برای مسابقه ی پرت گوشی هم نوکیا برندست!هم به قول خودت گوشکوبه هم اینکه یدنه اش محکمه و اونی که نوکیا داره تو فکر خرابی بدنه نیست فقط پرت میکنه طرفت!در ضمن من دزفولی هستم اقای هم استانی لاف زن!!دی:!!!
برای مسابقه ی پرت گوشی هم نوکیا برندست!هم به قول خودت گوشکوبه هم اینکه یدنه اش محکمه و اونی که نوکیا داره تو فکر خرابی بدنه نیست فقط پرت میکنه طرفت!در ضمن من دزفولی هستم اقای هم استانی لاف زن!!دی:!!!
بابا کنتراست منتراست:31:کیلویی چنده مهم اینه که تلویزیون رو روشن کنی بتونی برنامه گزارش ورزشی رو ببینی و مهمتر از همه اینه که رنگی باشه حالا چه فرقی میکنه کنتراست منتراستش:31:نمیدونم چند باشهنقل قول:
(با این حرفم نهایت دهاتی بودنم رو اثبات کردم):31::25:
خوشبختانه من یکی از معدود کاربرایی هستم که در هر جبهه ای طرفدار دارم وقتی سامسونگ (یادش بخیر الان داره برلین جه حالی میکنه)از من تعریف کرد دیگه فهمیدم اخرشم
اینکه من نوکیایی بشم یا اینکه سون ی اریکسون ورشکست میشه؟:31:نقل قول:
مستر کا2:40:امروز عصر یه فیلم نشون داد فتح قله ی ک 2 بود به یاد تو افتادم :laughing:نقل قول:
خدا نکنه ان93 و ای90 به یکی بخوره.:9::24::24::24::24:منم امادم:47::47:نقل قول:
حالا فرمت MP3 رو هم قبول میکنه؟:8::38::laughing:بابا این حرفا چیه خیلی باکلاس شدین.نقل قول:
برای اولین بار توی عمرم هستش که از بودنم در قم ابراز رضایت میکنم:2::2:نقل قول:
غیر از خودت هیشکی الجی نمیگیرهنقل قول:
در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه
تو عمرت یه بار حرف درست زدی. برادران وارنر به صورت انحصاری اومد طرف بلوری تا قبلش هردوشونو داشتنقل قول:
تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!
خیلیم دلت بخواد که هم استانی هستیم. اگه ابراز نارضایتی کنی میگم بچه ها از خوزستان بیرون بکننت:دی!!!
چه قد سوسول. k800 اگه بهت خورد که هیچیت نمیشه. اگه 5700 بهت خورد رو به قبله میشی گوشیه هم به فاک میرهنقل قول:
اااا کدوم گوشکوب ؟! اهان...اوه اوه ..من شرکت نمیکنم...اگر k800 خورد بهمون که میمیریم...
سعید k800 لبه هاش تیزه.
ولی خدا n93 رو نصیب کسی نکنه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه قد سوسول. k800 اگه بهت خورد که هیچیت نمیشه. اگه 5700 بهت خورد رو به قبله میشی گوشیه هم به فاک میره
وزن هردوتاشون 115 گرم هست !!....
ببخشید پریدم وسط دعوا ولی قبلش در جواب دوستانی که هیچ مشکلی توی 120fps نمبینین یا دو دوستی که جواب مارو دادن با یه سری خبرهای داغ ........ :::
نکته اول اینکه لزومی نداره که فریم ریت بالا بره یعنی در هر جائی به اندازه مثلا روی یه صفحه گوشی و واسه نمایش های کم تحرکی که گوشی میخواد بده ۱۵ فریم ریت بالاست واسه همین توی 3gp معمولا ۱۵ fps نیست. توی بازهائي پرتحرکی که روی پی سی پخش میشه خوب فریم ریت باید بالاتر باشه یعنی کلا میخوام بگم شما اضافه شدن فریمت ریت لزوما به معنی اضافه شدن کیفیت تصویر نیست یعنی تا یه جائي اضافه میشه و ازون به بعد دیگه تاثیری نداره یا خیلی زیاد نیست.
در این بین تاریک بودن و شدت تابش هم موثره مثلا یه فریم سفید کامل میخواد سیاه کامل بشه......
نکته دو: فریم در میلی ثانیه نداشتیم همیشه fpsهمون fps بوده.
نکته ۳:ولی اگه سوال بشه نه در تئوری بلکه در عمل چه مقداری لازم هست که کاربر بتونه مطمئن بشه که نمایش رو کاملا سیال و پیوسته میبینه جواب چیزی بین ۷۰ تا ۱۰۰ fps خواهد بود.
نکته ۴:تکنولوژی هنوز به اینجا نرسیده که یه دوبین فیلمبرداری با 100fps بیرون بده نه فقط به خاطر اینکه کار سختیه بلکه به خاطر اینکه چندان هم لزومی نداشته.
