مشکل از ساعت ویندوز بود
حل شد
ممنون از راهنمایی تون
Printable View
مشکل از ساعت ویندوز بود
حل شد
ممنون از راهنمایی تون
سلام
من بیش از10 بار درخواست لیسنس کی آنتی ویروس کاسپر اسکای پرو ورژن 5.0.388 را کردم ولی یک کاربر محترمی این کار را کرد
من هم دانلود کردم ولی جواب نمیداد
لطفا آقا مهدی عزیز فایل لیسنس جدید و تست شده را قرار دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم
دوست خوبم سلام
اين فايلي كه لينكش داده شده است كار مي كند و خيلي از بچه ها از آن استفاده مي كنند. شما يك بار كامل آنتي ويروس را آنيستال كن و دوباره از ابتدا نصب كن احتمالا مشكلت حل بشه.
در ضمن در هنگام نصب در يك قسمت از شما ليسنس كي مي خواهد كه مي توانيد در آن قسمت ليسنس كي را وارد كنيد.
البته بعد از نصب آنتي ويروس هم مي توانيد ليسنس كي را اضافه نماييد.
سلام
ICEBOYS عزیز من از این licence key که قبلا هم بهت داده بودم، خودم هم استفاده می کنم و تا تاریخ 10/16/2006 اعتبار داره:
شاید شما فایل اجراییشو از جای دیگه ای دانلود کردید ،اگر اینطوره یک بار دیگه هم از خود سایت کاسپرکای دانلود کنید شاید مشکلتون حل بشه.کد:http://razel.persiangig.com/Cracks/kav%20personalpro%205.0.388%20reg%20key.zip
اگرم از خود سایت دانلود کردید لطفا خطایی رو که میده بنویسید شاید تونستیم مشکلت رو حل کنیم.
موفق باشید :happy:
ببخشید دوستان انگار یه مشکلی برای Kaspersky من بوجود اومده.
آیکونش غیر فعاله و خاکستری و مرتب پیغام میده که:
The anti-virus database is corrupted and has to be updated in order to proceed. Would you like to do it now?
وقتی جواب می دم Yes بنظر می رسه که داره از طریق اینترنت update می شه اما بازهم آیکونش خاکستری رنگ می مونه و وقتی بازش می کنم دوباره عین همون پیغام رو می ده.
لطفا بگین چی کار کنم؟!
مشکلم حل شد. آخه کامپیوتر من نبود. یادم رفته بود بگم تاریخشو چک کنه. تاریخ رو درستش کردیم درست شد.
من از کاسپر 5.0.390 استفاده می کنم . چند بار درخواست لایسنس هم کردم اما فایلی که توصیه کردند کار نمی کرد.
میشه خواهش کنم یه نفر اصلا لایسنس کی را بنویسه تا ما بتونیم واردش کنیم . مثل سریال نامبر.
دوست خوبم سلام
ليسنس كي مربوط به اين آنتي ويروس حتما بايد به صورت مخصوص خود وارد شود. يعني جايي براي وارد كردن شماره سريال ندارد.
در ضمن اين ليسنس كي رو اكثر بچه ها دارن استفاده مي كنن و مشكلي ندارن.
من توصيه مي كنم يك بار به طور كامل آنتي ويروس را آنيستال كن. بعد تاريخ سيستمت رو چك كن كه صحيح باشه.
آنتي ويروس را از ابتدا نصب و ليسنس كي را وارد كن. در ضمن شما از كدوم ليسنس كي استفاده مي كني؟ اسم فايلش رو بنويس لطفا.
این برنامه فایل هایی که برای آپدیت از اینترنت میگیره کجا ذخیره میکنه؟
دوستان عزيزسلام
لطفااگرلايسنس كي هركدام ازورژنهاي زيرراكسي سراغ دارد لطفا كمك كند
KasperskyInternetSecurity2006Beta versian6.0.12.167
يا
KasperskyInternetSecurity2006Beta versian6.0.0.253
ازلطفي كه ميكنيدبسيارسپاسگزارم.
با توجه به درخواست Mehdi_Bestعزيز من يه سري كليد براي نسخه 5 ميذارم كه شاملPersonal ,Professinal و آنتي هكر 1.8 هم ميشه.حتي يكيشون تاسال 2007 براتون كارميكنه.
و اما خدمت غلام عزيز عرض كنم كه نسخه هايي رو كه شما معرفي كرديد همه به صورت آزمايشي هستند و بعد از 6 ماه استفاده ازكار ميفتند.بعيد ميدونم كليدي واسشون پيدا بشه.
بهتره تا نسخه نهايي 2006 صبر كنيم.
واما كليدها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
خوب بايد بگم كسپر اسكاي فايلهاي آپديت رو تو پوشه زير نگه ميداره: :rolleye:
x:\Documents and Settings\All Users\Shared Documents\Kaspersky Anti-Virus Personal Updates
دوست خوبم gold_dragon عزيز
ممنون از اينكه لطف كرده و ليسنس كي ها را گذاشتي.
---------------------------------------------------------
دوست خوبم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط gholam14
براي نسخه 253 شماره سريالي كه تا حدود دو ماه و يك هفته رجيستر مي كند را مي گذارم:
Code: B2B66782-6AC0-4533-88F4-060BB929C9318
من هم ليسنس كي براي ورژن 6.0.14.202 رو ميخواستم .
حسین جان لیسنس کی لازم نیست شما فعلا این شماره سریال رو بهش بده تا 2 ماه دیگه رجیستر میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
تا اونوقت هم نسخه نهاییش میاد.
Code: B2B66782-6AC0-4533-88F4-060BB929C9318
سلام...من چطوری باید این فایل را معرفی کنم
به قسمت Settings برو.گزينه LicenseKey رو انتخاب كن.صفحه اي باز ميشه كه در آن ADD رو انتخاب مي كني و آدرس فايل Key رو بهش ميدي.نقل قول:
نوشته شده توسط mehran_mard2005
اينم LicenseKey براي Kaspersky Personal,Professional,Anti Hacker
با سلام خدمت استادان عزيز
آيكون انتي ويروس كاسپرسكي من در كنار ساعت سيستم رنگش عوض شده و از قرمز به خاكستري تغيير رنگ داده
سيستم رو هم اسكن نمي كنه
آپديت هم نميشه
چكار كنم
آنتي ويروس را يكماه نيست نصب كردم
از سريالي كه مهدي جان داده بودند براي رجيستر كردنش استفاده كردم
20 روز بيشتر كار نكرد
دوباره سريال دادم قبول نكرد
راهنمائيم كنيد
متشكرم
آنتي ويروس شما از كار افتاده.
ظاهرا تاريخ مصرفش تموم شده.بايد از يه Key يا Serial استاندارد استفاده كنيد.
سلام به همه ي اساتيدمحترم وبزرگوار:
من ميخوام kasper Anti-Virus Personal Pro 5.0.12رو فعال كنم
يه رگ كي معتبرسراغ نداريد؟
متشكرم!
نیما جان این رج کی تا ماه هفتم 2007 کار میکنه:
دوستان اگه بتونيد كرك اين رو هم بدبد ممنون رپيد شير نباشه چون نميتونم دانلود كنم باز ممنون
Kaspersky Personal Security Suite Pro 1.53
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط farhad resalati
سلام
براي آنتي ويروس كاسپرسكي 2006 اين سريال تا 2006/4/17 كار مي كند:
code: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
راهی برای کرک کردنش نیست
بچه ها من ورژن 5.0.388 استفاده میکنم امروز بعد از عوض کردن ویندوز دیگه با اون licence قبلی من دیگه update نمیشه
licence های توی صفحه قبل هم link هاشون کار نمیکنه
میشه یه link درست بدید
علیرضا جون بفرما این 100% کار می کنه تا سال 2007;):
:);)کد:http://hyperupload.com/download/473e6226/16.07.2007_-_Element.zip.html
اقاي مهدي سويت کسپرسکي سه قسمته انتي ويروس.انتي هکر.انتي اسپم.ورزن انتي اسپمش اينو نشون ميده
1.1.50.0
ولي من همه جا سر زدم کليدش رو پيدا نکردم.اون دوتاي ديگه عالي کار ميکنن.ولي اين نبود کليد کل برنامه رو ناقص کرده
ضمنا انتي هکرش منوي اپديت نداره و من نميدونم انتي ويروسش که به اين خوبي اپديت ميشه شامل انتي هکرش هم ميشه يا نه خودتون بهتر از همه ميدونيد که اين موضوع چقدر مهمه.اگهباهاش اشنا هستيد لطفا راهنمايي کنيد .و اينکه براي اين سوئيت
ورژن نزده.نميدونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه.
درود بر شما.
مهرداد جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
با اين ليسنس كي رجيسترش كن:
سلام مهدذي جون ميگه اين مشكل رو داره البته مال من هم بتا هست الان دقيقشو مي گم
6.0.0.253
:cool:
البته زياد هم مورد حاد نيست چون فعلا داره كار مي كنه :biggrin:
مهرداد جان سلام
اين نسخه شما قديمي شده. الان ورژن 6.0.0.292 اومده. شما اون رو دانلود كن مشكلت حل مي شه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط radepa
از کلیدی که مهدی عزیز گذاشته استفاده کن:
سلام
من خودم نسخه 391 را نصب نكردم اما يكي دو نفر گفته بودند كه اين ليسنس كي با اين ورژن هم كار مي كند.
البته اين فايلي كه پيوست كردم را هم امتحان كني بد نيست.
عزيز من اين هم ليسنس کي :نقل قول:
نوشته شده توسط nfsmw
موفق باشي
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
زیاد ناراحت نباش می دانی که کامپیوتر و مسائل مربوط به آن درست شده تا هم حال و هم وقت آدم را بگیرد :biggrin: ولی برای مشکلاتی که با انتی ویروس کاسپرسکی داری من چند توصیه کوچک برایت دارم که امیدوارم برایت مفید باشد(چون خود من قبلا بعصی از این مشکلات را داشته ام):
در مورد مشکلت با نصب همزمان نود32 و کاسپرسکی نسخه 6 باید بگم اول باید کاسپرسکی را نصب کنی بعد
نود را چون در این مورد نود32 بزرگوارتر از کاسپرسکی است!
در مورد مشکلات مربوط به اسکن هم باید بگم که مشکل از سیستم شدیدا آلوده تو است نه از کاسپرسکی چون همانطور که میدانی اکثر تروجانها در حافظه سیستم مقیم بوده و اجازه دسترسی به خودشان را به دیگر پروسه ها نمی دهند و اکثریت انتی ویروسها برای از بین بردن آنها احتیاج به ریستارت سیستم دارند علاوه بر این بعضی از تروجانها لیستی از نرم افزارهای ضد تروجان دارند و اولین کاری که می کنند از کار انداختن نرم افزار مربوطه است آنتی ویروس کاسپرسکی مانند اکثر انتی ویروسهای خوب دیگر سیستم موثری برای محافظت از خودش دارد و برای بیرون راندن تروجان از حافظه و هسته سیستم و از بین بردن آن از تمامی منابع و توان سیستم استفاده می کند یعنی دو پروسه صد هم که هیچکدام به همدیگر باج نمی دهند و نبرد این دو بر سر منابع سیستم اغلب باعث کند شدن شدید و گاهی به قول شما هنگ سیستم می شود به خصوص اگر میزان آلودگی زیاد ویا تعداد زیادی تروجان در سیستم فعال باشند بنابراین من پیشنهاد می کنم اول در حالت Safe Mode سیستمت را با کاسپرسکی اسکن کنی(با قویترین سطح تنظیمات امنیتی) بعد دوباره در حالت طبیعی دوباره با حداکثر تنظیمات سیستمت را اسکن کنی تا از پاک شدن کامل سیستم مطمئن شوی تازه پس از آن من پیشنهاد می کنم از یک آنتی تروجان دیگر هم برای پاک کردن سیستمت استفاده کنی چون هیچ ضد ویروسی کامل نیست و بعد از این یادت باشد که در صورتی که از نود32 به تنهایی استفاده می کنی از یک آنتی تروجان قوی در کنارش استفاده کنی.
در مورد سوالت درباره بهترین نسخه کاسپرسکی باید بگم نسخه 5 آن بسیار پایدار و تقریبا بی عیب و نقص است
ولی نسخه 6 دارای خصوصیات ویژه و جدیدی است که ان را از نسخه قبلی متمایز می کند ولی چون در مرحله بتا است ممکن است مشکلاتی هم برای سیستمت به وجود آورد ولی نسخه های آخر لاقل در سیستم من بسیار پایدار بوده و من به ویژه عاشق این نسخه 297 شده ام چون بر روی سیستم من بسیار فرز و چالاک بوده بعضی از مشکلات نسخه های قبلی را هم ندارد. :biggrin:
سلام
در تاييد صحبت هاي دوست عزيزم بايد بگم كه مطمئناً مشكل از كاسپرسكي نيست. چون همين نسخه بتا رو من و خيلي ديگر از دوستان استفاده مي كنيم و اتفاقا همين ديروز هم من كل سيستمم رو اسكن كردم و مشكلي نداشت.
در ضمن اين نسخه 297 يك چيزه عجيبي كه داره كه من خودم حيرون موندم اينه كه گاهي اوقات كه نگاه مي كنم مي بينم فقط 1 يا 2 مگ از رم رو اشغال كرده در حالي كه ورژن هاي قبلي با اينكه خيلي كم بود اما حدود 6-7 مگ بود و اين 1 يا 2 مگ ديگه واقعا شاهكاره!
با سلام به دوستان به من كمك كنيد من خيلي موندم از صبح تا شب هم از اينتر نت استفاده مي كنم در مورد انتي ويروس كاسپر اسكاي مال من ورژن5,0,338كي اونو نمي دونم اگر به من كمك كنيد ممنون مي شم
سلام دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط llvllxp
از يكي از اين 2 ليسنس كي استفاده كن. يا اينكه در اينجا پيوست كردم يا از ليسنس كي كه در صفحه قبل پيوست كردم.
سلام دوستان
برای این نسخه چیزی سراغ ندارید
Kaspersky Anti-Virus Personal - Personal Pro 5.0.522
همینی که تو صفحه اصلی سایت معرفی شده.رج شو از قسمت نظرات دانلود کردم اما کار نکرد
ممنون
;) :laughing: ;)
سلام
از اين استفاده كن: