لطفا پلتفرم Sysol رو نیز کمی یاری رسانی کنید دوستان
لطفا پلتفرم Sysol رو نیز کمی یاری رسانی کنید دوستان
با سلام
برای گوشی e250 و sgh-x670 توضیح بدید سپاسگذارم.
با تشکر از آموزش هاتون
برای گوشی s7330 روش نصب بازی وسایر برنامه به چه صورته ؟
دوستان گوشی b300 جز چه پلتفرمی هست؟
امکانش هست نحوه نصب برنامه را روی g400 توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام روی گوشیم دیکشنری نصب کنم. لطفا کامل راهنمایی کنید.
از طریق jad maker وکدهای فعال سازی که نشد.
اگه لینک بذارید ممنون میشم
گوشیم giorgio armani .مرسی
سلام اساتید
من چندین باز این تاپیک رو خوندم و هیچکادم از روشهای گفته شده برای J700 جواب نداد.
چه باید بکنم ؟ :41:
سلام
من هرچي روشهايي رو كه شما گفتين انجام ميدم نميشه
گوشيم GIORGIO ARMANI هست ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين
سلام دوستان.:5:
یکی از روشهای نصب برنامه و بازی روی گوشیهای سامسونگ از طریق gprs گوشیتون هست.
با گوشیتون به سایتهای زیر مراجعه کنید و با انتخاب گوشیتون برنامه وبازیهایی که در این سایتها برای گوشیهاتون هست رو دانلود کنید:
m.mobile9.com
wap.getjar.com
mobilerated.com/wap
:sad::sad: یکی کمک کنه ... من گوشی سامسونگ GT-S5230 خریدم اما هر کاری می کنم تا بتونم برنامه ها و نرم افزارهایی رو که دانلود کردم براش رو بریزم نمیتونم یعنی وقتی میریزم برنامه ای نیست محتوایات فایل زیپ به همون صورت در othet file گوشی ریخته میشه :41::41: ... لطفا یکی کمکم کنه 10 ساعت پایه نت چرخیدم دیگه قاطی کردم ... ممنونم .... !!!!! :41::41::41::41:
سلام
سال نو رو تبریک میگم
واسه گوشی d880 از کدوم آموزش استفاده کنم؟
اقا سلام من یه گوشی سامسونگ s5560 گرفتم ولی وقتی برنامه جاوا روش نصب میکنم نصب میشه ولی اجرا نمیشه و پیغام
java incroptec no enoghf memore درحالی که حافظه گوشی من خالیه
میخواستم ببینم اموزشی برا یاین گوشی هست یا نه؟ ممنون میشم اگه کسی جواب بده
سلام
براي گوشي GT-C3303K كسي راهي داره كه بشه روش برنامه نصب كنيم؟
خيلي گشتم ولي نتونستم حداقل يه ديكشنري روش نصب كنم.:41:
گوشی من c3303k هستش
چه جوری باید برنامه جاوا را روی اون نصب کنم ؟
با تشکر
خسته نباشید گوشی من مدلش GT-B3410 هست اکثر فایل های جاوا رو اجرا نمیکنه همش میزنه محتویات اشتباه میشه راهنماییم کنید
salam file haie pdf baraie samsung 7233wave chetori baz conam rahnamaie konid mamnon
اين قسمت رو گوشيهاي wave هم جوالب ميده يا نه؟
سلام
من گوشیم pixon12 هستش.توی لیستی ک دادین،اسم گوشیه من نبود.هیچ نرم افزاری هم تا حالا نتونستم روش نصب کنم .اعصابمو داغون مرده.میشه کمکم کنین؟:n28::n28::n28:
----------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
لطفاً آموزش بدین که چه جوری میشه نرم افزار روی GT-c3303k نصب کرد ؟:n03::n03::n03::n03:
با عرض سلام خدمت شما دوستان این هم سریا ل نامبر جهت Softickppp221 حالا با خیال راحت استفاده کنید ولذت ببرید
380A-017K-2EJF-2SEF