نکته ۵:بهرحال بحث به این سادگی هم نیست یعنی در عمل فریم ریت بالا لزومی نداره مثلا وقتی یه پیکسل با ۱۰ تا میزنن بسته به نوع و .. میشه فرض کرد که دو پیکسل عکس هم میزنن مثل وقتی اون خاموشه این روشنه و بلعکس خوب در لحظاتی حداقل ۲۰ تا فریم در ثانیه عملا داری نمیدونم کارکرد چشم و البته مغز اینو چه چور استنباط میکنه ولی بهرحال این مسائل هم هست که نیاز به فریمهای بالا رو از بین میره.....در مورد پیکسلها هم همچین مسائلی هست.
نکته ۶: ۱۰۰ تا کافیه حالا جهنم ۱۲۰ تا اصلا نمیشه دقیقا گفت چقدر کافیه ولی موضوع اینه که نشنیدم دوربینهای معمولی ۶۰۰fps فریم ریتشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی عجیبه؟؟؟ خوشحال میشم لینکی مطلبی ارائيه بدین اگه اینجوریه چون موضوع جالبی هست. حالا اگه دوربین با ضبط ۶۰fps هم داشتین ممنون میشم.
نکته ۷: خوب گاهی از یه سری تکنیکها استفاده میشه که کیفیت رو یا حداقل سرعت انتقال رو یا حجم داده رو یا.... بهتر کنن و اینم توی دوربینهای دیجیتال بیشتر انجام میشه یعنی دوربین 25fps عکس میگیره ولی پردازنده اونو به ۵۰ تا عکس تبدیل میکنه (یعنی عکس میانی رو میسازه) و به این ترتیب کار بهتر میشه......
نکته ۸:من نا طرفدار LG ام نه بازار یاب Nokia یا هر کوفت و زهر مار دیگه من فقط یه کاربرم که میخوام بهترین استفاده رو ببرم خیلی خنده داره که بعضیها طرفداریشون از یه شرکت (منظور بیشتر Nokia , SE) هست چنان هست که یه طرفدار دو اتیشه پرسپولیس یا استقلال.
این خیلی خوبه که به عنوان استفاده کننده و کسی که بابت محصولات پول میده روشون بحث بشه و مزایا و معایبش به بحث گذاشته بشه ولی تعصب روی برند خاص خنده داره؟؟؟؟؟؟؟
توی خیلی چیزا اینجوریم ماشین؟؟ مدرک؟؟ شماره موبایل؟؟؟ گوشی موبایل؟؟ نوع پردازنده؟؟؟
:)نصحیت پدرانه...........:)
نکته ۹: لزومی داشت اینهمه بنویسم؟؟؟ ولی نوشتم..........باباجو.و.ون (مثل یه پیرمرد فرتوت بخونین)
حیفم میاد پاکش کنم واسه همین ارسال کردم خلاصه ببخشین اگه زیاد شده دیگه همیجوری گازو میگیرم میرم.......................................... ..........................
عزیز دل برادر ما کی گیفتیم 600 فریم در ثانیه؟؟؟در مورد دوربین دیجیتالی هم بنده با دوربین کانن s3 is با 60 فریم در ثانیه و رزولوشن 600 فکر کنم در 480 میتونم فیلم بگیرم!
خب بگذریم این گوشیها ایا رسمی معرفی شدن؟اون اولیه که خفن تر از همه هستش کی به بازار میاد؟
سامسونگ گوشی جدید نمیخواد بزنه 5 مگا پیسلی از سری آلترا؟
بالاخره اين 120 فريم در ثانيه ميگيره يا نه؟؟؟؟اگه اينجوريه پس قبول كنيد كه يه استاندارد جديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)
عزیز من محکم بودن گوشی به سایز و اندازه نیستش
سونی اریکسون هم آلت قتاله داره مثل p990 و p1 که منتها اگه حواست بهش نباشه باید باهاش خداحافظی کنی
پس اگه n93 بهتون پرت کردن فقط فاتحه خودت خوندست ولی اگه p1 بهتون پرت کردن هم فاتحه خودت و هم فاتحه گوشی خوندست
ای بابا این حرفها چیه مال من بهتره .مال من بهتره مهم اینه که خودت خوبی خوشی در سلامتی کامل بسر میبری هو
اينم از لينك اون دوربيني كه گفتين 60 تا فريم ريتش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
30fps VGA movies with stereo sound and Photo in Movie featureکد:http://www.dpreview.com/news/0602/06022111canons3is.asp
بيچاره خود شركتش نوشته 30 تا يعني كيفيت خوب بازار هم 30 تا بيشتر نيست حالا هنوز تو كفيم با اين 120 تاي ال چي چيكار كنيم؟؟؟
اره میگیره.ال جی رو دست کم گرفتین؟نقل قول:
تازه چند ماه قبل هم کایو990 هم معرفی شده بود و فکر کنم الانم توی بازار(غیر ازایران)باید باشه.اونم 120 فریم در ثانیه میگرفت با کیفیت qvga
نه عزیزم!این سایت مال ریویو هست که گفته 30 فریم در ثانیه!توی تنظیمات high با دوربین کانن s3is میشه 60 فریم در ثانیه فیلم گرفت!یعنی کور نیستم که !!میبینم نوشته 60 فریم در ثانیه!!!!!!!
من لینک میدم مستند حرف میزنم شما هم همین رویه رو پیش بگیرین چون اطلاعرسانی باید درست باشه و چه بهتر ازهمین مسائل کوچیک هم نگذریم.
بازم میگم اگه معتقدین دوربینی با ۶۰ تا میگیره یا اون دوست دیگه که روی ۱۲۰ تاکید دارن لینک معتبری بدن یکم مستفیض میشیم.
علت اینه که در گیر ساخت تکنولوژی و وسیله ای شدن که ۱۲۰ فریم در ثانیه (به شکل واقعی) یا حتی ۶۰ رو داشته باشه در حالیکه استاندار پخش Pal و Ntsc و توی سیناش از ۳۰ بیشتر نمیره چه برسه که با موبایل هم بخوای فیلمبرداری بکنی.............قبول کنید که یه کم عجیبه..........دوربینهای چند ده ملیونی صدا و سیما هم اینجوری نیستن واسه همین به این بخش خبرش شک دارم...........
S3is 30 فریم هست
الان که دمه دستم نیست
ولی حتمآ نگاه میکنم میگم بهتون چنده
در ضمن در جواب ساسان :
من موندم کجای پ1 بزررگه ؟؟؟؟؟؟
تو روخدا ؟؟
خوب فهمیدم جریان از چه قراره!همین الان دوربین کانن s3is رو یه نگاهی انداختم!توی تنظیمات برای 60 فریم در ثانیه رزولوشن به 320 در 240 تغییر پیدا میکنه!برای رزولوشنهای بالاتر میشه30 فریم در ثانیه رو انتخاب کرد!
نتیجه اینکه دوربین کایو990 الجی در تنظیماتش مطمئنا قسمتهای مختلفی رو قرار داده و شما میتونید حتما
با fps های پایینتر مثلا 30 و 15 با رزولوشن بالا فیلم بگیرید و اگه 120 یا 60 فریم در ثانیه رو میخواهید پس از رزولوشن کاسته میشه!
نتیجه ی کلی!!:با 120 فریم در ثانیه فکر کنم میشه مثلا با رزولوشن 176 در 144 یا شاید مقداری بیشتر فیلم گرفت!!پس به نظر من قدرت فیلمبرداری کایو990 واقعا عالیه!!اگر کسی به این گوشی دسترسی داره حتما یه نگاهی به تنظیمات فیلمبرداری این گوشی بندازه!باید بفهمیم که حالا این گوشی با چه فرمتی فیلم میگیره!اگه avi باشه دیگه واقعا توپ و عالیه!!
در کانن برای رزولوشن 640 در 480 میشه از 30 و 15 فریم در ثانیه استفاده کرد!
کجاش عالیه؟ وقتی رزولوشنش 176*144 باشه بزار 1200 fps بشه. به چه درد میخوره؟نقل قول:
با 120 فریم در ثانیه فکر کنم میشه مثلا با رزولوشن 176 در 144 یا شاید مقداری بیشتر فیلم گرفت!!پس به نظر من قدرت فیلمبرداری کایو990 واقعا عالیه!!
دوستان لینک بدین میخوام مشخصات این دوربین رو ریز تر و با جزئیات بیشتر ببینم.....................wait
سعید خان نگرفتی!!وقتی با 120 فریم میتونه توی رزولوشن پایین فیلم بگیره در عوض میتونه مثل یک دوربین دیجیتال با رزولوشنهای بالاتر تا 60 فریم در ثانیه یا 30 فریم در ثانیه فیلم بگیره!مقداری که تا حالا هیچ گوشی ای نداشته!ok???
این گوشی الجی کایو990 با کیفیت Qvga که انصافا خیلی خوبه با سرعت 120 فریم میگیره
با کیفیت Vga 30 فریم در ثانیه میگیره.
حوصله ی لینک گذاشتن ندارم ولی توی سایت جی اس ام و سایتایی که این گوشی رو معرفی کردن این مطلب رو ذکر کردن
خوب دوستان گوشی جالبیه حیف ۲ مگ دوربین داره (KU800) رو میگم:
اینم یه لینک واسه نمونه فیلمی که با ۱۲۰ گرفته شده فیلمهای دیگه هم هست:
توجه کنید به خاطر فریمریت بالا اسلوموشنش باز نرم درومده تا حدی...........کد:http://www.youtube.com/watch?v=Gp6eEU88cBE
ولی بازم میگم ۱۲۰ خیلی خاصیت کلیدی نیست....