نداشتن سیستم عامل و نداشتن صفحه نمایش 2.6 اینچ تاچ اسکرین را روی دبیلو 980 چطور توجیح میکنی؟نقل قول:
Printable View
نداشتن سیستم عامل و نداشتن صفحه نمایش 2.6 اینچ تاچ اسکرین را روی دبیلو 980 چطور توجیح میکنی؟نقل قول:
هر چیزی جای خودش -- اینم تاپیک 980 هست پس بحث 960 نکن -- کیبوردم خرابه بیشتر نمیتونم توضیح بدم.
بچه ها هدفونش چه باحاله مدلش چیه؟jpm90? این امواج رادیویی که میفرسته تا چه فاصله ای میشه دریافتشون کرد؟
اون دکمه های قسمت سطحی موبایل هستش لمسیه؟
شرمنده من فقط آخریشو بلدم ---آره لمسیه:31: فرهوده ایول داری فقط اون عکس تامکت تو امضات خیلی بزرگه بکنش 480×640 بیزحمت.نقل قول:
بچه ها هدفونش چه باحاله مدلش چیه؟jpm90? این امواج رادیویی که میفرسته تا چه فاصله ای میشه دریافتشون کرد؟
اون دکمه های قسمت سطحی موبایل هستش لمسیه؟
نقل قول:
خیلی هم خوب همین الان عوضش میکنم و باهات لج میکنم
عکسی رو میذارم که همه آرزوی داشتنشو دارن
این امواجی رادیویی که میفرسته تا چه فاصله ای میشه دریافتشون کرد؟
آقا این w980 کی می اد؟ و بیاد قیمتش حدودن چقدر می شه؟
اقا تو سایت gsmarena زده گوشی به بازار عرضه شده و موجوده ایران کی میاد؟
سلام
w980 مثله n82 و آیفون به تغییر موقعیت حساسه (دقیقا اسمشو بلد نیستم) مثلا شما دارید با w980 آهنگ گوش میکنید بعد میخواید بعدی رو گوش کنید یه تکون به گوشی میدید میره آهنگه بعدی !
راستی فلش ندارهw980 !؟
قیمتش زیره 400 هست یا نه !؟!؟
فکر کنم motion sensor هست اسمش
فلش که نداره.
زیر400؟ شوخی میکنی؟با این همه امکانات عمرا حالا حالا بیاد زیر 500.
اییییییی ووول موشن سنسینگه مخم داشت هنگ میکرد!
به نظر منم گوشیه خوبیه ولی ((این همه امکانات )) منظورت چی بود !؟
من منظور قیمته اصلیه نه تو بازاره ایران !؟ کسی خبر نداره !
امکاناتش که کم نیست.خودت از توی وشخصاتش بخون.
قیمت هم الان 549 دلار هست:
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-w980i-phone
گوشی وارد بازار ایران شد 2 روز پیش پرسیدم 600 بود
از کجا پرسیدی؟
این قابلیت اسمش shake control هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
w980 مثله n82 و آیفون به تغییر موقعیت حساسه (دقیقا اسمشو بلد نیستم) مثلا شما دارید با w980 آهنگ گوش میکنید بعد میخواید بعدی رو گوش کنید یه تکون به گوشی میدید میره آهنگه بعدی !
پاساز اعلائدین
W980 wins EISA award for W980 wins EISA award for best music phonebest music phone
The Sony Ericsson W980 has just been awarded with the EISA award for Best European Music Phone. EISA is an assiocation of 50 special interest magazines from a total of 19 countries - each year they select an array of EISA award winners in lots of different categories, and this year, the Sony Ericsson W980 won as the best music phone. Here’s the official EISA comment; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
“Who could resist this piano-black Walkman-series phone? It’s a quad-band handset loaded with 8 GB of internal memory, a 3.2 Megapixel camera, an FM tuner, Bluetooth stereo, and a music player that operates even with the phone flip-lid closed. Opened out, the handset reveals its 2.2-inch QVGA display with 262k colors and stunning picture quality. One incredibly valuable innovation is the built-in FM radio transmitter. This broadcasts phone-based music playback to a standard car radio, even transferring artist and track details via RDS. The music player handles a wide variety of audio file formats, and automatically sorts tracks according to a range of criteria. Finally, two excellent features are the SenseMe and Shake control. These group tracks by mood, enabling track changes and entire playlist shuffling with just a simple flick of the hand.”
Although it doesn’t say much about the audio quality, the W980 is a monster when it comes to audio quality. This has been proven by German TESTfactory, and I can do nothing but agree. The audio quality really is top notch.
Congrats, SE! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من درسته که اینجا اکثرا انگلیسی میدونن ولی انگلیسی نوشتن خلاف قانون فروم هستش
لطف کنید رعایت کنید
داداش این یه خبر از سایت دیگست حال ترجمشو نداشتم × اینم تیترش :
w980 جایزه EISA رو به عنوان بهترین گوشی موزیک گرفته × بهترین موزیک فون با کیفیت عالی صدا .
ولی ایول.رو سفیدمون کرده.
نوشته کیفیت صدادش عالی هست.
به به !!
Walkman Is The Best
هر چی هست زیر سر اون Earphone هاشه توی یه نمایشگاهی هم جز برترین لوازم جانبی شده بود!
اولا اینکه قیمت W980 چنده؟تو اروپا؟
بعد اینکه کاربر فرهوده اینجا جواب حرف هات رو دادم
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201362&page=9[/HTML]
علاقه مندان اگه خواستن برن بخونن:دی
خوب امروز من زیارت کردم ایشون رو.
خیلی خوشکله.جمع و جور هم هست البته وقتی بسته هست.
و قیمــــت.....610.000 تومان ناقابل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون رو شیراز و در ستاره فارس واقع در خیابان عفیف آباد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه چقدر دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از قیمتش تو تهران خبر داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
595 تا 600 با گارانتینقل قول:
کسی خبری از دوربینش داره چه رقمی عکس میگیره؟
سایتهای مقایسه موبایل زیاد که از دوربینش تعریف نکردن
این گوشی رو رو با قیمت585 تومن امروز از علاءالدین خریدم گارانتی کامتل. بد نیست ولی خوب اصلا قیمتش این نیست نهایت 250تا300تومن پر پرش.میخواستم armani یاf480 بخرم ولی قسمت این شد دیگه.صداش خیلی با کیفیت ولی صفحه اش کوچیکه.
آقا واقعا مبارکه.نقل قول:
این گوشی رو رو با قیمت585 تومن امروز از علاءالدین خریدم گارانتی کامتل. بد نیست ولی خوب اصلا قیمتش این نیست نهایت 250تا300تومن پر پرش.میخواستم armani یاf480 بخرم ولی قسمت این شد دیگه.صداش خیلی با کیفیت ولی صفحه اش کوچیکه.
به سلامتی.
بیشتر ازش بگو.
شما اولین نفر هستی که گرفتی.
توی سایت plemix قسمت گوشی رو 480 دلار زده.تفاوت قیمت رو دارید؟خیلیه ها.
آقا مبارک باشه ... شما با گارانتی اصلی گرفتی اگر کارانتی متفرقه بگیری 20 تومنی ارزونتر میشه .....نقل قول:
نقل قول:
آقا واقعا مبارکه
فکر کنم خانوم باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---مبارکتون باشه از قیافش راضی هستین ؟ اف ام ترانزمیترش رو تست کردین؟نقل قول:
آقا مبارک باشه
آقا از عکساش چند تا لینک بده تمام سایز و کیفیت پخش آهنگ تو اسپیکراش چه جوریه ؟ به نظرت ارزش داره به جای امکانات بیشتر g900 اینو بگیریم ؟
ایولا !! بلاخره یکی پیدا شد خرید
من که عاشقشم !!
ال سی دی بزرگ !! دوربین خوب !! صدای خدا !! ظاهر محشر !! 8 گیگ حافظه !!
بنظرم کاملترین گوشی جاواست (فعلآ ها) :دی
آقا یا خانم اگه میشه چند تا عکس بذارین و در موردش بیشتر بگین
مبارکه عزیزنقل قول:
راستی چرا از خریدش پشیمونی ؟ این گوشی یه سری قابلیت های منحصر به فرد و تاپی داره که هیچ گوشی نداره !!!
با عرض معذرت گذاشته بودم تو برق شارز بشه.گوشی خیلی خوبیه با کلاس صداش خیلی با کیفیت هستش.دکمه های روی گوشی خیلی خیلی زیبا وشیک و با اشاره کوچیک دست به راحتی براتون اهنگ پخش میکنه و به راحتی به منو های داخل گوشی هم دسترسی دارین و قفل هم میشه تا با خیال راحت تو جیبتون بزارین. بر خلاف w950که با فشار تو جیب دکمه های موزیک کار میکردن.ولی به نظر من قیمتش خیلی جا داره بیاد پائین.صفحه گوشی کیفیت خوبی داره.ولی یه نمه کوچیکه.موقع زنگ خوردن یا پخش موزیک یه چراغ در روی درش که باز میشه به رنگ قرمز به نمایش در میاد.پشت گوشی و درب باتری اون یه جنس خیلی خوب و نرمی مثل مخمل مانند هستش.یه بدی هم که داره همون اثر لک و انگشت روی گوشی اونجایی که دکمه موزیک داره میمونه به خاطر براقیش.
در مورد عکسش و کیفیت اون بگم که اصلا راضی کننده نیست .یعنی در حد3.2نیست و من خودم الان p1هم دارم ولی یه نمه p1بهتر میگیره و کیفیتش بالا هستش.و بزرگترین ایرادشم نداشتن فلاش هست من نمیدونم چرا رو این گوشی همچین چیزی نذاشتن