نقل قول:
توهین چیه دارن نظراتشون رو میگن...فقط با تعصب فراوان:2:
Printable View
نقل قول:
توهین چیه دارن نظراتشون رو میگن...فقط با تعصب فراوان:2:
نه.میدونم.ولی هر وقت گفتم N81 یا w910 اون موقع شما نوکیایی ها بیاین نظر بدین.چون وقتی انتخاب بین دو تا گوشی Se هستش معلومه نظر شما چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه.شما قدیمی و ما جدید:20:
میاد یه PPC مثل Xperia رو با E90 که یه گوشی سیمبیانه مقایسه میکنه بعد هم میگن ما قدیمی هستیم و شما تازه کار.دیدم معلوماتتون رو:27:
فکر کنم اگه تو این مدت که تو این فروم بودین کسی ازتون درخواست کرده که یه PPC خوب بهش پیشنهاد کنین بهش گفتی E90 بگیره نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم منطقه که ماشاالله فکر کنم شماها تا حالا اسمش رو هم نشنیدین:27:
از امضات میشه فهمید که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون حرفی واسه گفتن ندادن گیر دادن به اینکه Se با HTC همکاری کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اها.که سونی اریکسونی ها دارن توهین میکنن.اگه این توهینه پس شما دارین فحش میدین:27:نقل قول:
نقل قول:
آره.واسه دیدن این تعصب هم کافیه امضای نوکیایی ها و تاپیک های جدیدی که زدن رو ببینید تا معنی تعصب رو بفهمید:27:
کاری که خودشون میخان بکنن رو میگن همکاری نوکیا با مایکروساغت برای تولید PPC
کاری که سونی اریکیون کرده رو میگن درخواست Sony Ericsson از HTC برای تولید Xperia X1 !!!
وای خدای من.چه باحالن اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به این نتیجه رسیدم با کسایی که منطق ندارن نباید کل کل کرد.:31:
باز امین اگه کل میکرد هم منطق داشت هم اطلاعات اما بعضی ها ...:13:
زین پس کل ممنوع:19:
ما رفتیم بیرون
تا ساعت 1 شب خداحافظ همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بس کنید جیگر در اومده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تاپیک های کلوپ گوشیا داره یکی یکی قفل میشه... اگه بحث بار فنی داشت آدم یه چیزی یاد میگرفت دلش نمیسوخت... ما همونقدر بحث کردیم فهمیدیم با کیا طرفیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ترجیح میدیم دیگه به خودمون فشار نیاریم جواب بدیم.. نخود نخود هر که رود کلوپ خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....بروبچ نوکیا طلب برن تو فروم خودشون...کماندوهای سونی طلب هم برن تو فروم خودشون.....بحث بیخود هم نکنید..وگرنه صحبت میکنم کلوپ گوشیها رو از بیخ بکنن... برندها باید تلاش کنن گوشیهاشون رو ارتقا بدن و رقابت سالم داشته باشن...شما که نباید جنگ و دعوا بیخود بکنین ! ....
خوش باشید..................................وال سلام علیکم و رحمة الله و برکاتو ...................................
من دیگه خسته شدم از کل کل به قول حمید نخود نخود هر که رود کلوپ خود .................تمام
من که دیشب تا حالا دارم میزنم تو سر خودم که دعوا نکنیدولی کسی گوش نمیده!
من هم خیلی زودتر از این خواستم تمومش کنم اما بعضی ها نزاشتند !!
چشم حمید جون.میرویم کلوپ سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی گوشی گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نظرم روی دبلیو 910 دست دوم هست...یه گوشی محشر از نظر صدا هست که تا مدتها برات تکراری نمیشهنقل قول:
دبلیو 580 هم جدا خوشگله و والکم 2 داره...و کیفیت صدای توپ مثل همه ی واکمن ها
انتخابهات خوبه
فقط یک نکته
من مطمئنم اکس پریا رو زود نمیده بیرون اول گوشی های دیگه رو میده...اکس پری اول تابستون میاد...تا اون موقع اگه میتونی صبر کنی...این فکرت خوبه...ضمن اینکه واسه همین گوشی اصطلاحا ارزون قیمت اگه معیارت رو میگفتی بهتر کمکت میکردم..صدا برات مهمه یا دوربین مثلا 3.2؟چون الان کا 800 هم خیلی ارزونه...حدود 220 تومن
شاد باشی:20:
مصطفی جون گرفتم پست قبلیم و میخوندی میدیدی که دیگه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بیشتر از این نتونستم صبر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .الان که گرفتم و اومدن نظرت رو خوندم دیدم دقیقا همون کاری رو کردم که تو گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر طرز فکرامون به هم شبیهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.K800 خوب بود ولی من 1 سال پیش K800 ام رو فروختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا میگه: شایعه شده که X1 رو HTC ساخته. هیچ چیزی هنوز مطمئن و رسمی نیستنقل قول:
یادتون باشه که اینترنت منبع چرند هم میتونه باشه!
... به فرض اگه هم درست باشه؛ مگه لنزهای دوربین های نوکیا Carl zeiss نیست؟!:31:
دوستان عزیز بحث غیر علمی نکنید
من میگم ایا کسی اطلاعاتی داره که این ماجرا رو تایید نکنه
پس قبول کنید این سایت اشتباه نمی نویسه
تمام این موضوع های به خاطر اینه که اگه یک روز برای اولین بار این گوشی باز شده کسی از دیدن چیپ ست های Htc شگفت زده نشه و کف نکنه.
قبول کنید سونی تکنولوژی ساخت این گوشی رو نداشته وگرنه این اولین Ppc سونی نبود.
من دقیقا لفظی معنی کردم و گفته که اینجا و اونجا فقط شایعه شده.
شما اطلاعاتی از خود متن 2-3 خطی این سایت دراوردی که به قول خودت علمی تایید کنه این قضیه رو؟
پس مننتظر می مونیم تا منابع رسمی تایید یا رد کنند.
چه ربطی داره حرفه کارل زایس از صد سال پیش لنز بود تلسکوپ هابل هم لنزش کارل زایسه یعنی مشکل داره نه خیر کارل زایس و کداک رتبه اول رو در تولید لنز در دنیا دارننقل قول:
وگرنه دوربین سایبر شات
یا کداک میشد هم قیمت سامسونگ
الان سامسونگ بیاد 100 مگا پیکسلی هم بزنه بشتر از دویست هزار تومن نمیشه قیمتش ولی هر گز کیفت دوربین سایبر شات کمپانی محبوب شما رو نداره
حرفه اصلی کارل زایس لنز سازی و اوپتیک سازی هست
ولی ماجرای HTC فرق داره HTC هم سازنده مبایله هم حرفه هستش با SE
شنیدی میگین خودت تنهایی انجام دادی یا از کسی کمک گرفتی
سونی هم از کسی کمک گرفته ماجرا اینه ..
منابع اون موضوع رو هم کامل میکنم تا چند مین دیگه میفرستم...
بله خوب شاید سونی از برخی تجربیات سخت افزاری و نرم افزاری شرکتایه با تجربه تر تو ساخت ویندوز موبایل مثه اچ تی سی استفاده کرده باشه ! کاری که همه ی شرکتا میکنن ! همین نوکیا تو بعضی ال سی دی هاش و پردازنده هاش و لنزاش و... از شرکتایی مثه سامسونگ و تگزاس اینسترومنتز و کارل زایس کمک میگیره !نقل قول:
چه ربطی داره حرفه کارل زایس از صد سال پیش لنز بود تلسکوپ هابل هم لنزش کارل زایسه یعنی مشکل داره نه خیر کارل زایس و کداک رتبه اول رو در تولید لنز در دنیا دارن
وگرنه دوربین سایبر شات
یا کداک میشد هم قیمت سامسونگ
الان سامسونگ بیاد 100 مگا پیکسلی هم بزنه بشتر از دویست هزار تومن نمیشه قیمتش ولی هر گز کیفت دوربین سایبر شات کمپانی محبوب شما رو نداره
حرفه اصلی کارل زایس لنز سازی و اوپتیک سازی هست
ولی ماجرای Htc فرق داره Htc هم سازنده مبایله هم حرفه هستش با Se
شنیدی میگین خودت تنهایی انجام دادی یا از کسی کمک گرفتی
سونی هم از کسی کمک گرفته ماجرا اینه ..
