مهم شد .
( به بخش رم , هارد دیسک و تجهیزات ذخیره سازی منتقل خواهد شد . )
ممنون
Printable View
مهم شد .
ممنون
با اجازهbahareh_bus جان.نقل قول:
سلام دوست عزیز...
خیالت راحت راحت باشه.خود منم از این نوع دی وی دی استفاده میکنم و واقا ازش راضیم.من پکشو5400 گرفتم.:20:
ویرایش شد
نقل قول:
دوست عزیز من سوالهایی را که برایم با مطالعه مطالب شما برایم پیش آمده بود را پرسیدم
اگر در نوشته هایم از کلمات درستی استفاده نکرده ام معذرت خواهی می کنم .چون من قصد توهین نداشته ام(یکی از دوستان از دست من ناراحت بود)
با خواندن مطالب بالا ،سر فرصت سوالها و مشکلات پیش آمده را از شما می پرسم
و سو تفاهم پیش آمده را حل می نمایم
با تشکر
دوست عزیز از لطف شما متشکرمنقل قول:
مهم شد .
ممنون
خواهش می کنم.نقل قول:
دوست عزیز من سوالهایی را که برایم با مطالعه مطالب شما برایم پیش آمده بود را پرسیدم
اگر در نوشته هایم از کلمات درستی استفاده نکرده ام معذرت خواهی می کنم .چون من قصد توهین نداشته ام(یکی از دوستان از دست من ناراحت بود)
با خواندن مطالب بالا ،سر فرصت سوالها و مشکلات پیش آمده را از شما می پرسم
و سو تفاهم پیش آمده را حل می نمایم
با تشکر
مطمعنآ هدف ما از اینگونه بحث ها اشتراک معلومات و تجربیات مون هست نه درگیری لفظی یا بحث ها غیر منطقی.
بسیار خوشحال میشم که در یک جمع دوستانه بحث و گفتگوی علمی داشته باشم و در نهایت به یک نتیجه منطقی برسیم.
ممنون میشم که شما هم در این بحث شرکت داشته باشید.
موفق باشید
کاملا موافقم.:10:نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون از پاسخ کاملتون
ببخشید دیر تشکر کردم
خیالم پس راحت باشه
نقل قول:
سلام
از شما هم ممنون
فقط یه چیزی من پک 10 تایی رو 5000 تومان گرفتم و شما 5400
یعنی شما گرون گرفتی نه من
درسته ؟ یا من چیزیو متوجه نشدم؟
DVD هاي Dr.Data چطوره؟
سلام.خواهش میکنم.نقل قول:
ببخشید بنده اشتباه کردم.حق با شماست من گرونتر گرفتم.معذرت:11:
من که تا حالا از از دی وی دی هاش استفاده نکردم ولی سی دی هاش که کیفیت خوبی نداره.اگه ازش داری تست بزن و عکسشو بزار.پیشاپیش ممنون.نقل قول:
من با قاطعیت میگم اول fujifilm المانی بعد emtec فرانسوی و بعدش emtec تایوانی.
اگر یاماهای ژاپن تونستی گیر بیاری که دیگه حرف نداره.
علت قاطعیتم اینه که سروکارم با اینجور چیزاست و موهام تو اینکار سفید شده:31: برای رایت هم بهترین گزینه استفاده از dvd رایتر pioneer مدل fx (به قیمت 45 تومان که قیمت همکاره) هست. البته اگر مشکل مالی نداری plextor بهتره.
سلام دوست گرامی.نقل قول:
لطف کن برای دلیل از مارکهایی که پیشنهاد کردی تست بگیر و بزار.
ممنون:10:
چشم، در اولین فرصت که وقت کردم این کارو میکنم.نقل قول:
ویرایش:
من نمیدونم چجوری از نتیجه عکس بگیرم. لطفا راهنماییم کنید
سلام عزیز.ممنون که توجه کردید.نقل قول:
اگه در XP هستید دکمه(Prt Scr(Print Screen رو بزن و در داخل Paint خود ویندوز Paste کن.
اگه درVista هستید در منوی Start گزینهSnipping Tools رو Search کنید و اجراش کنید.بعد از فعال شدن برنامه میتونید قسمت مورد نظر رو انتخاب و Save کنید.
:10:
مارک های فوجی مکسل اگه اصلش گیر بیاد کیفیتشم خوبه ولی یه اشکالی که داره خیلی گرونه ولی به نظر منم T-gate باتوجه به کیفیت بالا و قیمت مناسب حرف نداره در ضمن میخام نظرتون رو راجب به دیسک هایی که روش لایه طلا داره و 300سال اطلاعات رو حفظ میکنه بدونم
درسته. فوجی خیلی گران است. تک عدد 1000 تومان 10 عدد 9000 تومان و قیمت کلی دونه ای 700 تومان ولی مکسل اصلی خیلی گران نیست 700 تومان تکعدد- 600 تومان 10 عدد و 470 تومان همکار. مکسل تقلبی هم داره به قیمت 500 تومان تکعدد - 450 تومان 10 عدد و همکار 350 تومان. cd فوجی هم تقلبی داره اما dvd هاش تقلبی نداره.نقل قول:
اگر کسی میخواد cd فوجی اصل بخره و به فروشنده اعتماد نداره بسته 25 تایی بخره چون 25 تایی هاش تقلبی نداره و تمام تقلبی ها 50 تایی هستند.
قیمت cd فوجی اصل 10 عدد 350 تومان و تقلبیش هم 250 تومان.
نقل قول:نقل قول:
با سلام
چون چند وقت است که سرم شلوغ بود نتونستم جواب بدم
شما که میگید این تست یک درایو مجازی نیست این عکس را هم ببینید که حاصل تست یک درایو مجازی است
به نظرتون چقدر با عکسی که دوستمون گذاشتن و ادعا صحت گفته هاشون رو دارن فرق داره؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با صرف فقط 1 دقیقه وقت و با نرم افزار paint و البته با بی حوصلگی این عکس بدست آمده است
اگه وقت میخواستم صرف کنم و با فتو شاپ کار می کردم صد در صد کیفیت عکس از این عکس حاضر بهتر میشد
مدیران عزیز لطف کنید این پست رو پاک کنید.
راستی یک خبر واسه اینطور مسائل و سوالات دارم.نقل قول:
چند وقت پیش توی اخبار گفت که دانشمندان به این نتیجه رسیدن که عمر مفید دیسکهای نوری استاندارد بین سه الی پنج سال است.البته شرایط نگهداری باید خوب باشه.
راستی ganje nahofte جان شما که تجربت بیشتره و توی بازاری لطف کن اگه اطلاعاتی در مورد قاب و وسایل نگهداری دیسکهای نوری داری در اختیار ما هم بزار.ممنون.:11:
1-که من معنی پاراگراف اول شما را نمی فهمم بهتر است ویرایش کنیدنقل قول:
2-منظور شما از "فیلم گذاشتم" چی ؟
ما که چیزی برای دانلود کرن پیدا نکردیم
3-اگر درست نگاه می کردی یک عکس نمی دیدی (دو تا عکس است)
اینجوری گذاشتم تا متوجه فرق عکس ها بشید
4 - شما میتوانید بگید چرا سی دی تون id نداره
(چون با مقایسه با عکسی که من گذاشتم و حاصل چک کردن یک درایو مجازی است،کاملا مشابه به نظر میرسه زیرا من هر سی دی و دی وی دی را که چک کردم یک id بخصوص داشت و فقط در مورد درایو مجازی ما به id نرسیدیم)
و موارد دیگه تشابه بین عکس شما و من نیز شاهدی بر این ادعا است مثل :
c1 وc2 errors ها و موارد دیگه
5-من نگفتم شما دارید تبلیغ میکنید . شما یک شیطنتی کردید و حاضر به قبول کردن واقعیت نیستید
امیدوارم شما قانع شده باشید:10:
چشم.تمامی پستهای بی مورد رو پاک میکنم.نقل قول:
نقل قول:
ايني كه گذاشتي كه من قبلا دانلود كرده بودم و برنامه Nero CD-DVD Speed است كه من خودم دارم . حالا شايد ورژنشون فرق كنه كه زياد مهم نيست
قبول مي كنم نمي توني درباره سي دي هات توضيح بدي . ولي سي دي هاي من كه سفارشي نيست چند تا تست كردم برات عكسشون رو مي زارم .
توي اين عكس ها شباهت ها زيادي وجود داره همون طوري كه در عكس هاي قبلي وجود داشت.
نمودار هم كه خواستي توي اين عكس ها وجو داره . حالا چرا براي بعضي نمودار مي ده و براي بقيه نميده ،شايد مربوط به نوع ايمج گرفتن يا نوع برنامه داشته باشه(اميدوارم راضي شده باشي(نمودار را ميگم))
:21::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يك عكس ديگه
قبول كردي يا بازم عكس بايد بزارم
این چند روزه که نبودم حسابی تاپیک رو منحرف کردید!
1-برای تست کیفیت DVD ها توسط nero cd/dvd speed حتمآ از دی وی دی رایتر باید استفاده بشه و همچنین برای تست CD ها هم از سی دی رایتر(یا دی وی دی رایتر) در غیر اینصورت با نتایج غیرواقعی مواجه خواهید شد.
به راهنمای برنامه مراجعه کنید.
2-به طور منطقی هیچ سی دی یا دی وی دی وجود نداره که کیفیت 100 رو داشته باشه(پس بیخود رو این موضوع بحث نکنید)
ای خدا...!:19:بابا جان اون برنامه Nero Speed نیست!3 تا فایل تصویریه!!!فرمت دوتاشم gif,swf است.
در ضمن به دلیل فرمایشات منطقیbahareh_bus جان دیگه در این تاپیک این بحث رو ادامه نمیدم.:31:
کاملا درسته.نقل قول:
مثلا روی بعضی dvd ها(مثلا فوجی) نوشته 100 سال عمر میکنند در حالی که بعد از 3-8 سال دیگه قابل استفاده نیستند اما اگر از اونها هیچ استفاده ای نکنی و بزاری روی تاقچه واقعا تا 100 سال دیگه هم هیچیشون نمیشه.
البته عمر دیسکهای نوری و هر وسیله دیگه به طرز استفاده افراد هم بستگی داره. مثلا من چندتا سی دی دارم که بعد از 8 سال هنوز هم قابل استفاده هستند.
ام در هر صورت عمر متوسط دیسکهای نوری (با توجه به کیفیتشون) بین 3 تا 5 سال می باشد.
برای نگهداری هم بهتره دیسکها رو در قابهای مخصوص یا جلدهای ضد خش قرار دهید. همچنین میتوانید کیفهایی بخرید که از وررقه های ضد خش ساخته شدند.
بد نگذره!
تاپیک و فایل PDF من رو برداشتی اینجا گذاشتی تاپیک رو هم که مهم کردند یه لینک هم به اصلش ندادی؟! بابا ایول! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس تاپیک اصلی:
من توی اون تاپیک ننوشتم که مطلب کپی رایت داره و جای دیگه ای نباید نقل بشه، الآن هم مشکلی با این که اینجا گذاشتیش ندارم، ولی حداقل انقدر از ضمیر اول شخص مفرد استفاده نمی کردی!کد:http://forum.persiantools.com/t86876.html
"این مقاله رو براتون گذاشتم"
"توی این مقاله اون جوری توضیح دادم"
...
چاکریم.
فعلا.
نه دوست عزیز اصلآ بد نمیگذره!نقل قول:
تاپیکی که بنده زدم تنها در موضوع و اون فایل پی دی اف(که من نمیدونستم متعلق به شماست و البته به اسم خودم هم نزدم :یه بار دیگه مقاله رو از اول بخونید!) با تاپیک شما اشتراک داره و اینجانب هیچگونه کپی پیستی انجام ندادم.دوستان گرامی میتونند خودشون هر دو مقاله رو با هم مقایسه کنند.
اینجانب با کمک گرفتن از مقاله شما و مطالب سایت های دیگه و ... این مقاله رو تکمیل کردم.(در متن مقاله هم ذکر شده که حاصل جستجوی مطالب فارسی و انگلیسی در این زمینه هست).
خیلی از مسایلی رو که من در این مقاله توضیح دادم در مطلب شما وجود نداره یا به طور جزیی بهش پرداخته شده و حتی یه نظم درست و حسابی هم نداشته.
شما لطف کن به جای طلب کار بودن یه بار دیگه مقاله رو از اول بخون (اصلآ 5 درصد هم با مقاله شما اشتراک نداره!)
قرار نیست هر کس که اومد در رابطه با دی وی دی مطلب نوشت از مقاله شما استفاده کرده باشه!!
خوش باشید!
نقل قول:
حرف منم همینه ولی کو گوش شنوا
دوست من!نقل قول:
90% مطالبی که شما توی این تاپیک آوردید مطالب تاپیک پرشین تولز است که یا از پست های من گرفته شده یا از پست بلند و بالای دوست عزیزم در پی تی آقای Hamineh در اون تاپیک.
حتی عکس هایی که شما این جا گذاشتید دقیقا عکس هایی است که ایشون توی اون تاپیک استفاده کردند و آدرس فایل PDF همون آدرسی است که من آپلود کردم و گذاشتم.
چطور شما می گید که 5% هم اشتراک نداره من موندم!
من هدفم از تاپیکم افزایش اطلاعات عمومی بوده و الآن هم از شما خیلی ممنون هستم که بچه های P30 رو هم از این مطالب مطلع کردید، ولی ادب اقتضا می کنه وقتی مقدار زیادی از مطالبتون برگرفته از مطالب جای دیگه ای است حداقل اونجا رو به عنوان منبع ذکر کنید.
و اما در این مورد:
بنده کاملا موافقم. دوستان مطالب پست 17 این تاپیک (مقاله آموزشی بهاره) رو با مطالب موجود در این آدرس مقایسه کنند:نقل قول:
دوستان گرامی میتونند خودشون هر دو مقاله رو با هم مقایسه کنند.
کد:http://forum.persiantools.com/t86876.html
سلام دوستان من دی وی دی دابل لایر تی گیت البته تو بسته 10 عددی گرفتم 1800 تومان از مرکز کامپیوتر ولیعصر فروشگاه شهر سی دی تست هم گرفتم 98%داد عالیه
اگر میشه نتیجه تستهاتو بزار ما هم ببینیم:31:نقل قول:
فقط tdk بخریییییییییییییییییییییی ییییییییییییید.
اسکرین شایت بزار ببنیم .نقل قول:
امروز یک بسته dvd مارک T-Gate گرفتم روش زده بود 16x ولی بیشتر از 8x رایت نشد.
رایتر من plextor px-716A هست با جدیدترین ورژن Firmware
به به !!نقل قول:
رایتر من plextor px-716A هست با جدیدترین ورژن Firmware
با اين يه مورد خيلي حال كردم!!
پس 100% مشكل از DVD هست:دي
--------------------------
من خودم از DVD هاي سوني استفاده كردم 10 تاش 3000 تومن ، عالي بود!
ولي فيليپس و پايونيير و فورتكس و ... رو تو شركت استفاده كرده بودم ، خودايي عالي بود!!
بهترین CD و DVD خام فقط و فقط : SmartBuy
البته گرانتر از همه هم هست ولی کیفیت فوق العاده
نقل قول:نقل قول:T Gate یکی از بدترین دی وی دی های موجود است و حتی برای کارای معمولی هم بدرد نمی خوره!. اگه حرف این دوستمون درست بود که 98 درصد در اورده خوب عکسشو میزاشت دیگه. قیمت تی گیت هم خیلی پایینه دونه ای 150 تومان.نقل قول:
tdk هم بد نیست اما به فوجی و امتک و . . . نمیرسه! تقریبا با مکسل تو یه رده هستند. قیمت tdk و maxell هم حدود 500 تا 600 تومان است. مکسل تقلبی هم 350 تا 400 تومان است.نقل قول: