لطفا این کار را نکنید به اسپیکر گوشیتان آسیب جدی وارد میشود...
Printable View
لطفا این کار را نکنید به اسپیکر گوشیتان آسیب جدی وارد میشود...
سلام.چطوری می تونم صدای g800 را افزایش بدم؟
سوالات خود را در تاپیک خصوصی زیر بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من درایور U700 رو برای ویستا می خواستم؟
بچه ها من کد رو زدم و واسم کار داد.می تونی زیادش کنی و انقدر زیاد کنی که اسیب هم نرسه
90 درصد آهنگ هايي که u700 پخش ميکنه صدا وزوز ميکنه
کيفيت صداش همينه؟
عزیزان من U700 'گرفتم اگر ممکنه نحوه ریختن بازی و برنامه و در صورت امکان بازیهای مربوطه رو بزارید.
سلام من مي خوام بدونم كيفيت فيلم برداري u700 ميشه با فريمور درست كرد خروجي tv داره حافظه داخليش چقدره سرعت نسبت به u600 و d900 چقدره ممنون
فيلمبرداري نه نميشه .
Tv-out هم نداره .
سرعتش خوب هستش ولي ميتونست بيشتر از باشه
موفق باشي
اين تايپيك ظاهرا فعاليتش به صفر رسيده لطفا كسي اگه ميدونه بطور كامل نحوه بازي يا برنامه ريختن رو بگذاره . ممنونم.
هیچکس روی U700 بازی یا برنامه نریخته تا حالا ؟
سلام برو بچ
ميخوام در مورده اين کار اي که دوستمون گفته بودن براتون بگم(بلند کردنه صدايه گوشی)
من خودم تازگی ú700 خريدم و ميشه گفت همه فوتو فنشم بلدم.اين کار اي که ايشون کردن و پيشنهاد هم دادن اولاً در عرضه 3-4 روز بلندگو يه گوشی دقون ميکنه اساسی!
دوماً من خودم اين کار رو انجام دادم و بگم که اولاً اصلاً صدا به اندازيه ان 73 زياد نميشه! و وقتی هم من صدا رو زياد کردم جز اينکه صدايه خر خر بگوش برشه چيزی نداره ولی بلند ميشه!ميشه تری تنظيم کرد که خيلی کم خر خر کنه ولی باز در توله زمان اسيب ميرسونه و حيفه اين گوشی هم هست!
و کلی تنظيم های ديگه رو هم ميشه انجام داد که من چند تشونو امتحان کردم ولی در آخر جز اينکه مجبور شدم گوشی رو رست کنم نداشتم چون مثله اين ميمونه که تو کار اي خدا دست ببری!!
بنظره من بهتره بجای اينکه دنباله اين کارا باشيم رويه مبحثيه ديگه اين گوشی حرف بزنيم،مثله طريقيه ريختنه بازی يا برنامه/يا پيدا کردنه برنامه و بازی از اينترنت برايه اين گوشی و ياد دادنه نحويه ريختن و غيره...
مثلاً يکی از بحثي که اينجا جای صحبت داره اينکه چرا نميشه رويه قسمته زنگه اسمس مثله بقييه جاها زنگ م پيتيری قرار داد وينتر مسائل..
خلاصه بدنه کاملاً مخالف هستم با اين کار که دوستمون پيشنهاد کردبودن
بچه ها ............ این گوشی ، میتونه فایلهای آفیس و پی دی اف رو اجرا کنه............؟؟؟؟؟
مقاومت بدنش نسبت به دی 900 یا یو 600 چطوره........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من روی گوشی فایل word و pdf ریختم باز کرد و سرعتش هم بد نبود ولی رو p850 راحتترم(شاید واسه اینکه با اون بیشتر کار کردم .اما سرعتش فکر کنم بالاتر بود در خوندن نسبت به u700 ) در مورد مقاومت هم فکر نکنم ضعیف باشه و کلا همه سامسونگها در بدنه محکم و قوی هستند .
اما U700 من کیبوردش با کیبورد U700 که تو عکس سایت GSMARENA هست متفاوته و در واقع تو سایت مذکور کیبوردش شبیه u600 هست از بچه هایی که دارن سوالم اینه که کیبوردشون چه شکلیه؟ (برنامه و بازی یکی یاد بده توروخدا).
bache ha site moarefi konid ke bazi va barname haye makhsoose U700 dashte bashe!!
getjar.com و mobile9.comنقل قول:
agha toro khoda yeki yad bede chetori mishe game va barname rikht rooye U700!?!?!
Salam baro bach
agha man movafagh shodam ham barname ham bazi berizam dar avalin forsat amoozeshe kamele farsi ro baratoon mizaram
felan bye
دستت درد نکنه امیدوارم واقعا به قولت عمل کنی و بطور واضح و دقیق برامون آموزش بدی .
آخرشم دم خودت گرم که یاد گرفتی و گرنه به امید کسی وا می ستادی حالا حالاها درگیر بودی
نصب جاوا روی گوشی سامسونگ U700 :
نخست شما باید برنامه های زیر را دریافت کنید ولی آنها را نصب نکنید :
Driver:Bitpim:کد:http://uploaded.to/?id=u8j08i
- درایور را از حالت فشرده خارج کنید.کد:http://dfn.dl.sourceforge.net/source....0.3-setup.exe
- برنامه " Bitpim" را نصب کنید.,ولی اجراش نکنید
1)کد زیر را در گوشی وارد کنید :
*#6984125*# ( از چپ به راست : ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع )
-شما به قسمت "Admin Settings" وارد شده اید.
منوی 4 (Internals) را انتخاب کنید . برای Master Key هم این کد را وارد کنید:
*#9072641*# (از چپ به راست : ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع)
-بعد وارد Test mode بشید
2)دکمه های زیر را به ترتیب بفشارید :
[9]Common >بعد> [6] USB Configuration >بعد> [2] Qualcomm USB[*]
حال عبارت زیر نمایش داده می شود :
Plz Reconnect the Cable.0
3)اکنون کابل را به گوشی و کامپیوتر وصل کنید.>> به کنترل پنل رفته و جستجوی سخت افزار جدید را انتخاب کنید (البته خود ویندوز قبل از شما این کار را شروع می کند) .
اگر این کار نشد برید تو contro; panel بعد توی add new hardwere و ادامه ی زیر...
در هنگام نصب تنظیم دستی (Manual) را انتخاب کنیدو برای آن همان پوشه برنامه Qualcommdriver را انتخاب کنید
4)برنامه "Bitpim" را اجرا کنید و از منوی Editگزینه ی Settings را برگزینید
در اینجا Phone type را بر روی Other CDMA phone قرار دهید . و برای Com Port هم می توانید بر روی Browse (روبرویش) کلیک کنید و پورت مورد نظر
را انتخاب کنید (مثلا برای من : Qualcomm Diagnostics Interface 3197 (COM7)).
بر روی "OK" کلیک کنید.
5)حال به منوی "View" بروید و گزینه ی "View File System" را فعال کنید
6)در سمت چپ برنامه بر روی Filesystem کلیک کنید. در سمت راست یک پوشه ی آبی رنگ دیده می شود. بر روی + در کنار این پوشه کلیک کنید.
عبارت … retrieving ظاهر می شود و پس از مدتی لیست پوشه ها (در قسمت میانی) و لیست فایل ها (درسمت راست) پدید می آید.
7)هم اکنون به Media و پس از آن به Games بروید و فایل های .jar و .jad را در این پوشه کپی کنید.(با dragdrop یا راست کلیک کردن روی قسمت راست و انتخاب new file)
8)دیگر می توانید کابل را در بیاورید.
حالا کامل از منوهای موبایل بیرون اومده و باز این کد ها را بزنید:
*#6984125*# ( از چپ به راست : ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع )
1) منوی 4 (Internals) را انتخاب کنید . برای Master Key هم این کد را وارد کنید:
*#9072641*# (از چپ به راست : ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع)
2) منوی شماره 7 (Storage settings) را انتخاب کنید .
3) شماره های 1 Update media databaseو شماره ی 2 Update Java DB و شماره ی 8 Create AX Dat File را بفشارید.
نکته : بازی ها و برنامه ها را ازطریق خود گوشی حذف نکنید و باید آن را از طریق Bitpim حذف کنید.
**وقتی پورت را انتخواب کردید در صورت جواب ندادن و ظاهر نشدن فایل ها در قسمت view.. دیگر پورت ها را انتخواب منید حتی اگر به اسم دیگی هم بود
بازم سوال داشتین بگین
خلاصه که ترجمه کردن ه متن اتگلیسی و ور رفتن با این کدها کمی وقت گرفت ولی بالاخره شد
خوش باشید
منم ، از کلوپ یو 600 به اینجا نقل مکان کردم.............!!!!
خوشبختانه................ فایلهای آفیس و پی دی اف رو هم میخونه.................!!! و باید بگم شاهکاره..........!!!
زنگ اس ام اس رو میشه عوض کرد...................... بکگراند موزیک هم مثل جی 800 و..........
کولاک آقا...........
زنگ اساماس رو نمیشه تویه U700 عوض کرد!!!!
میشه ، ولی فقط melody یا imelody میگیره..........!!!!
راستی ، این گوشی چراغ قوه نداره..................................؟؟؟ ؟؟
الو..........!!!!
چرا اینجا خلوته...........؟؟؟؟
راه حل نیست برای ، عوض کردن شورت کاتها..........؟؟؟؟ به جز چهارتایی که برای ، بالا و پایین و......... هست ، منظورم اون اس ام اس چپ ال سی دی یا اینترنت راست و یا دکمه شورت چند گزینه ای........؟؟!!
are faghat mishe MID rikht
cheragh ghove nadare..man shendidam age dokmeye volum ro begiri cheraghe flash roshan mishe ke nashod!!!
shortcuta ro mishe avaz kard vali oon smsm va internet ro na nemishe vali chapo rasto bala paeen ro mishe
باز مرسی که جواب دادی.........!!!
