لينك زير براي برنامه كا گ ب كار نمي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لينك زير براي برنامه كا گ ب كار نمي كنه
من برنامه زير رو پيدا كردم ولي حجمش بيشتره
خوب بود ممنون
سلام
بسياااار برنامه جالبي هست
من دانلود كردم و دارم ازش استفاده ميكنم
عليرضاخان ايول
خواهش میکنم!
بالاخره یکی خوشش آمد!
با سلام به شما Alireza_Shafaei_PCworld عزيز
لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرابه لطفا در اين مورد كمك كنيد لطفا اسم اين نرم افزار را هم بيان كنيد با تشكر
باسلام
دوتا پست بالاتر نوشته بود!
در اصل از مجید کا ان تی یو تشکر میکنم!
چجوری باید extract کرد با برنامه بالا برا من مینویسه there is not enough free memory to continiue
میشه راهنمایی کنی؟
کسی نیست کمک کنه
شما چقدر خوب فارسي صحبت مي كني دوست عزيز، كلي حال كرديم با فرمايشاتون و كلي خنديديم :biggrin:نقل قول:
درود به شمانقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامي كه اين برنامه رو معرفي كرديد، اگر امكان داره يك لينك مناسب بي دقدقه براي ما مردم عادي بگذاريد تا از اين برنامه استفاده كنيم. ببين عزيزم من به يك واژه نامه ي فارسي به عربي و برعكس نياز دارم، اگر اين برنامه تو دسترستون هست برامون بگذاريد. دستت هم درد نكنه و خسته نباشي
پنجشنبه، 19 بهمن 1385
تا فردا یک لینک جدید و این بار سالم و کامل میزارم!
سام
ايول
خيلي ديكشنري توپ و معركه اي بود
كلي حال كردم
دستت درد نكنه
اون كاگ ب هم عجب برنامه آرشيو قوي اي بود چون با وين رر 5 مگ مي شد ولي با اين 3 مگ؟
ممنون از ازشما عالی بود!
راستی
اونی که توی سازمان ملل بوده
اگر فیلم مترجم را ببینی میفهمی قضیه چیه
این لینک داونلود که دیگه نیاز به برنامه kgb نداره
هر کدوم اندازه یک فلاپی حجم داره
برای کسایی که مشکل داشتن
من از همون لينك قبليا دانلود كردم
ديكشنري خوبي بود مرسي عليرضا جان
دست شما كه برنامه رو براي Download گذاشتيد و همچنين برنامه نويسش درد نكنه، خسته نباشيد.نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوشنبه، 23 بهمن 1385
وقت ميگيره عزيز، از دو ساعت تا 200 ساعت، البته شايد دستگاه ما قوي باشه سرعت بالا بره من كه يك گيگ رم داشتم نتونسم باهاش كار كنم. خودش نوشته اگه ميخواي بايد پول بدي؟!؟!؟!؟نقل قول:
دوشنبه، 23 بهمن 1385
من با برنامه kgb نمی تونم extarct کنم ارور میده میگه رم آزاد می خواد من رم 128 هست نمی دونم چرا این پیغام رو میده
دوست خوبم شما اگر اون 4 تا لینک آخری را که دادم داونلود کنید دیگه به برنامه kgb نیازی نیست
اونرا داولنود کنید و با winrar استخراج کنید
آقا دستت درد نكنه! خيلي خوب بود!
ممنون بيدم.
سلام
آقايان ، اساتيد ، مهندسين ،، يعنى كسى نيست كه كار اين بابيلون لامذهب بسازه ديوانه ام كرد ، سخت بش احتياج دارم ،،، كو فرياد رس ،، همه كليدها را امتحان كردم باز ست نميشه فكر كنم براي خودش توى ريجستيرى كليد زده ، من هم ميترسم به رجيسترى دست بزنم چون نميدانم كدام كليد مال وى است و ميترسم pc من خراب بشه ، كمك كنيد لطفا
ممنونم
دوست عزيز شما رجيستر كن اگر مال ويندوز باشه پيغام ميده كه قبلا اشغال شده! در حالت اوليه هم خودش كليد وسطي موس رو قرار ميده نمي دونم منظورت كليد ترجمه برنامه هست يا نه؟! البته F10 هم هست!نقل قول:
از لطف شما ممنون دوست عزيز
منظورم كود ليسن كه همراه يوزر ،، همه را امتحان كردم ،، جهت اينستال ، جواب ميده كه يا كود قديمى و يا درست كود را داخل نكردى كه من مطمئن هستم درست كود را گذاشتم ، يك فايل كليد ريجسترى هم دارم مربوط به همان بابيلون هست باز اون را راه انداختم هيچ تغييرى نشد
ممنونم
دوست من اين كرك رو هم امتحان كن :
علیرضا جونم دستت درد نکنه!!!
