-
من فکر کنم اشغال کردن رم توسط انتی ویروس کاسپراسکای تو سیستم های مختلف و شرایط مختلف فرق میکنه .
مثلا برای من یه بار 14 مگ بود ، بعد شد 10 مگ و الان هم که ازش عکس گرفتم و گذاشتم ، 11 مگ اشغال کرده بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من فكر كنم ماله سرويس هايي هست كه هر نفر فعال ميكنه
هر چي تنظيمات رو سخت تر بگيريم اين جوري بشه !!!
عجب حرف چرندي زدم آخه چه ربطي داره؟ :blink: :blink: :happy:
-
سلام
نه امیر جان
اتفاقا خیلی هم منطقی هست نظر شما
بهتر میشه قبول کرد
-
آپديت نشدن كاپراسكاي
باسلام خدمت آقايGolden_Dragon درپاسخ دوسوالي كه فرموده بوديد 1-آنتي ويروس وفايروال من KasperSky Internet Security2006Beta و ورژن آن6.0.12.167 است كه همانطوركه گفتم واقعا عالي است وازنظرسرعت اصلاروي كامپيوترمن اثرمنفي نميگذاردوبه هيچ نرم افزاري اجازه خروج ازكامپيوتررابدون اطلاع شمانميدهدوهمينطوربرعكس به كسي اجازه ورودنميدهد.2-درهنگام آپديت Errorميدهد.البته امروزسري به سايت كاسپرزدم بنظرم يه چيزهايي دراين موردنوشته بودولي متاسفانه من انگليسيم خوب نيست اگرازميان بچه هاكسي هست انگليسي خوب بداندزحمت بكشديه سري به سايتشان بزندوماراهم خبرداركند صواب دارد.يكي ازدوستان آدرس سايتي رادادكه آپديت هارابصورت فايلهاي كوچك وروزانه درآنجاقرارداده ولي من وقتي آنهارادانلودميكنم نمدانم كجابايد قرارشان دهم چون درفولدركاسپراجازه كپي شدنشان رانميدهد.لطفايكي ازدوستان اين موضوع رابررسي كندومن وخيلي هاي ديگركه احتمالااين مشكل رادارندنجات بدهد.
باتشكرفراوان
-
سلام دوستان عزيز
اين لينك آخرين نسخه از كاسپرسكي تا زمان حاضر است.
به نظر من اگه دانلود و نصب نكنيد از دستتون رفته. از ما گفتن بود.
اين هم سريالش كه فعلا براي دو ماه و چند روز رجيستر مي كنه:
Code: B2B66782-6AC0-4533-88F4-060BB929C9318
ساسان جان سلام
من يك بار ديگه تاكيد مي كنم كه اگر براي شما همون 8 مگ را هم اشغال كرده باشد، باز هم از نظر سرعت و عملكرد زمين تا آسمون فرق مي كند. كافيه امتحان كني. من به خاطر همين كه سرعت سيستم را كم مي كرد استفاده نمي كردم اما الان چند روزه كه از اين نسخه استفاده مي كنم و دارم زندگي مي كنم با اين نسخه!
براي دوستاني كه از اينترنت سكوريتي كاسپرسكي استفاده مي كنند هم اين لينك را مي گذارم كه آخرين نسخه اش است:
-
امير جون آخه مال من تنظيماتش روي Maximum هست!
-
آقا من كاسپرسكي 6 بتا2 رو دانلود و نصب كردم فقط يه مشكلي هست قسمت Web AntiVirus HTTP Scan اش غير فعال دو سه بار هم ريست كردم ولي نشد ميگه به Technichal Support خبر بده حالا من چي كار كنم?
