من دارمش. تو دو تا سي دي هم هستش. شما چطوري ميگيد دوتا دي وي ديه؟نقل قول:
Printable View
من دارمش. تو دو تا سي دي هم هستش. شما چطوري ميگيد دوتا دي وي ديه؟نقل قول:
چه ورژنی داری؟نقل قول:
این فکر کنم 11 بود
مگه چطوری داره ؟؟؟
خوب 2 تا dvd بود دیگه؟!!؟!؟!؟؟!
من كه هنوز چيزي نگفتم ناراحت ميشي.
مال من ورژن دهه.
اديوس آخرين ورژنش چيه؟
من که ناراحت نشدم!!!نقل قول:
آخرین ورژن در این تاپیک :
فکر کنم 4.53 هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189159
توی بازار فکر کنم آخریش 4.02 باشه
اگه این طوری باشه شرم آوره
راستی بچه ها ram داره خفن میاد پایین هرکی مشکل رم داره بره بگیره
نگفتی چطوریاست
:31:سلام
منم یک اکبند تازه واردم تازه میسک میکنم بنابراین سوالام گلابین برای اساتید ، قبلا پوزش
1. pro DAD Mercalli رو کجا می تونم گیر بیارو ارزشش رو داره منظور اینکه راحت هست کارکردن با هاش
2.alpha white matte
که توی adobe بود کجای edius هست ( می تونم از alpha chan. استفاده کنم همونطوری که توی help edius گفته ولی می خوام مستقیم این کارو انجام بدم و یک دفعه نه با دوبار export و covert to alpha
3.فرمت x3d ,واسه explode چطور میشه ساخت من از برنامه های X3Dexp6 و X3DGlutViewer استفاده کردم می سازن ولی تو edius کار نمی کنن ؟؟ در ضمن من wave ندارم و باهاش کار نکردم پس بی زحمت پلاگین 3d max بدین
4 . شما از کدوم audio cross fade استفاده می کنید واسه transition ها واسه من خیلی طبیعی نیستن می خوام fade out /in بی شه
5.video fillter جالب چیزی هست واسه edius
6. شنیدم توی edius 5.53 به برنامه alpha channel اضافه شده این قابلیت مشکل 2 من رو حل می کنه ؟؟
ببخشید مث اینکه زیاد حرف زدم سوالا واسم عقده شده بود یه جا پیدا شده خالی شم فعلا با اینا مشغول باشید تا مشکلات جدید ( خدایش خیلی پرو م دیر رسدم زود می خوام برم ) lol
سلام ورودتون رو تبریک میگمنقل قول:
سوال 4: توی ادیوس
بقل ترک اودیو در تایم لاین بر روی فلش کلیک کنید تا باز شود
در همان جا شما گزینه ی vol یا Pan را خواهید دید
که اگر بر روی ان کلیک کنید در زمانی که روی vol قرار داره میتونید همون خطه قرمز رو در جا های مختلف تایم لاین کم وزیاد کنید
این از این
حالا اگه دوباره روش کلیک کنید میره روی Pan که میتونید خطه آبی رو جابجا کنید که باعث میشه صدا بین 2 باند جابجا و مورد ه دلخواه شما قرار بگیره
سوال 5:منطورتون اینه که پلاگین براش هست ؟؟
video filter نمیدونم ولی ترنزیشن هست
adorage:همون proDad هست بر ای ترنزیشن(سوال اول بود)
سوال6:مگه 5.53 هم اومده؟فکر کنم منظورتون 4.53 هست که توی پست بالا لینک تاپیک برای دانلود گذاشتمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140416
سوال 2 :دقیقا نمیدونم توی پریمیر اون چیه؟
ولی توی این تاپیک پست 13 و 19 رو نگاه کن ببین منظورت همینه :matte یا ماسک
ادیوسی باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=185035&page=2
Javad_Ed
كه اينطور. پس مال من قديميه.نقل قول:
خوب شد گفتي قيمتا اومده پايين. من كه نياز مبرم به چند گيگ رم داشتم. حالا شما كه ميگي قيمتا اومده پايين ، اختلاف حدوداً چقدره؟
رم یک گیگنقل قول:
از همین معمولی ها که 90 ٪ مردم میگیرند 25 تومن که قبلا 40 به بالا بود
احتمالا جمعه پیناکل رو کپی میکنم تا نصب کنم ببینم چیه؟
تا بعد
40 تومن كجا بود. من همون يه هفته پيشم كه قيمت كردم حدودا 27 تومن بود. حداقل كينگستون كه اينطور بود.
نقل قول:
ممنون خودمم به خودم تبریک و به شما تسلیت می گممتشکر از جوابت ولی منظور من
audio cross fades
بود که به صورت اتوماتیک با ترازیشن اضافه می شه الان از
splin out/in
استفاده می کنم ولی بازم چنگی به دل نمی زنهمنظورم دقیقا پلاگین هست واسه ویدیو -----اما در مورد سوال اول یکی ازمحصولاتش هستولی چیزی که من دنبالش هستم
pro DAD Mercalliهست که واسه کاهش لرزش دست درفیلم استفاده می شهدرباره 6 حق با شماست ببخشید اشتباه تایپی بود بیشتر دقت می کنم ولی مشکل من با لینک حل نمشه آخه dial up هستمEdius > F1> chap7 Applying Effects>2 setting Effect > to composite Video > Alpha channelدر مورد سوال 2 هم می تونید به مسیر زیر مراجعه کنید
کاری که من می خوام بکنم اینه که مثلا یک متن رو از روی تصویر رد کنم در حالی که متن زیر تصویر سیا و سفید هست و باقی تصویر رنگی باشه مثل ریجن ولی با متن یا یک تصویریا اینکه چند نوار از توی فیلم رد بشه که مال یک فیلم دیگه باشه ( مثل ریجن ولی مربوط به یک فیلم دیگه و بااشکال دلخواه غیر از دایره و مستطیل )
فکر می کنم خیلی 19 و13خیلی کمک کنه ولی هنوز کامل نخوندمشون ممنون:11:
راستی 2 سوال دیگه
کسی اینجا لینک pro DAD vitascene رو داره اینجا خیلی گرون می دن 6 تا 10 تومان واسه حدود 100mb
چطور میشه روی یک برش از فیلم همزمان از blends ( یا chromakey ) ,و 3dpicture in picture استفاده کرد
خوب نمیدونستم محصولاته دیگه ای داره؟!!؟؟!؟!!؟
من نسخه ی demo Mercalli دارم ئان میکنم10مگ از سایتش
یعنی کرکی چیزی گیر نمیاد
چرا گیر میاد:31:
اون 2 محصول دیگه هر کدوم 90 مگ هستند حدودا
منم دایل آپ هستم میتونی دل رو بزنی به در یا و دان کنی
90 مگ حدود 6 ساعت طول میکشه
در مورد سوال دوم هم
منم میخوام بدونم
راستی ندونستن عیب نیست:5:چون من چند ماهه با ادیوس آشنا شدم و هدفم از یاد دادنش یاد گرفتنشه :10:
و از شما هم ممنونم که به اطلاعاتم اضافه کردید
همیشه ادیوسی
Javad_Ed
[QUOTE=AprilFool;2048551]هیچ وقت به یک نفر برای جواب اشتباه دادن تسلیت نگو :13:ممنون خودمم به خودم تبریک و به شما تسلیت می گم
جواب سوالات
میتوی از کروماکی و پیکچر...استفاده کنی:
روی کلیپ مورده نظر کروماکی رو اعمال کن بعد روش کلیک کن و دکمه z رو فشار بده تا انتخاب بشه
حالا روش کلیک راست کن و گزینه add to bin sequence بزن ودر زیر منو in/out رو بزن حالا کلیپت در پالت bin با کروماکی هست و میتونی وارد تایم لاینش کنی و پیکچر... رو بهش اضافه کنی
این از این
و برای audio cross fade هم از این استفاده کن ببین چطوره؟
Linear in/out
موفق باشید
ممنون جوابتون رو امتحان کردم وبا یه خورده بالا پایین کردن رنگها به چیزی که می خواستم رسیدم و البته عکس روش شما
البته اجازه بدید چندتا نکته اضافه کنم اگر از 3d pic in pic استفاده می کنید توجه داشته باشید که از shadow , light نمی تونید استفاده کنید و بهتره رنگ پسزمینتون هم ثابت و از رنگهای illegal باشه (0.0.0مثلا) تا وقتی که از keyers استفاده می کنید به مشکلی برنخورید
در ضمن منظورم از تسلیت ،گفتارشدن به یکی مثل خودم بود نه جواب شما بازم زیاده روی کردم ببخشید
راستی اگر دانلودت تموم شده بگو بدونیم چیز بدرد بخوری بود ؟ کرکش رو من نتونستم پیدا کنم چه کلیدی رو سرچ کردی ؟؟
سلام دانلود کردم من چون کلیپ دارای لرزش درست و حسابی نداشتم تست نتونستم بکنم در ضمن منو هاش زیاد بود باید help هم بخونم ولی یه ویدئو کلیپ با زمان 30 ثانیه توی یوتیوپ پیدا کردم بنظره من هر چهار پلاگین این شرکت ارزشه داشتن رو داره کرک هم پیدا میشه بالاخرهنقل قول:
راستی ورژن پلاگین ها برای همه نرم افزار های میکس یکی هست الکی صفحه ی جدا گذاشته اینم فیلم
حجمش کمه حتما ببینکد:http://www.youtube.com/watch?v=MC4dV1aUawo&feature=related
راستی 2 تا 90 مگ بخوای خونه دالود کنی 12 ساعت کارت میخوای که توی شهر ما میشه 6 ساعته 1500 هست که توی شب میشه 12
و 12 ساعت پوله تلفن میشه 1200 تومن
که با هم میشه 2700 تومن که مشخص میشه توی خونه میصرفه دانلود کردن
در مورد استفاده 2 keyer یه راهه دیگه هم هست ولی وقت گیر هست میتونی کثلا کروماکی رو روی کلیپت اعمال کنی و اکسپورت کنی وبعد دوباره بیاریش و...
همونطوری که من گفتم هم میشد و shadow هم فعال بود چرا نمینونیم؟
موفق باشید
ویرایش:
این یکی رو الان دیدم خیلی بهتر نشون داده تفاوت رو 1دقیقه
کد:http://www.youtube.com/watch?v=shNZzlKFsCs&feature=related
سلام
ببخشید تونستید واسه برنامه ها crack پیدا کنید؟؟
من فقط واسه demo Mercalli تونستم یه کرک خوب پیدا کنم ولی از Vitascene 1.0 خبری نبود
اگر پیدا کردید خبر بدید ما هم استفاده کنیم
سلامنقل قول:
کجایید؟
توی این تاپیک Arashirani کرک marcalli رو گذاشته
ولی بقیش فعلا خبری نیستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199044
شما اگه کرک جدا داری لینک بزار چون اون با خود برنامه هست
ممنون
سلام
توی رپید آپلود کردم می تونید بگیرید البته با لیسانس برنامه ی
Vitascene 1.0
من نتونستم ازش استفاده کنم شاید شما تونستید انگاری Vitascene 1.0 فایل رو نمیشناسه فکر کنم واسه ورژن 1.0.29 هست مال من هست1.0.34
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون البته ارش جان
proDAD Heroglyph 2.6.24
رو هم همراه کرک در همون تاپیک گذاشتن