امیدوارم که تو ایران منتشر بشه:46:راستی در مورد پایان netural بیشتر توضیح میدی؟من تو حالت order و Scoial'thea تمومش کردمنقل قول:
Printable View
امیدوارم که تو ایران منتشر بشه:46:راستی در مورد پایان netural بیشتر توضیح میدی؟من تو حالت order و Scoial'thea تمومش کردمنقل قول:
برای پایان های بازی چند قسمت هست که تصمیم گیری توش خیلی مهمه ولی آخریش مهمتر (اینا مربوط به Scoia'tael و Order of Flaming Rose) :
1.زمانی که Act 1 باید Drowner هارو برای یکی از 3 نفر که اسمش یادم نیست نصف شب برای محافظت از اجناس می کشتی یک گروه از Scoia'tael ها سر می رسند اگر به آنها کمک کنی و جنس هارو بزاری ببرند در Act بعدی Cole کشته شده و شانس انجام چند quest را از دست می دهید.(البته این مهم نیست)
2.در Act 2 در نبرد بین Order و Scoia'tael در Golem Burial Ground در Swamp که طرف هر یک را بگیری تاثیر شدیدی ندارد در Act بعد می توانی قبل از Quest بانک برای هر کدام یک quest انجام بدی.
3.quest دزدی بانک در Act 3 که اگر طرف elves را بگیری در act های پایانی دارای زره و تجهیزات بهتری خواهند بود حتی اگر بعد با آنها دشمن شوی (اگر حتی بی طرف باقی بمانی در Act 5 به خاطر تجهیزات بهتر در Old Vizima گروه Order را شکست خواهند داد.)اگر هم بر علیه آنها کار کنی در پایان Act 4 هنگامی که نبرد در Murkey Waters تغییراتی خواهید دید در Dialoge ها....)
4.و نبرد Murkey Waters در آخر Act 4 که مهمترین است که طرف هر کدام را بگیری یا بی طرف بمانی(باید با هر دو گروه بجنگی) بخشی از پایان را مشخص می کند.
اگر بی طرف بمانی در Act 5 :
هر دو گروه به شما در طول Act حمله خواهند کرد و دشمن شما خواهند بود (در بیمارستان هم هر دو گروه حمله خواهند کرد)هم White Reila و هم Touro'vial کشته خواهند شد.همراه شما Triss خواهد بود.Card آخری مربوط به 2 پرستار که نجات می دهید خواهد بود به جای White Reila برای Order و Turovi'al برای Scoia'tael امید وارم متوجه شده باشید!:27: می توانید با هیج کدام از شخصیت های اصلی دو گروه نجنگید.(عوض در Epilouge باید در رویای GM با هر دو بجنگید) و...ولی در آخر باید با Grand Master بجنگید....
خیلی ممنون.عالی بود.نقل قول:
مرسی Optimus Prime جان
خیلی خوب توضیحیدی
پس همونجا ها بوده که حدسش رو میزدم ولی خیلی فرق نداشته
1. من دلم براشون سوخت دادم ببرن دعا کنن
2. اینو دقیق نمیدونم کدوم رو میگی ولی اگه همونیه که order کمپ زدن و این صاحابشون!!! که اسمش یادم نیس زخمی شده پاش میگه بیا اینا رو سرکردگی کن تو جنگ که طرفه order بودم
3. من که هی به این یارو صاحابه order هی میگتم با صحبت درست کنیم و تکی رفتم و با Scoia'tael حرف زدم و یه دنده ای کرد و فرار کرد و منم همه رو ززدم شل و پل کردم!
4. بی طرف موندم و جفتشون رو کشتم این پسره هم که transport شد
5. اون کارتها هم که همشون bink هستن و راحت میتونید ببینیدشون
درسته اینجا هم دوبار اومدن
من که هر جا دمه دستم میومدن پر رو بازی در میاوردن میزدم میکشتمشوننقل قول:
می توانید با هیج کدام از شخصیت های اصلی دو گروه نجنگید.(عوض در Epilouge باید در رویای GM با هر دو بجنگید)
ولی تو Epilogue هم اومدن اونجا رو هم زدم کشتم!!! خلاصه بکش بکشی بود!
این خواهره هم که زده بود خواهرش رو کشت هم اومد کمک بهش گفتم بیاد یه مقدار اومد دیگه نبود!
من موندم و triss
ولی تکی بهتر بود
هی من میزدم stun میکردمشون این تریسه خرابکاری میکرد نمیزاشت بزنم بکشمشون
************************************************** *
از اینا بگزریم ولی قبول دارید که شخصیته ELF رو که همیشه تو بازیهایه دیگه شخصیته آروم، صلح طلب و باحالی دارن خیلی خشن و جنگ خواه نشون دادن؟
من هر چی زور زدم باهاشون دوست باشم نشد که نشد!
حتی اونجا که تو غار بقله دهکده چند نفرشون هستن هم همه رو سیر کردم چند بار ولی اخرش ...!!!
البته اگر به صحبت های Yaevinn رییس گروه Squirrels گوش بدی می بینی که چقدر انسان ها به وی ظلم کردند و چقدر زندگی شرافتمندانه ای داشته ولی خوب خودش هم شورشو در اورده بود!!:31:همه Elve ها هم بد نیستند مثلا تو Druid Grove توی جنگل Swamp الف های خوبی هستند مثل Morenn (همان Dryad که یکی از Card ها مربوط به اونه میگه که چطوری Blue Mountains توسط انسان ها مورد هجوم و حمله هست ولی مثل همیشه Elve ها تا اندازه ای خودخواه هستند.خلاصه زیبایی داستان در این بود که هیچ خوب کاملی در داستان نبود.Greater Evil or Lesser Evil .
بله!نقل قول:
واقعا بعضی جاهاش آدم میخواست آبغوره بگیره ولی بر خودش غلبه میکرد و تند تند کلیک رو مید که حرف زدناشون بره!!!:27:
بله اون مورن که اومده بود تعطیلات و دنباله استراحت بی تربیت!:31:
آخه اونم
از خونه های درختی و ... اشون هم تو بازی خبری نبود
تو vampire ها هم که اصلا یه چیزه من در آوردیه دیگه در آورده بودن ازشون و با چند تا چیزهه دیگه ه قاطیشون کرده بودن:13:
میگما نا قلا خوب اسمه همه جاها و شخصیت ها رو حفظی ها
چند سالتونه شما؟
بله DaRiOuShJh جان همش به خاطر پیروی از داستان اصلی Andrzej Sapkowski نویسنده اصلی سری داستان های The Witcher و The Last Wish هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا همین Night Lady رییس Night House دوست Regis یکی از vampire ها و دوستان نزدیک Geralt در داستان های اصلیش بوده که کشته شده.موجودی دقیقا به نام اصلی Vampire در بازی نیست Bruxa Alp و ....
من چند روز دیگه میرسم به پایان 3 دهه از زندگیم....
آهان در Act 5 اگر طرف هر گروهی باشید شکل Raven Armor هم تغییر خواهد کرد.
آفا خیلی خوشبختم و خوشحالم برایه آشنایی باهاتون
تولدتون هم پیشاپیش مبارک
آخه مسنکه چند تا از کتاب هایی که پیدا میکنیم اینور اونور توش نوشته بود vampire
و همینطور یکی از potion ها هم در این مورد بود فک کنم
قیافش فرق میکنه یا مشخصاتش؟نقل قول:
آهان در Act 5 اگر طرف هر گروهی باشید شکل Raven Armor هم تغییر خواهد کرد.
یعنی امکاناتیکه به پوشیدندش!!! میده!
آره شما درست ميگی.كتاب و potion در مورد vampire بود اما موجودی به نام vampire نبود.من فكر مي كنم Bruxa و Alps از دسته ی vampire ها بودند.در واقع زير رده ی vampire هانقل قول:
سلام....دوستان حالا این بازی واقعا ارزششو داره برم بگیرم؟
ترسناکه یا نه در ضمن گرافیکش خیلی واسم مهمه ..بالا هستش یا نه؟
اگه بالا نیست که هیچی..
مرسی از لطفتون..
بله اینطور که معلومه یه طورایی نسبت هایی دارند...نقل قول:
به به بهنقل قول:
سلام محمده عزیز
گرافیکش که خیلی خوبه اگه سیستم بکشه
سیستمه صداش هم خوبه ولی من خیلی با 5.1 خوشم نیومد ازش
کلا محیطش وهم و خفنه!!! یه دم از این ور اونور ممکنه جک و جونور بریزه سرت:46:
ارزشش رو مطمین باش داره
منم از آشنایی خوشحالمو خیلی هم ممنون به خاطر تبریک ولی مگه منو یادت نیست؟؟؟Vampire Bloodlines و چند تا تاپیک دیگه باهم صحبت می کردیم!!!!
