ما یه چیزی الکی ول کردیم ...Nabakhshoode دمت گرم اطلاعات دادی...نقل قول:
Printable View
ما یه چیزی الکی ول کردیم ...Nabakhshoode دمت گرم اطلاعات دادی...نقل قول:
اتو روتیت داره ولی شیک کنترل فقط سری w دارهنقل قول:
به نظر شما auto rotate یا shake control داره؟
تکون میدی گوشیو میره آهنگ بعدی!نقل قول:
راستی شیک کنترل دقیقآ کارش چیه ؟؟؟
خیلی خوشگله...
1. خبر اینکه سی پی یوش 500 مگا هرتزه
از منابع تایید شده اس ؟
2.من این جریان همکاری رو نفهمیدم بالاخره کی واسه کی کار میکنه ؟ لول
کسی واسه کسی کار نمیکنه.نقل قول:
2.من این جریان همکاری رو نفهمیدم بالاخره کی واسه کی کار میکنه ؟ لول
پیشنهاد میکنم هر کی میخواد عاشقه x1 بشه این لینک ببینه. مخصوصا کلیپشو
کد:http://www.sonyericsson.com/x1/default.aspx?cc=gb&lc=en
ای بابا (چه اسمه علمیی بهش دادن :دی)نقل قول:
تکون میدی گوشیو میره آهنگ بعدی!
X1... میخرمت...
منو ببرید ، حالم بده ، رفتم تو کما .......!!!
هی میگم فقط SE هی میگید NOKIA N Series ؟
دیدی حالا روت کم شد .
برو دیگه این سمتا پیدات نشه که دیگه خودت میدونی و X Series و P Series برو دیگه (البته فقط به کیفیت رنگ صفحه می نازی )
این خوشگله اخر FEB می ره برای فروش حدود 590 دلار .........
کی میای ایران من شبا خوابت رو میبینم ای خدا ..................
خبر رسیده که ممکنه چندتا گوشی از سری پ معرفی بشن
منتظر بمونید شاید پ5 معرفی بشه
واييييييييينقل قول:
من رفتم
دو تا فيلم در دو كيفيت گذاشته شده
ولي سعيد اين فيلما فكر كنم دموي گوشي باشند
در هر صورت بايد خوب چيزي باشه
فكر كنم حتي اگه گرون باشه بازم ارزش خريدشو داره ...
آره منم شنیدم یه چیزایی در موردش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاب یه لینک پر از فیلمهای X1 :
کد:http://www.youtube.com/results?search_query=xperia+x1&search_type=
اینم عکس از نمایشگاه :
کد:http://blog.se-nse.net/2008/02/11/gallery-ses-booth-at-mwc/
اين سايت برا من ف ي ل ت ر ه ...نقل قول:
نشد كه
راستي سعيد اون دمو را چجوري سيو كنم ؟
ای خدا یو تیوب رو هم ----- کردن !!!!!!!!نقل قول:
اين سايت برا من فيلتره ...
نشد كه
راستي سعيد اون دمو را چجوري سيو كنم ؟
داش اون فیلم هم سیو نیمشه (یصورت ویدئو ) چون فایل فلش هست
شاید بشه با flash get گرفتش
سعيد من يه برنامه قوي دارم ولي باهاش كار نميكنمنقل قول:
ادم اين چيزا را ميبينه اعصابش خورد ميشه
منظورم در مورد باز نشدن اون سايت هست
کسی خبر نداشت ؟؟نقل قول:
به نقل از gsmarenaنقل قول:
Sony Ericsson XPERIA X1 will be powered by a 500MHz ARM CPU
سعی کن فیلمارو ببینی. خیلی حال میده!نقل قول:
سعيد من يه برنامه قوي دارم ولي باهاش كار نميكنم
ادم اين چيزا را ميبينه اعصابش خورد ميشه
منظورم در مورد باز نشدن اون سايت هست
w950/p990/p900
من گوشیهای بالا را تست کردم وهمه را به مدت 8-7 ماهداشتم وازهمه آنها راضی بودم والان هم p1 دارم
ولی تا X1 نخرم حتی شده باشه ازبانک وام میگیرم
:دی.همه عاشقش شدن.اشکال نداره.گبر همه میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمیتونم تا موقعی که میاد صبر کنم.میگم کسی نمیدونه نسخه دموش رو میشه از کجا گیر آورد:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برم بارسلون گوشیه رو از تو نمایشگاه بدزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی نیومده به سرنوشت کا750 و پی 990 مبتلا گشت (البته مبتلا گشت فعل منفی است اما چه کنیم نباید چشم بخوره)
گوشی خوبخزمیشههمون طوران95 گیگ با اون قیمت بالاش خز شد و اصلا نباید به این چیزها دقت کنینقل قول:
مکان خز شدنش وجود نداره..اینده خواهید دید
پیپی سی ها هرگز خز نمیشن اره 2 ساله بعد شاید خز بشه اما الان الانها تا بیاد امکان نداره زیاد بشه...پیپی سی هستش ها...اون معمولیهاش 700 تومن هستن اینکه سلطان پی پی سی هاست
در ضمن با توجه به بودجه ی عمومی c902...g900 بیشتر تو معرض سریع تر خز شدن هستن
چون فوق العاده کامل هستن به خصوص جی 900 که کاملا از سری ان نوکیا برتره...به خاطر تاچ بودنش
آره خیلی باید گرون باشه. ولی میارزه بگیریمش!! من که امروز میرم k800 میزارم بنگاه تا فروش بره اگه موبایل فروشا بفهمن که همچین گوشایی اومده گوشیمو 30 تومن میخرن!نقل قول:
اون معمولیهاش 700 تومن هستن اینکه سلطان پی پی سی هاست
اینی که نشون میده همه جا پر شده از این موشک کاغذی ها دموی گوشی اکس پریا هست:20:نقل قول:
====
بهراد این فیلمای یوتوب رو اصلا نمیشه یه جوری ظیط کرد؟اخه حیفه...این همه صبر کنی و بعد نگاه کنی و بعد بپره از دستت
====
وای این حرکت منوهاش رو میبینید؟دیوانه کنندست..چه جوری منوها میرن توی یه حات خط منحنی...بعد دوباره میان توی یه حالت منظم...بعد عینه یه پرده سینما با یه دکمه میرن کنار..wowwwwwwww
اقا منم میخوام:13::19::19:
ایفون کیلو چنده فقط اکس پریا
یارو داره باهاش کار میکنه ما لذت میبریم چه برسه که روزی بخریمش
:8:عشقست سونی اریکسون:40:
=====
سامان جدا پایتم بریم بارسلون یه چند تا اکس پریا کش بریم:5:
راستی فعلا کسی میدونه این گوشی کی میاد به بازار؟؟؟؟؟
اینم مثل دبل960 نشه بعد 6ماه بیاد:41:
دمت گرم.رفیق هم واسمون پیدا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من و مصطفی خان که نمیتونیم بیشتر از این صبر کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .داریم میریم بارسلون چند تا دونه Xperia رو کش بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .هرکی هم میخواد 1 میلیون واریز کنه به حساب مصطفی خان تا یه دونه Xperia از اونجا واسش بیاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:40::40::40::40::40:یکی مردونگی کنه به بقیه برند ها بگه م ی ر ه......:40::40:
کف میکنییییییییییییییییییییی یییییییییییییییم:5:
از این سایت برای ذخیره فیلمهای youtube استفاده کنید:
کد:http://keepvid.com/
لامصب عجب چیزیه....اب دهنم اومد...وااااااااااااااااای. ...اقا منم میخوام.پول بزاریم با هم بخریم.
مصطفی اسپم نده !!
بله مثل اینکه مصطفی خان قراره پروژه mission imposible IIII (عملیات غیر ممکن 4) رو با همکاری سامان کلید بزنه:27: مصطفی رو منم حساب کن...چند تا آرپی چی 7 و ام پی 5 تو دست بالم هست ...OK بده تا بریم بترکونیمشون !.. XPERIA رو دودر کنیم....تو که قدیم خیار دودر میکردی اینم روش :31:
خبر رسیده این گوشی اوایل 2009 وارد بازار میشه ! آخ مصطفی غش کرد ...آب قند بیارید :31: JUST KIDDING!!!!!!
حمید جونه من بیخیال شید.میخاین عملیات تروریستی راه بندازید؟
آقا اگه کمک لازم بود منم پایم.آخه جونیها نینجا بودم!ولی اگه بخاین عملیات انحتاری راه بندازید من نیستم.
آقا من دارم دیوووونه میشم
این FM Transmitter چیه دیگه؟ که توی W980 هستش؟
زود باشید جواب بدید
دارم میمیرم
عزیزم کل شرکت سونی اریکسون فدای یه تار موت
چرا بمیری
سیگنال های موسیفی رو رو موج اف ام میندازه
می تونی با رادیو گوشش کنی
به درد ماشین خیلی می خوره !!
آقا ممنون
من مخلصم
يه سوال ديگه هم داشتم
اين - Optical joystick navigation چيه؟
نقل قول:
بیا بیا ..نینجام خوبه...تانک مانک میتونی جور کنی؟ عملیات هم انحصاریه !:31: 4 تایی یه حمله همه جانبه میکنیم به بارسلون...دهنشونو #$%@ (به گیرنده ها دست نزنید اینجاش شطرنجیه)... به بچه ها سپردم ضد هوایی جور کنن بار کنیم ببریم اونجا شاید به کار اومد:31: قراره زیر دریایی هم برسه چهار تا رینگ اسپورت مینداریم زیرش از جاده چالوس میزنیم میریم بارسلون صفاش بیشتره :31:
ویدئویی که الان دیدم خیلی جالب بودنقل قول:
کلید جهت نمای این گوشی( که کار اسکرول کردن صفحات رو بیشتر بر عهده داره) به صورت اپتیکال هست
یعنی چشم داره
بدون لمس روش میتونید انگشتتون رو به سمت بالا و پایین حرکت بدین جلوی چشمش تا اونم عمل کنه
یه چیزی فراتر از تاچ
دیگه رو هوا دستتون رو تکون بدین میبینه (البته فاصله انگشت هم نباید زیاد باشه)
میبینم که جمعتون جعمه:31:نقل قول:
نیروی هوایی و زمینی ودریایی و کلا همه رو استخدام کردین :27:
منم تصمیم گرفتم با بچه ها از مریخ بیاییم کمکتون:31:
فعلا باید تو کف بمونیم
:10:
کسانی که میخوان فیلم ها و رویو های این گوشی رو ببینند اما سرعت اینترنت پایینی دارند میتونند بعضی از
فیلم ها رو از لینک هایی که براتون قرار میدم دانلود کرده و آنها رو در داخل کامپیوتر خودتون بصورت آفلاین ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.filesend.net/download.php?f=c695b6393489e5b77a92a0a529599fd8
http://rapidshare.com/files/91336969/Sony_Ericsson_XPERIA_X1_hands_on_MWC_2008_Barcelona.wmv.html
برای دانلود لینک های Rapidshare بصورت مستقیم و با استفاده از دانلود منیجر میتونید از سایت زیرکد:http://www.filesend.net/download.php?f=0d323148abd4bb2292b6ca2586094375
http://s14.ca.rapidbaz.com/get/561102/XPERIA_X1.wmv
http://rapidshare.com/files/91338147/XPERIA_X1.wmv.html
استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.rapidbaz.com
نقل قول:نقل قول:نقل قول:حمید میبینم که درخواست نیرو داده ایی؟باریک الله..نه دواطلب هم کم نیست..توحیدم که اوردی تو خط مقدم؟اقا قرارمون فردا 3.5 صبح که بپریم به سمت بارسلون..اون موقع همایش دیگه تموم شده و همه جا خلوته...راحت میتونمی پاتک بزنیمنقل قول:
فقط یه چیزی بگم ها..نقشش از من کارش از تو و نیروهاته:20:
نقشه اینه که با بررسی موارد امنیتی فهمیدم اکسپریا وسط یک اتاق بزرگ داخل یک شیشه هست که اگه بهش دست بخوره ازیر میکشه
تو کارت اینه عین مرد عنکبوتی..بچسبی به سقف و بری بالاسر اکس پریا..بعد فرتی بیایی پایین..با شمع ماشین بزنی به شیشه شیشه پودر بشه..گوشی رو برداری و بیاری...60 درصدش مال من 40 درصد مال تو...یعنی 4 روز هفته دست من..3 روز دست تو نیروهات
اخراستی میروهات زیاده..خوب میخواهی یه دونه دیگه هم نقشه بکم؟بری یکی دیگه هم برداری بدی به یارات؟بده به سامان و توحید و حسین..خودشون با هم کنار میان:31:
مرسی کارت درسته..من یکی که از خود یوتوب میگیرم با این حال دمت گرمنقل قول:
شاد باشید:31::20:
اگه فیلمها رو دیده باشین میبینید که xperia علاوه بر اینکه توی محفظه شیشه ایه کسی که توضیح میده مال خود شرکته
یعنی دست من و تو نمیدنش :D
گوشی های دیگه هم یه چیزی به پشتش چسبوندن و با یه کابل و ... به میز چسبیده که نمیشه دودر بشه :D
الان دارم ویدئو های G900 رو میبنم
خیلی ازش خوشم اومده
کارش درسته