-
ساسان جان
شما از این نسخه که آقا مهدی داده دانلود کن
اینه که ما ازش تعریف میکنیم
نه بتا 2 رو
-
سودا جون خوب همونه كه مهدي جون لينكشو داده ديگه بتا 2 هست نسخه ي فينال كه نيست;)
-
ساسان جان سلام
ورژنش هم دقيقا هميني هست كه من گفته بودم؟
-
همونطور که مهدی و سودا جان نیز اشاره کردند آخرین نسخه ارائه داده شده توسط کاسپرسکای پیشرفتهای
چشمگیری رو داشته . و این پیشرفتها در هر نسخه آن کامل و کامل تر شده. هر چند که هنوز هم اشکلات
جزئی توش پیدا میشه اما دوستان باید نسخه ای که دانلود کرده و استفاده میکنند دقت بیشتری بکنند.
آخرین نسخه ای که تا کنون هم برای اینترنت سکوریتی ئ هم برای آنتی ویروسش وجود داره 253 میباشد.
پس دقت کنید که Build نسخه ای رو که قراره دانلود و یا استفاده کنید تا همین لحظه 253 باشد.
دستان به یک نکته دیگه توجه کنند که در این نسخه یعنی 253 هوش مصنوعی کاسپرسکای بیشتر روش کار شده
و بهتره که استفاده کنندگان به پیغامهای این آنتی ویروس که به شما میده بیشتر دقت کنید و جدی بگیرید
موفق باشید.
-
مهدي و كركي جون اين ورن رو ببينيد دقيقا همونيه كه شما گفتيد يعني 253:
-
ساسان جان اشغال کردن رم بیشتر از حد معمول توسط کاسپرسکای چندین دلیل ممکنه داشته باشه.
یکی اینکه تنظیمات Web AntiVirus و بقیه را بر روی High قرار داده باشی. اگر همه تنظیمات کاسپرسکای
بر روی Recomended قرار گرفته باشند فکر نکنم که به همچین اختلاف زیادی در اشغال کردن رم برسی.
دوم اینکه یک برنامه امنیتی دیگه ممکنه بر روی سیستمت نصب کرده باشی. بطور مثال من خودم تا قبل از اینکه
NOD 32 رو به صورت Real-Time نصب نکرده بودم میزان رم اشغال شده توسط کاسپرسکای حداکثر 11 مگ و حداقل
6 مگ بود . اما بعد از نصب NOD32 حدود 4 مگ بیشتر شد و الان گاهی جمعا تا 18 مگ رو اشغال میکنه.
اما این حالت فقــــــــط نیم ساعت اول است . یعنی شما هر چقدر بیشتر به اینترنت متصل باشید میزان اشغال شدن
رم نیز کمتر میشود . پس حتما صبر کن تا حداقل نیم ساعت از بالا آمدن سیستمت بگذره بعدا رم رو چک کن ببین چقدره.
در ضمن شما هر چقدر بیشتر با برنامه ها و فایلها کار کنید خوب معلومه که کاسپرسکای هر فایل جدید با هر برنامه ای که در حال
باز شدن است رو سکان میکنه و در این حالت میزان گرفتن رمش نیز بالا میره.
مثلا من وقتی دارم Adobe PhotoShop را با این همه فایلهای DLL که در هنگام باز شدنش اجرا میشن رو باز میکنه حتما باید انتظار
این رو هم داشته باشم که کاسپرسکای یا هر آنتی ویروس دیگه ای همین فایلها رو که در خال اجرا شدن هستند رو سکان بکنه.
و همانطور که گفتم شما هر چقدر تنظیماتتون رو در مورد این بخش سخت تر بگیرید میزان اشغال شدن رم نیز بیشتر میشه.
البته بستگی به نیاز فرد داره که این تنظیمات رو در چه حدی بزاره . اما من فقط در اینجا در مورد اشغال شدن رم صحبت میکنم نه
در مورد درست یا غلط بودن این تنظیمات.
شما میتونید برای امتحان کردن این موضوع دو قسمت Web AntiVirus و File AntiVirus را Disable کنید و بعد رم اشغال شده را
نگاه کنید.
تازه مگه 3 یا 4 مگ این ور یا اون ور مهمتر از امنیت سیستمتون هستش که مثلا شاید بخواید از استفاده کردن ازش دریغ کنید.
اگه اینطور باشه که NOD32 رو باید همه بندازن دور چون همونطور که در عکس بالا میبینی 4 برابر کاسپرسکای رم رو اشغال کرده.
بهر حال امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه.
موفق باشی. فعلا تا بعد...
-
ميگم ممنون ميشم لينك آخرين ورژن آنتي ويروس كسپر با كي ش رو بزارين ...
-
مهدي جان سلام
در صفحه قبل همين تاپيك لينك آخرين نسخه آن را گذاشته ام.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
مهدي جان سلام
در صفحه قبل همين تاپيك لينك آخرين نسخه آن را گذاشته ام.
درود
مهدی گرامی
آیا پیوندی که در برگ پیشین گذاشتی نسخه ی فول و کامل هست یا اینکه بتا هست؟ و باید چند روز دیگه صبر کنیم تا نسخه ی فول به بازار بیاد؟
سپاس
-
كورش جان سلام
اين نسخه بتا است. ولي مشكل خاصي نداره. من دارم استفاده مي كنم. نسخه نهايي هم كه بياد خب طبيعي است كه از اون استفاده مي كنم. اما اينكه نسخه نهايي كي بياد اطلاع دقيقي ندارم، فقط فكر مي كنم به زودي زود باشه.
-
نقل قول:
Mehdi Best :
كورش جان سلام اين نسخه بتا است. ولي مشكل خاصي نداره. من دارم استفاده مي كنم. نسخه نهايي هم كه بياد خب طبيعي است كه از اون استفاده مي كنم. اما اينكه نسخه نهايي كي بياد اطلاع دقيقي ندارم، فقط فكر مي كنم به زودي زود باشه.
مهدی جان سلام
این نسخه که شما فرمودید تنها مشکلش همون مشکل همیشگیش هست و اونم عدم سازگاری و تطابق با فایروال معروف اوت پست هستش که من موندم با اینکه این همه ورژن بیرون دادن چرا این مشکلش رو هنوز برطرف نکردن
در ضمن میخواستم بدونم که شما و سایر دوستان در کنار این نسخه ی کاسپر چه فایروالی رو نصب کردن ؟ کریو یا Tiny
-
Masoud جان سلام. خوبی ...
قبل از هر چیزی یک چیزی در مورد فایروال Tiny بگم که سایت این فایروال و کلا سرورش برای آپدیت های ضروری حدود 10/15 روزه
به طور مشکوک و نامعلومی از کار افتاده. خود شرکتش هم هیچ اطلاعی در مورد از کار افتادن سایت و سرورش نداده.
به همین دلیل الان شایعات و چه بسا شایدم واقعیاتی در سایتهای امنیتی گفته میشه که شاید یک حمله قوی بر روی سرور این
فایروال صورت گرفته و هک شده. گروهی نیز بر این باورند که سرورش دچار مشکل شده و به همین دلیل سایتش هم بسته شده.
اما همان عده ای که میگویند هک شده در جواب میگن که اگر سایت و یا سرور این فایروال دچار مشکلی شده چرا به کاربرای خودش
هیچ خبری را نداده . حتی میتوانست از طریق سایتهای دیگر امنیتی که کارشون اطلاع رسانی است اقدام بکنه.
هم اکنون نیز تا این لحظه ای که این را مینویسم سایتش و سرور Tiny Personal Firewall به دلایل نامعلومی که اشاره کردم همچنان
بسته میباشد و شما هم بهتره که تا خبر درست و حسابی و جواب منطقی از سوی شرکت این فایروال دریافت نکردید از استفاده
کردن ازش خودداری کنید. بهر حال فعلا این شرکت خودش رو هم ساپورت نمیکنه چه برسه به اینکه مشکل امنیتی فایروال های بیرون
داده شده رو ساپورت کنه.
این هم سایت اصلی این فایروال...
اما در مورد سوال دومت ... من خودم همراه با این نسخه بتای کسپرسکای فایروال Outpost رو استفاده میکنم. البته همونطور که
خودتون هم اشاره کردید این نسخه از کسپر با این فایروال بشدت بر روی پورت 80 که یکی از پورتهای HTTP بحساب میاد درگیرند.
من خودم برای حل این مشکل راه حلی دارم که شما هم بتوانید از این دو ابرقدرت در کنار هم استفاده بکنید.
اول وارد قسمت تنظیمات آنتی ویروس بشید و در آنجا برید به قسمت Network Setting و بر روی Port Settings کلیک کنید تا
پنجره ای براتون باز بشه در آنجا پورت 80 رو از تیک در بیارید و همه پنجره ها رو OK کنید. اینطوری مشکل کاملا حل میشه و راحت
میتونید صفحات اینترنتی رو باز کنید. اما باز امیدوارم که در نسخه نهاییش این مشکل رو حل کنند چون ما با این کارمون نظارت کردن
آنتی ویروس رو بر روی پورت 80 قطع کردیم. یعنی اینکه اگر ویروسی بخواد از طریق پورت 80 داخل بشه کاسپرسکای نمیتونه
جلوشو بگیره مگر اینکه ویروس وارد شده بصورت فایل باشه .
منظور من کدهایی هستند که ویروس تشریف دارند و در داخل صفحات اینترنتی گذاشته شده اند و بیشتر برای هک کردن بکار میرند
نه ضربه زدن به سیستم قربانی. چون اگر ویروسی بخواد از طریق فایل و یا شیوه های دیگه وارد بشه در آن صورت File AntiVirus
آن را تشخیص داده و جلوی آن را میگیرد.
اما اگر شما فایروالی مثل Outpost Pro را داشته باشید میتونید خیلی راحت در تنظیمات شخصی خودتون در این فایروال این گزینه ها
ها را بلوک کنید ...
Referrers
Hidden Frames
VBScript
Scripting ActiveX
این گزینه ها تا مقدار زیادی جلوی اجرا شدن این کدها رو میگیرند.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
ميگم ممنون ميشم لينك آخرين ورژن آنتي ويروس كسپر با كي ش رو بزارين ...
سلام
من صفحه هاي قبلي رو نديدم كه آيا كسي اين نسخه از KAV رو گذاشته يانه؟ ولي اين جديدترين نسخشه.البته بتا2 هست.ولي منتظر نسخه فينال باشيد كه بزودي مياد.
حجم فايل :11.2 مگابايت
-
Gold_Dragon جان مرسی که زحمت کشیدید و لینک دانلود این آنتی ویروس رو در اینجا قرار دادید. اما جهت اطلاع هم شما و هم
دوستان دیگه بگم که این نسخه ای که لینکش رو قرار دادید آخرین نسخه کسپرسکای نیست. و 3 نسخه بعد از این هم
ارائه داده.
مشخصات این نسخه ای که لینکش رو گذاشتید میتونید در عکس پایین ببینید.
آخرین نسخه کسپرسکای نسخه بتا این میباشد...
Kaspersky Personal 2006 v.6.0.0.253
من در پایین لینک همین نسخه را که مهدی جان در صفحه 7 همین تایپک قرار دادند رو دوباره میزارم .
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
اگر موفق نشدید که از این لینکهای بالا جهت دانلود استفاده کنید میتونید به FTP خود کسپرسکای مراجعه کنید
و مستقیما از آنجا دانلود کنید.
FTP >>>
لینک
اگر به هر دلیلی جهت ورود به این اف تی پی از شما اسم و پاسورد خواست میتونید از این اسم و پاسورد جهت ورود
به اف تی پی استفاده کنید.
login: kav2006dump
password: zpJRMUmvpJUdKnYq
برای آنتی ویروس به پوشه KAV برید و فایل Kav6.en.msi را دانود کنید.
برای internet Security نیز به پوشه KIS برید و فایل KIS.en را دانلود کنید.
نکته >> توجه داشته باشید که شما هر فایل و یا هر نسخه ای که خواستید داونلود کنید دقت کنید که حتما
به آخر اسم فایل کلمه en که مخفف English میباشد نوشته شده باشد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
مهدي جان سلام - ممنون ! يه مشكل نيمدونم از منه يا از لينك من با LeechGet نيمتونم دانلودش كنم !
مهدي جان سلام
من با ليچ گت امتحان نكردم اما با IDA به راحتي و با سرعت دانلود مي شه. به نظر من بي خيال ليچ گت بشي خيلي بهتره.
نقل قول:
نوشته شده توسط gold_dragon
سلام
فكر كنم جديدترينش اين باشه: :biggrin:
دوست خوبم سلام
اين ورژني كه شما عكسش را گذاشته اي براي حدود 2-3 ماه پيش است. آخرين آن هماني است كه من و كركي جان لينكش را گذاشته ايم. با ورژن 6.0.0.253
-
غلط کردم.
خيلي عذر ميخوام ولي مثل اينكه به ورژن داخل عكس توجه نكرديد.6.0.14.207
:blush:
نميدونم.خلاصه بزودي نسخه نهايي مياد.ديگه داره گريم ميگيره. :hmm:
-
سلام دوست خوبم
اتفاقا به ورژنش دقت كردم كه پست قبلي رو دادم!
اين ورژن همانطور كه گفتم براي حدود 2-3 ماه پيش است. ورژن 207 با 253 چقدر تفاوت داره؟ يعني به نظر شما ورژن 207 جديدتر از 253 است؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
مهدی جان سلام
این نسخه که شما فرمودید تنها مشکلش همون مشکل همیشگیش هست و اونم عدم سازگاری و تطابق با فایروال معروف اوت پست هستش که من موندم با اینکه این همه ورژن بیرون دادن چرا این مشکلش رو هنوز برطرف نکردن
در ضمن میخواستم بدونم که شما و سایر دوستان در کنار این نسخه ی کاسپر چه فایروالی رو نصب کردن ؟ کریو یا Tiny
مسعود جان سلام
من تا چند روز پيش از كريو استفاده مي كردم و مشكلي نداشتم. الان هم چند روزه كه از اوت پوست استفاده مي كنم ولي باز هم مشكلي ندارم. اون تيك پورت 80 رو كه كركي جان گفته بود را هم برنداشتم ولي باز هم مشكلي نيست. حالا چرا براي من اين مشكل پيش نيامده، نمي دانم چرا.
-
Cracki جان سلام
آقا ممنون از توضیحات کامل و مفیدتون
عرضم بخدمتون اگه یادتون باشه سایت Gipson Research Corp رو برا تست فایروال ها معرفی کردین اون زمان که فایروالها رو تست زدم تمامی فایروالها شکست خوردن
الان هم که بقول خودتون این دو ابر قدرت یعنی کاسپر 6 و اوت پست 3 رو هم نصب کردم و تست زدم بازم متاسفانه اوت پست شکست خورد
جالب اینجاست که هر دفعه پورتی که اعلام باز بودنش رو میکنه پورتی نیست جز پورت 23 یعنی پورت TelNet
آیا راهی یا رولی برای بستن این پورت از درون برنامه اوت پست سراغ دارید ؟
و دیگه اونکه آیا رولی برای بستن پورتهای High Trojan Port(5000 - 65535) و پورت 1900 ، NetBios سراغ دارید ؟
به دلمون موند که یبار بریم تو این سایت و با پیغام Failed مواجه نشیم
اگه لطف کنید ممنون میشم
دوستان آدرس سایت برا تست فایروال :
کد:
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
با تشکـــــــــــــر
-
Masoud جان سلام .
شما قبل از هر چیزی بگید که وقتی وارد سایت Gipson Research Corp میشوید کدام تست را بر روی سیستم خودتون آزمایش
میکنید و با Failed روبرو میشوید?
چونکه من خودم تمام تست های این سایت رو انجام دادم و نه تنها پورتهام Closed بودند بلکه در حالت Stealth نیز قرار داشتند.
همانطور که در عکس پایین هم میبینی این پورت 23 که اشاره کردی در حالت مخفی قرار داره و اصلا دسترسی بهش امکان پذیر
نیست چه برسه به اینکه بخواد پورت سکانش کنه.
البته این رو هم اشاره بکنم که یک سری تغییرات رو من در Outpost انجام دادم . شایدم به این دلیل باشد. ولی من خودم اکثر
فایروالها رو به صورت دقیق در انجام این تست آزمایش کردم. مثلا کریو و زون آلارم پرو در این تست ناموفق بودند. هر چند که پورتها
رو مخفی نشون میده در سایت ولی باز هم نتونستند که جلوی حمله ای که صورت میگیرند رو بگیرند و کاسپرسکی جلوش رو گرفت.
اما با فایروال Outpost Pro تمامی تست ها موفق بودند و در مقابل حملات خیلی قوی تر عمل میکنه.
حالا شما نوع تست رو بگو که کدام قسمت رو انجام دادی تا من بعدا یک سری تنظیمات را برای فایروال Outpost Pro در تایپک خودش
قرار بدم.
موفق باشی.
-
کرکی جان سلام
من تست Shields Up و سرویس All Service Port رو انجام میدم
اینم عکسش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
کرکی جان سلام
من تست Shields Up و سرویس All Service Port رو انجام میدم
اینم عکسش
[img][/img]
مسعود جان به خاطر اینکه اینجا ممکنه بحث در این مورد طولانی بشه من ادامه بحث رو با اجازه به تایپک خودش
منتقل کردم . لطفا اینجا رو یک نگاهی بنداز.
راستی سعی کن فعلا تو این سایتای روسی و سایتهای کرک زیاد نری وضعیت امنیتی که داری خیلی بده.
-
راستي بايد با اين فايل هاي key چه كار كنم؟ تا رجيستر بشه؟
-
اون فايل كي رو بايد وسط نصب بهش بديد تا رجيسترش كنه;)
-
دوستان ببخشید یه سوال داشتم
تو اون سایتی که برای تست معرفی کردین من با فایروال مکافی ورژن 6 تست کردم
در حالت tight secutry وهمه اش سبز شد واین قدرت کافی در فایروال را نشان میده حلا یه نکته جالب این که آنتی ویروس کاسپر هم نمیزاشت وهمهاش خطا ی اخطار میداد واین قدرت این آنتی ویروسو نشون میده
-
دوست عزیز اون خطاهایی که کاسپرسکای در زمان تست به شما نشون داده خطا نبوده بلکه حملاتی بوده که این سایت
برای تست بر روی سیستم شما میفرستاده و فایروال مک آفی و کریو و زون آلارم پرو به طور کامل نتونسته جلوی این حملات
را بگیرند و به همین دلیل برای کسپرسکای چاره ای نمونده بجز اینکه آستیناشو بزنه بالا و خودش دست به کار بشه.
-
اون سايت كه معرفي شده كدوم صفحه هست ؟
-
-
آدرس آپ ديت جديد نرم افزار كاسپرسكي
-
كاسپر كه از طريق خودش آپديت مي شه پس اين چي هست؟
-
هومن جان سلام
اين آپديت كلي كاسپرسكي است براي كساني كه بخواهند از آپديت دستي استفاده نمايند. البته اگر شما از طريق اتوماتيك آپديت كرده باشيد نيازي به دانلود اين فايل نداريد. در خود سايت كاسپرسكي هم موجود است.
-
-
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
يكي اين صداي كاسپرسكي 6 بتا رو ميشه قطع كرد موقع پيدا كردن ويروس تو اسكن؟
دوم اينكه من تو اين جديد نمي دونم چطوري ميشه ويروس هاي پيدا شده بعد از اسكن رو پاك كرد؟
يه تنظيماتي مهدي بست عزيز فرمودن من انجام دادم حالا مي خوام اطمينان پيدا كنم؟