اینم لینک دانلود همراه با کرک Avira Premium Security Suite
Printable View
اینم لینک دانلود همراه با کرک Avira Premium Security Suite
واقعا آنتی ویروس قوی هست و من همیشه از اون در کنار کسپرسکی استفاده می کنم.
دوست عزیز شما مطمئنی که کرکش کار می کنه؟؟نقل قول:
چون یه License هست که موقع نصب قبولش می کنه و می گه تا 2011 Valid هست
ولی وقتی update می کنی وقتی کامل همه رو دانلود کرد می گه License ات معتبر نیست
و کل آپدیت هات می پره و دیگه آپ نمی شه ولی هنوز هم تو صفحه اصلی می زنه رجیستر شده
می خواستم ببینم شما واقعا با این کرک کار کردید؟؟؟ اگه الان نصب دارید یه عکس بگیرید و بزارید
خیلی ممنون
دوست عزيز من از اين آنتي ويروس استفاده نميكنم ولي دوستاني كه در سايتهاي خارجي استفاده كرده بودند ميگفتند در ابتدا مشكل آپديت و رجيستر شدن نداشتند تا اينكه اين License پس از انتشار گسترده در اينترنت توسط شركت سازنده در ليست سياه قرار گرفت و در حال حاضر به هر دليل كسي اين آنتي ويروس خوب را كرك نكرده و در حال حاضر License معتبري براي اين آنتي ويروس وجود نداره يا حداقل من چيزي پيدا نكردم.نقل قول:
موفق باشيد.
سلام
اینو امتحان کنید ببینید بکارتون میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دوتاش یکی هست فرقی نمیکنه
دوست عزيز از زحمت شما ممنون هستم ولي بايد عرض كنم كه اين Key با Key قبلي فرقي نداره و با اين Key شما قادر به آپديت اين آنتي ويروس نخواهيد بود.نقل قول:
در صورتي كه كرك معتبر يا كليد معتبري پيدا كنم حتما در همين تاپيك براي استفاده دوستان قرار خواهم داد.
موفق باشيد.
شاید برای بعضی ها سوال باشه که فرق بین نسخه های Classic وPremium و Security Suite چیه.
این عکس میتونه جواب سوال شما باشه.
دوست عزیز من وقتی این انتی ویروس رو نصب کردم تا تاریخ 30/05/2007 میتونستم ازش استفاده کنم.نقل قول:
ولی حالا من با همین کرک رجیسترش کردم بعد آپدیتش کردم رفت روی 30/11/2007 .:8: :5:
دوست عزیز شما به احتمال زیاد دارید مثل من از نسخه کلاسیک آن استفاده میکنید. چون این نسخه کلاسیکه کهنقل قول:
همیشه تاریخ تمام شدنش رو از 2 هفته قبل دوباره عوض میکنه. الان دقیقا تاریخ مهلت آپدیت آنتی ویروس شما با
مال من و همه کسانی که از نسخه کلاسیک استفاده میکنند یکی است.
من خودم امتحان نکردم.اگه کار میکنه بگید ما هم بریم دانلود کنیم.
در مورد این آنتی ویروس به یک موضوعی برخوردم.کمی عجیب بنظر رسید.من آخرین ورژن Avira Premium Security Suite را در ویستا نصب و آپدیت کردم.بعد فولدر windows ویستا را اسکن کردم.طبق عکسی که مشاهده میفرمایید حدود 40 دقیقه این اسکن طول کشید.آیا مدت اسکن این برنامه اینقدر طولانی است؟با این شرایط اگر بخواهم کل درایوها را اسکن کنم فکر میکنم 7-8 ساعتی طول بکشه.کسی از دوستان به این مورد برخورد کرده؟
hamilton جان
خیر این طبیعی نیست آنتی ویر از نظر سرعت اسکن فایلهای غیر آلوده یکی از سریعترین ها است ( حتی از نود32 هم
سریعتر است ) ولی هنگام اسکن فایلهای آلوده تقریبا کندترین اسکنر موجود است ولی مطمئنا درایو شما چنین
مشکلی ندارد شاید به خاطر ویستا است.
هنوز كليد فعال براي آويرا پريميوم نيامده؟؟؟؟
سلام دوستان
من از دو ويندوز استفاده ميکنم!
يکي ويستا و يکي ايکس پي!!
بر روي ويندوز ويستا آنتي ويروس کسپرسکي و روي ايکس پي اويرا آنتي وير نصب هست!!
اما با اويرا آنتي وير مشکل دارم
همونطور که در عکس مي بينيد اويرا غير فعال هست و فعال هم نميشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام فعالش کنم اين پيغام رو ميده:
چه کار کنم!؟
از لاينس معتبر استفاده ميکنم و ورژن Premium هست!!
من دارم و ازش خیلی راحت استفاده میکنم!!نقل قول:
پدرام جون بفرما:نقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/2137011ade2f2c
ممنون.فلي جان.امتحان مينماييم
من هم دقيقا مثل شما از تركيب اين دو آنتي ويروس در XP و VISTA استفاده ميكنم.ابتدا من هم مشكل شما را داشتم.يكبار سيستم را restart كردم ديدم مشكل حل شده و براحتي آپديت كرد.نميدونم شما اينكار را كرده ايد يا خير.اگر مشكل با اين كار حل نشد توصيه ميكنم يكبار ديگه اين آنتي ويروس را نصب كنيد.نقل قول:
سلام آره اینکار رو کردم!!نقل قول:
حتی آپدیت هم کردم ولی درست نشده!!
ورژن نسخه اي كه روي سيستم شما نصبه چيه؟براي من 7.00.04.15 هست و قابل نصب در ويستا.نقل قول:
سلامنقل قول:
آره ولی من رو ایکس پی این آنتی ویروس رو نصب کردم
چاکریم!!نقل قول:
کار کرد؟
مشكل شما حل شد يا همچنان مشكل پابرجاست؟آنتي ويروس قبلي كه در سيستم شما در XP نصب بود چه آنتي ويروسي بود؟آيا كامل uninstall شده؟در ويستا كه اين آنتي ويروس مشكلي نداره هم آپديت ميكنه و هم گزينه ها همگي فعال هستند.فقط يك مساله بود و آن هم زمان طولاني براي اسكن بود كه بايد مجدد تست كنم ببينم آيا مساله هنوز وجود داره يا خير.نقل قول:
بله حل شد.
ممنون
سلام دوستان
موقع اسکن یک قسمتی نشون میده به عنوان Warning
چی هست؟
خظر ناک هست؟
چه کار کنمش؟
در چه قسمتي اين پيغام نشان داده ميشه؟اگر ميتوانيد يك عكس از اين صفحه و پيغام بگيريد تا ببينيم چه هست.نقل قول:
سلام دوستان
من آنتی ویروس اویرا رو آپدیت کردم و میخوام آپدیت های اون رو نگه داری کنم.
چکار کنم؟
طوری که به دیتابیسش صدمه نخوره.
راستی با آپدیت اون یکسری منو از نظیر اسکن روتکیت ها و غیره ظاهر شده که میخوام اون ها هم باشن.
آره كار كرد.ممنون:10:نقل قول:
آقا آپدیت ها رو چجوری نگه دارم؟
این هم اون عکس:نقل قول:
سلام.اين هشدارها براي چيه؟ خطرناكه؟ ممنوننقل قول:
ببينيد اگر ويروس بود احتمالا در قسمت Detection قيد ميكرد ولي پس از پايان اسكن مطمئنا شما ميتوانيد log اين هشدارها را مشاهده كنيد.اين كه اين پيغام هشدار مربوط به چه برنامه اي است و يا به چه پروسه اي مشكوك شده.نقل قول:
سلام.بهترين تنظيمات براي اين آنتي ويروس چيه؟ ميتونيد با تصوير قرار بديد؟ مثل Nod32
سلام.از اين دوتا key يا كرك ؛چه جور بايد استفاده كرد؟ ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بايد در موقع نصب آنتي ويروس در پنجره اي كه از شما ميخواد كليد را وارد كنيد آدرس محلي را كليد را در آنجا قرار داده ايد به برنامه بدهيد تا برنامه رجيستر شود.نقل قول:
سلام.ممنونم.كداميك از دو مورد بالا را بايد وارد كنم؟ ممنوننقل قول:
سلام.كداميك از دو مورد بالا را بايد استفاده كنم؟ ممنوننقل قول:
هر كدام كه قبول كرد و ارور نداد
متاسفانه هردو را ارور ميده. باتشكرنقل قول:
چه اروری میده؟شما از کدام نسخه این محصول استفاده میکنید؟نقل قول: