سلام به دوستان
من برنامه یFolder Guard را در کامپیوتر نصب کردم و چند پوشه را بااون قفل نمودم
اما الان رمز وارد شدن به برنامه را فراموش کردم
خیلی به اون فایلها احتیاج دارم
دوستان اگر می تونید کمک کنید
مرسی
سلام به دوستان
من برنامه یFolder Guard را در کامپیوتر نصب کردم و چند پوشه را بااون قفل نمودم
اما الان رمز وارد شدن به برنامه را فراموش کردم
خیلی به اون فایلها احتیاج دارم
دوستان اگر می تونید کمک کنید
مرسی
سلام.
اگر ویندوز دومی هم نصب کردید از داخل اون به راحتی میتونید به پوشه های قفل شده دسترسی داشته باشید.
اگر هم فقط یه ویندوز دارید وارد Safe Mode بشید و ببینید میشه وارد پوشه ها شد یا نه؟
توی خود برنامه forget password رو بزن.نقل قول:
با نوت پد هم فایل setup رو باز کن.
مشخصاتی که میخاد رو وارد اونجایی که ازت سوال میپرسه بکن.
می تونی یه سی دی بوتیبل لینوکس نوپیکس بزاری و با اون بیای بالا و به محتویات اون دسترسی داشته باشی
راه دوم من می تونم برنامه را برات کرک کنم تا با هر پسوردی باز بشه
برای اینکار باید فایل اگزه برنامه برام اپلود کنی
با همون safe modeوارد پوشه هام شدم مرسی بتمن جون
آیا نمیشه دونست چه پسوردی قبلا بوده یا اون را تغیر داد چون وارد پوشها که میشی از طریق safe modeقفل نیست اما خود برنامه قفل است
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی اساتید گرامی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده می خواتهم بدانم چطور می توانم پاسورد های ستاره ای که در این پیج هست را ببینم .. ؟
چگونه برای یک فولدر password بذاریم؟
دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟
اگر هم قبلا در این مورد بحث شده لطفا منو به صفحه اون راهنمایی کنید
ممنون از همتون
عزیزم از اول این تایپیک سر حرف همینه....
خلاصشو من برات میذارم!!! یه راه اسونش که البته کسی نگفت(چون همه میدونن!)اینه که یه زیپد فولدر بسازی اطلاعاتتو بریزی توش ..بعد راست کلیک و add password
همین...
حالا اگه میخای با نرم افزار کار کنی برو از اول تایپیک شروع کن بیا تا اخرش.!
سلام:11:
من یو اس بی رو امانت داده بودم حالا که آورده هیچ فایلی کپی نمیشه نه ورود نه خروج
خودشم نمیدونه چی شده
حل مشکل
دوستانی که با برنامه های قفل گذاری پوشه مشکل دارن اسم برنامه رو واسم بفرستن تا راه حل باز کردنشو براشون بدم. در حال حاضر اینارو باز کردم. بدون مشکل و کاربردی.
Folder Lock Professional MRT
Folder Protect v.1.8.9
secure_folder
رو برنامه هایی کار میکنم که بیشتر استفاده میشه. ولی تضمینی نیست که بتونم روششونو پیدا کنم اما سعی خودمو میکنم.اینم اضافه کنم که روشهای استفاده شده شخصی و بدون نیاز به دونستن پسورد قبلی هستش. در حقیقت من یا پسورد رو پاک میکنم و یا تغییر میدمش و شما میتوننی با پسورد جدید فایلاتونو باز کنین.
اینم ایمیلم:
بیشتر مواقع ID من روشنه.پس اگه بخواین میتونین با ID من مستقیم راهنمایی بگیرین.
اگه تقاضا زیاد باشه رو سایت آپلود میکنمشون.
خــــــــبـــــــــــــــ ـــر جـــــــــــــــــــــــد یــــــــــــــــــــــــ ـــــــد
قبلا گفتم که این برنامه ها به راحتی باز میشن:
Folder Lock Professional MRT
Folder Protect v.1.8.9
secure_folder
و اینکه اگه کمک خواستین یا ایمیل بزنین یا یه راه ساده تر چت کنین که من بیشتر با این آیدی آنلاینم:
اینم ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووووووو حــــــــــــــــــــــــ ــــالا خبـــــــــــــــــر جـــــــــــــــــــدیـــ ــــــــــــــــــــــد
علاوه بر برنامه های گفته شده در حال کار روی این برنامه ها هستم.
آخرین ورژن FolderGuard8
آخرین ورژن Folder.Lock.7.0.2
و اینکه با کمی بررسی به این نتیجه میشه رسید که این برنامه ها هم باز میشن!!!!
فقط در یه صورت نمیشه کاری کرد.اونم اینکه لاکر درست کنی یا یه پکیج اجرایی از فایلات بسازی. اون موقست که باید گفت "متاسفم"
سلام دوستان عزیز
اولین برنامه همراه با فیلم آموزش حذف رمز برنامه و همچنین فایل مورد نیاز رو براتون میزارم.
اولین برنامه:
Secure Folder
حجم فایل :
3.40
رمز:
M@N!_F@
link:
کد:http://s2.picofile.com/file/7179717204/SF_By_M_N_F_.rar.html3
سلام عزیزان
دومین آموزش رو میخوام اختصاص بدم به برنامه ی زیر:
Folder Lock Professional MRT که اسم اصلی برنامه Kaka folder protector هستش.
پس در حقیقت قصد داریم این برنامه رو دور بزنیم.
دو تا آموزش هست که یکی برای حذف پسورد لاگین و بعدی برای دستیابی به فایل های حفاظت شده . علاوه بر این برنامه ی اصلی و برنامه های مورد نیاز نیز در فایل آپلود شده هستش.
حجم فایل: 16 مگ
رمز:
M@N!_F@
link:
اگه راهی هم بلدین به ما هم یاد بدین.کد:http://s2.picofile.com/file/7183669672/FLP_MRT_By_M_N_F_.rar.html
نظر یادتون نره و اینکه آیا این روش واستون جواب داده یا نه.
اینم ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pismo File Mount من این برنامه رو برای قفل مدتهاست استفاده میکنم و چندین بار هم ویندوز عوض کردم و بدون مشکل وارد فولدری که قفل گذاشته بودم توسط این برنامه شدم
ولی دیشب بعد از تعویض ویندوز دیگه وارد فولدر نمیشه و میگه پسوورد اشتباست !!!!
برنامه رو کلا پاک کردم و دوباره نصب کردم و نشد
لطفا کمک کنید 60 g برنامه و نت و کارهام توشه نمیدونم چیکار کنم
اقا لطفا کمک کنید من همه زندگیم تو این فولدراس اینم سایتش
?????????????????????????????????نقل قول:
سلام
دوستان کسی با برنامه passware کار کرده ؟ فایل اموزشی از این نرم افزار هست؟
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
جایی آموزش پیدا نکردیم
اگه قسمت خاصی مورد نظرتون هست بگین تا کمکتون کنیم.
سلام عزیزان
این هم آموزش سوم که بنا به درخواست دوستان آماده شده.
فایل هدف:
Folder Protect V1.9.2
لینک دانلود:
پسورد:کد:http://s1.picofile.com/file/7293934943/FP1_9_2_Unlocked_By_M_N_F_.rar.html
mani_fa
این هم برنامه هایی که تا به الان باز شده اند....
تشکر از دوستانی که در تست برنامه های باز شده به من کمک کرده اند...
مانی
سلام
روش های زیادی واسه باز کردن ، دستیابی یه فایلای قفل شده و تغییر رمز برنامه ی MRT یا همون Kakasoft folder protector وجود داره ولی روشهای آخر واقعا ضعف برنامه رو نشون میده (فقط روش اول در سایت قرار داده شده است) به طوری که این برنامه انگار اصلا پوشه رو قفل نمیکنه .
جهت اطلاع: فایلای شما به راحتی بدون هیچ برنامه ای قابل مشاهده هستن.
من فعلا سعی ندارم که روش رو تو سایت قرار بدم چون واقعا فاجعه اس. سعی کنید از برنامه ی دیگه ای استفاده کنین (برنامه هایی که تو پست قبلی خودم گذاشتم تا هم بدونین که راهی واسه آنلاکشون هست و هم اینکه به اندازه ی این برنامه ضعیف نیستن)
من با شرکت اصلیه برنامه در ارتباط هستم و این اشکالات و باگ ها رو گزارش خواهم کرد تا اون موقع برنامه ی قفل گذاریتونو عوض کنین تا ورژن جدید بیاد...(ورژن کنونی 5.74)
مانی
سلام من این برنامه رانصب کردم Steganos Privacy Suite رمز که گذاشتم میخوام پاکش کنم چجوری میشه پاکش کرد
بعدم تو ویندوز xp که میرم میگه هارد باید فرمت کنی مشکل از چیه
سلامنقل قول:
من الان این نرم افزار رو ندارم
واسه حذف این نوع برنامه ها معمولا باید از داخل برنامه گزینه ی حذف رو پیدا کنی و حذفش کنی یا تو قسمت حذف برنامه ها پیداش کنی که رمز میخواد و با وارد کردن رمز ،برنامه حذف میشه.
فقط یه نکته قبل از حذف همه پوشه های قفل شده رو باز کن وبعد برنامه رو حذف کن.
چجوری میشه حذفش کرد
واسه حذف Steganos Privacy Suite 12 به ترتیب انجام بدین
1-برنامه در کنار ساعت به صورت فعال باقی میمونه ، اونو با کلیک راست و Exit ببندید.
2- به کنترل پنل برید و برنامه رو پیدا کنین و گزینه ی Uninstall رو بزنین
3-برنامه به صورت اتوماتیک حذف میشه
اگه نشد باید از یکی از برنامه های حذف برنامه مثل my Uninstaller و ... استفاده کنین تا برنامه به طور کامل حذف بشه
سلام من با نرم افزار folder lock professional يه فولدر رو قفل كردم الان كه ويندوز عوض كردم ميگه رمز اشتباه است چكارش كنم ؟؟ همه زندگيم توش تورو خدا بگيد چكارش كنم
سلامنقل قول:
رمزتون رو میدونین و میگه اشتباهه؟
اگه این طور باشه به سایت اصلی برنامه برین و ورژن جدید رو دانلود کنین تا این باگ درست بشه...
سایت اصلی:
اگه رمز یادتون رفته به این پست سر بزنین:
پست شماره 53
موفق باشید
نرم افزار geoeas لطفا کمک کنید:45:
نقل قول:
منم همچین مشکلی پیدا کردم و از مدتها پیش پی راه حلی هستم ولی هنوز پیدا نکردم خواهش میکنم کمکم کنید
سلامنقل قول:
اگر فولدري با اين برنامه مخفي شده باشه بعد نرم افزار پاك بشه چطور ميشه دوباره برشگردوند چون اون فولدر ديگه تو ليست نمياد
بعد از پاک شدن برنامه فولدرهای قفل شده از حالت قفل خارج میشن و نیازی نیست که تو لیست باشن...نقل قول:
این برنامه با نصب سرویس از پوشه حفاظت میکنه که بعد از پاک شدن این سرویس هم از بین میره و همه چی به حالت اولش برمیگرده
موفق باشید
با برنامه Casit Guard 4.5 بمشکل خوردم فولدری که قفل کردم رو الان نشون نمییده !ه
اردم هم جا نداره تا با 7زیپ کپی/پیست کنم فایل هارو !
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایلهای قفل شده رو به راحتی میتونید ریکاوری کنید.... حتی نیازی هم به برنامه ندارین ولی از 7zip استفاده کنین تا فایلاتون رو تو محلی که قفل کردین ببینین... به راحتی پوشه ها از قفل خارج میشن...
راهنمایی بیشتر:
و به زودی: سایت مربوط به حل مشکل و bypass برنامه های امنیتی در:
mtncloob.com
کمک اضطراری. من از نرم افزار Wondershare USB Drive Encryption 1.0.0 برای قفل هارد اکسترنال استفاده کردم و در موقع install کلیه اطلاعاتم پرید. چه کار کنم خواهشن خیلی فوری کمک کنید.
کمک کنید من دارم سکته می کنم.
من از نرم افزار Wondershare USB Drive Encryption 1.0.0 برای قفل هارد اکسترنال استفاده کردم و در موقع install کلیه اطلاعاتم پرید. چه کار کنم خواهشن خیلی فوری کمک کنید.
سلام
مقدمه : بنده الان نرم افزار lock folder xp رو در سیستمم دارم که چندان جالب نیست. روش کار این برنامه به این شکل هست آدرس پوشه رو بهش میدی و بعد اعمال قفل پوشه غیب میشه و احتیاجی به دادن رمز نیست ولی اگه کسی با این برنامه آشنا باشه و اون رو باز کنه و فرمان قفل رو غیرفعال کنه همه چی تمومه.
قبل از اون یه برنامه داشتم که رمز بهش میدادی و اسمش یادم نیست و یه سوتی بزرگ داشت. اونم اینکه حتی اگه طرف رمز رو نداشت تنها با زدن کلید اینتر از صفحه کلید می تونست پوشه ی قفل گذاری شده رو باز کنه
سوال : نرم افزاری می خوام که با استفاده از اون پوشه و درایوها رو رمز گذاری کنم ( درایو هاخیلی برام مهمه) ، بدون اینکه پوشه یا درایوها غیب یا محو بشن و این گاف های بزرگ رو هم نداشته باشه. صد در صد اطمینانی باشه و نزنه کل اطلاعات ما رو بپرونه یا ناقص کنه.
بنده از ویندوز xp سرویس پک 2 استفاده می کنم . 32 بیتی .
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این برنامه هارو پیشنهاد میکنم :
Advanced.Folder.Encryption.6.33
Protected Folder v1.1
Folder Security Personal 4.1.312
Folder Protect 1.9.4
البته اینم بگم هر کدوم از روشهای مختلف استفاده میکنن و با تست خودتون یکیش رو انتخاب کنین
Advanced.Folder.Encryption.6.33 از حالت نرمال استفاده کنین و سعی کنین که فایلها به صورت کد شده نباشه تا وقتی رمز یادتون رفت بشه کاری کرد
سلام.من واسه پوشه های اکسترنالم رمز گزاشتم اینقدم اعتماد به نفس داشتم واسه هر پوشه یه رمز گزاشتم حالا رمز 2تا فولدرم یادم نمیاد.با برنامه ی folder protector 3.35 کد گزاشتم.میشه رمزشو برگردوند؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه نسخه از برنامه و یا لینک دانلود برنامه به همراه اسکرین شات واسم بفرستین تا روش کار کنم و یه نگاهی بهش بندازم.
یا واسم یه نسخه ایمیل کنین:
linkesh to hameye saita hast age esmesho serch konimscrin shot az koja?
من این برنامه رو سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم!!!!!!نقل قول:
اسم شرکتش چیه و منظورم از اسکرین شات هم دیدن محیط برنامه بودش.
موفق باشید
سلام من از نرم افزار folder lock mrt استفاده کردم رمز گذاشتم اما دیگه تو درایوام اطلاعاتم نیست یعنی پاک نشده اما دسترسی بهش دیگه ندارم حتی ویندوزمم عوض کردم اما نمی تونم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم با نرم افزارم نتونستم قفلشو باز کنم لطفا کمک کنید اطلاعاتمو لازم دارم .