منابع اون موضوع رو هم کامل میکنم تا چند مین دیگه میفرستم...
یا همین آی فون حتما میدونی که خیلی شرکتا تو ساختش همکاری کردن و شاید بشه گفت شاخص ترین قطعه یی که خود اپل توش قرار داده پردازنده ی صداش بوده و تا جایی که میدونم و خوندم پردازنده اصلی و ال سی دیش و دوربینش کار خودش نیست ( طبیعی هم هست )
اما به نظرم به خصوص اینکه تو تاپیک زدی " ساخته شده توسط اچ تی سی " بی انصافی باشه در حق سونی ! به هر حال حتی اگه همکاری کرده باشن بهتر بود میزدی با همکاری اچ تی سی ... !
زورشون اومده داداش:20:.مهم نیست.بزار بگن:46:به خاطر حرف اینا نه کسی از خربد X1(وقتی اومد) و نه هم سونی اریکسون میاد از زدن گوشیش منصرف شه:27:
Sony Ericsson's XPERIA X1 will be the latest HTC OEM device to capture people's hearts just like the Palm Treo did so many years ago. The Sony Ericsson XPERIA X1 will be a Windows Mobile 6 device and from the looks of it, the Sony Ericsson XPERIA X1 will be featuring a custom "Panel Interface" to navigate through open applications on Windows Mobile. We have heard that the Sony Ericsson XPERIA X1 will be featuring quad-band GSM/EDGE, and 900/1700/1900/2100MHz UMTS/HSDPA/HSUPA or 850/1700/1900/2100MHz for what seems to be a U.S. or more specifically a T-Mobile U.S. model. We've got a full breakdown of the phone features after the break.
اگر کمی دقت کنید واژه OEM یا برگردان Original Equipment Manufacturer در سایت رسمی htc بکار رفته
این واژه در مورد کالاهایی به کار میره که مارکشون عوض میشه و به سفارش شرکتی خاص با تکنولوژی خود سازنده ساخته میشه..
به نقل از ُسایت رسمی HTC
باید به طرفدار های سونی تبریک گفت امسال سونی واقعآ خوب و قوی کار کرد و گوشی های بسیار خوبی ساخت .. ولی باور کنید این گوشی از اول مشکوک بود ولی دلیل برای ضعفش نیستکد:http://htcsource.com/
دوست خوبم Nabakhshood من فقط روی این گوشی فوکوس کرده بودم وگرنه سونی امسال خیلی خوب بود و بهتون تبریک میگم.
ببنید دوستان من بار ها به عنوان طرفدار دو آتیشه موتو گفتم موتو خراب کرد گند زده تعصب زبادی هم ماجرا رو خراب میکنه سونی کمپانی خوبی هستش ولی یعنی دلیل میشه که اشتباه نکنه چرا شما طرف دارهای عزیز سونی از روی تعصب عمل میکنید و توی بعضی از موارد از کمپانی که FAN آن هستید ایراد نمیگیرد؟
نقل قول:
ببین برادر من اولا اون htcsource سایت رسمی htc نیست سایت رسمیش htc.com هست ... حالا به نقل از همون htcsourc که در اصل طرفدار برند htc هست تو مطلب جدیدش یه ویدئو گذاشته از xperia و نوشته :
قسمت قرمز میگه " بیایید امید داشته باشیم شایعه ها در مورد اینکه xperia رو htc تولید کرده صحت داشته باشه حتی اگر این صحت هم نداشته باشه سونی اریکسون هیجان قشنگی رو برای xperia گوشی ویندوز موبایل خودش ایجاد کرده"نقل قول:
I know you are porably tires of seeing videos of the Sony Ericsson Xperia X1 by now, but it seems like everyone is getting their hand on the device. Lets just hope the rumors are true that this is actually an HTC produces device. Even if it isn't, Sony Ericsson has created a nice little buzz around their Xperia X1 Windows Mobile device.
