این بازی حجمش چقدره؟دی وی دی بیرون فروش میره؟
Printable View
این بازی حجمش چقدره؟دی وی دی بیرون فروش میره؟
یعنی با 8500 gt و 3 گیگ رم میشه راحت بازی کرد ؟
نسخه ی PC بازی با نام Burnout Paradise: The Ultimate Box شناخته میشه و شامل موارد زیر هست :
1. نسخه ی اصلی بازی Burnout Paradise که برای کنسول ها عرضه شده بود.
2. Codename: Bogart ؛ که برخی باگ ها و اشکالات بازی رو رفع میکنه.
3. Codename: Cagney ؛ که سه نوع مد آنلاین به بازی اضافه میکنه ، Online Stunt Run ، Marked Man و Road Rage
4. Bikes Pack ؛ که موتور به بازی اضافه میکنه به علاوه ی لوکیشن های مناسب موتورسواری.
5. Party Pack ؛ که مربوط به قسمت چند نفره میشه.
6. Update Pack ؛ که برخی موارد رو بهبود میبخشه و بعضی ویژگی ها رو اضافه میکنه ، برای مثال وقتی یه مسابقه رو باختید دکمه ی ریستارت دارید و مجبور نیستید که خود دوباره خودتان به اول خط برگردید و یا اینکه یه مرورگر داخل بازی در اختیار بازیکن قرار میده که اونجا میشه آپدیت ها و DLC ها رو دانلود و خرید کرد . اخیرا هم وارد شدن پلیس و دزد هم به بازی تایید شده است که بعدا از همین طریق عرضه خواهد شد .
ببخشید دوستان من بازی رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم همون لودینگ اول بازی یه دفعه ارور Don't Send میده میاد بیرون ./
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
پچ منتشر شده برای بازی را نصب کردید ؟!نقل قول:
بله پچ رو هم دانلود کردم و نصب کردم و کرکش رو هم کپی کردم .نقل قول:
من که این بازی را دانلود کردم patch بازی داخل فولدر crack بود ! و بعد از نصبش خیلی راحت هم بازی اجرا شد ...نقل قول:
خب حالا که بازیو اجرا کردی چند تا سوال اگر زحمتی نیست :نقل قول:
کنترل و دست فرمون بازی چجوریه ؟ میشه راحت مانور داد ؟
بازی از لحاظ سیستم و گرافیک روون اجرا میشه ؟
کنترل بازی با کیبورد یک مقدار سخته باید با a پدال گاز و برای پیچیدن باید از فلش های سمت راست و سمت چپ استفاده کرد !! :31:نقل قول:
گرافیک بازی متوسطه و روی سیستم من با اخرین تنظیمات خیلی روون اجرا شد فکر کنم با سیستم های پایین هم میشه راحت بازی کرد
ضمنا حجم بازی 3 گیگبایت هست
دوست عزیز شما رو xp بازی میکنی یا ویستا ؟نقل قول:
بعدشم میشه فایل اصلیتو واسم آپلود کنی ؟
ممنون میشم .
میشه مشخصات سیستمتونو بگید ؟نقل قول:
intel core2quad q66000نقل قول:
Ati 3870 512mb
2gb ram
vista 32 bit
ممنون وگاس جان ؛ 3 گیگابایت هم فقط بازی Burnout Paradise خالی هست و بقیه ی مخلفات که بالا نوشتم نیست ، درسته ؟نقل قول:
کنترل بازی با کیبورد یک مقدار سخته باید با a پدال گاز و برای پیچیدن باید از فلش های سمت راست و سمت چپ استفاده کرد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک بازی متوسطه و روی سیستم من با اخرین تنظیمات خیلی روون اجرا شد فکر کنم با سیستم های پایین هم میشه راحت بازی کرد
ضمنا حجم بازی 3 گیگبایت هست
راستی چرا کنترل بازیو اینطوری کردن ؟ امیدوارم مشکلی برای من یکی به وجود نیاره چون گیم پلی برای من حتی از گرافیک و بقیه ی چیزا مهمتره ...
فکر کنم فقط بازیBurnout Paradise خالی هست این طور که از این عکس معلومه این پک ها را فقط میشه از طریق انلاین شدن و داشتن اکانت EA دانلود کرد !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون طریق هم میشه دانلود کرد ولی قرار بود در نسخه ی The Ultimate Box که چند روز پیش برای X360 ، Ps3 و PC منتشر شد همه اینایی که تو پست 43 گفتم به علاوه ی یه Trophy Pack مخصوص Ps3 داخل DVD باشه . حتما جایی که تو دان کردی فقط خود بازیو آپ کردن و از موتور و آپدیت ها و ... خبری نیست ؛ من هر وقت رفتم بازیو بخرم به این توجه میکنم
سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم پچ و کرکش رو نصب کردم اما همین که لودینگ اول تمام میشه ارور میده میاد بیرون.ویندوزم ویستا.میشه یکی راهنماییم کنه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم .نقل قول:
کسی میتونه کمک کنه ؟
هنوز بازی تو ایران نیومده؟
دوستان با این مشخصات بگیرم بازیرو !؟
Cpu : 3.2 full
Ram : 1 gig
Vga : 8500 gt oc
Vista
اجرا میکنه !؟
الآن تو تهران اومده .نقل قول:
تو بعضی از شهرستان ها هم اومده .
فردا اینجا هم میاره ( کرمانشاه )
آره میاد ولی شاید با تنظیمات پایین .نقل قول:
چون رمت کمه .. :11:
آقا من چند روز پیش با دانلود آفلاین بازی رو گرفتم
موتور و بقیه پک هارو هم داره بازیش خوبه مخصوصا بعد از چند سری آخر نید فور اسپید که داغ یه بازی racing خوب رو تو دلمون گذاشت این بازی که به من چسبید
فکر نکنم سیستم زیاد بالایی بخوادچون سر آخرین تنضیمات به خوبی اجرا میشه بازی
راستی یه مشکل بزرگ که این بازی داره به نظر من داشتن منوی گیج کننده(البته اگر داشته باشه)
حالا شما میخواید بخنندید ولی باور کنید وقتی تو بازی رفتم نمیدونم باید چجوری خارج بشم چون هیچ گزینه ای برای اینکار ندیدم حالا اگر کسی از دوستان میدونه چطور باید خارج بشیم از بازی بگه
در کل بازیه خوبیه
مخصوصا وقتی سوار موتور میشی اوج هیجانه واقعا من که با موتورش کفم برید.
صدا گذاری و موسیقی بازی هم خیلی خوبه
گرافیک هم اگر دمو ها رو دیده باشید همونجوریه اگر هم ندیدید میتون بگم گرافیک هم خوبه
ولی هنوز زیاد ماموریتهاش رو رد نکردم
راستی هرموقع موتور انتخاب کردید فکر نکنم بشه با کسی مسابقه داد من 4 تا از ماموریتهای موتورش رو انجام دادم فقط از یه نقطه باید خودت رو میرسوندی به یه نقطه دیگه توی یه زمان خاص
ولی وقتی ماشین میذاری با بقیه ماشینها مسابقه میدی که شامل چند نوع مسابقه مختلف میشه
در کل هرکی علاقه به RACING داره این بازیرو بگیره
موفق باشید
سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم پچ و کرکش رو نصب کردم اما همین که لودینگ اول تمام میشه ارور میده میاد بیرون.ویندوزم ویستا. تورو خدا یکی کمک کنه!!!
برای خارج شدن از بازی:
بعد از اینکه در حین بازی رفتید تو منو، چند بار f2 رو بزنید میرید منو های دیگه اونجا گزینه ی خروج هست.
---------------
بازی هیچ سیستم بالایی نمی خواد. با هر سیستمی میتونید بازی کنید. من دیروز بازی رو خریدم تمام پک ها توش بود. وقت شد عکس میذارم.
قابل توجه کسانی که با گیم پلی مشکل دارن: تمام کنترل ها رو هم میتونید عوض کنید. همون منوی که بالا گفتم
راستی با یه Racing Wheel خوب جواب میده ؟
سلام رفقا .
كسي ترينر يا سيوي از از اين بازي نداره؟؟
تازه رسید دستم ! واقا عالیه !
نسخه 360 و ps3 بازی سال پیش منتشر شد و اون پک هایی که ترجمه کردی هم سال پیش به صورت آپدیت برای بازی منتشر شدن . الان فقط نسخه PC بازی منتشر شده.نقل قول:
از این کرک استفاده کن ببین میشهنقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/bp/rld-burp.7z
در مورد منوی تنظیمات کاملا شما درست میگی ... الان هر نقدی از بازی بخونی به این مورد گیر دادهنقل قول:
آره جواب میدهنقل قول:
نقل قول:کد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2009&f=bparadisepromo-ch!zip
موتور سواریش خیلی هیجان انگیزه ! ولی بعد یه مدت مسابقاتش تکراری میشه ...
زلدا جان در اشتباهی ؛ درست که سال پیش برا کنسولها اومدن ولی The Ultimate Box هم همزمان با PC برای کنسول ها دوباره اومد . یه جستجویی دوباره بکن ...نقل قول:
نسخه 360 و ps3 بازی سال پیش منتشر شد و اون پک هایی که ترجمه کردی هم سال پیش به صورت آپدیت برای بازی منتشر شدن . الان فقط نسخه PC بازی منتشر شده.
سلام
دوستانی که با Pc بازی کردند یه سوالی دارم:
می خواستم ببینم 60 فریم رو می تونید بگیرید؟
گرافیک بازی نسبت به نسخه کنسولی که افت نکرده؟
تشکر پیشاپیش :40:
ببخشید شما از سایت Persian-Box بازی رو دانلود کردین ؟( منظورم آفلاین هست )نقل قول:
آقا اين بازي اصلا گير مياد؟
من كه هر چي گشتم جايي پيدا نكردم.
فکر کنم شما اشتباه برداشت کردی.:11:نقل قول:
این The Ultimate Box ـی که الان برای کنسول ها منتشر شده همون Burnout Paradis ـیه که سال قبل براشون منتشر شد فقط همه ی پک ها رو داره . نمیشه گفت یه بازی مستقله. تقریبا یه جور پک کامله. الان نسخه PC بازی The Ultimate Box کامله و نسخه های کنسول همون بازی سال قبله.:5:
راستش من از همون موقع که نسخه PC آنونس داده شد دارم اخبارشو دنبال میکنم و اطلاعات خیلی کمی ازش دارم.
بازی رو میتونی از خود سایت criterion games دانلود کنی .نقل قول:
ببخشید شما از سایت Persian-Box بازی رو دانلود کردین ؟( منظورم آفلاین هست )
به این آدرس
البته این نسخه دموه که با این کرک به نسخه کاملبازی تبدیل میشه . من خودم الان دارم اینو بازی میکنم.کد:http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nzd_BurnoutParadiseOB_PC.zip
کد:http://gf.wiretarget.com/bp/rld-burp.7z
من این بازی رو گرفتم، از آندرکاور خیلی بهتره فقط یه سری چیزاش عجیبه! مثلا: سرعت سنج نداره! ماشین راننده نداره!
ولی فریم ریت عالیه، من با 8500gt راحت رو بالاترین تنظیمات بازی می کنم.
خب منم همینو میگم دیگه ؛ بذار کاملا شفاف سازی کنم :نقل قول:
نقل قول:
الان نسخه PC بازی The Ultimate Box کامله و نسخه های کنسول همون بازی سال قبله.:5:
نسخه های کنسول همون بازی سال قبله + پک ها
همون بالا باید میگفتم که : درست که سال پیش برا کنسولها اومد ولی The Ultimate Box هم همزمان با PC برای کنسول ها دوباره اومد با این تفاوت که همون پک های قابل دانلود رو هم توش داره ...
این بحث هم از اینجا آغاز شد که من گفتم The Ultimate Box برای PC , Xbox 360 و Ps 3 چند روز پیش اومد و تو گفتی که فقط برای PC اومده
OK ؟
سلام
بازی bornout paradise the ultimate box رو من گرفتم و نصب هم شد .
وقتی میرم توی بازی ازم میخاد یه سری اطلاعات مثل سن و تاریخ تولد و ... بدم . کلا من که نفهمیدم چه جوری بازی رو شروع کنم کسی اگه میدونه لطف کنه بگه بهم ؟
یه اکانت میسازی بعدش enter to paradise city رو میزنی می ره تو بازی. منو هاش در هم برهمه. کلا با بقیه بازی ها فرق داره.نقل قول:
نیازی به ساخت اکانت نیست!
من که بدون اکانت رفتم... حلا فرقی هم میکنه؟
نقل قول:نقل قول:من زدم اکانت بسازه ولی چون به اینترنت وصل نبودم ارور داد و رفت تو بازینقل قول:
اکانت هم فک کنم واسه بازیه آنلاین باشه!
زیادم با بازی های دیگه فرقی نمی کنه
فقط منوش یکم درهم برهمه که شما موقعی که داری بازی می کنی اگه بری تو منو می تونی با دکمه های f1 و f2 صفحه های منو رو عوض کنی!
اه پسر چه بازیه. سبک خیلی قشنگی تو بازی ماشینه.