جدی ؟ .. نمی دونم والا ... اتفاقا بعضی مدلهای cowon معروفن بخاطر اینکه به قول معروف "بلندی صدای" خوبی دارن ...
Printable View
جدی ؟ .. نمی دونم والا ... اتفاقا بعضی مدلهای cowon معروفن بخاطر اینکه به قول معروف "بلندی صدای" خوبی دارن ...
آره مي گم كه بلندي صدا عالي بود و خيلي قوي. ولي كيفيت از كريتيوي كه من داشتم كمي پائين تر بود. حالا نمي دونم مشكل از پائين بودن كيفيت خود فايل Mp3 بود يا ستينگ هاي اشتباه اكولايزر ها و يا خود سخت افزار دستگاه.
ولي چوري نبود كه صداها قاطي پاطي بشه انقدر كه زده بشي. در حد مقايسه با كريتيو اينجور به نظر مي رسيد ولي در مجموع كيفيت قابل قبولي بود.
سلام منم یک mp4 می خواستم حداکثر 300تومن البته هنوز مطمئن نیستم چون یک X20 دارم ولی زیاد ازش راضی نیستم کسی خواست بگه شاید فروختم!
در ضمن اولویت من فقط و فقط کیفیت و وضوح صداست
شما همون دوستی هستی که توی PT داره می فروشه ؟ ... (چون یکی دوتا از دوستان از من پرسیدن که چطوره وضعیت اون دستگاه X20)
بهرحال اگه نزدیک به 300 تومن می خوای ، گزینه زیاده ... چقدر حافظه می خوای ؟ ... سایز چقدر باشه ؟ ...
(راستی مشکلات x20 چی بود؟... نترس به اون دوستان نمیگم ! ... برای توصیه های آتی به دیگران می خوام)
بله!همونم!نقل قول:
حافظه زیاد برام مهم نیست(ولی از 8 گیگ دیگه کمتر نباشه!) سایز هم تو جیب جا بشه
X20 هم اشکالات زیادی نداره ولی برای دیدن ویدیو کلیپ زیاد مناسب نیست و هرچی می گیری باید سایزشو تغییر بدی پشتیبانی خوبی نداره و لوازم جانبی هم واسش خیلی کمه به نظرتون اصلا" درست هست بفروشمش؟هنوز یکم شک دارم!
با تشکر
بودجه ات رو نگفتی ...
بعد ، من یه چیزی رو متوجه نشدم ... شما توی پست قبلی گفتی که اولویت واسه ات "کیفیت صداس" ، ولی الان داری از وضعیت ویدئوی X20 انتقاد می کنی ... خب اگه من دوباره یه مدلی معرفی کنم که کیفیت صداش خوب باشه ، ولی وضعیت ویدئوش مثل قبلی ، چی میشه ؟ ... منظورم اینه که بالاخره ویدئو واسه ات چقدر مهمه ؟ ... ظاهرا زیاد ..
با اجازه از جناب استاد!
تو این رنج قیمت فکر کنم D2 از Cowon و Zen از Creative گزینه مناسبی باشه.
کیفیت پخش صدای عالی و همین طور در پخش تصویر(16 میلیون رنگ)
ببخشید جواب ندادم یه چند روز با مدرسه رفته بودم اردو جاتون خالی!نقل قول:
من که بودجه مو گفتم حدود 300
راستی zen بهتره یا zen vision:M یا W?
IPOD Video هم که هیچی!:d
قيمت مدل zen الان چنده؟
m یا w : هرکدوم واسه یه کاری ساخته شدن ... m جمع و جورتره و بیشتر قراره که mp3 player حساب بشه ، w بزرگتره و بیشتر بدرد تصویر می خوره ... ضمن اینکه w که اصلا توی جیب جا نمیشه و m هم یه مقدار بزرگه ....نقل قول:
zen هم که اصلا توی کلاس پایین تر از اون دوتاس ... سری فلش محسوب میشه و به نظر میاد انتخاب خوبی واسه شما باشه ... (اگه تصویر واسه ات مهمه - هرچند اینجا هم باید convert کنی اکثر چیزها رو)
ضمنا ipod چه مشکلی داره ؟ ... خیلی چیز خوبیه ...
بهرحال vision:m از این نظر برتره که اولا سایز مناسبی داره (نسبتا) ، دوما اکثر فرمت های ویدئو رو پخش می کنه و سوما از نظر کیفیت صدا تقریبا در صدر جدوله ...
8 گیگ 225 تومن - 4 گیگ حدود 185 تومن - 2 گیگ حدود 160 تومننقل قول:
پس zen بهتره یا ml?کیفیت صدای کدوم بهتره؟با توجه به اینکه قیمت zen به نسبت گرونتره به علت حافظه فلشنقل قول:
Zvm در ظرفیت 30 گیگ هم بعد از یه مدت که نبود بالاخره اومد.220 هزار تومان.
اما گویا 60 گیگ نایاب شده!
مقایسه این تیپی شاید کار درستی نباشه ، چون zen انقدر توی بازار نبوده که متخصصین در مورد این وجوه تخصی ترش نظر بدن ... اما یه چیز مشخصه : کیفیت صدای zvm خیلی بالاست و در عین حال zen هم کیفیت صدای خیلی خوبی داره که واسه اکثر مصرف کننده ها کاملا کافیه ...نقل قول:
جالبه .. مرسینقل قول:
من میخوام یه Mp3 player سامسونگ بگیرم و چند سالی (4 سال ) هم هست که سامسونگ دارم و به شدت ازش راضی ام !
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید - امکاناتشون (DNs , Line Rec , Radi , Screen , Video و...... ) - قیمیت و ... می خواستم !
همچنین اگه پیشنهادی دارین بگین ؟
مرسی از همگی
راستی نظرتون در مورد سونی چیه ؟ راستی این Sonic Stage چه مشکلی داره که این قدر همه در موردش دارن میگن ؟؟
راستی الویت ها هم اول برام کیفیت صدا و بیس هست و دوم امکانات !
خلاصه یه چیز تک میخوام دیگه !
بازم مرسی از همگی
این سوال واقعا بی جوابه .. مثل اینه که بگی "من می خوام موبایل بخرم ، اطلاعاتی در مورد موبایل های جدید و امکاناتشون می خوام " ... میشه 70 صفحه مطلب ! ..نقل قول:
بودجه ات چقدره ؟ ...نقل قول:
سونی خوبه - کیفیت صداش خیلی خوبه ... انتقاداتی به نرم افزارش وارده ... که البته ممکنه واسه خیلی ها هم قابل تحمل باشه ... اما مساله اینه که اصلا خیلی از مدلهای رقیب ، نرم افزار نیاز ندارن ، چه برسه به یه نرم افزار که خوشدست هم نباشه ...نقل قول:
بودجه ام 250 هست
من مشکلی ندارم با Sonic Stage ندارم فقط سوال کردم ببینم چرا همه پشت سرش بد میگن !!
منظورم از سوال اول هم اینه که چند تا مدل پیشنهاد بدین که بلندی و کیفیت صداش عالی باشه ..
با سلام.
من يك mp3 player ميخوام بگيرم در حد عادي.
كيفيت صدا و بيس اصلا مهم نيست.
يه چيزي نباشه كه 2روزه خراب بشه.
باتريش قابل شارژ باشه (ليتيومي)
نياز به نرم افزار نداشته باشه (ums)
حد اقل 1گيگ
screen داشته باشه كه بتونم اسم فايل و فولدرش رو ببينم
قيمتش هر چي باشه مشكلي نيست.
بودجه ات خوبه ... حتی می تونی بری سراغ کارای کلاس بالاتر cowon مثل D2 و i7 و البته zen vision:m ... (البته اگه تهران هستی) ... که هم از نظر کیفیت صدا معروفن و هم امکانات خوبی دارن ... اندازه واسه ات مهمه ؟ تو جیب جا بشه یا نه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا اونایی که پشت سر یه چیزی بد میگن ، خودشون هم دقیقا نمیدونن که چی دارن میگن و صرفا چیزایی که از بقیه شنیدن رو تکرار می کنن ... سونی خیلی هم خوبه و اگه یکی با نرم افزارش بسازه ، می تونه انتخاب قابل قبولی باشه ..
u3 از cowon ... باتری شارژی ... نرم افزار نمی خواد ... یک گیگ = 130 تومن ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارددیسک دار نمیخوام خودم Ipod Video دارم یه چیز جمع و جور با صفحه می خوام که کیفیت صداش و بلندیش عالی باشه
بازم مرسی seymour
اقا راستی خودت الان چی داری ؟
راستی پلیر های کریتیو وضعش چطوریه من تاحالا امتحانشون نکردم !
فقط از هدفوناش استفاده کردم >>>> بی نظیره <<<<
نظرتون راجع به creative stone plus چيه؟نقل قول:
خب اون i7 فلشه و جمع و جور ... ضمنا ، همین u3 که به دوستمون معرفی کردم جزو مدلهای خیلی خوبه ... کلا همه شون جمع و جورن ... مثلا این D2 :(که اونم فلشه )نقل قول:
zen vision:m - ipod nano - Muvo slimنقل قول:
بسیار مدلهای خوبی هستن و جزو قدرت های اصلی بازار جهانی ... zen v plus از نظر امکانات و کیفیت صدا وضع خوبی داره ... (و قیمت مناسب) ... مدلهای زیر 100 تومنش هم خوبه که دیگه جمع و جور و ارزون هستن ... مثلا zen nano plus که 1 گیگش دور و بر 60 تومنه ...نقل قول:
خوبه ؛ کیفیت خوبی داره ... از نظر قیمت ، خیلی بهتره طبیعتا .. اما از نظر عمر باتری - امکانات در سطح پایین تری قرار می گیره ... از اونجا که شما گفتی که قیمت واسه ات مهم نیست ، من بهترین گزینه رو معرفی کردم ... zen stone plus بیشتر مناسب واسه کسیه که قیمت واسه ات مهمه ! ... بهرحال گزینه خوبیه ...نقل قول:
فکر کنم همون سونی از همه بهتره !!
ولی اخرش سامسونگ میگیرم واقعا عالیه !! از هر لحاظ من یه مدل قدیمی دارم 512 Mb جز اولین سری هاش هست که اکولایزر Wow و Srs بهش اضافه شده بود 3 سال و نیم هست دارمش و هروز کمه کم 2 ساعت ازش استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومده ( باطریش هم سالمه و با هر بار شارژ 12-15 ساعت کار میکنه )
فقط جوی استیکش گاهی اوقات اذیت میکنه اونم چون ضربه زیاد خورده !
بازم مرسی
آخرش به سلیقه برمی گرده ... موفق باشی ...
ایول این تاپیک چقدر حرفا ای پیش میره. خسته نباشید.
میشه راهنمایی کنید . من یه آی پد میخام حدود 1 یا نهایتا 2 گیگ باشه و تصویری و این امکانات ویژه هم نداشته باشه خبری نیست. حدود چقدره؟ چه مدلی؟ این آی پ نانو چیه جریانش؟:10::10::40:مرسی از دوستان
پس Zen Vision:M بگیرم با توجه به اینکه هارددیسکه در تکون خوردن چیزیش نمی شه؟راستی می شه امکانات Zen رو بنویسین و تفاوتش با m
32 گیگ Zen تو تهران پیدا می شه؟چنده؟راستی رنگ سبز m چطوره؟
با تشکر
الان آپیاد نانو در نسل سوم هستش ... نسل سوم فقط 4 و 8 گیگ داره ... شما می تونی نسل دوم بگیری که هنوزم موجوده و مدل 2 گیگ هم داره (180 تومن حدودا) ...نقل قول:
همونطور که گفتی ،قابلیت پخش تصویر و این امکانات ویژه رو هم نداره ...
بله ، هارددیسک نیاز به مواظبت بیشتری داره .. چون به تکون خوردن حساسه ... حالا نه اینکه بذاری اش تو موزه ، ولی بهرحال از فلش مراقبت بیشتری نیاز داره ...نقل قول:
امکانات zen رو اینجا چک کن ...
اصل تفاوت zen و m اینه که اولی نمی تونه به TV وصل بشه و ضمنا فرمت های ویدئویی کمتری رو پشتیبانی می کنه (با تبدیل البته می تونه پخش کنه) ... در عوض ، دومی کارت حافظه نمی خوره ..کد:http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&nav=1
شک دارم 32 گیگ پیدا بشه ... ولی شاید هم اشتباه می کنم ... می تونی از نمایندگی هاش بپرسی (شاب - رایان بدر - ...) ، یا خودت بری دوری در پاساژ ها بزنی ...
رنگ سبز m هم خوبه ... رنگ سیاه طبیعتا شیک تره ... اما خب سلیقه اس ... ضمن اینکه هرچی رنگ روشن تر باشه ، خش های روی بدنه رو کمتر نشون میده ...
ممنونم. با حدود تا 70-80 تومن چه مارک خوب یا کیفیت خوبی گیرم میاد. یا اصلا گیرم نمیاد و با این قیمت باید آشغال بخرم. مموری حدود 2 گیگ:10:نقل قول:
با 80 تومن می تونی creative بگیری که مارک خیلی خوبیه ... البته تنوع 2 گیگ یه مقدار کمه و توی این دامنه قیمت ، اکثر محصولات 1 گیگ هستن ... بهرحال v100 مدل 2 گیگ محسوب میشه ... neeon2 هم 2 گیگه ... امکانات خوب و کیفیت خوب (دومی حتی قابلیت عکس و فیلم هم داره)
:40::40::40::40::40:واقعا ممنون. :40: دمت گرمنقل قول:
از کمکتون متشکرم احتمالا" همون zen vision:m می خرم.مدل های cowon تو این رنج چی؟
راستی من این x20 رو می فروشم کسی رو می شناختین بخواد یا کسی تو همین فروم می خواد بگه
با تشکر
موفق باشی ... cowon توی سری هارددار (حافظه = 20 گیگ به بالا) مدلهای کمی داره که قیمتشون هم 350 تومن به بالاست ... سایزشون بزرگتر از zvm هستش .. (یه چیزی تو مایه های zen vision:w هستن) .. کیفیت خیلی خوبی هم دارن ... توی این دامنه قیمت ، zvm از نظر کیفیت و امکانات تقریبا بی رقیبه ...
//
قیمت چند گذاشتی ؟ ... بهرحال اگه کسی تایید خواست ، بگو سیمور تایید می کنه ... قیمت رو اگه خوب بگی ، زود فروش میره ... من خودم یه zcyber studio اومد دستم (هدیه) ، نواش 130 تومن بود ، حدود 90 تومن فروختمش ؛ ظرف 2 روز ... اینی که شما داری 2 گیگه ؟ ... نواش 160 تومنه ، پس شما باید حدود 120 تومن قیمت بذاری ... چند وقت دستت بوده ؟ گارانتی داره؟
سلام به دوستای عزیز .
میخواستم ببینم با حدود 70 80 تومن از مارک cowon میتونم یه mp3 با حافظه 1 گیگ پیدا کنم یا نه .
با کیفیتی مشابه cowon تو این رنج قیمت مدل دیگه ای پیدا میشه ؟ ( به جز creative البته)