میبینید همش در حد شایعست...حال که سونی یه چیز غول معرفی کرده همه دارن میگردن ببینن این از کجا اومده.....به فرض هم که سونی اریکسون با htc همکاری کرده باشه ....خوب طبیعی هست وقتی کمپانی میخواد وارد یه خط تولید جدید بشه(که تازگی داره براش) از تجربیات دیگران استفاده کنه...مهم اینه که وارد این عرصه شده...و جا واسه رفتن داره . خیلی از کمپانیهای معروفی که ppc میزنن اولش از htc کمک گرفتند......نمیدونم چرا همه سعی میکنن کار سونی اریکسونو زیر سوال ببرن...در حالی که کلی از آیفون تعریف و به به چه چه را مینداختن...به نظرم سونی کار بزرگی کرده که خط تولید این به قول بچه ها گفتنی KILLER رو را انداخته که در اصل اومده آیفون رو زمین بزنه... و در آخر PPC های حاضر HTC رو نگا کنید ..رزولیشن LCD اکثرا 240 x 320 pixels هستند ... اگه HTC این PPC رو برای سونی تولید کرده با رزولیشن 800X480 باید بگم که مخش تاب داشته و بازار پاکت پیسی های خودشو خراب کرده و معقول تر این بود که این PPC رو به اسم خودش وارد بازار میکرد ....در کل این حرفا همش در حد شایعست ...هر چیزی که تو سایتهای زبان انگلیسی مطرح میشه دلیل بر این نیست که درست باشه ........ شما برادر عزیز اگه منبع ...مدرک معتبر پیدا کردی خیلی خوشحال میشیم ما رو در چند و چون کار قرار بدی ........... یا حق !
اشتباه؟ چه اشتباهی کرد؟ حالا بر فرض این که 99% ساخت x1 دست htc بوده باشه بازم اشتباه نیست.نقل قول:
سونی کمپانی خوبی هستش ولی یعنی دلیل میشه که اشتباه نکنه
اصلا منظور شما از اشتباه چی بود!؟
نگاه کنید htc هیچوقت نمیاد با این صفحه بزرگ و سی پی یو قوی بازار ppc خودشو خراب کنه.چون اکثر cpu هاش ضعیفه.
من نمیدونم چرا اینقدر قدیمی فکر میکنیم
الان همکاری چند ملیتی برای بالا بردن
کیفیت و میزان رقابت یه امر مسلمه
که متاسفانه تو کشور ما جا نیوفتاده
نمونش
خودروی ملی !! یا....
در مورد سایبر شات خوبه بدونی که حتی بعضی دوربین های این برند سونی هم از کارل زیس استفاده می کنند.تو خود سایت سونی نگاه کن!نقل قول:
در مورد HTC باید بگم که یکی از پیشتازان و با تجربه ترین سازندگان موبایل و دستگاه های چند مظوره pocket pc و PDA بر مبنای windows mobile هستند درست مثل کارل زیس که خبره ی لنز دوربینه.
به این لینک نگاه کن:
جالبه.میگه HTC، اریکسون رو -به عنوان تولید کننده همه منظوره ی تکنولوژی های سیار نسل سوم(مثل wifi) -برای کمک در ساخت pocekt PC انتخاب کرد.کد:http://www.ericsson.com/ericsson/press/releases/20030618-908277.shtml
من موندم چطور کسی به اریکسون فکر نمی کنه؟! بالاخره سونی اریکسونه نه سونی! مطمئن باشید در ساخت X1 تجربه ی یه همچین شرکتی بسی موثر بوده.بگذریم از سونی که بی نیاز از تعریفه.
ادیت- پست قبلی هم کاملا تایید میشه.
با سلام خواستم بدونم اون ویدیو هایی که از youtobe دانلود میکنی چطور باید اجراش کنی؟
امروز یه سری به سایت esato.com زدم یه مطلبیو در باره ی X1 زده بود ببینید و بگید نظتون چیه؟
فکر کنم تو اون قسمت آخر نوشته : نمیشه توضیحی در رابطه با فرض Htc داد برای ما مبهمهنقل قول:
There has been roumors that X1 is a HTC device. Comment on this? SE: There are so many number of players in the game. We do have ODM partners, including Asian partners. Can't comment if HTC are involved.
متن کامل رو میتونید اینجا ببینید :
--کد:http://www.esato.com/news/mwc.php/id=13
و نکته ی جالب اینکه می دونستید باتری X1 1500 میلی آمپر هست ؟-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از همه مهمتر HTC گوشی X1 رو تو قسمت گوشی های خودش گذاشته...
نقل قول:
تو اون قسمت گفته :
نمیتوان نظر داد که htc تو این کار شرکت داشته ...Can't comment if HTC are involved
متنو خوندم میگه xperia هنوز یه محصول تمام شده نیست و تحقیقات روش ادامه داره و ممکنه بعضی از امکاناتش تغییر کنه..شاید حافظه داخلی و ....
و اما در مورد عکس که عکس شما نمیاد من دوباره گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس گوشیهایی هستند که از ویندوز موبایل استفاده میکنن....نه گوشیهای HTC ...اگه دقت کنید سمت راست بقل XPERIA یه گوشی از سامسونگ هست ..... لیست گوشیهای HTC اینجاست :
من که X1 رو بین اینا نمیبینم ...شما میبینی؟کد:http://www.htc.com/product/03-products.htm
نقل قول:
من که X1 رو بین اینا نمیبینم ...شما میبینی؟
اگه یکم زوم کنی میبینی که اولین گوشی از سمت راست Xperia هست و کنارش نوشته Sonyericsson... ممنون از کمکت
نقل قول:
این عکس گوشیهایی هستند که از ویندوز موبایل استفاده میکنن....نه گوشیهای HTC
فکر کنم جوابتو گرفتی موبایل کابویز. جز گشیهای htc نیستنقل قول:
اگه یکم زوم کنی میبینی که اولین گوشی از سمت راست Xperia هست و کنارش نوشته Sonyericsson... ممنون از کمکت
بابا اونو که میبینم......x1 رو تو اون لینک که گذاشتم... تو لیست گوشیهای htc نمیبینم..بازم دستت درست.. هر کی اطلاعت گیر آورد بیاد اینجا بگه راجبش بحث کنیم...شاید من یه ایمیل به سونی اریکسون زدم...
درسته
O2 هم هست
QTek هم دیدم
باتری میلی آمپر یعنی چی ؟ مشکلی که من همیشه با ppc ها داشتم باتری ضعیفشون بوده.
امیدوارم گوشی بعدی من (x peria ( باتری خوبی داشته باشه
XPERIA نماینده ی اولین برندی می باشد که حقیقتا از درون سونی اریکسون زاده شده است.این محصول تصور ما را، از یک تجربه ی ممتاز با قابلیت های ارتباطی پر انرِژی(کامل) نمایش می دهد....
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/globalx1-20080210
نقل قول:
من یه مطلبو توضیح بدم در مورد آمپراز(کی بوردم فارسی نیست)
آمپراز بالاتر به معنی ظرفیت بالاتر باتری گوشی یا... نیست
میزان الکتریسیته ذخیره شده در یه باتری
بستگی داره به میزان ظرفیت انباره های موجود در آن نه آمپراز ی که انباره ها
باهاش شارز ودشارز میشن
لزوما باتری با 1000 میلی آمپری قویتر (یا ضیعفتر ) از باتری 900 میلی آمپری نیست
واسه مثال گوشی های سونی اریکسون با باتری هایی با آمپراز کمتر
عمر بیشتری نسبت به باتری های نوکیا با آمپراز بیشتر داشتن !(البته با در نظر گرفتن مصرف مساوی از باتری توسط گوشی)
میگم اگه بیاد به نظرتون چه قیمتیاست
براي شروع احتمالا 1,200,000 تومننقل قول:
فک نکنم در این حد باشه....حداکثر 900 تومن
دوستان سلام
به به آقا حسین از این ورا
راسیتش ما که شنیدیدم قیمت اولیه 600-700 یورو هست که تقریبا همون 900 میشه
ما كه هميشه هستيم....نقل قول:
گفتم براي شروع...نقل قول:
وگرنه مگه قيمت N95 چقدر بود كه توي ايران اون اوايل 1,700,000 تومن فروخته شد
والا من از همون روزای اول که اوج گرونیه n95 بود بیشتر از 1.150.000 گیر نیاوردم. شما کجائید مگه که 1.700 میفروختن؟!!!نقل قول:
وگرنه مگه قيمت N95 چقدر بود كه توي ايران اون اوايل 1,700,000 تومن فروخته شد
منم بالا ترین قیمت N95 رو 1.300 شنیده بودم.
بالاترین قیمت 1.450 بود که توی سایت Gsm.ir بود