منظورم اسم Vampire یعنی در Journal Monster موجودات زیر شاخه ای از Vampire ها هستند مثل Bruxa Alp و Felder و .... همه خون آشامند ولی زیر شاخه ای از Vampire ...در ادامه تایید دوست خوبمون sasanjfr جان.
قیافش Raven armor که فرق می کنه مشخصاتشو دقیق نمی دونم که فرق می کنه یا نه اینها عکسی از Act 5 هست تفاوت قیافه Armor Raven مشخص است به خاطر تفاوت در سازنده و Main Item که بر طبق دستور سازنده باید پیدا کنی که برای هر گروه فرق می کند:
Geralt با گروه Scoia'tael
Geralt در حالت انتخاب Neutral
Geralt با گروه Order of The Flaming Rose
دستت درد نکنه optimus prime جان.این عکس ها بهترین توضیح ممکن واسه پایان بازیه
از دوستان كسي ترينر وسيو گيم كامل بازي را نداره واسم بزاره؟
WoW
مرسی
شرمنده ردوسته عزیز فراموش کاریه و هزار ....!!!
مرسی خیلی جالب بودن
من که همون وسطی رو رفتم
شما بگیر مطمئن باش که پشیمون نمیشی.گرافیکش تو بازی های نقش آفرینی بهترینه(از oblivion هم بهتر). داستانشم فوق العادست.فقط یه کم اشکالات جزئی داره.نقل قول:
اگه rpg باز هستی حتما بازی کن .نقل قول:
خیلی بازی جالبیه .
كسي سيو گيم كامل بازي را پيدا نكرد بزاره واسمون؟
دوست عزیز Save های بازی حجمشون برای upload فکر کنم خیلی زیاد باشه.نقل قول:
اگه یه سیو رو فقط اونم با winrar در بهترین حالت فشرده کنیم فک کنم خوب باشه
ولی مشکلی مه اینجاس هم دابال آپی هستم م سیو ها رو پاک کردم با خوده بازی!!!
در کل میدونم نظره بی خودی دادم:12:
اتفاقاٌ یکی از مشکلات بازی همین سیو گیمشه.quick save های بازی روی هم ذخیره نمیشن.بنابراین در اواخر بازی تعداد save game ها به چند صد عدد و حتی بیشتر میرسن و این خودش موجب کند شدن بارگزاری صفحه ی load میشه.برای جلوگیری از این اتفاق باید هر از گاهی quick save های قدیمی تر رو پاک کرد.
پچ 1.3 این بازی با حجم 330 مگابایت منتشر شد.
این پچ شامل یک editor و یک مرحله به نام price of neutrality هست.این مرحله ی جدید که در حوالی kaer Morhen رخ میده شامل تقریباٌ 2 ساعت گیم پلیه و سبب آشنایی بیشتر بازی کننده با سایر witcher ها میشه.اون طور که گفته شده این مرحله شامل NPC های متنوع تری هست و بیشتر از یک پایان داره که خود نشان دهنده ی وجود انتخاب تو این مرحلست.
از دوستان کسی عکس های خفنی از این بازی نداره؟
از مود جدید؟من که دیگه نمی تونم بازی کنم پیر شدم ........................
Optimus Prime
البته دوست عزیز انتخاب Triss ربطی به اون قسمت نداره اگه بیطرف باشیم ممکنه با Shani بیفتیم، این انتخاب مربوط به اون وقتی هست که Dandelain ازمون میپرسه که Triss از Alvin بهتر نگه داری میکنه یا Shaniنقل قول:
هر دو گروه به شما در طول Act حمله خواهند کرد و دشمن شما خواهند بود (در بیمارستان هم هر دو گروه حمله خواهند کرد)هم White Reila و هم Touro'vial کشته خواهند شد.همراه شما Triss خواهد بود.Card آخری مربوط به 2 پرستار که نجات می دهید خواهد بود به جای White Reila برای Order و Turovi'al برای Scoia'tael امید وارم متوجه شده باشید!
بقیه توضیحاتت عالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DaRiOuShJh
نقل قول:
قیافش فرق میکنه یا مشخصاتش؟
یعنی امکاناتیکه به پوشیدندش!!! میده!
