گل محمدی جان منظورم از چیزا منو و فونت و اکوستیک صدا و ..... بود:10:
Printable View
گل محمدی جان منظورم از چیزا منو و فونت و اکوستیک صدا و ..... بود:10:
سلام گل محمدی جان واسه نصب چراغهای 1و2و3 باید مدل گوشی رو k810 انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه اينا را برو تو كلوپ K800 بچه ها راهنماييت ميكنندنقل قول:
گفتم كه قبل از تبديل بايد K800 و بعد از تبديل K810 بايد انتخاب كنينقل قول:
شما موقعي پچ ميريزي كه گوشي تبديل به k810 شده
سلام گل محمدی جان میشه لطف کنی مسیر main و fs و customize رو دقیقا بگی؟؟؟
در ضمن اکه من گوشیم رو به k810 تبدیل کنم smsهای گوشیم پاک میشه یا نه؟
یه سوال دیگه گل محمدی جان یادم رفت با se tool چطور میشه back up گرفت??
منتظرم میخوام گوشیم رو به k810 تبدیل کنم.......
حل شد ........
اره پاک میشهنقل قول:
در ضمن اکه من گوشیم رو به k810 تبدیل کنم smsهای گوشیم پاک میشه یا نه؟
ولی اس ام اس های تو سیم کارت پاک نمی شه
فک نکنم بشهنقل قول:
یه سوال دیگه گل محمدی جان یادم رفت با se tool چطور میشه back up گرفت?
ولی اگه میخای با برنامه ی مای اکسپلور میشه از اس ام اس هات بک اپ بگیری
ببخشيد يه سوال داشتم الان كساني كه گوشي را به k810 تبديل كردن وقتي اس ام اس فارسي مياد براشون ميتونن بخونن يا نه؟
آخه من گوشيمو تبديل به 810 كردم و يك فونت كه هم فارسي و هم انگليسي ساپورت ميكنه ريختم و الان اس ام اس فارسي رو ميتونم بخونم ولي نميشه اس ام اس فارسي تايپ كرد.
در ضمن همون main & fs اولي رو ريختم كه فارسي نداره
بابا کسی میتونه به من مسیر فایل های mainو fsو customize رو بگه من وقت نداااااااااااااااااااااار م میخوام گوشیم رو به k810 تبدیل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
main و fs که مسیر ندارن.
فقط costum مسیر داره.
tpa/preset/costum
سلام من گوشيمو به كا810 تبديل كردم حالا با سي دي كا800 نصب نميشه رو كامپيوتر لطفا اگر ميشه درايور هاي 810 رو برام بذاريد خيلي عجله دارم
سلام کسیمیتونه به من بگه که واسه تبدیلk800به k810 فایل های mainو fs هر دو رو با هم add کنم بعد flashرو بزنم یا تک تک؟؟؟؟؟
یعنی mainرو addکنم flash رو بزنم بعد که تموم شد fs رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
اصلا کسی میتونه بگه main و fsرو چجوری نصب کنم ؟ در ضمن جدا جدا یا هر دو با هم نصب کنم؟
همرو با هم بريز تو setool فلش كن بره.نقل قول:
main & fs رو كه ميذاري تو مربوط به خودش ميذاري كاستومايز رو هم كه ميذاري تو mics فلش ميزني ديگه به همين راحتي به همين خوشمزگي.