اون که گفتی ، دکمه ولوم رو بگیری.................... مال یو 600 هست. شورت کاتها هم اون 4تا مهم نیست.......... بقیه هم که گفتی نمیشه!!!
راستی ، تا حالا تو قسمت Admin setting رفتی..........؟؟؟؟ چرخ زدی..........؟؟؟؟ چیزای جالبی هست ، که میترسم بعضی هاشون رو تست کنم.
من خودمم............!!!
گوشی رو به ------------------- دادم........!!! چه قدر منو داره ، و چه امکاناتی...........!!!! همه رو دارم تست میکنم.
این گوشی اکولایزر داره...............!! اونم سیستم یاماها................ و خودکاره................!!! میتونی گوشی رو فلش کنی ، فقط با تویض فایل مورد نظر.............!!!میتونی ، دوربین دوم رو کامل از کار بندازی..............!!!!
ولی هنوز نفهمیدم ، چه جوری میشه ، شورت کاتها رو عوض کنی.....................................
are admin setting raftam age deghat karde bashi too safeye ghabl amoozeshe rikhtane bazi va barname ro yad dadam ke be admin setting ham kar dare
are systeme yamaha ham dare
vali man pishnahad mikonam ghesmate java ro dast nazan chon sorate gooshit fogholade miad payen va har dafe ke on va off koni hodoode 15 min tool mikeshe ke dobare halesh ja biad
این گوشی .......................... عالمی داره...........!!!! نمیدونم یو 600 هم اندازه این امکانات داره یا نه........ اون موقعه هم داشتم چیزی ندیدم؟؟؟!!
راستی میتونی تو قسمت اینترنال.......... تست مود..........گزینه 7 .......... گزینه 5 ........فلاش گوشی رو روشن یا خاموش کنی ، میشه چراغ قوه...........!!! اونم با چه شورت کاتی................دی.!!!
بابت ، قضیه جاوا هم مرسی................ ولی من تونخ بازی ، برنامه نیستم.
الان هم دارم روی آپدیت گوشی کار میکنم.
damet garm,,,,
update gooshi vase chi?? mage baes mishe farghe khasi kone too nahveye karkard??
تو یه سایت روسی خومدم ، سریعتر میشه.............!!!! عملکرد دوربین هم ارتقا داده میشه.........!!! ولی الان فهمیدم ، این آپدیت بسته به منطقه جغرافیایی فرق فوکوله............... مثل فلش هست که اگر به منطقه ت نخورد باید یه نمیچه فلش کنی....... همون جوری هست.
باید یه جور این ، قضیه رو دور زد................!!!
البته کم و بیش دنبال ، تغییر دادن شورت کاتها هم هستم.
سلام
من دیروز یه گوشی u700 خریدم که روی صفحه کلیدش هم حروف فارسی حک شده ولی توی منوهاش زبان فارسی رو نداره، حتی اس ام اس فارسی رو هم نشون نمیده.
چطوری فارسیش کنم؟
در ضمن ورژن نرم افزارش U700XXGFI است.
پیشاپیش از همتون ممنونم
دوست عزیز گوشیو با گارانتی نگرفتی که فارسی نداره .
مشکلی نیست . ببر نمایندگی مایکروتل تا گوشیتو فلش کنن و زبان فارسی هم با فلش واست مهیا میشه .
موفق باشی .
فریمور شما ، اصلا فارسی نیست.................... گوشی باید فلش بشه...... به نظرم خودت انجام بدی بهتره.
ممنون از راهنماییتون ولی فریمور فارسی از کجا پیدا کنم؟
آدرس نمایندگی مایکروتل رو کی داره؟
مگه می تونه بدون باکس فلش کنه؟
به این تاپیک سر بزن..........:نقل قول:
پست اول رو امیر داده ، با یه آموزش خفن........!!! (من الان سره کارم....... به دستگاهم دسترسی ندارم ، تا عصر صبر کنی ، یه فریمور فارسی لینک میدم.).!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380
آره............... یو 700 و 600 که باکس نمیخوان............!!!نقل قول:
سلام
من اينجا جديم، پریروز یه سامسونگ u700 گرفتم .
اولش خیلی برام سخت بود تا اینکه یکمی بهش عادت کردم .
ولی چندتا سوال برام مونده اگر میشه یه کمکی به من بکنید.. !؟
1. چطوری میشه روی کارت حافظه کد گذاشت .؟
2. اصلاً ميشه منوي شخصي را از كارت مموري جدا كرد .؟
و ممنون
مبارکه.......................!!!
توی قسمت Settings>>Security>>Privacy lock ، بعدش هم ؛ هر گزینه رو که میخوای انتخاب کن........!!
و سوال دومت رو نفهمیدم..........!!!
و ممنون.
اینم ، لینک فریمور فارسی ، برای یو 700 :
کد:http://www.mediafire.com/?6kt9joatxts