فکر کنم بهتره اینو با ماک یا اینترناش مقایسه کرد تا اکتروس!نقل قول:
Printable View
فکر کنم بهتره اینو با ماک یا اینترناش مقایسه کرد تا اکتروس!نقل قول:
Fisker جان این یه کامیون آمریکایی هست و اکتروس 100% اروپایی
نباید با هم مقایسه بشن ولی عشق است اکتروس
یه گیر بدم؟نقل قول:
a class ندیدم دوسته گرام
بعد سالهاست که ایت تیپ بندی از رونق افتاده البته حق میدم تا وقتی باراباس میگیم این تیپ بندی درسته ولی
ََA سدان کوچک شهری
Cسدان متوسط
Eسدان بزرگ
Sسدان لوکس
SLK&CLKاسپرت کوچک
SL&ClLاسپرت بزرگ
ML&G&GLشاسی بلند اس یو وی
R&B&CLSالبته مردسس چند سالیه که می خواد این شاخه بندی رو هم باطل کنه که از این موج می بینیم
درسته. از اون جهت گفتم تا حالتون گرفته شه: دی . راستی این ساخت اینترنشنال هست.نقل قول:
اروپایی نیست. ساخت آمریکاست.نقل قول:
مرسدس بنز SLK 2007
طراحی بدنه :
طراحی بدنه ی این خودرو که نسل نوین آن است به زیبایی صورت گرفته به
طوری که علاوه بر زيبايی آن با ساير محصولات مرسدس بنز نيز منطبق است .
خطوط بدنه که تا علامت ستاره مرسدس بنز کشيده شده پويايی و جسارت
خاصی به اين مدل مرسدس می بخشد .
رينگ های اين اتومبيل نيز از زيبايی خوبی برخوردارند . سقف کروک آن که از جنس
فلز ساخته شده نسبت به ساير رقبا که از سقف های غير فلزی استفاده ميکنند
مزيت بيشتری دارد و علاوه بر اين که سريع تر از جايش خارج می شود از ايمنی
بيشتری نيز بهره می برد. اين خودرو قابليت حمل تنها دو نفر را دارد که اين يک
نقيصه محسوب ميشود و می تواند در فروش اين اتومبيل نيز تآثير منفی بگذارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موتور و گيربکس :
اين خودرو از دو نوع ۳۵۰۰ سی سی و يا سه ليتری بهره می برد . مدل مورد
آزمايش از نوع ۳۰۰۰ سی سی بود و قابليت توليد ۲۲۸ اسب بخار نيرو را داشت.
البته موتور های مرسدس از قدرت کافی نسبت به حجم موتور خود برخوردار نيست
و علت آن قديمی بودن تکنولوژی ساخت بيشتر آن ها است که به دهه ی نود
بر می گردد و بنز از اين لحاظ واقهعآ از رقيب خود يعنی ب ام و که به موتور های روز
مجهز می باشد عقب است .
برای اين خودرو می توانيد دو نوع گيربکس يکی شش سرعته دستی و ديگری
هفت دنده اتوماتيک که بر روی فرمان است و در ساير مدل های مرسدس بنز
نيز به کار رفته است سفارش دهيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طراحی داخلی :
طراحی داخلی اين مرسدس بنز نيز همانند مدلهای مختلف خود بار ديگر
به لوکس بودن و تجملات روی آورده تا از قافله اين خودرو ها عقب نماند .
اگر شما خواهان يک اتومبيل کوپه با کابين لوکس و زيبا و راحت هستيد
سراغ خودرو های ديگری نرويد ! طراحی کابين آن علاوه بر لوکس بودن
مدرن نيز جلاوه می کند و البته شما پوشش چوب را نيز می توانيد سفارش
دهيد. تکمه های آن کاملآ در دسترس راننده و سرنشين قرار دارد و اعتماد به
نفس و آرامش کامل را به شما می دهد . کابين اين خودرو با ساير ادوات آن
کاملآ هماهنگ است و جسارت شما را در رانندگی افزايش می دهد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسدس بنز S550این مدل نهمین نسل بنز s کلاس است.دنده های این خودرو در پشت فرمان قرار دارند!!!و دسته دنده جای خود را به یک جوی استیک برای کنترل صفحه نمایشگر داده است.موتور ۵/۵ لیتری این ماشین ۳۸۲ اسب بخار نیرو تولید می کند.
این موتور نیرومند در حین آزمایش در مدت زمان ۲۷/۵ ثانیه ماشین را به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت می رساند.هنگامی که ۱۲۰سرعت دارید دور موتور در حدود ۲۰۰۰ است که نشان دهنده طراحی قدرتمند مهندسان شرکت مرسدس بنز است.باعث تعجب است که این اتومبیل مخوف با یک باک ۹۸ لیتری پر میتواند ۹۱۸ کیلومتر مسافتراطی کند و حتی بهنر بود که این اتومبیل لوکس یک باک دیگر نیز داشت .
مشخصات فنی بنز S550:
موتور ۵/۵لیتری v8 قدرت موتور ۳۸۲اسب بخار در ۶۰۰۰دور قدرت تورک ۵۳۰نیوتن متر در دور ۲۸۰۰ ضرب کمپرس موتور ۱۰/۷:۱ حد اکثر دور موتور ۶۵۰۰rpm شتاب صفر تا ۱۰۰ ۵/۲۷ثانیه زمان لازم برای طی۴۰۰متر ۴/۲ثانیه شتاب جانبی ۰/۸۵ مسافت لازم برای ترمز از سرعت ۱۰۰کیلومتر ۳۸متر دور فرمان ۲/۸دور مسافت لازم برلی دور زدن ۱۲متر وزن ۲۱۴۲کیلومتر بالانس وزن ۵۲/۴۸ سایز لاستیک ها ۲۵۵/۴۵R۱۸ مصرف سوخت در شهر ۱۴/۵لیتر در صد کیلومتر مصرف سوخت در اتوبان ۹/۷لیتر در صد کیلومتر!!! قیمت ۱۰۰هزار دلار
منم خواسم بنویسم آمریکایینقل قول:
اشتباه از من بود. قاطی کردم
چیه ؟؟؟نقل قول:
واقعآ من با این مدل کامیون ها بیشتر حال میکنم مخصوصآ اینتر نشنال ها
مرسدس بنز SL600
مدل جديد SL600 مرسدس بنز يک هيولای پرقدرت است که اگر بنز SL55 AMG از نظر شتاب با دوج وايپر رقابت می کرد، اين مدل ديگر حرفی برای رقابت وايپر با خود باقی نمی گذارد. اين مدل به شما اجازه می دهد که تکيه دهيد و از راحتی آن لذت ببريد و در عين حال می توانيد آن را به غرش بياندازيد. تخمين مرسدس بنز برای شتاب صفر تا صد اين مدل 4.5 ثانيه است.
سيستم کنترل بدنه SL600 از AMG نرم تر و روانتر است.
قيمت : 125000 دلار
توزيع خودرو : موتور جلو، ديفرانسيل عقب، دو در و دو سرنشين
موتور : 5.5 ليتر، 500 اسب بخار دو توربوشارژر ، 12 سياندر ، 3 سوپاپ در هر سيلندر
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسدس بنز با عرضه مدل کروکی مدل اس ال آر، حضور خود را در گروه اتومبیل های سوپر اسپرت دودر کروکی، با عرضه مدل کروکی این مدل محکم تر می کند.
مدل اس ال آر، تلفیقی از اتومبیل های فرمول یک و مدل های مسابقه ای دهه پنجاه میلادی است. این اتومبیل حاصل سالها تجربیات این شرکت در کنار شرکت مک لارن است. بهره از ترکیبات سبک آلومینیوم در موتور و فیبر کربن تقویت شده در قطعات بدنه، این مدل را نسبت به دیگر مدل های هم گروه، سبک تر و چالاکتر کرده است. ترکیبات فیبر کربن برای اتومبیل های کروکی از اهمیت بسزائی برخوردار است. این مدل جدید دونفره کروکی، از شاسی با قابلیت Racing ، و دیسک های ترمز سرامیکی برخوردار است. نیروی محرکه نیز از نوع هشت سیلندر به قدرت 626 اسب بخار و حداکثر گشتاور 780 نیوتن متر برخوردار است. این موتور توسط شرکت AMG برای این مدل ساخته شده است و همراه با سیستم کمپرسور نصب می شود. به لطف جعبه دنده 5 سرعته اتوماتیک و سیستم سریع تعویض دنده AMG ، شناب صفر تا یکصد کیلومتر به 8/3 ثانیه ، و حداکثر سرعت به 332 کیلومتر در ساعت می رسد.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
چیز خاصی به غیر از اتاق بزرگ و وزن بیشتر ندارننقل قول:
من که کامیون سوار نیستم پس برای من یکی زیبای یک کامیون برام حال بده تره تا برتری کشنده ولی نمی دونم چرا کشنده های ولوو رو بیشتر از مرسدس بنز دوست دارم :31:نقل قول:
تاييد ميشه.نقل قول:
درسته توي هر چيزي كه بنز سالار اون باشه توي ماشين سنگين ديگه بايد قبول كرد حريف ولوو نميشه.نقل قول:
:10:
الان دیگه انقدر رقابت زیاد شده که دیگه نمیتونیم بگیم بنز سالارهنقل قول:
فعلا از نظر آمار و ارقام و کیفیت محصولات تویوتا سالاره:18:
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رضا جان تو دیگه چرا
الان بزرگترین کامیون ساز دنیا شرکت مرسدس بنز آلمان هست
هرچی تکنولوژی اول توسط بنز ارائه میشه
بیشترین سهم رو رو بازار داره
مطمئنی؟نقل قول:
کدوم زیباتره اونوقت؟
کی ویدونه شتاب صفر تا 100 E230 ,e300 مدل 92 چقدره (w124)
داش امير شركت ولوو يكي از برترين كمپاني توليد كننده خودرو هاي سنگين توي جهانه!نقل قول:
شما اگه دقت كني ميبيني اتوبوس هاي ولوو هميشه يه سرو گردن بالاتر از بنز ها ايستادن.
تازه اسكانيا هم كمپاني بزرگيه و در حد اين دوتا غول ماشين ساز دنياست. رنو فرانسه هم براي خودش كمپانيه بزرگيه پس به همين راحتي ها هم نميشه گفت كدوم شركت از همه برتره
در مجموع شما هر چي بگي من هم همون رو تاييد ميكنم .:11:
اينو ديگه موافق نيستم.نقل قول:
انصافا بنز كاميون هاش هم خوشگلن.:10:
ممنون
با سلام به اساتید بزرگ
راستش نظر منه حقیر رو هم در جمع خودتون وارد کنید بعد از مدت ها و برای اولین بار !
مطمئن باشید بدون 1% شک که خط تولید خودروهای سنگین مرسدس متاسفانه !!! برترین و قدرتمندترین خط تولید جهان به لحاظ کیفیت خودروهای تولید شده میباشد و دلیل بر این نیست که چون دوستان در ایران مرسدی نمیبینند ماشین خوبی نباشه !
برترین تکنولوژی در خودروهای سنگین از آن مرسدی بنز هست . :46:
به نظر من هم کامیون های بنز زیباست ولی اینتر زیباتره.نقل قول:
این موضوع سلیقه ایهنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.tuningtalk.com/forum/w124-t11765.html
کد:http://consumerguideauto.howstuffworks.com/1990-to-1995-mercedes-benz-300-e-class.htm
کد:http://fiveprime.org/hivemind/Tags/w124
رضا جان شما هنوز اتوبوسهاس مرسدس رو ندیدی. تو ایران فقط یه مدل C457 هست که اونم طراحش ایران خودرو:2:نقل قول:
فقط موتور قدرتمندش OM457LA بنز هست که 12 لیتر حجم داره. از لحاض راحتی که قبول دارم زیادراحت نیست
دلیلشم مشخصه دستپخت ایران خودرو
اوتوبوسهای MERCEDES BENZ TRAVEGO رو دیدی؟ اصلا تو ایران نیست ولی مطمئن باش اگه ببینی نظرت عوض میشه. یه مدل اتوبوس MERCEDES O500 RS هم تو ایران هست ولی خیلی کمه چون قیمتش خیلی بالاس
اونم ببین بعد ببینیم نظرت عوض میشه یا نه:13::11:
در این مورد حق با شماست. من یادمه همزمان که رانیران تولید اتوبوس ولوو B7 رو شروع کرد ، ایران خودرو دیزل هم اتوبوس های بنز C 457 رو شروع به مونتاژ کرد. بعد اون رانیران اتوبوسهای ولوو B12 TX، B22 ، B12 رو تولید کرد ولی همچنان ایران خودرو به تولید C457 وفادار موند!! و به همین خاطر نادرسته که که اتوبوسهای ولوو کشورمون (مخصوصا مدلهای جدیدترش) رو با اتوبوس بنز C457 مقایسه کنیم.نقل قول:
البته در مقام مقایسه با مرسدس های تراوگو می تونیم از اتوبوسهای ولوو سری 9700 نام ببریم که اونم در ایران نیست و واقعا اتوبوس ممتازیه.
البته دوست عزیز در زمینه کشنده ها ، قضیه جور دیگه ای هستش. و کشنده های MAN که اونم ساخت المانه تقریبا حرف اول رو در اروپا میزنه. و امسال هم در نمایشگاه خودروهای سنگین که در امستردام بود کشنده مان با قدرت 680 اسب بخار (گشتاورش یادم نیست) عنوان کشنده سال اروپا رو به خودش اختصاص داد. این عنوان سال قبل در اختیار کشنده DAF بود. در زمینه اتوبوس من الان اطلاع دقیقی ندارم.نقل قول:
البته اگه از اروپا خارج بشیم و به امریکا بریم به نامی مثل MACK بر می خوریم که به بولداگ های قدرتمند تعبیر میشن. کامیونهای ماک به نظر من ردخور نداره. الان تو کشور ما اکثر بارهای ترافیکی بالای 100 تن وزن رو فقط با کشنده های سنگین ماک که البته بسیار قدیمی هم هستند جابجا می کنن. ماک به واقه یک استثناست.
یه جایی خوندم که کارشناسای اتومبیل معتقدن که مرسدس بنز در طراحی نسل ها و کلاس های جدیدش دچار افت شده. به نظر من هم مرسدس تو طراحی کلاس جدید Slc (اگه درست یادم باشه) و مثلا تو طراحی عقب نسل جدید E کلاس (که البته هنوز قطعی نشده) جالب کار نکرده. عقب E کلاس جدید به نظر من یه کپی از لکسوس کلاس Ls هستش. تا قبا از این لکسوس از بنز تقلید می کرد ولی الان بر عکس شده.
نظر شما در این مورد چیه؟
درسته و کارشناسان از طراحی اف700 و مرسدس glk راضی نیستن و جالب اینکه طراح هر دو اتومبیل 1نفرهنقل قول:
راستی به نظر شما نسل جدید sl طراحیش چطوره؟؟
عزیزم شما چرا اینقدر دل نازکی من که راننده کامیونی ندیدم عشق ولوو نداشته باشه حتی از اونای که مرسدس دارن پرسیدمنقل قول:
اخه رفیق فابریکم شوفره از اون مایه داراش که خودش دست به ماشین نمی زنه ولی یه 8 تای راننده داره :46:
من اتوبوس های بنز هم سوار شدم تو ترکیه (اونجا تمام اتوبوس ها بنز بود یا یکی از شرکتهای قدیمی اسمش یادم نیست )برون شهری ولی از این ولوو بی 7 های که اولین سری اومدن بی خود تر بودن
البته بگم تمامی مرسدس ها به روز و ایرو 3 و 4 داشتن
بله الان بیشترین قدرت موتور در ختیار MAN هست با موتور V8 به قدرت 680 اسب بخار و گشتاور 3000 نیوتون
====================================
جدی دوستان شما volvo b7 رو اوتوبوس محسوب میکنید؟
نه راحته نا قدرت داره
کافیه بره تو یه گردنه . اونجاس که اعصاب ادمو خورد میکنه موتورش 286 اسب قدرت داره:2:
ولی بنز 457 بدون شک سطان سرعت در گردنه هست:5:
صحیح است صحیح است!!نقل قول:
فروش بنز با جایزه!!
با خرید بنز جایزه میدن .از هر 30 نفری که در یکماه و نیم آینده در ایران از تاپ خودرو بنز بخرن به یه نفر یه بنز A Class میدن.
البته من فقط به عنوان یه بیننده نظر می دم نه یک کارشناس اتومبیل. نسل جدید SL به نظر من خوب طراحی شده . ولی باید توجه داشته باشیم که کلاس SL از کلاسهای گرون قیمت بنز هست و می تونست بهتر از این باشه. بهر حال انتظار از بنز خیلی بالاست و شاید دلیلش همین باشه. در چراغ های جلوش به نظر من نکته خاصی از نظر زیبایی یا مدرن بودن وجود نداره و این در حالیست که در نگاه اول بیشترین تاثیر رو ، جلوی اتومبیل رو بیننده می ذاره.نقل قول:
در مورد قدرت ولوو B7 به نکته خوبی اشاره کردین. من قدرت اونو نمی دونستم و فکرم نمی کردم انقد کم باشه. شما مطمئنین؟ قدرت C457 چقدره؟ 340 اسبه، اره؟نقل قول:
البته توجه دارین که بجز قدرت، گشتاور هم بسیار اهمیت داره و با این وضع قدرت احتمالا ، B7 گشتاور کمی هم باید داشته باشه. ولی نکته مهم دیگه گیربکس و هماهنگی اون با موتور هست که باید به اون توجه بشه.
و اما در مورد C457 که گفتین سلطان گردنست. در مقابل B7 شاید، ولی خداییش در مقابل B12TX با قدرت 420 اسب و گشتاور 2000 نیوتن متر هم شلطان گردنست. یا در مقابل اتوبوس مان که البته قدرت و سری شو نمی دونم. ولی در یک مسافرت 6 ساعته که باهاش داشتم واقعا محشر بود حتی بهتر از B12TX .
راستی کسی از دوستان با اسکانیا C12 سفر داشته. اگر چه ببخشید اینجا تاپیک بنز هست ولی بحث خوبی در مورد اتوبوسها مطرح شد.
اتوبوسهای بنز واقعآ قدرت و کشش عالی داشتن ولی نمی تونستی یه لحظه بخوابی .نه صندلی نه اتاق . و مخصوصآ سر پیچ ها واقعآ میترسیدم چون اتاق جوری حالت میگرفت که احساس فشار توی بدنت میکردی و هر لحظه واژگونی ماشین. وقتی راننده معکوس میگرفت موتور می خواست توی سر کل مسافرا خراب شه با اینکه جاده های ترکیه خیلی خیلی بهتر از جاده های ایران بود .نقل قول:
اون مدل که گفتم مان بود ولی واقعآ مان ها کم صدا تر از مرسدس ها بود و راحتتر
همه وولو بی 7 رو سوار شدن مان ها در حد ارامش اون بود ولی مرسدس ها با اون همه چرت و پرتی که پشتش و جلوش از تبلیغات ایرو و بمان نوشته بود فقط نا ارامی و خستگی توی تنت می ذاشت
بابا اصلآ قدرت موتورش 1000 اسب و گشتاورش 99999 نیوتون ولی نه ارامش نه راحتی داشته باشی چه به درد مسافر می خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
هیچ پاسخی ندارم بدم .:31:نقل قول:
حرفات منطقی نیست شما مدل اون اوتوبوسها رو بلدی؟
..........................
در ضمن چه تو گردنه چه تو کفی BENZ C 457 با موتور 6 سیلندر 12 لیتر با گشتاور 1850 نیوتن (یا 1650)
سلطانه میتونی از رانننده ها بپرسی . اصلا 457 خوراک گردنس
باید عکس هامو چک کنم ببینم اگه توی عکس مدل هاش افتاده باشهنقل قول:
ولی تنها چیزی که تو مرسدس ها من دیدیم این بود که فقط خوشگل بود
بازم حرف موتورو میزنی پستم رو درست بخون صدای بیش از حد کابین حالت گرفتن اتاق به صورت غیر معقول و اسایش و ایمنی :31::21:
منم که گفتم شتاب عالی و قدرت کشش خوبی داشت ولی نمی دونم چرا وقتی راننده معکوس میگرفت صدای موتور تو سرت میپیچید :18:
این وصله ها به اتوبوسهای بنز نمیچسبه.:5::27:نقل قول:
قرار نشد من توی اتوبوس نشستمنقل قول:
پس نشد طرف داری الکی کرد
از شما همچین جمله ای بعیده
من خودم دنیام بی ام دابلیو ولی اگر کسی تجربه ای داشته باشه من به حق می پزیرم
اکتروس جان باید واقعت رو دید
عزیز جان خودتم میگی باید واقیعت رو دیدنقل قول:
اینا که واقعیت نیست:20:
شاید شما رفتی یه اتوبوس مدل 90 رو با مدل 2000 مقایسه کردی
دوستان انگار بحث اتوبوس ها داره تاپیک رو خراب میکنه و موجب درگیری میشه. اگه موافقین بحث درمورد اتوبوس رو ببندیم یا بهتر باهاش برخورد کنیم. فقط لطفا اگه مطلبی در مورد اتوبوس مان توی ایران (مدلشو نمی دونم، منظورم اون مدلی هست که چراغ جلوش سه تا مستطیل هستش) دارین ، بگین
اکتروس جان، شما جدی میگی؟ چون من بازم فکر می کنم C457 به ولوو B12tx یا حداقل مان نمی رسه. لا اقل رو کاغذ اینجوری معلوم میشه.