هیچ دقت کردین لنز دوربین 6210 کارل زایس نیست ؟
Printable View
هیچ دقت کردین لنز دوربین 6210 کارل زایس نیست ؟
قرار نیست همیه لنز های نوکیا کارل زایس باشه همین 5700 لنزش توشیباستنقل قول:
میدونی چرا اینو گفتم چون انحصار این لنز تو گوشی موبایل ماله نوکیاست !
نقل قول:
آره.چفدم زیباست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه لقب هایی هم به چوشی هاشون میدن.زیبای خفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش شما رفتی تو تاپیک گوشیهای سونی؟؟؟ شما اون همه گوشی که اکثرا 3.2 یا 5 مگاپیکسل و تاچ و سیمبیان هستند رو ندیدی انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینا شوخیه ها.باز نیایید شروع کنید به کل کل.قرار شده دیگه دعوا نکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گل سر سبدشو گفتم!
والا دوربین 5 همچین آش دهنسوزی نیست
همین نوکیا 2 سالی هست که 5 مگا پیکسلی زده
ال جی 2.5 سال !!!!
چه برسه به دوربین 3.2 که از مد افتاده
نه پس اون G900 یا اون g700 لاستیک زیباست اره.......... دیگه شورش رو دراودید تعصب کورت کرده واقعا متاسفمنقل قول:
تموم کنید این مسخره بازی ها رو
تایید میشه همچین میگه 5 انگار اولین 5 مگاپیکسلینقل قول:
دیگه خواهشا به قیافه گیر ندین و کلا خشگلی و زشتی به سلیقه افراد بستگی دارهنقل قول:
در رابطه با تعصب هم خدا را شکر همه به یک برند تعصب دارن و در کل این چند وقت دیگه به هم گیر ندیم:10:
ببینم اول کی شروع کرد من چند تا عکس از N96 گذاشتم امده مسخره بازی در میارهنقل قول:
درسته ولی دلیل نمیشه همه ی لنزهاشو کارل زایس بزنه ...نقل قول:
2 بار امد....
نقل قول:
عزیزم هنوز از به بازار اومدن اولین 5 مگاپیکسلی نوکیا,همون N95 یه سال هم نمیگذره.من خودم داشتمش.در کیفیت دوربینش هم جای هیچ شکی نیست
در ضمن من 5 عادی رو نگفتم.از موبایل 5 مگاپیکسلی که تاچ هستش و سیمبیانه و GPS داره حرف زدم .اون ال جی رو هم اگه از نزدیک(عکس هاش رو ببینی ) میگی این 5 که هیچ.2MP هم نیست.خاله خودم داره.
آره.3.2 از مد افتاده.ولی واسه موبایل های عادی.نه واسه ppc.الان فقط htc یه TyTn II داره که 3.2 مگاپیکسل هستش.بقیه همه 2 یا کمتر اند
در ضمن فکر نمیکنم 3.2 htc عمرا به 3.2 سونی اریکسون برسه.xperia 30فریم و vga فیلم میگیره ولی TyTN II ...بیخیال.مهم نیست
در مورد تعصب هم واسه 102 مین بار میگم به هیچ برندی تعصب ندارم.نقل قول:
اینجا رو بخونین شاید نظرتون در مورد تعصب داشتن به یک برند عوض شد
[html]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159430&page=17
[/html]
من کی گفتم g900 یا g700 قشنگن.من حقیقت رو میگم.یا اینکه خوشگل بودن یا نبودن تا حد زیادی سلیقه ای هستش اما به نظر من نه g800 و نه g900 قشنگه .ولی N96 هم قشنگ نیست.n95 8GB خیلی قشنگتره
اگه این تاپیک رو ببینی میبینی من از همون اول نطزم و گفتم.و واسه مسخره کردن هم نبود
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=200833[/html]
نقل قول:
درسته به نظر من N96 خیلی قشنگ نیست ولی N95,N93i,8800, و خیلی گوشی های دیگه نوکیا خیلی قشنگن.حالا اگه بیام بگم N91 مثل گوشتکوبه معنیش اینه من تعصب دارم؟
من شاید یه برندی رو دوست داشته باشم اما تعصب ندارم.تا رئال مادرید هست چرا بیام تعصبم رو واسه گوشی موبایل خرج کنم:27:
من که گفتم شوخیه نه مسخره بازی.ولی بازم چشم.تمومش میکنیم:40:نقل قول:
مث اینکه خیلی روش جای دست میمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیزم ان 95 سبتامبر 2006 اومد
الان سال 2008 هستیم
اینم منبعش تازه سپتامبر 2006 ریلیز شد !
[HTML]
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
[/HTML]
تو منبعت که نوشته Available. Released 2007, March
حالا نمیدونم شما چجوری میگی سپتامبر 2006:20:
اين نوکيا که از نظر زيبايي تو اين نمايشگاه حسابي گند زده!
اصلا" نميدونم چرا طراحاي نوکيا اينقدر بد سليقه هستن!!
تائید میشه.نقل قول:
تو منبعت که نوشته Available. Released 2007, March
حالا نمیدونم شما چجوری میگی سپتامبر 2006
علی جون سپتامبر 2006 معرفی شده.
خوب بلاخره نمایشگاه دیگه هر کی هم یه دست بکشه جای دست روش میمونه دیگه تازه قرار نیست دست همه تمیز باشهنقل قول:
هر گوشیه دیگه ی هم باشه جای دست روش میمونه
بچه ها لطفا به این سوالاتم جواب بدین
نقل قول:در ضمن اگه بیاد قیمتش چقدره؟نقل قول:
ساسان جون راستش ان96 8گیگ حافظه اضافی داره و --- هم داره که ایران کاربرد نداره ولی خوب فکر کنم وقتی هم که وارد ایران بشه بالای یک ملیون قیمت داشته باشه
به نظر من ان95 8گیگ خوشگل تره و خیلی نسبت به قیمتش مناسب تره
راستی این جور که بوش میاد شارژ ان96 باید خیلی مشکل داشته باشه!!!!!!!!!
نقل قول:
من اینقدر این سعید رو دوست دارم که نگو...!:40:
800 دلار آمريكانقل قول:
در ضمن اگه بیاد قیمتش چقدره؟
آخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ساسان جون یه نظر من همین N95 8Gb رو بگیر و منتظر N96 نباش
N95 8GB خوشگل تر که هست.به نظر من 8GB بسه.16GB میخوای چیکار کنی :13:
فقط یه --- h اضافی داره که اونم اونقدرا تو ایران کاربرد نداره
مطمئن باش N96 تا 4,5 ماه دیگه نیماد.چون بهترین گوشی نوکیاس که معرفی کرده.اگه این و بده بازار تا آخر 2008 چیزی واسه به بازار دادن نداره
تا بیاد هم 3 ماهی طول میکشه به قیمت اصلیش برسه
پس همین N95 8GB رو بگیر
16 گیگ فقط به این درد می خوره که هر برنامه ای رو از تی وی رو گوشیت دیدی
ضبطش کنی !!
در مورد نوکیا هم بگم که چون لامصب بزرگترین بخش ار اند دی رو داره
مطمئنا بازم گوشی معرفی می کنه خیالتون تخت !! به نظرم
یا از سری 7 مگا پیکسلی هستند یا ویندوز موبایل با تاچ !
در مورد ان95 8گیگ هم بگم که متاسفانه خز داره میشه !! حتی با قیمت 600 تومنی اش !!!
من عاشقتم جیگگگگگگگگگگگگگگگگر.نقل قول:
من اینقدر این سعید رو دوست دارم که نگو...!
دوستان به نظر من که بیخیال n96 بشید. آخه با این باتری میخواید چیکار کنید؟ باتریش روی n95 که صفحش 0.2 کوچیکتر بود 1 روز هم دوام نمیاره بعد روی n96 که همیشه باید یه ژنراتور هممراتون باشه!
پس زیاد رو دست خودتون خرج نذارید، برید همون n95 8gb بگیرید
نقل قول:
نوکیا اعلام کرد که ویندوز موبایل نمیزنه...عین خود متن سخنگوی نوکیا هست...گفت سیمبین ما اینقدر قابلیت داره که بهتره روی همین سیمبین سرمایه گذاری بشه تا ویندوز موبایل!!
نقل قول:
واسم جالب بود
که نوکیا نمی خواد پاکت پی سی تولید کنه!
به نظرم این محال بود که نخواد به عرضه پاکت پی سی ها و درآمد سود آورش
بی اعتنایی کنه !
فکر کنم مایکروسافت درخواست نوکیا رو برای همکاری رد کرده.اینام زورشون اومده این و گفتننقل قول:
آخه اصلا سیمبیان با ویندوز موبایل قابل مقایسه ان؟؟:27:
اگه اینجوریه که مایکروسافت هم باید بیخیال ویندوز Vista بشه و تو سری بعد بره یه سیمبیان واسه کامپیوتر بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا ما یه چیز رو نیمیدونم هی باید روش اسرار کنیم دوست عزیز مایکروسافت به نوکیا پشنهاد داده نه نوکیا به مایکروسافت اخه نوکیا مث سونی نیست که بره بده گوشیاش رو htc بزنهنقل قول:
بعدش ام حال چیه تا دیروز همه میگفتید جاوا عالیه چیه حالا 2 تا برنامه میخوایید برزید سیمبین هنگ میکنه وو .......
حالا تا سونی رو رفت ویندوز موبایل زد حالا ویندوز موبایل شد عالی ( البته شکی در بهتره بودن ویندوز موبایل نیست ) مشکل از جای دیگست .......
ایول خیلی حال کردم
باز هم مثل همیشه نوکیا تو صدر جدوله
نقل قول:
آها.مایکروسافت با اون عظمتش بیاد به نوکیا پیشنهاد بده که چی؟که یه پول گیرش بیاد:27:
بیخیال این ها.
نه عزیز.من هیچ وقت نگفتم جاوا بهتر
اتفاقا 4 ذوز پیش یه گوشیw910 گرفتم که هیچ چیزی کم نداشت جز اینکه جاوا بود و من به سیمبیان احتیاج داشتم
واسه همین فروختمش
نمیشه گغت جاوا بهتره یا سیمبیان
بستگی به استفاده ای داره که طرف میخواد از موبایل بکنه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چیه گذاشتی تو امضات
یکی بیاد جلو این و بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اهان نه بله ...حالا که میبنی پیشنهاد داده لینک خبرش هم هست میتونی بری وبینی :27:نقل قول:
باز هم که میبینم تعصب ............. مثل این میمونه گه بگی نمیشه گفت ویندوز بهتره یا سیمبین بستگی به استفاده داره ....... داری جاوا رو با سیمبین مقایسه میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه به طور کامل توضیح بدی که سیمبین نوکیا چه مزیت هایی نسبت به جاوای سونی داره؟ :27:نقل قول:
تو دیگه الان درست ترش کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیزی بگو که با عقل جور در بیاد
ببخشید اگه گری نگرفته باشی سیمبین به اندازه مو های سرت از جاوای سونی اریکسون بهتره
با سونی وجاواخوش باشید ........................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قصد طرف داری نداشتم فقط خواتم یکم بحث کنیم راجع به امکان پخش ویدیو مثلا نشون دادن اسلوموشن و عکس گرفتن از فیلم و یا نرم افزار هایی مثل Video dj , photo dj و یا حتی Netfronte 3.4 سونی که هیچ کدوم رو سیمبین های نوکیا هم نداره و از این جور چیز ها... فقط خواستم بدونم چه چیزهایی سیمبین نوکیا داره که جاوای سونی نداره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
به قول امین خدا شما را به راه راست هدایت کند !!:31::18:
چطور میتونید جاوا رو با سیمبین مقایسه کنید...
اینایی که شما گفتین نرم افزارهای از پیش نصب شده ای هستند که توی سیمبین هم هست..
همین ورژن 9.2 یک ویرایشگر تصویر بسیار بسیار قوی تر از photo dj جاوا های سونی داره !!!!!!!!:41::41:
همینطور ادیتور پیشرفته برای ویدیو که به طور پیش فرض روی 9.2 هست !!!! بازم خیلی خیلی بهتر از جاوای سونی !!:2:
سوالی بود در خدمتم !:27::27::27:
همونه که میگم اگه بهتون رو بدیم پر رو میشین
همین مونده بود که بگین جاوا از سیمبین بهتره
بستگی به استفاده کننده داره ... مثلا من کاملا با سیمبین مخالفم یا بهتره بگم بیزارم ازش ... بهترین سیستم عامل جاوا هست البته برای من ... سیستم عامل Corix هم که محشره
اگه به من 2 گوشی که یکی جاوا و اون یکی ویندوز موبایل 7 داشته باشه بگن انتخاب کن جاوا رو انتخاب میکنم ... خیلی باحاله . البته جاوای سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . نگین آخر تعصبه که خودم میدونم چقدر روی سامسونگ تعصب دارم
خودت هم اعتراف کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا هر کی هز چی دوست داره بگیره