خب اینکه کاری نداره لینکی که در کادر کد هست را کپی می کنی و توی یک صفحه جدید در قسمت آدرس کپی می کنی!نقل قول:
Printable View
خب اینکه کاری نداره لینکی که در کادر کد هست را کپی می کنی و توی یک صفحه جدید در قسمت آدرس کپی می کنی!نقل قول:
[/quote]
اول هر دو طرف بايد برنامه رو باز کنند و بلوتوثشون رو روش کنن ، حالا يکی از گوشی ها روی اسم بلوتوث گوشی ديگه دکمه Sound رو بزنه ، بعد يه علامت مياد اون موقع بايد حرف بزنيد.بعد که حرفتون تموم شد يکی از دکمه ها رو بزنيد.حالا اون چيزی که شما گفتيد روی گوشی مقابل play ميشه.(بدون اينکه ازش اجازه بپرسه)
البته با اين برنامه کارهای ديگه اي هم مثل ارسال عکس ، فايل و متن ميتونيد انجام بديد اما ارسال صدا ويژگی منحصر به فردشه ![/quote]
این نرم افزار دوطرفه همزمان نیست حتی مثل بیسیم دوطرفه غیرهمزمانه
نرمافزاری معرفی کنین که مثل تلفن دوطرفه همزمان باشه
نصب کردم کار کرد
n71
یعنی میتونی حرف بزنیم با هم دیگه؟ خوب میتونیم زنگ بزنیم به همدیگه؟ چجوری؟ زنگش صداش خوبه؟نقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
اول هر دو طرف بايد برنامه رو باز کنند و بلوتوثشون رو روش کنن ، حالا يکی از گوشی ها روی اسم بلوتوث گوشی ديگه دکمه Sound رو بزنه ، بعد يه علامت مياد اون موقع بايد حرف بزنيد.بعد که حرفتون تموم شد يکی از دکمه ها رو بزنيد.حالا اون چيزی که شما گفتيد روی گوشی مقابل play ميشه.(بدون اينکه ازش اجازه بپرسه)
البته با اين برنامه کارهای ديگه اي هم مثل ارسال عکس ، فايل و متن ميتونيد انجام بديد اما ارسال صدا ويژگی منحصر به فردشه !
این نرم افزار دوطرفه همزمان نیست حتی مثل بیسیم دوطرفه غیرهمزمانه
نرمافزاری معرفی کنین که مثل تلفن دوطرفه همزمان باشه
کسایی که نتیجه میگیرند یا نمی گیرند اسم گوشیاشونم بگن
من نتونستم استفاده کنم.
N95 8gb
k800 وk550 كامل جواب داد
k750 و w700 ناقص عمل ميكنه!!!
من بین گوشی K750 & W810 امتحان کردم نشد!
k750 با k750 نشد
p990 با k810 جواب نداد !
آیا روئ گوشئ k750 جواب میده؟امکان داره بعد از نسب گوشئ از کار بیفته؟
ممنون جالب بود
آفا دمت گرمنقل قول:
گوشی من k750 هستش با هر گوشی که امتحان کردم جواب داد
w800i & W810 کار نکرد
رو 6630 هم کار نمی کنه!
من فهمیدم چه جوریه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نصب میشه اجرا میشه کار نمیکنه پاک میشه!!!!
P1i OK
----------------------------------------
w910 javab nadad.
من روی K550 امتحان کردم عالی کار میکرد و جواب داد
روی S500 هم جواب داد
من که نتونسنم داونلود کنم اخه فایل داونلود نداره
لینکهای جدید
کد:http://www.4shared.com/file/33123618/5ef975e1/Call_BT-Ir-Tciorg.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/35455530/c404064d/Call_BT.html?s=1
چه جوری کار میکنه
من قبلا رو w910 تست کرده بودم جواب نداده بود.اما دوباره نصب کردم جواب داد.ولی با بعضی از گوشیا ارتباط برقرار نمیکنه
ما هم اینجا یخ زدیم دانلود کنیم یا نه
روي 3120 كلاسيك هم جواب داد . ممنون
چه کاریه!مگه فاصله برای بلوتوث 10 متر نیست؟خب همینجوری حرف می زنیم!
البته اگه برا مکالمه باشه نه ارسال متن...
دستت درد نکنه. جواب داد
نقل قول:
مهندس تو که دو تا لینک دانلود میذاری هیچوقت از یه سایت دو تا لینک نذار. چون اگه سرور اول مشکل داشته باشه یا سایت خراب باشه مسلما سرور دوم هم خرابه.
کاشکی این برنامه برای پاکت پی سی هم بود
جواب داد منم خبر کنید!
بی معرفت نشیدا !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارا چیه ؟ صداتونو ضبط کنین بعد با بلوتوس بفرستین احتمالا طرز کاره برنامه هم همین طوره نمیشه بصورت زنده صحبت کرد یه برنامه شبیه این دیدم قبلا
اینجوری مکافاته !!!نقل قول:
این کارا چیه ؟ صداتونو ضبط کنین بعد با بلوتوس بفرستین احتمالا طرز کاره برنامه هم همین طوره نمیشه بصورت زنده صحبت کرد یه برنامه شبیه این دیدم قبلا
با برنامه خیلی سریعتر این کارو میشه انجام داد .