خوب پس یه یکماهی بیشتر نیست. ولی من میگم پشتیبانی میکنه(شرط نمیبندم ولی...).چون انویدیا رو ندیدم عقب بیفته.حداقلش اینه که با ati حرکت میکرده.نقل قول:
Printable View
خوب پس یه یکماهی بیشتر نیست. ولی من میگم پشتیبانی میکنه(شرط نمیبندم ولی...).چون انویدیا رو ندیدم عقب بیفته.حداقلش اینه که با ati حرکت میکرده.نقل قول:
باید تا عرضه اش صبر کنیم چون در CEBIT هم خبری از کارتهای سری 9 نخواهد بود!نقل قول:
سیاست انویدیا ببینیم چی از آب در میاد(سیاست پدرومادرندارد)نقل قول:
خوب پس یه یکماهی بیشتر نیست. ولی من میگم پشتیبانی میکنه(شرط نمیبندم ولی...).چون انویدیا رو ندیدم عقب بیفته.حداقلش اینه که با ati حرکت میکرده.
حالا شما می گی که سیاست پدر و مادر نداره اینه دیگه ::
الان تو آفریقای جنوبی این کارت هستش ولی با قیمت 250 دلار که می دونید قدر گرون دارن می دن !!!
و چند تا برند معروف هم این کارت ها رو زدن و مثل اینکه این شرکته که تو عکس پایین مشخصه می خواد 13Feb بده بیرون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از MSI و Gigabyte هم عکس های رسمی منتشر شده :
و خوب درباره MSI هم که معروف به Overclock باید بگم که :
از PCB قرمز استفاده کرده و دوتا لوله به heatsink اش وصله و یه فن گنده (که به نظر خیلی از کارشناسا از همین الان معلومه کارت خوبیه برای OC ) و این دیگه واقعا عالیه که این کارت 1 GB هستش :10: .
کلاک ها :
Def :
650/1800
OC :
700/1950
البته تو این کلاک های بالا ماله مموری رو ننوشته و فقط core , shader clock هست .:5:
من از همین الان قول می دم که این کارت یکی از کارت های موفق سری x600 GT از nvidia خواهد شد مثال 7600GT که واقعا خداییش خیلی کارت توپی بود .
امروز که 17 فوریه است و خبری از 9600GT نشده. هنوز حتی مدلهای Sample هم در اختیار سایتها و تیمهای سخت افزاری قرار نگرفته. ولی این کارت رو در CEBIT خواهیم دید.
میشه حتی اونو با radeon 3870 قیاس کرد:
قیمت پایینتر
عملکرد نزدیک(در مواردی حتی بهتر)
مصرف پایینتر و البته خنک تر
نکته جالبی که میشه در مورد GeForce 9600 GT اشاره کرد اینه که برای اولین بار NVIDIA در یه مححول رده متوسط خودش(البته اگه 8800GT رو از لحاظ قیمتی تو این رنج قرار ندیم) از یه اینترفیس 256 بیتی استفاده کرده چیزی که قبلا تو این سری محصولات با رابط 128 بیت مرسوم بود که انگار NVIDIA سنت شکنی کرده...
این کارت 21 فوریه رسما به عنوان اولین کارت سری 9 عرضه میشه. ولی هنوز خبری از پشتیبانی یا عدم پشتیبانی DirectX 10.1 در دست نیست...
این ها عکس سمپل هست و فقط یک طرح استنقل قول:
امروز که 17 فوریه است و خبری از 9600GT نشده. هنوز حتی مدلهای Sample هم در اختیار سایتها و تیمهای سخت افزاری قرار نگرفته. ولی این کارت رو در CEBIT خواهیم دید.
آرمان دست بردار شوخی نمیکنی؟ 21 فوریه عرضه میشه یعنی چند روزه دیگه بعد هنوز 10.1 معلوم نیست؟:18:نقل قول:
فکر کنم 10.1 رو نداشته باشه وگرنه انویدیا حتما برای تبلیغات هم که شده میگفت!!!!