فقط يادت باشه كاستومايز را خواستي بذاري اول از حالت فشرده خارج كن بعد tpa را دوباره زيپ كن و tpa را در قسمت mics file قرار بدي
هر دو فريموري كه گذاشتم در مورد نمايش فونتهاي فارسي مشكلي ندارندنقل قول:
فقط تايپ فارسي ندارند كه بايد فريمور فارسي ريخته بشه
عزيز من فكر ميكنم كه آموزش در صفحه اول كامل هستنقل قول:
لطف كنيد و با دقت بخونيد
و اينهم درايور K810 :نقل قول:کد:http://www.2shared.com/file/2932213/f5477908/K810.html
ممنون حسام جان از اينكه در غياب من بقيه را كمك ميكنينقل قول:
من setol 1.10 رو از حالت zip خارج کردم و تو یه درایوی مثلا d قرار دادم و در برنامه اپگرید.همین مسیر رو بهش دادم.تبدیل کرد اما 1.11 در کار نبود.و در اصل تبدیل نشده بودو not found میداد.یک بار دیگه انجام دادم این بار برنامه رو باز میکرد اما bypass db2020 security و اون یکی توش نبود.مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
golmohammadi جان دستت درد نكنه نجاتم دادي
با چه برنامه ای میشه contact هارو نگه داشت قبل از فلش کردن؟؟؟
خواهش ميكنمنقل قول:
راستي برا من لازم نشد خودش سيستم شناخت !
ميتوني يه بكاپ بگيري و ضخيره كني ممورينقل قول:
بعدا كه بعد از فلش لازمت شد، بكاپ را برش گردوني
براي اينكار برو رو يكي از كنتاكتها و more را بزن بعدش Options را انتخاب كن و بعدش Advanced را بزن
حالا گزينه Back up to M.S. را بزن بعد سوالي پرسيده ميشود Yes را بزن
براي برگرداندن كنتاكتها همين منو گزينه Restore from M.S. را بزن در حالت سوالي مبني بر پاك شدن كنتاكتهاي قبلي پرسيده ميشو Yes بزن بعدش تموم
همچنين ميتوني كنتاكتها را كپي كني به سيمكارت و نگرش داري و بعدا باز لازمت ميشه
تو همون منو دو تا گزينه ديگه هم هست يكي Copy from sim و ديگري Copy to sim كه فكر نكنم نيازي به توضيح دادن داشته باشند
سلام
من هر کاری کردم نتونستم cid رو عوض کنم از همون فایلی هم که تو پست اول بود استفاده کردم
با دستورات کمی آشنا هستم ولی کامل نه IMEI رو میدم خودتون بگید که چه کار کنم
مرسی
اين كد را هيچوقت تو سايت نذارنقل قول:
نقل قول:
ممنون که هشدار دادی :11:
کسی نمیتونه کمکم کنه :41:
من setol 1.10 رو از حالت zip خارج کردم و تو یه درایوی مثلا d قرار دادم و در برنامه اپگرید.همین مسیر رو بهش دادم.تبدیل کرد اما 1.11 در کار نبود.و در اصل تبدیل نشده بودو not found میداد.یک بار دیگه انجام دادم این بار برنامه رو باز میکرد اما bypass db2020 security و اون یکی توش نبود.مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
من سعي ميكنم ورژن 1.11 را مستقيما آپلود كنم تا مشكلات همه دوستان حل بشهنقل قول:
و اينم برنامه Setool V1.11
براي رفع مشكلات دوستان اين برنامه را در 3 تكه آپلود كردم تا حتي دوستاني كه با Dial Up وارد اينترنت ميشوند ، بتونند دانلود كنند
پارت 1 :پارت 2 :کد:http://www.2shared.com/file/2958136/55a04498/setool2lite_v111_db2020part1.html
پارت 3 :کد:http://www.2shared.com/file/2958187/c153adc5/setool2lite_v111_db2020part2.html
پس از دانلود، هر 3 فايل را انتخاب كرده و راست كليك ميكنيد سپس گزينه Extract Files را ميزنيد.کد:http://www.2shared.com/file/2958227/39fafb16/setool2lite_v111_db2020part3.html
سلام : گوششی کا 810 من یک سری از فولدر های اصلیش مثل فولدر سیستم و کمرا البومش توسط ویروس از بین رفته است . به من گفته شده که با فلش با نرمفزار اصلی انجام دهم . البته من هنوز نتوانسته ام جایی را برای این کار پیدا کنم . ضمنا من گوشیم را فرمت کرده و ویروس آن را کشته ام ،لطفا مرا بیشتر راهنمایی کنید .