Raven's Armor
Damage Received -20%
Vitality +75
Endurance +15
Vitality and Endurance Regeneration +5%
All resistances +25%
Raven's Armor of the Elves
Damage Received -20%
Sign Intensity +10%
Endurance +25
Endurance Regeneration +10%
Raven's Armor of the Order
Damage Received -30%
Damage +10%
Vitality +150
Vitality Regeneration +10%
لازم به توضیح نیست زیاد ولی خب نوع Order برای شمشیر زن خوبه ، نوع Elf برای جادوگر (Sign Expert) و اون بیطرف هم برای کسی که با ترکیب این 2 نوع شیوه مبارزه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Vampire ها هم روایات خیلی مختلفی وجود داره، توی هر کدوم هم قوانین و اسطوره های خاصی حاکمه من خودم شخصا با 5 تاشون آشنایی دارم مثلا یکی از مدل ها اینه:
1. World of Darkness : خداوند قابیل رو بعد از کشتن برادرش نفرین کرد که چون اولین قاتل بود تا ابد تشنه به خون باشه و خونریزی کنه و قابیل عمر جاودانه یافت و نوادگان برادر خودش رو هر کس رو که فکر میکرد شایستگی جاودانه بودن رو داره تبدیل به خوناشام کرد و همگی ( اگرچه با هم اختلاف داشتند ) در دنیای تاریک شب با قدرتهای تلپاتی خودشون انسانهای ضعیف الاراده ( که پستهای سیاسی و حساس داشتند ) رو کنترل میکنند
جالب بود ممنون
ممنون دوست عزیز ولی منظورمن Epilogue بازی نبود Act 5 تا Epilogue بود که اگر بی طرف باشی قسمت حمله به Manor House و رسیدن به Grand Master Fortress یا همان Order of Flaming Rose همراهت Triss است اگر طرف Scoia'tael باشی Yae'vin خواهد بود و برای Order Siegfried همانطور که تو 3 تا عکس گذاشتم.نقل قول:
البته دوست عزیز انتخاب Triss ربطی به اون قسمت نداره اگه بیطرف باشیم ممکنه با Shani بیفتیم، این انتخاب مربوط به اون وقتی هست که Dandelain ازمون میپرسه که Triss از Alvin بهتر نگه داری میکنه یا Shani
بقیه توضیحاتت عالی بود
توی اون قسمت هم اگر قبلا Shani رو انتخاب کرده باشیم با اون هستیم اگه درست یادم باشه تا به قصر میرسیدیم اگه با triss باشیم به بهانه آوردن potion و اگه shani باهامون باشه برای آوردن medicine از ما جدا میشه و ما تنها میمونیم
نگا کن:
کد:http://www.gamebanshee.com/screenshots/thewitcher/gb/screenshot3.jpg
دوست عزیز اینجا مال آخر Epilogue بازیه یعنی صحنه آخری که به GM می رسیم (اینجا Shani و Triss بر حسب انتخاب علاقه مشخص میشوند) یه عکس از تو شهر بزار قبل از رسیدن به قلعه.چون من حتی تو Walkthrough هم همچین چیزو نخوندم.نقل قول:
از عکسی که گذاشتید ممنونم جناب optimus prime.در ضمن هیچ وقت برای بازی کردن دیر نیست!
در این پست میخوام به معرفی boss های the witcher برای اون دسته از عزیزانی که این بازی رو انجام ندادن بپردازم.امیدوارم که مورد توجه قرار بگیره و عاملی باشه که اونها رو به انجام این بازی تشویق کنه:46:
البته در همین ابتدا این نکته رو باید متذکر بشم که انتظار نداشته باشید که boss های این بازی به سبک بازی هایی مثل pop یا resident evil باشه ولی به هر حال مبارزه با اونها خالی از لطف نخواهد بود.
1)Frightener
ولین boss ای که با آن در Kaer Morhen برخورد خواهید کرد.البته مبارزه با این هیولا قابل اجتناب است ولی توصیه ی من این است که حتماٌ مبارزه با آن را امتحان کنید.این هیولا با ضربات محکمی که به شما وارد می آورد سعی بر این دارد که ابتدا شما را knockdown کرده و سپس با ضربات مرگبارش کار شما را تمام کند.
2)Hell hound
با احضار کردن چندین barghest و همچنین محاصره کردن شما در یک دایره ی آتشین مبارزه ی سختی را برای شما رقم خواهد زد.
3)Golem
بدن این هیولا بسیار سخت و به ضربات شمشیر کاملاٌ مقاوم است اما بر خلاف ظاهر رعب انگیزش مبارزه با آن چندان سخت نخواهد بود.این موجود به شوک الکتریکی حساس است و راه نابودی اش هم همین است.
4)Werewolf
یک هیولای سرسخت.در واقع یک انسان بوده که به خاطر یک طلسم به این روز افتاده.در هنگام نبرد با این هیولا باید کاملاٌ مراقب باشید.
5)Kikimore queen
خوشبختانه قرار نیست با اینboss بجنگید.این موجود عنکبوتی شکل به همه ی انواع جادوها و سلاح ها مقاوم است.اینboss می تواند با یک ضربه شم را از بین ببرد!سرعت این هیولا پایین است و همین این امکان را برای شما فراهم می سازد که از دستش فرار کنید.
6)Dagon
این موجود خدای vodyanoi هاست و توسط آنها پرستش می شود.این موجود با ضربه زدن قابل کشتن نیست.Dagon از ایمان معتقدانش انرژی می گیرد و راه کشتنش هم کشتن معتقدانی است که برای جنگ با شما احضار می کند.
7)Striga
در ابتدای بازی با این هیولا آشنا خواهید شد.در دموی رندر شده ی ابتدای بازی مبارزه ی geralt با این هیولا به تصویر کشیده شده است.در اواخر بازی نوبت به مبارزه با این هیولا می رسد.این هیولا در واقع زنی است که به خاطر نفرین شدن به این شکل در آمده.Striga در طول روز در تابوت پنهان است اما با فرا رسیدن غروب خورشید از تابوتش خارج می شود.این موجود مخوف به silver sword حساس است.برای آزاد کردن زنی که به این شکل در آمده باید یک شب کامل در کنار تابوت در برابر striga مقاومت کرد.
8)Koshchey
موجودی که تنها یک mage قدرتمند می تواند احضار کند.این ماشین مرگ بی رحم با ضرباتی که به شما وارد می کند سبب بروز خونریزی(bleeding) در شما شده و مرگ را جلوی چشمان شما می آورد.به silver sword حساس است.مبارزه با این هیولا اصلاٌ آسان نیست و باید کاملاٌ آماده باشید.یا بکشید یا بمیرید.
9)Wild Hunt
این boss در هنگام نبرد با شما هیولا هایی را احضار می کند.شما باید بدون توجه به این هیولا ها تمام ضربات خود را متوجه این boss نمایید.نبرد با این هیولا سخت نیست.
10)Zeugl
مبارزه با این هیولا بیشتر از آنکه سخت باشد وقت گیر است.مبارزه با Zeugl به این صورت است که ابتدا باید با ضربات شمشیر نقره ی خود چندین شاخک این هیولا را که از آب بیرون زده است از بین ببرید و پس از ظاهر شدن سرش ضرباتتان را روی سر این هیولا متمرکز کنید.برای نابود کردنش این دو مرحله را باید چندین بار تکرار کنید.مبارزه با این boss واقعاٌ کسالت آور است.
ساسان جا ممنون از زحماتت ولي نظم تاپيك را به هم زدي!
ساسان جان بسی ممنان
جوالب بود
S A A M جان اواتاره جدید مبارک:12:
دستت درد نکنه فکر کنم یه Boss دیگه مال Epilogue یادت رفت به اسم Zeugl که توی فاضلاب بود...
در مورد Zeugl هم حق با شماست Optimus Prime جان.اصلاح شد
رسما کم آوردم همشهری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خو من چیکار کنم مث همه خوش سلیقه ها triss رو انتخاب کردم برای همین با خودم گفتم حتما این انتخاب روش اثر میذاره... بله درسته چون وقتی بیطرف باشیم حتی وقتی shani با ما قهر هم باشه باز هم این افتخار را میده که تا Druid Cave اسکورتش بکنیم، پس مانعی نداره همین حالت برای triss توی epilogue پیش نیاد (اون medicine رو هم با کوئست Druid Cave قاطی کردم :دی )نقل قول:
Enhanced version که قراره در 16 ماه می منتشر بشه ,شامل موارد زیر است:
1- مودی با نام THE PRICE OF NEUTRALITY
زمان گیم پلی: 2 ساعت
تعداد کوئست: 1 اصلی و 2 جانبی
مکان: قلعه Kaer Morhen
موضوع: در مورد یک sorceress به نام Sabrina Glevissig
2- مودی با نام SIDE EFFECTS
زمان گیم پلی: 3 ساعت
تعداد کوئست: 5
موضوع: در مورد Dandelion
3- ویرایشگر مود به نام D’JINNI
It allows user to make own adventures in The Witcher world
It does not allow user to modify the game itself
4- ویژگیها و اصلا حات جدید در بازی که شامل کد, گرافیک و مکانیسم های مختلف میشود:
Hint. ادیتور به پچ 1.3 نیاز دارد
CODE FEATURES
Improved inventory
Auto-save option (on/off)
Character differentiation mechanism (effectively generating approximately 50 new character appearances).
Look-at feature (characters look at Geralt, deepening player immersion).
Auto-looting of containers (player may collect all contents of a container without opening the container panel).
GRAPHIC features
100 new gesture animations in dialogues and cut-scenes, giving more natural feel of conversations with NPCs.
Improved facial expressions. Release dates
CODE FIXES
Corrected English translation and voice work (over 5000 dialogue lines re-written and re-recorded).
Corrected German translation and voice work .
Loading times reduced by 80%.
Improved game stability.
Improved combat responsiveness.
Improved AI for Dice Poker mini-game
Improved weather settings for locations
Vitality indicator problem resolved (did not display at times)
Inventory and map texture caching (accelerated map and inventory load/ display)
All corrections contained in game patches released to date Release dates
GRAPHIC FIXES
Animation improvements: Draw/sheath sword animation accelerated AND Greater clarity of sequence failed animation.
Improved character model for Triss Merigold.
Download patch 1.3 - Size: 323 MB
Orکد:http://www.thewitcher.com/registration/en/www/patch.html
ادیتور D’jinni - Size: 39.8 MBکد:ftp://ftod-r1.vitalstreamcdn.com/atari/TheWitcher/patch/TheWitcherPatch_1.3.exe
Orکد:http://www.thewitcher.com/registration/en/www/djinni.html
کد:ftp://ftod-r1.vitalstreamcdn.com/atari/TheWitcher/other/TheWitcherAdventureEditor_1.3.exe
لینکها همگی از مصطفی عزیز در بازیسنتر
این قسمت تو همین پچه 1.3 هم موجودهنقل قول:
سلام....من هم به جمع witcher بازها اضافه شدم....این داریوش گولم زد !:31:
خیلی بازی زیبا و عالیه...با گرافیک عالی و فضای سرد و مخوف قرون وسطی...من که خیلی دوست دارم....دوستان جایی واسه خرید وسایل هم توی بازی وجود داره؟
کار بسیار خوبی کردی.دست آقا داریوش درد نکنه:31:نقل قول:
در مورد خرید وسایل هم باید بگم که جاهای زیادی تو بازی برای این منظور وجود داره.مثلاٌ تو act 1 برای خریدن وسایل مورد نیاز برای ساختن potion از جمله الکل میشه به Abigail مراجعه کرد یا برای خریدن کتاب میشه پیشه کتاب فروشی که تو inn هست رفت.تو act های بعدی هم فروشنده های دیگه ای وجود دارند که میشه این لوازم رو از پیششون خریداری کرد.اگه تو اول هر act یه دور تمام محل رو بچرخی و نقشه رو باز کنی کارت راحت میشه.چون محل فروشنده ها روی نقشه ثبت میشه و بعد از اون به راحتی میتونی به اونها مراجعه کنی
اینم چند تا تصویر گویا از گرافیکه بازی برای کسانی که میخوان بدونن گرافیکه بازی در چه حدیه
در تصویر اول نمای آسمان به خوبی نشان دهنده ی این است که نزدیک به طلوع خورشید است،سایه زنی هم بسیار حرفه ای است.تصویر دوم هم نشان دهنده ی کار عالی طراحان در طراحی علفزار است.
تصویر پایینی هم نشان دهنده ی جزئیات بالایی است که در طراحی اشخاص لحاظ شده.به طراحی سنگفرش خیابان هم توجه کنید.
این عکس ها به نظر من نشان دهنده ی این است که این بازی بهترین گرافیکه بازی های rpg را برای شما به ارمغان خواهد آورد حتی بهتر از آبلیویون