نظر من هم همینه. اگه خبری از پشتیبانی DirectX 10.1 بود تا الان یه خبری ازش داده می شد. S3 هم اعلام کرده بزودی کارتهای DirectX 10.1 رو عرضه می کنه!!!نقل قول:
خب دوستان نظرتون درباره این اخبار چیه ؟نقل قول:
کد:http://www.techpowerup.com/?48684
کد:http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=17443&catid=2
مثل اینکه دل Microsoft خیلی از nVIDIA پره !! :41:
مثل اینکه مهدی باید اون لوگوی انویدیا اون پایین رو برداری^^ :31: راستی حتما 9800 ها از 10.1 پشتیبانی میکنن چون انویدیا اول 9600 رو داده بیرون و همیشه سری بالا تر رو اول میداد بیرون پس 9800 ها باید یه چیز جدیدی داشته باشن.نقل قول:
حالا واقعا این D10.1 احتیاج به تغییرات سخت افزاری داره یا نه کسی در مورد این موضوع مطمعنه؟
DirectX 10.1 نیاز به پشتیبانی سخت افزاری داره. به هیچ وجه کارتهای DirectX 10.0 از DirectX 10.1 پشتیبانی نخواهند کرد.نقل قول:
ببین رفیق الان چند روزه حال خوشی ندارم ها !! :3: دست رو دلم نذار !!:29:نقل قول:
:37::37::37:
حالا واقعا این dx10.1 چقدر میتونه ارزش داشته باشه؟!
چندی قبل تو یه خبر خوندم که یکی از سران ماکروسافت و تو همون خبر مدیریت crytek سازنده بازی crysis
گقته بودن dx10.1 انقد ارزش نداره که براش سخت افزار پشتیبان جدیدی طرح بشه چون تفاوتهاش با dx10 چشمگیر نیست و مدیریت crytek گفته بود ما هیچ برنامه ای نه تنها برای الان(جهت توسعه موتور پایه cry engine2 موتور پایه crysis ) بلکه برای آینده هم جهت بکارگیری قابلیتهای نمایشی dx10.1 نداریم!
:40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
منبع این خبر کجاست ؟؟؟؟؟؟؟:2::2::2::2::2::2::2::2:
آقا این هم یه تست کامل دیگه که حوصله نداشته بزارم تو خوده فروم :
که در این تست با 3870 هم مقایسه شده و 8800GTکد:http://www.tweaktown.com/reviews/1293/3/page_3_the_card/index.html
چیزی از 3870 کم نمی آره پس حتما 3850 رو شکست میده !!!
جدا اگه این کارت Oc بشه چی میشه !!!
درباره اون خبر هم که Xenos جان گفته بود هم تحقیق کردم یه مطلب گیر آوردم که همین رو تصدیق می کرد . من که دیدم . حالا اگر لینک می خواهی صبر کن چون یادم رفت پنجره اش رو به سرعت بستم .
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40:نقل قول:
اخه میدونی مشکل کجاست
فکر کنم این رقابت سال 2007 رو AMD-ATI دیگه برده و این 9600 باید با سری 4XXXشAMD-ATI مقابله کنه
3870 X2 ضربه اخر رو زده پس برای چی کارتهای سری 3XXX ATI رو با 9XXXX مقایسه میکنید به نظر من این کاری بس بیهوده است
میدونید هر روز یه یه تکنولوجی جدید میاد و باید با هم دیگه و هم رده خودش مقایسه بشه
به نظر من دیگه زور نزنید:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
شرمنده باید منبع خبرو هم میزاشتمنقل قول:
در هرحال...
فقط یکی به من بگه تو این فروم چجوری میشه لینک داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری کردم از این ترو تمیز تر نشد:
[Crytek, Microsoft, NVIDIA Downplay DirectX 10.1]
برای فرستادن لینک، آن را بین تگ code قرار دهید.نقل قول:
Microsoft اولین SDK رسمی رو بعد از تاریخ اون خبر عرضه کرده. (خبر مال تقریبا 4 ماه پیشه و اون موقع هنوز اطلاعات زیادی از DirectX 10.1 در درسترس نبود. مسلما الان CRYTEK دیگه این حرف رو نمی زنه. )
تو خبر گفته CRYTEK نه تنها الان بلکه در اینده!نقل قول:
معمولا اینا حرفاشون همینجوری نیست که یه چیزی برای یه محدوده زمانی گفته باشن
هر حرفی که میزنن پشتش دلیل دارن
چیز غیر عادی هم نیست هنوز تعداد بازیهای DirectX 10 ساپورت واقعی به تعداد انگشتای دست هم نرسیده
بعد DirectX 10.1...! اونم چیزی که نمیشه گفت مشابه فاصله نمایشی بین dx9.c با dx9.0 هستش چیزی که خود ماکروسافت هم بهش اشاره کرده...
