باطریش BL-5F همون باتری که برای n95 معمولی بود. باید منتظر n96 32gb باشید که باطریشو بکنن BL-6Fنقل قول:
باطریشو زده 950 م...خدا کنه ضعیف نباشه...
Printable View
باطریش BL-5F همون باتری که برای n95 معمولی بود. باید منتظر n96 32gb باشید که باطریشو بکنن BL-6Fنقل قول:
باطریشو زده 950 م...خدا کنه ضعیف نباشه...
هنوز بصور ت رسمی باتری اش معرفی نشده !
شما از کجا میگین باتریش Bl-5f هستش ؟؟
مگه هر 950 میلی آمپری Bl-5f هست ؟؟
فکر کنم از نسل جدید باتری هاش استفاده کنه
رفتم چک کردم حق با شما بود سعید جون همون باتری ان95 عادی روشه !!
ميشه نيمه پره ليوانو نگاه كرد .
شايد .
مصرف گوشي پايينه . با اين حال باطري كم نمياد .... :10:
شايد . شايد . شايد
من می خواستم ان 95 8گیگ بگیرم...حالا منصرف شدم تا ان96 بیاد...به نظر شما کی به ایران می رسه این گوشی؟؟؟و قیمتش بالای 1 تومنه؟؟؟
دوست عزیز فکر نکنم به این زودیها توی ایران بیاد!نقل قول:
ولی به احتمال زیاد در بدر ورودش قیمتش بالای 1 تومنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 گیگ حافظه و صفحه اندکی بزرگتر از N95
اگر بیاد دوستان Q3 2008 به بعد که میشه تابستون به بعد.:31:
طبق مشخصات صفحه LCD دقیقا اندازه N95 8GB یعنی 2.8 اینچ و با همان رزلوشن و کیفیت تصویر.کاش فلش زنون میزاشتند خیلی عالی می شد.صداش هم که باید بهتر باشه.جای مموری هم داره MicroSD .فقط شاید مشکلی با باتری داشته باشه.باید منتظر یک ریویویی از نسخه آزمایشیش باشیم.
مثل اینه روی این گوشی نسخه فیلم بتمن به اسم Dark Knight را می زارند روش مثل اسپایدرمن 3 که روی N95 8GB بود.
اه ه ه ه ه...تابستون؟؟؟کو تا تابستون بیاد...یا علی...
بچه ها به پشت ان 96 نگاه کنید...همون دوربینش...زده 5.2/2.8...ولی برای ان95 زده 5.6/2.8...فکر این برتری ان95 هست...و باطریشم که زده 950 م...نمی دونم گوشی خوبی از اب در میاد یا نه...فقط رمش خوبه...
خیلی ببخشید که باز پست میدم...شرمنده مدیران محترم...ولی خواستم پستمو کامل کنم...من 2 گوشی ان96 و ان95 8 گیگو تو این پست می خوام مقایسه کنم...شاید تکراری باشه...با اجازه...ان96 به جز رم اضافه فکر نکنم چیز بیشتری داشته باشه...بقیه کاراییش هم به درد ایران نمی خوره...پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8....فکر کنم ان95 بالاتره...مدت زمان مکالمه در ان96 زده 3 ساعت 40 و220 ساعت استند بای...ولی ان95 8گیگ زده 5 ساعت و 280 ساعت استند بای...و باطری ان96 زده 950 م ولی ان95 8 گیگ زده 1200 م...اسم این گوشیو باید میگذاشتن ان86...چون این گوش ارتقا یافته ی گوشی ان81 هست به نظرم...من بخدا نمیخوام طرفداری کنم ولی واقعیتو گفتم...
اینم یه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من می خوام بدونم این 0/2 اینچ اینقدر بزرگتر خودشو نشون می ده؟
اینم یکی دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
مجتبی خان عکس اول پستت باز نمیشه....
قیمت براش چی تخمین میزنین؟
من که میگم هول و هوش 900 تا 1 میلیون.(البته هنگام ورود)
نه دوست عزیز نیمه پر لیوان وجود ندارهنقل قول:
من خودم به قول اون دوستمون هوادار نوکیام. اما نوکیا این دفعه بدجوری خراب کرده.
خود گوشی خیلی خوبه و هیچ اشکالی نداره واقعا یک شاهکاره. طراحیش هم خیلی زیباست و به نظر من از N95 و N958gb خیلی قشنگ تره اگه آدم این گوشی دستش باشه در واقع همه چیز دستشه به علاوه زیبایی اون.
اما
چرا باید بعد از اون همه اعتراض های گسترده که در همه جای دنیا علیه ضعف جدی باتری N95 شد و حتی نوکیا اومد و پوشش لنز N95 رو برداشت تا بتونه باتری بزرگ تری در مدل 8 گیگا بایت بذاره چرا الان باید مدل پیشرفته تر N95 یعنی همون N96 رو با همون باطری BL-5F 950mah معرفی کنه؟
در حالی که ما می بینیم مدل N78 برخلاف جثه کوچک ترش و مصرف کمترش با باطری 1200 معرفی می شه.
اگه این باطری 1200 رو میتونه توی اون گوشی کوچک جا بده حتما می تونسته اون رو توی گوشی از همه جهت بزرگ تر N96 هم جا بده.حتی اگه به این منظور مجبور می شد 2 میلیمتر هم به قطر گوشی اضافه کنه اتفاق خاصی نمی افتاد.
جز اینه که نوکیا می خواد دارنده گوشیهاش همیشه از یه چیزی لنگ باشن؟ حتی اگه 700 دلار پول داده باشن؟
من 6 ماهه که N95 دارم و واقعا ضعف باطریش کاملا جدیه به حدی که سایر توانایی هاش رو تحت شعاع قرار داده
نوکیا حتی به خودش زحمت نداد باطری BP-6MT 1050mah که مال N82 و N81 هست رو برای این گوشی در نظر بگیره.اون جوری شاید یه کم قابل تحمل تر میشد. حتی همون باطری معروف BL-5C 1100 هم این روز ها 1020 mah شده. باطری N96 اندازه 1100 هم نیست.
مصرفش هم کم نشده چون هم صفحش بزرگ تر شده و هم cpu از 332 مگاهرتز به 400 مگاهرتز رسیده که این باعث مصرف بیشترش نسبت به N95 میشه.
این پاسخ مناسبی برای طرفدار های گوشی نوکیا که میان و این همه پول خرج می کنند و گوشی های این شرکت رو می خرند نبود
گوشی خیلی قشنگیه
من که خیلی خوشم اومد
اینم یه سری فیلم ازش:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=5P1Zva3CMm4
http://www.youtube.com/watch?v=Bn616RHP0yE
http://www.youtube.com/watch?v=nETM9wPoz0o
درسته.باتری یک مشکل بدیه.باید یک Review نسخه آزمایشیش بیاد تا ببینیم چقدر مشکلش شدیده.نقل قول:
به نظرم ان95 8گیگ شاهکاره نوکیاست...
خوب دوستان می دونستید که ----H TV broadcast receiver
داره پس قیمتش بالاست ولی برخی Preview ها میگن 3D Graphic Accelerator نداره!!!!:18:
هنوز تمام این حرف ها در حد حدس ساده ای بیش نیست
تا حداقل نسخه ای آزمایشی ان96 بیرون نیاد
اصلا نمیشه اظهار نظر کرد
نه عزیزان!باتری برای مدل ازمایشی ضعیف هست!باتری اصلی قویتر از ان95 8 گیگ هست!
درسته من هم همینطور فکر میکنم این باطری برای نسخه ازمایشی این گوشی استنقل قول:
کاملا تایید میشه
اگه مشکلات باتری ان95 عادی که تو ی سری جدید (8گیگ ان95)
حل شده رو بخواهد نوکیا دوباره با این باتری با ان96
تکرار کنه بیاد گل بگیره در کارخونه اش !!و 100% بازارشو ازش میگیرن
شرکت های رقیب!!
راستی قیمت 550
یوریو قبل از مالیات (فکر نمیکنم محصولات صادراتی مالیات بدن)
واسه این گوشی مطرح شده
اگر اعلام شده باتری BL-5F هست پس ابعاد و اندازه گوشی برای همین باتریه.چون BL-6F بزرگتره یا هر باتری دیگه.باید تو این 6-7 ماه که تا عرضه گوشی وقت هست نوکیا به فکر بیفته یه باتری خوب بزاره چون هر چه هم کار کنه نمی تونه با 950mAh کارایی بالاتر از 1200mAh ارائه کنه.
راستی یه سوال چرا 5MP دیگه؟حداقل یکم با تاخیر بده دوربین بهتر با فلش Xenon بزاره.اگر تجدید نظر نکنه من به عنوان گوشی آینده قرارش نمی دم و به احتمال زیاد آخر سال دیگه یه گوش تو کلاس بالاتری ارائه میده.
در این که ان96 یه گوشی جدید نیست
و یه آپ دیت از سری ان95 هستش که شکی نیست
به نظرم گوشی جدید نوکیا یه گرید آپ در زمینه تاچ بودن یا دوربین هستش
که بزودی معرفی میشه
قسمت اول تایید میشه ولی قسمت دوم نهنقل قول:
به نظر من گوشی بعدی هم 5 مگا هست و یه چیزی تو مایه های همون قبلی ها
کاملا تایید میشه به نظرمن هر چه قدر که امکاناتش از ان95 8گیگ بیشتر باشه ظاهرش به زیبایی و ابهت ان95 نیست. قبول دارم زیبایی سلیقه ایه ولی فکرکنم اکثریت همینو بگن.نقل قول:
از کجا اینقدر مطمئنی؟ نوکیا قبل از ان95 چهار تا 3.2 مگا پیکسلی داشت اگه اشتباه نکنم. 7390-ان93-ان73 وان80. کی فکرشو می کرد یه دفعه یه گوشی 5 مگا پیکسلی تولید کنه ؟ تازه N93i و E90 و 5610 همه بعد از N95 معرفی شدن. این که دلیل نمیشه چه بسا بعد از N96 یه گوشی 7 مگا پیکسلی یا بالاتر معرفی کنه. کی فکرشو می کرد نوکیا یه روزی 16 گیگ حافظه و قابلیت اضافه کردن رم رو که تا حالا به کار نبرده بود به کار ببره؟ به نظر من از نوکیا هیچی بعید نیست چه بسا موقع عرضه رسمی N96 باطری 1500 میلی آمپری E90 یا N92 روش باشه. بعید نیست.نقل قول:
و نکته جالب اینه که اکثر گوشی هایی که
معرفی شدن(برندهای مختلف) نام و مدل باتریشون ذکر نشده
و هنوز معلوم نیست که چه باتری ای بر روی اون ها نصب میشه
گوشی خوبیه اگه دقت کنین معلوم میشه که نوکیا اینو سگ جونتر از n95 ساخته. ولی حیف دیگه باطری مثل n95 معمولی ضعیفه.
اگر BL-5F با این اندازه بدنه معرفی شده همینه و گرنه اگر قرار باشه 950mAh به بالا بزاره باز هم باید طراحی بدنه را عوض کنه.نقل قول:
قبول دارم ولی مگه شما زیر در باطری رو هم دیدی؟ چون همونطور که از عکسهاش پیداست در پشتش مثل N81 سرتاسری باز میشه بعید هم نیست باطری بزرگتر توش تعبیه کنه. در ضمن من فقط مثال زدم که از نوکیا چیزی بعید نیست.نقل قول:
گوشه n96 گوشه خيلي توپ هست ولي در ايران كارايي نداره فقط تنها فايدش اينكه وارد بازار ايران بشه و قيمت n95 8gig رو كاهش بده!!!????نقل قول:
تاريخ ورودش به بازار اوايل تابستونه يا اواخر؟؟؟
قیمت ان95 8گیگ با ورود ان96 پایین نمیاد...اخه اختلاف خاصی نصبت به هم ندارن...اگه افت کنه نهایت 90 تا 100 تومان...
سلام.يه لينك لز اين n96
PLEASEEEEEEEEEEEE
مي خواستم تصحيح كنم اين گوشي همچين هم بي كاربرد در ايران نيست(تهران).نقل قول:
به افتخار اين گوشي صدا و سيما كانال هاي تلويزيون و چند شبكه راديويي رو به صورتپخش ديجيتالي راه اندازي كرد!!!!
البته فعلا تو تهران اینجوریه اونم به صورت دیجیتال.هیچ کدوم از شهرستان ها این امکان رو ندارن؟؟؟نقل قول:
اگه برعکسش هست زود پست بدین:10:
نه ولی برنامه شون هست تا آخر سال
کلان شهر ها رو پوشش بدن
کلان شهرها
تهران اصفهان تبریز شیراز مشهد اهواز کرمانشاه
بقی رو نمیدونم دیگه رتبه های بعدی چه شهر هایی هستند
نه ولی برنامه شون هست تا آخر سال
کلان شهر ها رو پوشش بدن
کلان شهرها
تهران اصفهان تبریز شیراز مشهد اهواز کرمانشاه