خب یه عکس خونوادگی مینداختی :31:نقل قول:
این باباس یا مامانه؟ :31:
بچه هاشون کجان؟؟؟
ندادیشون به پرورشگاه که؟ :41:
Printable View
خب یه عکس خونوادگی مینداختی :31:نقل قول:
این باباس یا مامانه؟ :31:
بچه هاشون کجان؟؟؟
ندادیشون به پرورشگاه که؟ :41:
چند وقت پيش يكي از اقواممون اين فنچو از تو كوچه پيدا كرد ما هم انداختيمش تو قفس بهش غذا داديم نميره:31: چند وقت بعد ديديم تنهاست يه جفت براش خريديم پس از چندي مرد. حالا هم تنهاست(چقدر دلم براش مي سوزه دلم مي خواد آزادش كنم ولي خب اين پرنده قفسيه يا بدست حيوانات شكار مي شه يا يه آدم ديگه مي اندازتش تو قفس) البته براي كاهش عذاب وجدان روزاي جمعه تو اتاق ولش مي كنيم:31: بهش مي گيم جيك آخه هيچ اسم ديگه اي نمي تونستيم روش بذاريم(از بس مي گه جيك) خيلي پر حرفي كردم اينم از عكساش:
اين عكسو وقتي داشتم موبايلو اتحان مي كردم انداختم و كيفيت خوبي نداره(خودم يه كم بزرگش كردم) ولي ژست خوبي گرفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يكي ديگه:
و اين يكي:
از اينا كه من اردك ، پاندا ، خرس سبز ، سگ پشمالو دارم :31::31::31:نقل قول:
اين چيه منم نفهميدم :18::18::18::27::27::27:نقل قول:
این عسل خانوم چه جونوری هستن ها ؟ lol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه عسل خانوم زیبایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این دیگه چه جونوریه؟ من که ازش خوشم اومده :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
چه نازهههههههههه بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسس :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
اینو بدین من :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
من دلم سنجاب خواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما میترسم گاز بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما جونوره خوشتلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه کیه ؟!نقل قول:
ببر ثبتش کن !
این یه نوع موشه تکامل یافتس که رگه هایی هم از اجداده گرگ، سگ و گربه و چند عامله دیگه که ناشناختن داره
گوشاش هم شکل خفاشه :31:نقل قول:
نقل قول:
داریوش جان حرفهت تایید میشه:20::41:
ببخشید ولی کمی بی ریخته...
فکر کنم خیلی پیر باشه:13:
فکر کنم خودشم نمی دونه این چیچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت ارزوی من هم داشتن سنجابه (البته اگه اشتباه نکرده باشم ) میشه کمی توضیح بدی ؟نقل قول:
قیمتش ؟ کثیف کاری داره ؟ چطوریه کلا . ؟
گربه هات خیلی باحالن .. ما خونه قدیمیمون وقتی بچه بودم یک دکتره بود بغلمون که خانم هم بود من هم 7 ساله اینا 15 تا گربه داشتن ...نقل قول:
که یکیشون که سفید بود منو خیلی دوست داشت ولی نمیدونم چی شد گربه هاشون رو جمع کردن ...
آره خیلی خومشله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خیلی دوسش دارم ، ولی مامانم نمیخره میگه کی میخواد کفیث کاریش رو پاک کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی دوسش دارم عاشقشم :40::40:نقل قول:
مرسینقل قول:
باید ثبت شه
:20:به نظره من پیره سگ بابا بهترهنقل قول:
من که خوشگلی و با مزگی تو این جونوره عجیب الخلقه نمیبینم!
آخه تو عاشقه کجایه اینی؟نقل قول:
از هر طرفببینی باز همینه دیگه!
اینو ببینید نظرم بدید لطفا
کد:http://hadavi.persiangig.com/budgerigar/20.JPG
خیلی خوشتلننقل قول:
ماله خودته؟؟
از اول دستی بودن یا خودت دستیشون کردی؟؟
میدونستی از خانواده ی طوطیان؟؟؟ :20:
بااجازه من کمی در موردش براتون میگمنقل قول:
خوب حیوون خیلی شلوغیه
یه جا بند نمیشه
نباید همیشه تو قفس باشه
دردسر زیاد داره
باید حوصله زیادی برای رام کردن و نگهداریش به خرج بدید
بهتره از دوران بچگی خریداری و نگهداری کنید
حیوون بی نهایت حساسیه
بهتره در زمان جفت گیری این حیوون از بچه هاش بخرین
در ابتدای مهر ماه و اسفند ماه میتونید بچه سنجاب رو حدودا 15 یا 20 تومان بگیرید
ولی بقیه فصلها گرونتر به فروش میرسه
که من شنیدم جاهای دیگه مثل اصفهان تا 30 ، 50 تومان هم به فروش میرسه
در مورد کثیف کاریشم باید بگم که به اموزش و جدیت نیاز داره
در کل حیوون خیلی با هوش ، بازیگوش ، جونده ، و با نمکیه
خلاصه که نگهداریش صبر و حوصله زیادی میخواد
موفق باشید
......
منم يه تيرانازاروس دارم و يه ماموت !! يه مشكل كوچيك دارن اين 2 تا !! به جاي غذا همو ميخورن :d
خودمم نمیدونم با نگاه اول عاشقش شدم ، اگر تو چشاش نگاه کنی با دخت میفهمی که من چی میگم :40:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خومشلن :40: :40:
طلا مامانی کجاییییییییی عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم الان سنجاب شما ميدونه كجا بايد بره؟نقل قول:
چقدر وقت هست كه دارينش؟
شما رو ميشناسه؟ يعني با شما خوب باشه با بقيه بد؟
دندون هم ميگيره؟
شبا كجا ميخوابه؟ ميذاردش توي قفس؟
:10:
اینم جیگرای منه خیلی دوستشون دارم
بله مال خودم هستن بیشتر از یک ماهشون هست مامان باباشون به دنیا آوردن از اول با دست بهشون غذا دادم حالا دیگه نمی ترسننقل قول:
خیلی خوشتلن
ماله خودته؟؟
از اول دستی بودن یا خودت دستیشون کردی؟؟
میدونستی از خانواده ی طوطیان؟؟؟
نقل قول:
:31::31::27:
7 تا بچه گربه هستن که مدام میرن و میان و کرم میریزن
این یکی سردش بود میخواست بیاد توی خونه منم نمیذاشتم.
اون روز حدود 15 16 تا ازش عکس گرفتم
اگه خوشتون اومد بگید بازم ازش عکس بزارم.
نقل قول:
اينجا هنوز دوربين اختراع نشده واسه همين نشد عكس خودشون رو بذارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اين عكسه باباهه بيده چون غيرتي بيده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميزاره از حاج خانموش & ني ني هاش عكس بگيرم ) ... از يه سايت گذاشتم ...
ويتامين D بدنم كم شده گذاشتم يه خورده بزرگ شن ، بزنمشون تو رگ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن انسان نامرد ترین نامردهاست راست میگن .نقل قول:
خدا کنه نتونی بخوریشون :دی
چه قدر شبيه بچه ببر منه:31: يه روز بيار با هم ببريمشون گردش:27::27::27:نقل قول:
خوبه !نقل قول:
پس چرا عکساشون رو نمیذاری ؟
بله میدونه کجا بره !نقل قول:
ميگم الان سنجاب شما ميدونه كجا بايد بره؟
چقدر وقت هست كه دارينش؟
شما رو ميشناسه؟ يعني با شما خوب باشه با بقيه بد؟
دندون هم ميگيره؟
شبا كجا ميخوابه؟ ميذاردش توي قفس؟
حدود 6 ماه
بله میشناسه
اولا که کم سن بود تو کل خونه ازاد بود و با همه افراد خانواده مهربون بود
ولی یه کم که بزرگتر شد به همه حمله میکرد بجز من
منم بردمش تو اطاق خودم تو قفس نگهش نمیدارم
جای خوابشم
یه المه دستمال کاغذی کش رفته برده کنار مبل راحتی رو زمین تلنبار کرده میره تو اونا میخوابه !
فقط صبح که بیدار میشم میبینم چیز میز تو موهام قایم کرده !
دندون هم برای شوخی میگیره
ولی کسی که نشناسه رو بدجور دندون میگیره
دندونای بیش از حد بلندی داره !
این هارم ببینید:
کد:http://hadavi.persiangig.ir/budgerigar/21.JPG
کد:http://hadavi.persiangig.ir/budgerigar/22.JPG
نقل قول:
بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عاشق ِ گربه هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ما هم یه خانم مرغه داریم عین ِ مال ِ تو فقط رنگش کمی سفیده
صداش میزنیم ،مدونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چطوری یادش دادی که کجا بره؟
سلام...
من از هر نوع حیوونی بگین داشتم... (گنجیشک، کفتر، سنجاب، جوجو... ماهی، هممممه چی...)
اما این کوچولوهاش به خاطر ظریف بودنشون زود میمیرن... آدم دلش کباب میشه.:41:.. واسه همین یه مدتیه دیگه حیوونای بزرگ مثل سگ و اینا دارم...
اینم گوگو لیای خودم:
اینم دسته جمعیشون: :biggrin:
موفق باشین :20:
قربون این گوگولی ها بشم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Eeنقل قول:
گناه داره چرا نمیزاشتی بیاد تو؟ :19:
بزار بزار من گربه میخوام یالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیزارم بخوریشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میفیضیمممممممممممممممممم.. . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معععععععععع...پیتیکو پیتیکو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم میخوامممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:چی داداش ؟نقل قول:
حالا به حیوونای ناناز من میخندین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه ههنقل قول:
هیچ کس برای طلا ناز من نظر نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا خر بیدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]