خود شما میگید DirectX 10.1 یک آپدیت برای DirectX 10 هست، پس دیگه این جمله معنی نداره:نقل قول:
فکر کنم شما مطالعات زیادی درباره DirectX 10.1 داشته باشید، پس حتما اطلاع دارید برای استفاده از قابلیتهای DirectX 10.1 نیازی نیست بازی خاصی ازش پشتیبانی کنه...نقل قول:
چیز غیر عادی هم نیست هنوز تعداد بازیهای DirectX 10 ساپورت واقعی به تعداد انگشتای دست هم نرسیده
طبق چند عکسی که از Dx10.1 و Dx10 دیدم.این جور فهمیدم که میزان کنتراست Dx10 کمی تاریکتر به نظر میرسه و Dx10.1 این مشکل رو جبران کرده.
در جزیات گرافیکی تغییری ندیدم و مساله همون کنتراست تصاویر بود(رنگ مانیتور در حالت استاندارد).
این مسئله به Global Illumination توی DirectX 10.1 بر می گرده نه Contrast !!نقل قول:
ببخشید میشه مشخصات کاملشو واسم بزارید ؟
یا اگه هست بگید کدوم صفحه هست .
یه آپدیت هست ولی نه آپدیتی که فاصله نمایشی تا اندازه dx9.0 تا dx9.c داشته باشهنقل قول:
و بخاطر همین هم هست که developer ها رغبت زیادی نسبت بهش نداشتن
البته من نمیتونم آینده رو پیش بینی کنم شاید همین DirectX 10.1 دلیلی باشه بر فروش سخت افزارهای گرافیکی بیشتر ولی شک ندارم الان که هیچ حتی در آینده نه چندان نزدیک هم DirectX 10.1 تنها یک حربه تبلیغاتی خواهد بود..
به نظرتون Evga 8800gts 320 قويتره يا اين 9600gt ...
اخه من اين كارت رو دارم ميخوام بدونم بصرفه هست عوض كنم يا نه ؟ۀ
اضافی بود :-)
خوب بالاخره امروز این کارت به بازار اومد و این هم تعدادی عکس از این کارت و مارکهای مختلف و چند تا هم بنچ مارک :
من که از این XFX خیلی خوشم اومد .
The P545 9600GT put beside the P393 8800GT PCB.
Mysterious memory VRM.
این هم مخصوص overclocker ها :
Recommended memory voltage is 1.9V.
Allowing for meter-error, default 9600GT memory voltage still falls beyond Samsung recommendations.
نقل قول:
8800gts 320 رو کاغذ حدود 96 موتور پردازشگر جریان داره
9600gt مقدار 64 عدد از اونا رو داره اما 9600gt یه معماری به روز شدس که با دستکاری در G80 با افزایش تعداد واحدهای پردازش بافت و افزایش کلاکهای هسته و حافظه عملکرد رو تقویت کرده
نتیجه مقایسه اینه که 8800gts 320 پرفورمنس بهتری میده اما نه با فاصله زیاد نسبت به 9600gt
بچه ها از 8800 gts 512 چقدر ضعیف تره|؟؟؟
خیلی
ناسلامتی 8800gts 512 یه کارته high end ده ها مخصوصا اگر ورژن های اورکلاک شدشو بگیری که واسه خودش یه پا اولتراست
ویرایشدیدیم.........................
فکر کنم مدل bfg باشه خفن اورشده می ده دست ادم قیمتشم خیلی خوشگله یه جوری هست که یه دفعه ادمو پشیمون می کنه واز یه طرف دل ادمو می بره که بخره اونم به خاطر اور کالاکی که خودشون انجام دادن و گارانتیه نا محدو دش ولی کارتی خوبی می زنه bfgنقل قول:
بودجشو کسی داره بخره حالشو می بره
شرمنده داش ارمان........................
دوست عزیز تاپیک 8800GTS یه جای دیگه است...نقل قول: