کاظم جان این مواردی رو که گفتی n81 هم داره
والا نمیصرفه همچین چیزی بگیری با این سی پی یوش و ال سیدی و ساده بودنش
باور کن من اگه بخوام اینقدر پول خرج کنم میرم n95 8gb میگیرم
Printable View
کاظم جان این مواردی رو که گفتی n81 هم داره
والا نمیصرفه همچین چیزی بگیری با این سی پی یوش و ال سیدی و ساده بودنش
باور کن من اگه بخوام اینقدر پول خرج کنم میرم n95 8gb میگیرم
درسته ولی اینجا چند نفر هم گفتند که خسته شدیم اینقدر به گوشیهای سونی اریکسون و نوکیا چسبیدیم!!!نقل قول:
دقیقا.به نظر من یه تنوع بد نیست.باور کنید ..صداشم که از n95 بلندتره
بابا مثلن windows mobile روش نصبه...
درست نیست با ان81 یا ان95 مقایسه شه...
یعنی هیچ کس جواب این سوال رو نمی دونه؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز
کارخانه HTC قدیمی ترین کارخانه تولید کننده PPC هستش که همه گوشی های i-mate به جز سری ultimate و گوشی های Qtek و O2 و Orange رو تولید می کرده.
حالا هم با نام اصلی خودش محصولاتش رو می ده به بازار. کارخانه اش هم توی تایوانه و دفتر اصلی فروشش توی دبی:31:
نه عزیز تحقیق نکردم میشه در موردش صحبت کنی.نقل قول:
امروز یه ضد حال خوردم فکر کردم آ1200 موتورلا وایرلس داره دست دومش رو یکی با یو600 عوض میکرد میگفت 25 تومان بده.اما تازه فهمیدم وایرلس نداره:41:
بلاستر جون من نمیدونم ولی من توی یه فروم دیگه هم رفتم یکی میگفت صداش بلنده ولی از کیفیت میفیت تعطیله.هر کسی یه چیزی میگه بهتره دوستانی که دارن نظرشون رو بدن
نقل قول:
پس این گوشی که من دیدم تاچ چینی، تقلبی هست یا با سفارش شرکت مادر ساخته میشه؟
اگه کسی این گوشی رو داره یا میدونه کمک کنه چون می خوام بخرم.
دوستان تفاوت عمده ی HTC TyTN II با کروز چیه؟
من که بدجوری تو کف این گوشی ها رفتم شیطونه میگه صبر کنم تا تابستون که خوب پول جمع کردم یکی بگیرم و تا آخر عمر دیگه گوشی عوض نکنم.راستی این مطلب رو از سایت جی س ام ارنا کپی کردم که در مورد TYTN2 هستش.
As you will notice, the image quality is not really on par with 3 megapixel cameraphones such as the Sony Ericsson K800, for example
زیمکا جان عجله نکن!شما همین الان برو به سایت gsm .ir و در قسمت گوشیهای imate دقیقا مشخصات اولین گوشی رو که هنوز کامینگ سون هست و اسمش ultimate 9502 هست رو ببین!مطمئنم قید اون دو گوشی اچ تی سی رو میزنی!قول میدم!
رزولوشن بالای ایمیت اولتیمیت 9502 و همچنین کیفیت بالاتر صدای این گوشی و پروفایل a2dp برای بلوتوث و خروجی کامل صدا و تصویر از مهمترین برتریهای این گوشی نسبت به دو مدل ذکر شده از اچ تی سی هستند!در ضمن ال سی دی اون دو گوشی اچ تی سی 65 هزار رنگ هست ولی رزولوشن بسیار پایینی داره!جالبه بدونی گوشی ایمیت jasjar با اینکه 65 هزار رنگی هست ولی چون رزولوشن بالایی داره(9502 هم همینطوره!)کیفیتش از یک ال سی دی 16 میلیون رنگ با رزولوشن 240 در 320 بیشتر هست!
اخه الان این ایمتی که میگی بیاد قیمتش فضاییه.پاکت پی سی ها هم که قیمتشون به این راحتی پایین نمیاد.
پست اشتباه!باز هم پاک شود!لعنت بر اینترنت!
تایید می شود در ضمن این گوشی از Cpu بالای برخوردار هست پس قیمتش کم نیست!نقل قول:
راستی دوستان کسی اطلاعاتی در رابطه با advntage نداره من این گوشیو چند وقت پیش جمهوری دیدم قیمتشم ناقابل 1ملیون بود
در اضل این گوشی که شما می گویید همان گوشی هست که من داشتم و گفتیم این بهترین گوشی هستنقل قول:
اسم واقعی این گوشی:
Advantage X7500 هست.
دوستان من ارادت خاصی به ایمت درام اما ایتم در نظر داشته باشین که ایمت هم جز زیر گروه های Htc هستش یعنی htc مادر همشونه imate فرزند پسر ارشد این خانواده پاکت پی سی o2 ام فرزند بزرگ دختراست شاید خنده دار باشه اما نظر واقعی من همین
نقل قول:
اون طور که به عقل ناقص بنده می رسه باید تقلبی باشه چون من تا حالا هر چی HTC دیدم Made in Taiwan بوده. خودمم یه Touchش رو دارم.و روی گوشی من هم زده : Made in Taiwan
ممنون دوست عزیز بابت جواب ، شما گوشیتون رو چند خریدین؟نقل قول:
اوه پس به نکته خوبی اشاره کردی
اصلا نباید htc چینی باشه
مرگ بر چینی ها
....اشتباه!!
نقل قول:
خواهش می کنم. قابلی نداشت. من هفته گذشته از رمضانی توی علائدین خریدم 550 البته بگم سری جدیدش رو گرفتم که مزیتش اینه که جنس بدنه اش ضد خشه و رامش به 256 ارتقا یافته. یه نکته دیگه اینکه سری جدید گارانتی نداره و بین رنگهاش اختلاف قیمت زباده.مثلا من رنگ بژش رو این قیمت خریدم در حالیکه رنگ سفیدش 700 تومن! بود.:31:
رنگ قرمزش چنده؟؟؟
شما از سرعتش راضی هستی؟؟؟
سلامنقل قول:
میخواستم اگه میشه آدرس و مشخصات اون مغازه ای رو که خریدی به من بدید تا اگه تونستم به یکی از آشناهامون تو تهران بگم تا واسم بخره؟
بازم ممنون و یا علی./
من از یکی از بچه ها ی فروم درمورد این گوشی پرسیدم اینطوری جواب داد.
نقل قول:
سلام
صداش که خیلی خوب هست یعنی عالی
صفحه لمسی هست قلم و با دست
بدنش لطیف هست دروغ نگم باید خیلی حواست بهش باشه
سرعتش هم خیلی خوبه
من از فرانسه اوردم و تو ایران نخریدم حدود 400 یورو خریدم
در کل گوشی خیلی خوبیه
موفق باشی
تهران - خیابان جمهوری - مجتمع تجاری علائدین - طبقه همکف - شماره 38 تلفن: 66733000نقل قول:
اسمش هم " رمضانی " هستش:31:
نقل قول:
والا دقیقا" قیمت قرمزش رو یادم نیست ولی از بژ گرونتر بود. در مورد سرعتش هم بگم من خیلی راضیم و مشکلی باهاش ندارم.:31:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز.
این انجمن دکمه تشکر نداره ما هم مجبوریم هی اسپم بدیم...
خواهش می کنم. بازم اگه کمکی از دستم بر میاد در خدمتم:31::31::31:
میگم این که میگه از 600 به بالا مگه شما کی گرفتید ؟؟:41:نقل قول:
به نظر من برو از همون محمد آقا بگیر.نقل قول:
سلامنقل قول:
محمدآقا کیه؟؟؟؟
همون اطلسی.نقل قول:
تاریخ فاکتور من دقیقا" مال 9 روز قبله.نقل قول:
آخه محمدآقای شما ورژن یک این گوشی رو داره و بعدشم چینیه ، جای دیگه سراغ نداری کهHTC بفروشه؟؟؟نقل قول:
جدی؟چینی می فروشه؟من دیگه جای دیگه سراغ ندارم حیف که حوصله خیابان رفتنو ندارم وگرنه می رفتم ببینم کجا داره؟نقل قول:
در ضمن یکی عموی یکی از دوستانم یک گوشی برای برادرزاده اش (یعنی دوستم من)مدلش هم Tytn هست از نروژ آورده پشت گوشی نوشته ساخت نروژ منوش هم نروژی هست عموی دوستم به من می گفت که اصل این گوشی نروژی هست!!!!!
در واقع اصل گوشی نروژی نیست اما چون در این کشور به صورت رسمی عرضه می شه روش چنین چیزی نوشته... برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید.نقل قول:
الان خوندم که HTC Touch دو تا ورژن داره یکی معمولی و یکی هم Touch Vogue که مهمترین چیزی که دیدم CPUش 400 !!!!! :8:
اینترفیسشم یه کوچولو فرق داره
اطلاعات بیشتر کسی داره؟؟؟
و اینکه آیا تو ایران هست؟؟؟؟
این سوال رو mehr1905 پرسیده:
سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه HTC Touch گرفتم. سوالی که دارم اینه که چند تا تم براش دانلود کردم این تم ها چه جوری و کجای کوشی باید ریخته و نصب بشن تا عمل کنن؟