سلام
من اين برنامه رو نصب كردم هيچ مشكلي نداره ميخواستم بپرسم 25 مگابايت فضا كافي براي اين فروم جا كم نمياد؟فضاي من كلش 25 مگابايته.
Printable View
سلام
من اين برنامه رو نصب كردم هيچ مشكلي نداره ميخواستم بپرسم 25 مگابايت فضا كافي براي اين فروم جا كم نمياد؟فضاي من كلش 25 مگابايته.
نه خوبه كم نمياد.نقل قول:
ممنون عزيزنقل قول:
سلام من وقتي به فرم ثبت نام ميرم عكس كد امنيتي رو نشون نميده مشكل از كجاست؟
دوستان کسی اطلاع داره چطوری میشه قانونی که موقع ثبت نام میاد میشه عوض کرد
Help Me Help Me
سلام
نسخه صفحه اول رو دانلود کردم:
این آخرین نسخه هستش؟
چطوری پاسخ سریع و جدیدترین پست ها رو بهش اضافه کنم
ممنون
با سلام و خسته نباشید
خدمت جناب محسن عزیز
می خواستم بدونم میشه این انجمن رو اول در کامپیوتر خودم نصب کنم و بعد از امتحان کردن آن را روی هاست
نصب کنم
اگر میشود باید از چه نرم افزار هایی استفاده کنم و از کجا تهیه کنم
ممنون
بله شما باید یه سرور مجازی مثل wamp server یا easyphp نصب کنید که من wamp رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
با این کار شما اون رو روی سیستم خودتون نصب کنید و باهاش آشنا بشید و کار کنید و بعد اون رو روی هاست نصب کنید ..
برای دانلود هم توی گوگل عبارت download wamp server رو سرچ کنید حتما پیدا میکنید ...
يكي از اساتيد هم كمك ما كنه
دوستان کسی اطلاع داره چطوری میشه قانونی که موقع ثبت نام میاد میشه عوض کرد
سلام.
من فارسی ساز نسخه 1.1.5 smf + آموزش کامل نصبش رو نیاز دارم.
ممنون میشم اگر بگذارید.
--------------
در ضمن اون 4 تا گزینه موقع نصب مربوط به چیست؟تیک کدام ها را بزنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس عکس:
-----------------------------کد:http://i47.servimg.com/u/f47/11/47/16/53/1012.gif
خیلی ممنون.
لينك دانلود فارسي را بگذار + لينك انجمني كه نصب كردي تا ببينم مشكلتون چيه ؟نقل قول:
سلام.
من قالب وی بولیتن رو با کلی دردسر نصب کردم!
چه رو قالب اولیه و چه رو قالب وی بولیتن هیچ هکی رو نتونستم نصب کنم!
تو فروم خود smf گفتم.
گفتند باید این بسته ها (هک ها) رو برای قالب های مختلف تغییر بدی.
یکی میشه دقیق بگه چه تغییراتی باید تو هک ها داد تا با قالب های مختلف به خصوص وی بولیتن کار کنند؟
ممنون.
bahdar جان متاسفانه منم خیلی وقته با smf کار نکردم یادم رفته
از طرفی من مدها و ... رئو چون safe mode هاستمون روشن بود خودم دستی وارد میکردم که کلی مصیبت داشت
ولی هر چند اینطوری راحت تر بودم
از طرفی از این قالب های آماده هم اشتفاده نکردم و خودم قالب رو درست کرده بودم
شما بهترین کار اینه که تو همون فرومه فارسیه smf که قالب + فارسی ساز رو ازش گرفتی تاپیک بزنی و اونجا ها بگردی
حتما چند نفره دیگه هم این مشکلات رو داشتند
هر چند ساپورتشون اون موقع جالب نبود و من از چند تا تاپیکی که در مورد های مختلف زدم به جوابی نرسیدم و مجبور شدم برم تو سایته اصلی smf بگردم
درسته ..این فرومهاشون اصلا پشتیبانی نداره !! اصلا یهو میبینی اخرین پستشون بر میگرده باه تاریخ 85 !! :31::31:نقل قول:
همشون همینطورند ...
چه smf - چه mybb چه phpbb!!
ایول داریوش جان قالب میسازی؟!
چی باحال!یه آموزشی هم بده عزیز!
منم تو همون انجمنش درخواست دادم گفتند تغییراتش نیاز به دانش فنی هست و نمیشه آموزش نوشت چون طولانیه و ... .
منم به جوابی نرسیدم.
البته مثل این که قراره تو smf 2 حل بشه.
دست هر دوی شما دوستان درد نکنه.
کلا ایرانی ها خودشونم از کاره خودشون سر در نمیارن چه برسه به ....
حالا خدا رو شکر cms و ... نمینویسن فقط ترجمه و خرابکاری میکنن
اگه میخواستن بنویسن که خدا به داده world wide web میرسید با جاش!×!
bahdar جان یکی از بهترین را هایی کهه ست اینکه تو فرومه اصلیش عضو شی و آموزش هاش رو بگیری و بخونی
بعد یه چند تا قالبش رو بگیری و از کدهاش سر در بیاری
برای تغییر در گرافیک ها و یه مقدار استایلش لازم نیست کله فایل ها رو زیر و رو کنی
با ویرایشه 2-3 تا فایله قالب کارت راه میافته
البته زمان میبره
من خودم تا اونجا که یادمه با این اینترنته ذغالی حدودا 2 هفته طول کشید تا آموزش هاش رو بگیرم و بخونم و سر در بیارم ازشون
البته اولین بار هم بود که با فروم ها سر و کله میزدم
و تقریبا هر چی فروم شاز بود رو امتحان کردم
ولی در کل سادس چون بیشتره جاهاشون هم کامنت دارن و نوشته کدهای اونجا چی کارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نه انگلیسی بلدم و نه html و css و php و از این طور چیزا ... !!!
حالا برم تو سایتش ببینم چیزی میفهمم؟!
سایتش اینه؟:
ممنون داریوش جان زحمت کشیدی.کد:http://www.simplemachines.org
نقل قول:
اره همینه
اما پشتیبانی فارسی هم داره .. اینجا ...
کد:http://www.smflearn.com/
ممنون ولی من و شما و داریوش جان هم همون رو می گفتیم که پشتیبانی فارسیشه ولی چیزی ازش یاد نگرفتم:
نقل قول:
تو فروم خود smf گفتم.
گفتند باید این بسته ها (هک ها) رو برای قالب های مختلف تغییر بدی.
یکی میشه دقیق بگه چه تغییراتی باید تو هک ها داد تا با قالب های مختلف به خصوص وی بولیتن کار کنند؟
نقل قول:
هر چند ساپورتشون اون موقع جالب نبود و من از چند تا تاپیکی که در مورد های مختلف زدم به جوابی نرسیدم و مجبور شدم برم تو سایته اصلی smf بگردم
نقل قول:
درسته ..این فرومهاشون اصلا پشتیبانی نداره !! اصلا یهو میبینی اخرین پستشون بر میگرده باه تاریخ 85 !!
همشون همینطورند ...
چه smf - چه mybb چه phpbb!!
نقل قول:
کلا ایرانی ها خودشونم از کاره خودشون سر در نمیارن چه برسه به ....
حالا خدا رو شکر cms و ... نمینویسن فقط ترجمه و خرابکاری میکنن
اگه میخواستن بنویسن که خدا به داده world wide web میرسید با جاش!×!
يك سوال داشتم از نظر قالب و امكانات و... بين انجمن هاي رايگان smf بهتره ؟
اگر ممكنه يك آموزش نصب روي لوكال هاست و فارسي سازي ميدهيد ؟
لينك دانلود فارسي و انگيليسيش رو هم بذاريد ممنون ميشم.
phpbb 3 پنلش بیشتر انگلیسیه و زیاد هم به نظرم جالب نیست.
mybb هم بد نیست ولی امکاناتش از smf کمتره.
smf خیلی خوبه ولی مشکلات داره!مثلا برای نصب هک ها روی قالب های غیر پیشفرض باید تغییراتی بدی که لازمه ی اون یاد داشتن php و ... است.البته این طور که شنیدم تو نسخه 2 حل میشه.
البته اینا نظر من بود.من smf رو انتخاب می کنم.
اما لینک:
smf 2 اومده اما بتا هست و فارسی سازش هم منتشر نشده.
لینک دانلود smf 1.1.5 :
لینک دانلود فارسی ساز smf 1.1.5 (اگه باز نشد با فایر فاکس برو )کد:http://download.simplemachines.org/index.php?thanks;filename=smf_1-1-5_install.zip
نصب روی لوکال هاست رو نمیدونم.کد:http://downloads.sourceforge.net/persiansmf/SMF115PesianLanguage.zip
فارسی سازیش هم فکر کنم وقتی فارسی ساز رو دانلود و محتویاتش رو استخراج کنی 3 پوشه هست اون ها رو تو پوشه thems (شایدم them) تو محل نصب فرومت کپی کن.(البته این واسه هاست بود ولی فکر نکنم با لوکال هاست فرق کنه!)
نقل قول:
به نظر من phpbb3 از همه بهتره ...بیشترین امکانات رو داره و گستردگی زیادی داره ...
یعنی بیشتر از smf ؟!!!
نقل قول:
بله ...حرفه ای تر از smf هست ...
لطفا اگر بحث دیگه ای هست در تاپیک جدا مطرح بشه در مورد مقایسه سیستم ها ...
ممنون...
اگر ميشه يك توضيحي ميديد من چجوري مي تونم قالب وي بولتن رو روي smf نصب كنم ؟
Mr.K2 عزيز اگر مي توني آموزش نصب phpbb3 رو روي لوكال هاست برام پ . خ كن ...
باتشكر
نقل قول:
اینم قالب vB برای smf
پریویوو !!
دانلودکد:http://persianpc.parsaspace.com/ali.pcshimi/webdesign/smf/template/vbulletin.png
نصب phpbb و mybb و... تقریبا مشابه هم هستند ...کد:http://persianpc.parsaspace.com/ali.pcshimi/webdesign/smf/template/Vbulletin.zip
شما برید برای نصب و اگر مشکلی داشتید مطرح کنید تا رفع بشه ...
سلام قربان
ببخشید من توی اول راه که فایل sql رو ایمپورت میکنم پی اچ پی مای ادمین ارور میده من فایل install_1-1.sql رو امپورت میکنم؟
سلام بچه ها من قالب ويبلتين نصب كردم ميخواهم (البته سايت دوستم هست ) ميخواهم مدير تالار و در آخرين ارسالها توسط رو نداشته باشه ميشه
نقل قول:
از توی قالب بردارید..
یعنی حذفش کنید
خودتون بينيد چقدر بد شدهنقل قول:
از توی قالب بردارید..
یعنی حذفش کنید
با چه نرم افزاري قالب ها رو دستكاري كنم منظورم سايزش هست و....کد:http://www.parandrayaneh.ir/
اوه اوه اوه تازه فهميدم عضو شدن ما اشكال داره ميشه راهنماي كنيد تا درستش كنم
چطوري كنار تيك بنويسم من قوانين را قبول دارم
با سلام
می خواستم حدود هزار نفر رو اضافه کنم به اعضا
فروم محدود هست برای یک تعداد
چطور می تونم این کارو بکنم؟
مرسی
آخرش من نفهميدم بالاخره mybb استفاده كنم يا smf ، كدومش بهتره و كاملتر و راحتتره؟
سلام.
مثل این که نسخه جدید smf هم اومد. نسخه 1.1.6 !
البته فکر کنم بعدی قرار بود 2 باشه!
عجیبه!
خلاصه امروز که رفتم تو پنلم دیدم نوشته:
بروزرسانی قابل دسترسی است!
شما از نسخه قدیمی SMF استفاده می کنید، که همواره دارای مشکلاتی است که می بایست برطرف شوند.
برای شما پیشنهاد می کنیم انجمن خود را بروز رسانی و مشکلات موجود در نسخه های قبلی را برطرف نمایید. این کار فقط حدود یک دقیقه زمان خواهد برد.
مشخصات SMF:
نسخه نصب شده بر روی سرور شما: SMF 1.1.5
آخرین نسخه برنامه: SMF 1.1.6
آپدیت یادتون نره.
موفق باشید.
:46:
:11:
دوستان عزیز
سلام خسته نباشید
کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چطوری می تونم یه انجمنی رو قفل کنم که کسی نتونه به او انجمن جواب بده فقط بشه اونو بخونند
و یه سوال دیگه
چطوری میشه کاری کرد که بعد از ثبت نام تا adminتایید نگرده یوزر فعال نشه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام.
همون قسمتی که شما یه بخش میسازید دسترسی بخش را خواندنی تنظیم کنید...نقل قول:
کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چطوری می تونم یه انجمنی رو قفل کنم که کسی نتونه به او انجمن جواب بده فقط بشه اونو بخونند
قسمت ثبت نام کاربر جدید سربرگ تنظیمات یه منویی هست یه گزینه داره مثل تایید توسط مدیر یا یه همچنین چیزایی.اون رو انتخاب کنید.نقل قول:
و یه سوال دیگه
چطوری میشه کاری کرد که بعد از ثبت نام تا adminتایید نگرده یوزر فعال نشه
بعد از ماهها حالا ما به سوالات درباره نقشه SMF در مورد انتشار نسخه بعدی توضیح می دهیم – چه امکاناتی اضافه شده و کی منتشر میشود.ما در ابتدا به سوالات پرسیده شده پاسخ می دهیم.تیم SMF با افتخار اعلام میکند که نسخه بعدی SMF نسخه 2.0 می باشد – این نسخه در مقایسه با نسخه SMF 1.1 تغییرات بسیار زیادی کرده است.
SMF 2.0 نمایانگر یک حرکت رو به جلوی نسخه فعلی SMF می باشد که گسترش یافته آن SMF 1.1 می باشد که در دسامبر 2005 منتشر شد.امکانات جدیدی به SMF 2.0 اضافه شده است از جمله بهبود کش کردن ، انتزاع پایگاه داده ، بهبود مجتمع سازی و آسانتر شدن نوشتن بسته ها. اگر چه ما مایل به اعلام تمام امکانات این نسخه نیستیم ولی در لیست زیر تعدادی از امکانات آن آمده است:
- انتزاع پایگاه داده – با پشتیبانی از PostgreSQL و SQLite در کنار MySQL
- نصب خودکار بسته ها در قالبهای دیگر بعلاوه قالب پیش فرض
- قالب ایمیل ها برای اختصاصی نمودن ایمیل انجمن ها
- مرکز مدیریت شامل ارسال ، موضوع و پیوست ها – مدیران می توانند قبل از انتشار محتوای کاربران برای عموم آن را تایید نمایند.
- سیستم هشدار کاربر
-
- ویرایشگر WYSIWYG برای کاربران ناآشنا با کدهای BBC
- بهبود دسترسی گروه ها و ساده شدن پیچیدگی سیستم سطح دسترسی
- کش کردن بر اساس فایل برای انجمن ها بدون نیاز به نصب شتاب دهنده ها بر روی سرور
- سیستم صف ایمیل ها برای بهبود ارسال ایمیل ها در انجمن های بزرگ
- تنظیمات امضا پیشرفته که به مدیر این امکان را میدهد تا بر محتوای امضا کاربران نظارت داشته باشد.
- بهبود بخشیدن پیغام خصوصی شامل مرتب سازی خودکار پیغام ها و تنوع نمایش گزینه ها
- بهبود بخشیدن اسکریپت ارتقا با بهبود امنیت و محیط کاربری ساده تر
- پروفایل های اختصاصی با قابلیت ایجاد فیلدهای اضافی برای اعضا از طریق قسمت مدیریت.
این فقط تعدادی از مزایای نسخه 2.0 است. در حال حاضر ما قادر به زمان بندی دقیقی برای ارائه این محصول نیستیم ولی امیدواریم که در ماه ژوئن(اردیبهشت) آن را به اعضا تیم ، و نسخه بتا را در اواخر ماه اکتبر(مهر) ارائه دهیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:اس ام اف لرن
دوست عزیز ممنون ولی من می خواستم که یوزر خودش بیاد ثبت نام کنه ولی تا ادمین تایئد نکرده فعال نشهنقل قول:
با سپاس
سلام.
بله منم همین رو گفتم.نقل قول:
دوست عزیز ممنون ولی من می خواستم که یوزر خودش بیاد ثبت نام کنه ولی تا ادمین تایئد نکرده فعال نشه
به این عکس دقت کنید.تو راهنمایش هم نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس عکس:
موفق باشید.کد:http://i36.tinypic.com/21eri4k.jpg