دوست عزیز با این سرعت اینترنت آخر تونستم عکس ها رو بذارم یک دنیا ازت ممنونم اجرت با خدا
دوست عزیز با این سرعت اینترنت آخر تونستم عکس ها رو بذارم یک دنیا ازت ممنونم اجرت با خدا
قابلی نداشت ها ؟؟؟؟؟؟!!!!! بابا همین جوری داره دان میشه ولی هیچ...
آقای ali_saeedi واقعا از شما ممنونم هم مفاتیح و هم قرآن خیلی باحال بود و در مورد اینکه چرا کسی نظر نمیده هم دلیلش اینه که همه اونایی که دانلود میکنند عضو P30 نیستند که نظر بدند!!!
آقای ali_saeedi دعای عهد رو ندیده بودم خیلی باحال بوووووووود
بابت برنامه ها دستتون درد نكنه.
من هم ممنونم دانلود کردم ولی هنوز تست نکردم امیدوارم جواب بده چون نهج البلاغه رو گوشیم جواب نداد:41:
سلام.ميبخشيد.فايل setup اين كجاست؟من دان كردم ولي نميدونم از كجاش بايد نصب كنم.نقل قول:
آقا باید بریزی رو گوشیت واجراش کنی اگر هم گوشیت سامسونگ هست برو توی کلوپ سامسونگ نوشته باید چیکار کنی
p990 نصب نمیشه( مفاتیح رو امتحان کردم)
نصب کردم اجرا شد.:46:نقل قول:
خوب دوستان ببخشيد چند وقتي بود نبودم نتونستم جواب سوال ها رو بدم اول از همه بايد از دوستاني كه تشكر كردن قدر داني كنم واقعا متشكرم
خدايا شكر يك نفر از اين دعاي عهد هم تشكر كرد قابلي نداشت دوست مننقل قول:
آقای ali_saeedi دعای عهد رو ندیده بودم خیلی باحال بوووووووود
شما همون فايل با فرمت jar كه دان كردي بايد بريزي رويه گوشي بعد از تويه خود گوشي ميري تو قسمتي كه فايل رو ريختي از اونجا روش كليك ميكني بعد نصب ميشه و حالشو ميبري بايد بگم اين نرم افزار براي موبايله براي همين setup داخل كامپيتور نداردنقل قول:
سلام.ميبخشيد.فايل setup اين كجاست؟من دان كردم ولي نميدونم از كجاش بايد نصب كنم.
من خودم p990 دارم و بايد بگم اين دو نرم افزار به راحتي روش نصب ميشه و هيچ گونه مشكلي رويه اين گوشي نداره و ميتوان به صورت نيمه لمسي از آن استفاده كرد يعني در بعضي جا ها مي توان به صورت لمسي از آن استفاده كردنقل قول:
p990 نصب نمیشه( مفاتیح رو امتحان کردم)
ببخشيد بچه ها اين همه پست دادم فقط آمار دان رو بگم و برم
قرآن:130
مفاتيح:127
دعاي عهد:37
شب خوش
به به همين شكلي داره دان ميشه و هيچ پستي هم داده نميشه قربون مرام...
[quote]هيچ ژستي هم داده نميشه/quote]
من که بهت گفتم همه که عضو P30 نیستند
درضمن ژست هم نه، پست فکر میکنم از ویندوز ویستا استفاده میکنی چون من هم همین مشکل رو باهاش دارم
[QUOTE=aRThaS_08;2123849]دستت درد نكنه از اين كه گفتي حواسم نبوده اشتباه زدم آخه ويندوز قبلي كليد ژ رو كه ميزدم پ مينوشت ولي اين ويندوز درست شدهنقل قول:
هيچ ژستي هم داده نميشه/quote]
من که بهت گفتم همه که عضو P30 نیستند
درضمن ژست هم نه، پست فکر میکنم از ویندوز ویستا استفاده میکنی چون من هم همین مشکل رو باهاش دارم
ممنون................/
دستت درد نکنه
هر سه تاشون عالی بودن
دستت درد نكنه عالي بود اگه ممكنه قرآن صوتي بذارين
از اين برنامه هاي خوب كه اينجا گذاشتيد ممنونم خيلي عاليند
قابل هيچ كدام از شما دوستان گل پي سي ورلدي رو نداشت
يك نرم افزار پود قراعت . تفسير . ترجمه و متن قرآن رو داشت كه البته نزديك 80 مگ بود ودر قالب سيمبين بود فكر ميكنم حدود 1 سال پيش تو اخبار شنيدم من كه از dial up استفاده ميكنم نميتونم برات آپ كنم اگه گوشيت سيمبينه يك تايپيك بزن احتمالا پيدا ميكنينقل قول:
دستت درد نكنه عالي بود اگه ممكنه قرآن صوتي بذاري
دوست عزیز نرم افزار جالبی بود
ممنونم
ممنون رفيق، خدا خيرت بدهنقل قول:
اسمش هم نورالطریق هست و فقط برای NOKIA S60 هستنقل قول:
يك نرم افزار پود قراعت . تفسير . ترجمه و متن قرآن رو داشت
دوستاني كه تشكر كردن بازم مثل هميشه ميگم هيچ قابلي نداشت بريد لذت ببريد و ما رو هم دعا كنيد
دستت درد نكنه دوست عزيز از اينكه معرفي كامل تري كردي فقط ميخوام از بچه ها اگه كسي ميتونه اين نرم افزار پيدا كنه و براي بچه هاي p30world بزاره تا بچه ها حال كنننقل قول:
اسمش هم نورالطریق هست و فقط برای NOKIA S60 هست
يه چند وقتي بود آمار دان رو نداده بودم دوباره ميگم:
قرآن:162
مفاتيح:156
دعاي عهد:48
آقا این نرم افزار لینک دانلود نداره و میتونی از بیرون 10000تومان بخریشنقل قول:
چقدر گرون راستی سازندش ایرانیها هستن؟نقل قول:
آقا این نرم افزار لینک دانلود نداره و میتونی از بیرون 10000تومان بخریش
واقعا ممنون
بهترین پست ها رو زدی
مرسی هر دوش عالیه
بله ایران این نرم افزار رو ساخته!!!!!!!! عجیبه نه!!!نقل قول:
چقدر گرون راستی سازندش ایرانیها هستن؟
يعني اين قدر كاربردي بوده ؟قابلي نداشت دوست عزيزنقل قول:
واقعا ممنون
بهترین پست ها رو زدی
حاصل تلاش موفقيت استنقل قول:
بله ایران این نرم افزار رو ساخته!!!!!!!! عجیبه نه!!!
ولی من یه نرم افزار دیگه دیدم که جزء30 رو به صورت صوتی داره وتو بخش نرم افزارهای تبیانه و در ضمن پسوندش جاوا هست
دستت درد نکنه ان شاالله خیرش در دو جهان ببینی (و به قول دبیر ادبیاتمون "خدا مادر زنت حفظ کنه "!!!!! )
قابلی نداشت علیرضا جوون ممنون از دعا های نازت البته من ازدواج نکردم قدر مادر زن رو نمیدوونم...