کار دانلودی زیادی ندارم و اینترنت حجمی می خواهم!)
اگر واسه گیم میخوای صبا نت بهترین پینگو دارهنقل قول:
اگرم میخوای اعصبات راحت باشه برو پردیس بگیر که کیفیتش تو ایران بی همتاست
کسی تا حالا از adsl عصر استفاده کرده تازگی یه تبلیغ ازش دیدم که 512 خانگی میده اگه کسی استفاده کرده رانمایی کنه
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
تا حالا ازش استفاده کردی ازش لطفا اطلاعات بیشتری بده مثلا تعرفه هاش و اینکه شبانه رایگان داره یا نه و ...نقل قول:
بالاخره چی بگیرم هرکسی یه چیزی میگه
اون هایی تجربه استفاده از شرکت های مختلف رو دارن بیان بگن کدوم بهتره
بین اسیاتک و پردیس کدوم بهتره؟
بهترین شرکت تو کرج کدومه؟
اگه پولشو داری از پردیس بگیرنقل قول:
واقعا عالیه
بعد از پردیس کجا خوبه؟
صبا نت چطوره؟
من صبا نت دارمنقل قول:
سرویس 1مگ رو هم دارم ولی اصلا راضی نیستم
اگر دانلود میکنی اصلا دنبال صبا نت نیا:13:
صبا نت از لحاظ پینگ و سرعت دانلود در سطح بالایی در ایران قرار دارهنقل قول:
ولی اگه واسه دانلود میخوای از صبانت نگیر
منطقه میدان سپاه با پیش شماره 441 بهترین سرویس دهنده کدوم شرکت هست؟
من 256 میخوام کارت دانشجویی کفایت میکنه یا باید از دانشگاه نامه ای چیزی بگیرم
hاگخ میخوای از شاتل بگیری کفایت میکنهنقل قول:
ولی صبانت باید نامه ببری
بی برو برگشت از شاتل بگیر .نقل قول:
اخه میگن جدیدا شاتل خوب سرویس نمیده
شما اولین کسی هستی که میگه از شاتل بگیرم
یعنی شاتل از پردیس بهتره؟
اسیاتک و لایزر چطورن؟
کرجیا بیاد بگید کدوم سرویس بهتره؟
من زنگ زدم شاتل ماهیانه 13.5سرعت 128 را میداد فکر کنم 2گیگ بود و رانژه کردن 15 تومن
شبدیز هم زنگ زدم سرعت 512 را 4000 تومان به اضافه هر مگ ترافیم 5 تومان بود
اینم لیست قیمتش:
فکر کنم شبدیز قیمتش خوبهکد:http://www.shabdiznet.com/adsl/tariffs
حالا خدماتش نمیدونم چور باشه
تورو خدا کسانی که شبدیز دارن بگن چطوره؟ چون تصمیم گرفتم شبدیز بگیرم
دوست عزیز چه کردی؟! شبدیز گرفتی یا نه؟! راضی هستی؟!نقل قول:
دوستانی که شبدیز دارند خواهش می کنم نظر بدهند که آیا از ADSL این شرکت راضی هستند یا نه؟!
آیا سرویس پریمیوم واقعا 512 هست؟!
یه جوک واقعا خنده دار :
امروز فرم ثبت نام شاتل پر کردم که خیر سرم منم adsl دار شم اما 2 ساعت بعد زنگ زد گفت منطقه شما هنوز pcmو فیبر نوریه :27::27::27::27::27::27::27::20::44::41::29::16::1 6::16::16:
همایون ویلا پایین محمد شهر هنوز فیبر نوریه :38::15::thumbsup::16::16::16::16:
دوست عزیز Pcm و فیبر نوری دو مقوله جدا از همه اگر pcm باشه میتونید برید مرکز و با رئیس صحبت کنید که براتون عوضش کنند ولی اگر فیبرنوری باشه تا زمانی که مخابرات با شرکتهای خصوصی به تولفق نرسیده باشه مشکلتون حل نمیشه.نقل قول:
کسی جواب سوال منو نداد؟! :41:
یعنی کسی اینجا شبدیز نداره که بگه سرویس پریمیوم این شرکت واقعا روی 512 کار می کنه؟! یا این عدد فقط تبلیغه و عملا سرعتش پائین تره؟!!!
اپراتور شاتل گفت pcm یا فیبرنورینقل قول:
اگه pcm بود باید چه کاری بکنم تا عوض بشه آیا باید مدارک خاصی ببرم یا فقط مراجعه به مخابرات کافیه ؟ چقدر زمان میبره ؟ هزینه اش چقدره ؟اگه کسی اطلاعی در این مورد داره بگه
منم میخوام سرویس پرمیوم شبدیز بگیرم
کسی این سرویس رو داره؟ راضی هستید؟کد:http://www.shabdiznet.com/adsl/tariffs
واقعا 512 باشه که خیلی میارزه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه
پرديس كه خيلي گرونه
دوست عزیز اگر بخوای سرعت خوبی داشته باشی پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم ولی تعرفه هاش گرونه.اما شاتل قیمتش مناسب و هم سرعتشم خوبه.ولی از همه ارزونتر مال مخابرات که فقط سرعت 128 داره و برای دانلود فیلم یا آهنگ مناسب نیست فقط برای سرچینگ درسی خوبه
گرونی پارس آنلاین به این دلیل هست که سرویس Pol_HU که 16500 تومان با 3 گیگ حجمه و طبق قرار داد باید 128 باشه ولی روی 2 مگ بسته میشه ولی سرویس 128 شاتل روی 512 بسته میشه که 13900 تومان با 3 گیگ در ماه حجم هست.نقل قول:
شرمنده من تا حالا adsl نداشتم
یعنی چی که 128 هست ولی روی 512 بسته میشه؟
یعنی کدومش بهتره؟
سرویس 512 پرمیوم شبدیز چطوره؟ قیمتش خیلی ارزون نیست؟مشکلی داره؟
این پهنای باند قضیه اش چیه؟ از کجا بفهمم چقدره؟
یعنی اگه 512 باشه و پهنای باندش کم باشه واسه دانلود خوب نیست؟
در مورد PCM معمولا رئیس مرکز مخابراتی جزء سرکار گذاشتن کار دیگری نمی کنند شما باید زنگ بزنید اداره کل مخابرات و از رئیس کل نامه ببرید براشون تا براتون کارتون رو راه بندازند. هیچ هزینه ای هم نداره. اگر رئیس کل نامه بده شما ببرید مرکز تا 1 الی 2 هفته درست میشه.نقل قول:
شما درست میگید من رفتم مخابرات تا گفتم adsl میخام شروع کرد به بازار گرمی اما وقتی گفتم میخواستم از شاتل بگیرم و جریان pcm گفتم برگشت گفت فعلا امکانات نداریم باید صبر کنید تجهیزات بیاریمنقل قول: