نه بالاي 300 هست حتي تا گاهي بالاي 400 !!نقل قول:
Printable View
نه بالاي 300 هست حتي تا گاهي بالاي 400 !!نقل قول:
من تو garena چطوری میتونم بفهمم ping ام چنده!
سلام با ایرانسل هم میشه بازی انلاین کرد؟
سلام ...
من پینگم رو توی کانتر از کجا ببینم ... ؟
یه سوال دیگه هم گفتم این جا بپرسم اسپم اضافه ندم !!!
rank ام رو توی کانتر از کجا ببینم؟؟؟
سلام با خود گوشی میشه ولی اگه بخوای برای کامپیوتر استفاده کنی نمیشه و شارژت توی 2 سوت تموم میشهنقل قول:
من خودم یه زمان شطرنج انلاین با گوشی بازی میکردم
دوستان عزیز
پینگ نه ربطی به به سرعت داره و نه پهنای باند.
مقدار پینگ شما بستگی به تعداد مسیر یابها یا روترهای اینترنتی دارد که در مسیر بین سیستم شما و سرورها و میزبانان اصلی اینترنت
قرار گرفته است .
شما با پینگ کردن در حقیقت یک بسته را به سایت یا سرور مورد نظر ارسال می کنید و کامپیوتر مقصد هم آن را بر میگرداند و آن را با واحد TTL Time To Live به شما نشان می دهد .
بلاخره ربط که داره !!! مثلا هر چی سرعتت بیشتر باشه باعث میشه که این روتر ها رو سریع تر رد کنی !!!
راستی رفقا من پینگم تو کانتر رو 29 هست !!! یه شب هم رو 22 اومد بعد بگین نداگستر بده !!!!
به نظر من بهترین ping رو adsl laser داره من که شخصا تو اولین روز تو کف مونده بودم چون توی call of duty 2 واسم پینگ 70 میداد اونم تو یه سرور اسرائیلی سرعت adsl من هم 256 هستش
دوستان یه مطلب راجع به کاهش پینگ دیدم , توی این تاپیک گذاشتم , ببینید کار میکنه یا نه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2653848
اقا پینگ و رنک تو بازی کانتر از طریق دکمه تب , tab هست به نظر من پینگ از ای اس پی هست من اگه یاهوم باز هم باشه تو کانتر پینگم 40 هست بعضی هیچی باز نیست پینگشون 100
شرکت ترک زپر یه نرم افزاری داره باهاش میشه تنظیمات مودم رو مثل MTU , TTL تغییر بدیم اسم نرم افزار هم connection booster و اسمه شرکت هم trackzaper اگه کسی این نرم افزار رو داره بگه با چه تنظیماتی میشه پینگ رو پایین آورد
سلام من بازی فیفا 08 رو با gameonنرم افزار بعد پینگم رو میبینم 500یا600است چیکار کنم
سلام دوستان
رفتم اون سایتی که گفته بودین دیدم پینگم 600 و خورده ای هست به نظر شما این پینگ خوبه یا نه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود پسنده؟؟؟!!!!
علی جان گفتم که اون نرافزار پینگ رو پایین نمیبره :19:نقل قول:
کارش یه چیزی دیگست
سلام به همگی............... عجب دردسری شده این پینگ.........
وضع من از همتون بدتره پینگ من در سرور شاتل بین600تا900 هست
adsl 128 laser دارم ولی فکر کنم اصلا بدرد نمی خوره
من که بین 2000 تا 2500 معمولا تا حالا هم از 1100 پایینتر نیومده adsl128 پارس انلاین دارم
سلام من سرورم تا از تکنولژی فیبر نوری استفاده میکنم حالا پینگم روی 400تا 350 است امیدوارم مال شماهاهم پایین بیاد
خدا از زبونت بشنوه ما که انگاری با چوب نوری وصل میشیمنقل قول:
من می خواستم ببینم در حال حاضر ping کدوم شرکت adsl از همه بهتره ؟؟؟
:10:
منم با صبا کار میکنم بد نیست
وضعیت ping شرکت داتک(نکته : فعلا بخاطر مشکلاتی که توی اینترنت انگلستان بوجود آمده ، روترهای این شرکت هم مشکل دارن)
Berlin 896
Kuwait 999
خوب طبیعی هست، چون روترهای انگلیس مشکل پیدا کردن
از طرفی هم شرکت داتک چون یک شرکت انگلیسی هست ، این مشکل رو پیدا کرده
---------------------------------
تست های بالا از ایران بود
اینم یک سری تست از انگلستان
Paris 999
Welington 534
میشه گفت ، فعلا به اروپا چه از خود انگلیس یا چه از ایران پینگ خوبی نداریم
دوستان دیگر هم اگر موافق اند تست هاشون رو برازن با ذکر تاریخ تا ببینیم چی میشه
تست ها برای امروز October 12 ,2008
بررسی وضعیت پینگ :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3068221
پینگ من روی یاهو 390 هست
64 صبا
سلام
خواهشا یکی به ما بگه :
پینگ اینترت ماهواره ای برای بازی آنلاین چطوره ؟ وکلا پینگ به چه چیزی ربط داره به سند یا رسیو یا هردو ؟
منطقه ما Adsl تمام پورتها پر هست من یا باید وایرلس بگیرم یا ماهواره .....
ممنون
دوست من اینو همه میدونند ماهواره فقط به درد دان میخوره نه آنلاین بازی کردن و پینگ پایین چون از ماهواره فقط دان داری!:10:نقل قول:
دوستان سلام ، ببخشید من یک سرور بازی آنلاین راه اندازی کردم سرور بازی کانتر با Adsl 128 پارس آنلاین، می خواستم بدونم چرا وقتی من خودم می روم توی سرور های دیگه بازی مکنم سرعتم خوبه اما وقتی خودم سرور راه می ندازم اینقدر دچار Lag میشه تازه با incoming با یکی از دوستام بازی میکردم با سرعت 32kbps انقدر خوب بود با اینکه خودم سرور بودم ، حالا چکار کنم واسه اینکه این Lag بر طرف بشه واسه تست من و دوستم بازی کردیم اینطوری بود دوستمم توی کافی نت با ADSL 512 بود
آقایون از Ping شرکت داتک راضی هستید ؟
دوستان یه سوال :
من زمانی که داتک256 داشتم راحت سرور 8 تاییه cod 4 میزدم بدون لگ این یعنی اینکه اگر 512 داشته باشم باید بتونم حداقل 14 تایی بزنم اما متاسفانه همون 8 تا بیشتر جواب نمیده در حالی که فقط 30 kb از پهنای باند رو مصرف میکنه !!!
چجوریاست ؟ :)
ممنون
من با اسیاتک وصل میشم ping من در اسیا خیلی بالا حدود 420 ولی در امریکا شمالی 250 تا 320 هست.512k دارم.
صبا 128
ping :175
parsonline:128
ping:270
سلام
پینگ من: 370
سرعت:128
icp: اندیشه سبز خزر
رو سرور یاهو تست کردم
در کل بد نیست ، افتضاحه
من از Speedtest یه تست کردم به لندن آمارمو اینطور نشون داد:
PING:621
Download:185kbps
Upload:105kbps
تاحالا آنلاین بازی نکردم میخوام بدونم این آمار و پینگ بدرد آنلاین میخوره؟
دوست عزیز باید بگی چه بازی انلاین میخاوی انجام بدی ضمنا" سرورهاهم خیلی تعیین کننده است من از این سایتی که شما گفتید پینگم 500 تا بود حداکثر با سرعت 128 ولی هم فیف 09 و هم کانتر رو با پینگ زیز 200 بازی میکنم در حالی که فیفا 08 رو با یه سرور سایت wcggamezon بازی میکردم پینگم بلا میشد بازی که میخوای انلاین انجامش بدی رو بگو تا براست بازگو بکنم شرایطش رو:10:نقل قول:
cod4 , pes 2009نقل قول:
بازی که میخوای انلاین انجامش بدی رو بگو تا براست بازگو بکنم شرایطش رو
برای کال اف دیوتی میتونی با 128 بازی کنی در همین تایپ بازی های تالای نهستش تایپیک مخصوص cod 4 این تایپیکشهنقل قول:
برای پی اس 2009 هم اینجا تایپیکشونه که کلی افراد هستند میتونی اونجا تخصصی تر موضوع رو فرا بگیریکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=195941
سوالات خود رو در اینجا مطرح کنکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=293097
ای بابا خوش به حالتون همه چیز واسه شما تهرانیاس !:45::37:
من تو جزیره ای مثل قشم ایمترنتم وایرلسه 512 هستش ! اما پینگم رو 205 تا 300 هستش ! اما آنلاین نمیشه بازی کرد نمی دونم چرا خیلی لاگ میفته تو بازی
اما دیدم کسایی که با پینگ 600 700 بازی میکنن عالی هم هتس لاتنسیشون تو بازی
isp من فکر میکنم پهنای باندش رو از شاتل میگیره که به نظر من مذخرف ترین ای اس پی هست که دیدیم
قطعی زیاد داره...:41:
uk.yahoo.com را 170 پينگ مي كنم با اوراكل
منظور از ping در نرم افزار كارنا چیه و من چگونه پینگ داشته باشم من وارد نرم افزار شدم ولی هیچ پینگ ندارم
(وارد شدن به هر Room شما در سمت چپ صفحه لیستی از بازیکنان حاظر در آن روم را مشاهده میکنید ( مثل برنامه یاهو ) که جزییاتی از قبیل کشور و لول بازیکن مورد نظر و همچنمین Ping بازیکن مورد نظر از آن قسمت قابل تشخیص میباشد ( توجه شود که Ping به صورت خط نشان داد میشود و اگه خط ها رنگ آبی داشتند یعنی Ping فرد مورد نظر مناسب است و اگر رنگشان قرمز بود یعنی Ping مناسبی ندارد و هر چه خط ها نیز کمتر باشند نشان از Ping کمتر دارد)
منظورم من این نوشته ها بالا بود
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
نقل قول:
hamid.wireless@gmail.com