دمتون گرم مرسی که برای حل مشکلای همدیگه به هم راهنمایی میدین
Printable View
دمتون گرم مرسی که برای حل مشکلای همدیگه به هم راهنمایی میدین
من هم یک فلش 4G توشیبا u3 دارم وقتی فلش رو به کامپیوتر وصل میکنم اون رو میشناسه ولی وقتی که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه ومن هم فرمتش میکنم وتا 99 درصد پیش میره و بعد پیغام میده که قادر به فرمت کردن فلش نیست ویروس کش nod32 آپدت شدش هم نتونست کاری بکنه با نرم افزارهای alvandciti و OnLineRecovery فرمت نشد کسی میتونه راهنمایی کنه ویا اونو تعمیر کنه.
عجب تاپیک باحالیه همه مشکلشون رو میگن ولی چیز مهمتر اینکه چرا کسی جواب نمیده خب اسمو به فقط طرح مشکلات فلش تغییر بدید دیگه مردم کارشون زودتر انجام بشه
سلام
لپتاپ فلش رو نمیشنایه unroconizable memory
و ارور code 43 رومیده
مشکل چیه؟
مرسي - ولي فلاشهايي كه فقط چراغشون روشن مي شه و لي ويندوز نمي شناسه قابل تعمير نيست با اين برنامه
دوست عزیز فلش شما سیستم عاملش پاک شده به سایت زیر بروید مشکلتون حل میشه
bazargani33.com
سلام من یه فلش 8 گیگ توشیبا دارم که وقتی توش اطلاعت می ریزم بعد وقتی در میارم دوباره میذارم تو سیستم هیچی توش کار نمیده و میگه فایل خراب شده ، واگر Folder توش باز کنم ، فایل های توی فولدر کلآ خراب میشن و شکلشون هم تغییر میده
اگر کسی را حلی برای من داره لطفا یه پیام بزاره
برنامه HP USB DISK STORAGE FORMAT همه ی مشکلات نرم افزاری رو حل میکنه هر حجمی که میخواد باشه.{واسه خودم 600 هستش و هیچ مشکلی با این برنامه ندارم}برنامه اش خیلی ردیفه
درباره فلش هایی که از سیستم جدا می کنید و stop نمی زنید باید بگم تمام مارک ها دچار این مشکل نمی شن و فقط مارک apacer هست که میشه بدون stop کردن اون جدا کرد و در مورد اینکه چطوری رفع مشکل بشه باید بگم معمولا قسمت تغذیه فلش می سوزه اونم به این خاطر که برق اضافی داخل فلش جریان داره که با بیرون آوردن بیرون تغذیه دچار مشکل می شه البته اطلاعات داخل حافظه فلش پاک یا خراب نمی شه و هزینه تعمیر اینطور مشکلی هم 10000 تومن می باشد .
نقل قول:
در مورد این که می گین حافظه فلش شما 600 گیا بایت باید بگم این حافظه واقعی نیست برای اثبات این موض.ع هم شما می تونید فلشتون با ابزارهای سرعت انتقال اطلاعات تست کنید و ببینید سرعت واقعی ندارن و اینم فراموش نکنین که در آینده usb مادربورد شما آسیب می بینه
همتون یا با پارتیشن مجیک یا بهتر و ساده تر از اون از این برنامه استفاده کنین.البته دوستان تعمیرکار شرمنده که کار و کاسبیتون خراب میشه؟
hp usb disk storage format tool
ن هم یک فلش 8G سوني دارم وقتی فلش رو به کامپیوتر وصل میکنم اون رو میشناسه ولی وقتی که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه ومن هم فرمتش میکنم وتا 99 درصد پیش میره و بعد پیغام میده که قادر به فرمت کردن فلش نیست ویروس کش nod32 آپدت شدش هم نتونست کاری بکنه با نرم افزارهای alvandciti و OnLineRecovery فرمت نشد کسی میتونه راهنمایی کنه ویا اونو تعمیر کنه.
لطفا جواب هم بديد چون تو اين تاپيك 99.8% سواله و 0.2% جوابه
خوشحال ميشم جوابمو بديد
سلام
یه فلش 32 دارم
فایل هایی که میریزم توش فایل ها رو اجرا نمیکنه
چی کار کنم
هرکی پیشنهاد داره لطفا وخواهشا و التماسا یه ایمیل به من بزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فلش 8 گیگ توشیبا دارم فایل اتورانش پاک شده و اطلاعات داخلش را نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید
آقا من فلش رو وقتي به Pc وصل مي كنم آيكون درايو مياد ولي وقتي روش كليك ميكنم ميگه بايد فرمت بشه وقتي فرمت هم ميكنه آخرشه ميگه windows was unable to camplete the format.در ضمن خواستم با داس هم فرمت كنم ولي بازم نشد يكي هم برنامه PartitionMagic را معرفي كرد كه با اون هم نتونستم كار كنم يعني سوخته.خواهشا كمك كنيد ديگه نميدونم بايد چيكار كن
با سلام
من يک فلش مموري 32 گيگ Silicon Power خريدم وقتي به pc وصلش ميکنم چراغش روشن ميشه ولي پيغام زير رو ميده
USB Device Not Recognized در بالن گوشه پايين سمت راست دسکتاپ ظاهر ميشه و وقتي توي Device manager در قسمت Universal Serial bus controler رو نگاه مي کنم يک unknown Device اضافه ميشه که کاريش هم نميشه کرد.
به نظر شما اين فلش مموري قابل تعميير هستش و يا اينکه سوخته و نيز منظور از فلش کردن چي هستش؟
با تشکر از تمامي دوستان.
با سلام
من يک فلش مموري 32 گيگ Silicon Power خريدم وقتي به pc وصلش ميکنم چراغش روشن ميشه ولي پيغام زير رو ميده
USB Device Not Recognized در بالن گوشه پايين سمت راست دسکتاپ ظاهر ميشه و وقتي توي Device manager در قسمت Universal Serial bus controler رو نگاه مي کنم يک unknown Device اضافه ميشه که کاريش هم نميشه کرد.
به نظر شما اين فلش مموري قابل تعميير هستش و يا اينکه سوخته و نيز منظور از فلش کردن چي هستش؟
با تشکر از تمامي دوستان.
سلام دوستان
منم یه فلش سیلیکون پاور 32 گیگ گرفتم که فایل رو وقتی کپی میکنی روی فلش هست اما زمانیکه فلش رو از پورت جدا و دوباره وصل میکنی هیچی توش نیست
البته اینم بگم که با اینکه چیزی توش نیست اما فضای فلش به اندازه حجم همون فایل اشغال شده
ضمنآ hiden هم نیستن. با برنامه های مختلف هم فرمت کردم
راستی کسی از دوستان میدونه این فلش مموری ها با چه برنامه ای پروگرم میشن؟؟
سلام.نقل قول:
من هم همین مشکل رو با فلشم دارم. البته من وقتی به پورت جلوی کیس یک کامپیوتر وصلش کردم اینطور شد و علتش هم این بود که اتصالات پورت یو اس بی کیس جابجا بود.
در این حالت من فکر میکنم که برای آی سی تغذیه یا قطعات مسیر تغذیه فلش مشکل پیش میاد و این پیغام رو در ویندوز میده. برای تعمیر سخت افزاری این مشکل هم نیاز به شماتیک برد فلش هستش و متاسفانه من برای فلش کینگ ستون خودم نتونستم شماتیکی پیدا کنم. دوستان اگر سایتی رو که این شماتیک ها رو داره و برای دانلود گذاشته سراغ دارن معرفی کنن. با تشکر
دقيقا من هم همين مشكل رو دارم.با نرم افزار هاي مختلف فرمتش كردم حتي low level format كردم .اما مشكل حل نشد.فكر كنم بهمنون تقلبي انداختن.نقل قول:
من داخل فلش سیلیکون پاور 32 گیگ خودم فایل کپی میکنم و وقتی هم درمیارم و دوباره میزنم فایلها هستن و حتی چند تا موزیک اول هم پلی میشن اما بقیه دیگه اجرا نمیشه
خواهشن بزرگان و متخصصین سایت یه نظری بدن که چیکار میتونیم بکنیم
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
در ضمن نرم افزار پروگرم کردن یا تعمیر فلش های Supertalent رو هم خواهشن بذارید یا معرفی کنید
سلام من با فلش زیاد سروکله زدم این مشکل شما بخاطر غیر اصل بودن فلشتون میشه. بده به این بچه هایی که تعمیر میکنند تا یه آی سی ازش عوض کنن درست میشه. معمولا پر میشه و لی دری وری می نویسه یا نمیشه فایلارو بازکرد فرمت هم نمیشه اگر م بشه بسختی.
سلام دوستان با این برنامه ای که براتون می زارم میتونید فلش مموری های Pqi رو خودتون تعمیر کنید فقط کافی که فلش تون رو به سیستم وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید دیگه کار تمام تمومه فلشتون درست میشه.:8:
کد:http://uones4u.persiangig.com/Dr.UFDv1.0.2.35.exe
سلام
من یک فلش دارم که نه فرمت میشه نه دیگه باز میشه
این هم مشخصاتش از دوستان کسی هست راهنمای کند
Name: L2 4GB (USB2.0)
Logic Driver: L:\
VID&PID: Vid_4096&Pid_d629
Speed: high speed
VendorID: TwinMOS
ProductID: L2 4GB
Product Revision: 0.00
Vendor Description: TwinMOS
Product Description: L2 4GB
Serial Number: 8c71f0551795f1
با تشکر
شما که با فلش زیاد سر و کار داری نمیتونی یه فکری به هال این فلش من بکنی:pny 8gb سرعت کپی هارد به فلش اولا 30 مگ بود و لی جدیدا امده زیر 1 مگ همه نوع فرمتی هم کردم .نقل قول:
اینم عکسش:
نقل قول:
کد:http://www.beareyes.com.cn/2/lib/200911/07/20091107127.htm
عزیر فایل پسورد داره لطف میکنی پسوردش هم بگینقل قول:
دوست من پسوردشنقل قول:
عزیر فایل پسورد داره لطف میکنی پسوردش هم بگی
کد:www.p30world.com
اقا دمت گرم:46: عجب برنامه ای بود فلش من را که تا حدوی احیاء کردنقل قول:
بازم سلام دوستان این بار نرم افزار تعمییر فلش مموری های kingmax رو براتون آماده کردم :8::8::8:
کد:http://uones4u.persiangig.com/U-Drive_PD-07%20Recovery%20Tool%20V1.2_EN.exe
بسیار برنامه عالی و کارآمدی بود. قبل از اجرا برنامه فلش مموری pqi خودتون رو به کامپیوتر متصل کنید. برای اجرا راست کلیک و run as administrator کنید.نقل قول:
نقل قول:
سلام
من یک فلش 16 trancend دارم که وصلش کردم به یک کامپیوتر که سیمهای یو اس بی جلوش اشتباه بودن . حالا سیستم خودم فلش رو نمیشناسه و فلش داغ می کنه . اطلاعات توش رو هم حیفم میاد حذف بشن . آیا راهی هست که فلش درست بشه . اگر شما تعمیر کننده هستید آدرس دارین که بیارم خدمتتون .
ممنونم
فلش سونی من که وقتی وصل میکردم درایوش میومد ولی باز نمیشد و فرمت هم نمشد رو با برنامه ای که آدرس رو دادم فرمت کردم درست شد.
کد:http://www.downloadneshan.com/000452_jetflash_online_recovery_v1-0/
lop[jklkljl;kl;;l;ll;
سلام
یکی ازاین فلش 600 گیگی ها برام از جوانرود گرفتن،هر چی اطلاعات میریزم توش به محض جدا شدن از کیس پاک میش وفقط پوشه های خالی می مونن!!!البته میدونم تقلبی و عملا همچین حجمی تو بازار نیست،ولی گفتم شاید بشه حداقل از یه مقداری از حمش استفاده کرد به همین خاطر گفتم شاید شما راهی بلد باشین که بتونم فرمتش کنم!آخه فرمت نمیشه!
اونا قلابی اند اصلا 30 مگ هم مموری داشته باشه خدا رو شکر کن :27:نقل قول:
سلام دوستان
یه فلش 16 گیگ silicon power دارم که درایوش شناسایی میشه اما باز نمیشه فرمت هم نمیشه؟؟؟؟؟؟
کسی میتونه کمک کنه؟؟
این برنامه رو امتحان کنید
کد:http://www.brothersoft.com/flash-memory-toolkit-download-176360.html
ممنون دوست من ولی جواب نداد.نقل قول:
اصلا اینا چه جوری کار میکنن؟!نقل قول:
اونا قلابی اند اصلا 30 مگ هم مموری داشته باشه خدا رو شکر کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش هایی که حجم زیادی نشون میدن مثل سیلیکون 32 رو هیچ جوری نمیشه ازشون استفاده کرده؟
حتی با تعمیرات سخت افزاری؟