دارم دانلودش میکنم ببینم چی میگه؟؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
من فايلهايي رو كه گذاشتي دانلود كردم
1 738 كيلوبايت
2 1.8 مگابابت
3 1.38 مگابايت
4 1.38 مگابابت
و هنگام اكستراكت خطا ميده آيا اشكال از دانلود من بوده ؟
عربیش کار نمیکنه ها!!!
بنویسید کلب یعنی سگ، اما پیدا نمی کنه! چرا؟
شنبه، 4 فروردین 1385
1-ممنون از برنامه ی خوبتون
2-در این برنامه هر حرف عربی که می خواهید بزنید باید اول آن ال بگذاریدنقل قول:
3- این برنامه در کامپیوتر من بجای حروف انگلیسی مربع می گذارد .انگار فونتش نصب نیست {فونت :sath} البته باید بگم کاملا درست نصب شده چون تعداد مربع ها درست است:13:
خیلی عالیه.فونت ها هم خیلی قشنگند.ولی با تستش مشکل دارم.
ولی در کل ممنون.
با تستش چه مشکلی دارین؟
بگین تا رفع بکنم!
در رابطه با مشکل مربع
شما در قسمت Regional and Language
در کنترل پانل
هم Regional Options و هم Advanced را فارسی کنید
راستی
مشکل از فونت نیست
چون خودم الان فونت را ندارم ولی کار میکنه
:18: مثلآ ده تا سوال ازمون ازم بپرسه توی این ده تا سوال حداقل سه تا شون فقط یک گزینه بهمون نشون می ده که اونم جواب درسته(یعنی به جای اینکه سوال چهارتا گزینه داشته باشه فقط یک گزینه اونم جواب درست در اختیارمون قرار میده.)نقل قول:
دوباره توی این ده تا سوال حداقل دو مورد از سوالات عین هم ازمن می پرسه.(مثلآ سوال یک با سوال چهار کاملآ مثل هم هستند.)
اینها فقط سوالات فارسی به انگلیسی بود.
در سایر تست ها هم برای من همین مشکل نیز اتفاق می افته به غیر از اینکه بعضی از سوالات غلط و غلوط نیز از من پرسیده میشه.
اگه می تونید بیشتر توی تست کار کنید و مشکل رو برطرف کنید چون بیشتر برای همین این نرم افزار رو گرفتم.
:10: راستی یک پیشنهاد:اگه در پایان تست برنامه کاری کنید که جواب های صحیح نیز بهمون نشون بده خیلی خیلی عالی میشه و امیدوار هستم که شما بتونید چون تا اینجا بسیار عالی عمل کردید البته فقط مشکلی که من تا اینجا پیدا کردم همین تستش بود که امیدوارم این مشکل هم برطرف بشه.
:11: با تشکر SANR.
شدنش که میشه
منتاها اگر توجه کنید برنامه ماله یک قرنه پیشه باید برم دنبال سورسش بگردم!
مشکل شما به دلیل ویندوزه!
من از تابع Random استفاده کردم
ویندوز شما در آن قسمت از حافظه طوریه که Random ها ی یکسان داره
این که یک یا دو تست چند گزینه کم تر داشته باشند عادیه
ولی این که همه اش اینطوری باشه نه!
نظر خیلی عالی ای دارید
بهتره که باز هم نظر های دیگری قرار بدین
تا اگر شد پروژه را احیا کنم!
همه ی گزینه ها درRegional and Language فارسیه در ضمن مشکل من با حرف های فارسی نیست بلکه با حرف های انگلیسیه!!!:10:نقل قول:
خوب الان 3 ماه بیشتر از آخرین تاپیک میگذره و کسی جوابم رو نداده
دوست من مطمئن باش اگر جوابی داشتم همون اول بتون میدادم
امیدوارم سری بعد که ویندوز نصب میکنید این برنامه را هم امتحان کنید