:41::41::2:سلام : گوششی کا 810 من یک سری از فولدر های اصلیش مثل فولدر سیستم و کمرا البومش توسط ویروس از بین رفته است . به من گفته شده که با فلش با نرمفزار اصلی انجام دهم . البته من هنوز نتوانسته ام جایی را برای این کار پیدا کنم . ضمنا من گوشیم را فرمت کرده و ویروس آن را کشته ام ،لطفا مرا بیشتر راهنمایی کنید .
:2::18::13:قبلا هم گفتم ، گوشی کا 810 خود را چگونه به حالت اول برگردانم اخه نه برنامه و نه بازی اجرا نمی کند . و حتی عکس را بر روی مموری استیک ذخیره نمی کنه . متذکر میشوم که ویرووس فایل کمرا آلبوم موجود در مموری استیک آن را از بین برده است . :2:
خوب خود گوشيت كه ويروس نگرفته .نقل قول:
اصلا گوشي هاي جاوا كه ويروس نميگيره.
شما مموري استيك را يه بار فرمت كامل كن درست ميشه ديگه.
اين فولدر ها در صورتي كه پاك بشوند وفتي يه بار مموري را بزاري داخل گوشي، گوشي خودش دوباره اين فولدرها را ميسازهنقل قول:
اما اگه بازي نصب نميشه يا اجرا نميشه بايد فلش كني
سلام
يه سوال : براي k810 كدوم فريمور رو بايد فلش كنم ؟
البته كه پچ براش زياد باشه !
:10:
R8BA024نقل قول:
در صفحه نخست لينك دانلود را گذاشته ام
خیلی ممنون از این تاپیک خوب
یه نکته رو میخواستم به دوستان یاداوری کنم : حتما قبل از انجام هر کاری بر روی گوشیهای Db2020 مثل K800 یا K810 یا ... حتما حتما از Gdfs گوشی یه Back Up بگیرید و در جای مطمئنی ازش نگهداری کنید چون این گوشیها دیگه مثل گوشیهای Db2010 نمیشه از Gdfs گوشیهای دیگه براشون استفاده کرد و حتما باید Gdfs مال خودش باشه
اگه یه وقت دیدید که گوشیو هرچی فلش میکنی درست نمیشه اونوقت یعنی Gdfs مشکل داره که اگه Back Up گرفته باشین خیلی راحت اونو روی گوشی میریزین و همه چیز درست میشه
ممنون كه به اين نكته اشاره كردي چون من يادم رفته بود بگمنقل قول:
البته اغلب كاربران از اين مسئله آگاهي دارند
سلام من می خوام صدا رو زیاد کنم ولی برنامه setool 1.8 اصلا گوشی رو نمی شناسه چرا؟
مگه همون usb flash driver که k750 رو هک می کردیم برای این گوشی کار نمی کنه؟
درايور كا 810 را گذاشتم با درايور خودش نصب كننقل قول:
حتما ميشناسه
تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررررنقل قول:
سلام
من گوشیم cid 52
برای تبدیل احتیاجی به fs و مین ندارم دیگه؟
بعد از تبدیل باید دوباره فایل کوییک پچ رو برای ریختن پچ ها اضافه کنم؟
سلام اقایون،من یه سوالی دارم که هرچه سوال کردم به جواب نرسیدم.سوالم اینه که آیا میشود گوشی های k770 را هک کرد؟چون که من دیدم که برای این مدل گوشی،هم فریمور با فرمت mbn هست و هم اینکه برای این گوشی پچ هست پس حتما میشود ان را هک کرد اما از یک طرف میبینم نه با سیتولهایی با ورژن های مختلف و نه با xs با ورژن های مختلف ،مدل این گوشی را ندارند که بشود با آنها این گوشی را هک کرد؟به نظر شما چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه تبديل البته كه لازم دارينقل قول:
سوالات مربوط به پچ را هم در قسمت خودش مطرح كن
اره اين مدل را پشتيباني نميكنندنقل قول:
فكر كنم فعلا بايد بيخيال بشي
ایا میشود گوشی k770 را به k800 تبدیل کرد؟