مشکل در Backup گیری از ویندوز XP و Vista با برنامه Norton Ghost در DOS
با تبریک سال نو و ارزوی سلامتی برای ایرانیان و کاربران عزیز P30WORLD
اقا من کتاب ساخت ویندوز هوشمند با برنامه Norton Ghost را مطالعه کردم.(سال چاپ کتاب: اسفند 1385) .در قسمت اموزش این کتاب نوشته CD بوت ایبلNorton Ghost را در درایو گذاشته و سیستم را از CD راه اندازی کرده و در سه گزینه ظاهر شده گزینه Start Computer With CD-ROM Support را زده سپس در مقابل خط فرمان \:Aعبارت GHOST.EXE را تایپ و Enter را بزنید.
1)اما وقتی که من گزینه Start Computer With CD-ROM Support را میزنم بعد از چند ثانیه این ارور را میدهد.
Device Driver Not Found : 'MSCD001' Not Valid CDRom Drivers Selected
مشکل از کجاست چون من قبلا هم با چند تا cd بوت دیگر با همین روش این مشکل را با مادربردهای جدید با چیپست سری P31,43 و G31.... داشتم . ایا مشکل از ورژن برنامه است.لطفا راهنمای کنید.
2) کتاب اموزشی(ebook) شما را که در صفحه اول گذاشته بودید را خواندم. اما وقتی اون 2 برنامه را دانلود و در CD رایت کردم وقتی که صفحه اولیه بوت( که میپرسه از HARD بوت کنم یا CD ) را من روی گزینه بوت از CD برده و ENTER را میزنم فقط یک صفحه سیاه میاد و هیچ چیز دیگه ای نه میاد نه میتونی انجام بدی . مشکل از چیه.
2) سوال دیگری که داشتم این بود : ایا میشود با برنامه Norton Ghost از هاردی که سیستم عامل XP در درایو C و Vista در درایو D نصب شده است Image Backup به صورت تک تک یا هر دو درایو بصورت یکجا گرفت تا هر 2 سیستم عامل را دوباره مانند بالا Load یا نصب کرد.
Cpu : Intel Dual-Core E5200 45nm
Main : Aus P5OL PRO chipsetP43
Ram : Super-Talent 2GB Bus800
Hard : Maxtor 5OOGB 32mbuffer Sata2
DVD\RW NEC: AD-7170A 18X IDE
تمام درایورهای هاردم NTFS است
با تشکر فراوان !؟:11::10: