تمام كارتهاي PCI-E كه الان در بازار هستند ساپورت ميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط Master
حالا تا بعدا چه تكنولوژي هاي جديدي بياد.
تمام كارتهاي PCI-E كه الان در بازار هستند ساپورت ميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط Master
حالا تا بعدا چه تكنولوژي هاي جديدي بياد.
مال من pci-express رو ساپورت نمي كنه و البته فك كنم. شما مطميني؟
Agp رو چطوره. تا چقدر ساپورت مي كنه؟
اين مادربورد AGP8x رو ساپورت می کنه.
يعني چي؟ميشه بيشتر توضيح بدين؟
منظورت اينه كه AGP8x یعنی چی ؟ خوب این AGP 8x و AGP 4x و ... در واقع بیانگر پهنای باند گذرگاه بین کارت گرافیک و CPU شما هستن. AGP 8x از AGP4x پهنای باند بیشتری داره (دو برابر ) . البته برای توضیح کامل به اینجا سر بزن و اون PDF رو دانلود کن و بخون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Master
من مادر برد شمارو با پستهاي قبل كه ASUS P5AD2-E PREMIUM بود اشتباه گرقتم.
خوب شد رشيد جان اومد درستش كرد. :happy:
همونطور كه گفتن AGP 8x ساپورت ميكنه يعني هرچي كارت AGP الان توي بازار هست ساپورت ميشه.
يعني در آينده بايد فكر pci-express باشي.
گرفتم .ممنون راستي اين asus بالايي كه با مال من اشتب گرفتي ميشه لطف كنيد مشخصاتشو بگي و بگي چيني هست يا امريكايي يا تايواني و قيمتش چجورياست.
Master جان مادربورد خوبیه. البته قیمتش رو نمی دونم ولی چینی باید باشه. آمریکایی که اصلا هیچی فکرشو نکن. نهایتا احتمال کم تایوان باشه که اینم بعیده. همون چینیه.
برای مشخصاتش هم یه سر به اینجا بزن.
قيمتش كه خفنه حدود 200000 :blink: .نقل قول:
نوشته شده توسط Master
مشخصاتش كه توي آدرس رشيد جان هست اما چيپستش يكي از جديدترين و بهترين چيپهاي الانه Intel 925X chipset . ديگه رم با باس 533 . تعداد كابلهاي ساتا هم: there are 10( :ohno: !) SerialATA cables in the box
در كل مادربرد بسيار خوبيه حالا چيني يا تايوانيش مهم نيست.
ممنونم . تشكر
راستي ميشه تنش همين cpu هاي معمولي هم زد . يني توي اين مادر برد از cpu با chipset 865 استفاده كرد
Master عزيز CPU با چیپست 865 یعنی چی عزیز؟
اگر منظورت از cpu معمولي , سي پي يو با سوكت 478 است كه روي اين مادربرد نميشه و فقط بايد سوكت سي پي يو 775 باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Master
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم سیستممو ارتقا بدم و میخواستم یه مادر برد بخرم که هم خیلی خوب باشه و هم سرعتش بالا باشه
من برای بازی میخوام در مورد سی پی یو هم من amd 3000 64 را مد نظر داشتم میخواستم دوستان نظر بدن این سی پی یو خوبه یا نه و یه مادر برد خوب هم بهم معرفی کنن با تشکر از همگی دوستان
عضویتت رو تبریک میگم دوست عزیز. این سی پی یو که انتخاب کردی خوبه. برای مادربورد هم اول بگو چقدر می خوای هزینه کنی تا گزینه مناسب رو معرفی کنیم.
سلام . تبريك به همه. منظورم همون عددي كه ... نمي دونم . لطفا بيشتر توضيح بده
میشه یه استاد این سوال دوستمون رو درباره amd 3000 که پرسیده چه main خوب هست رو بگید
هم با قیمت بالا بگید و هم معمولی
ببخشيد يه مدت دسترسي به اينترنت نداشتم من همون طور كه گفتم يه مادر برد براي بازي ميخوام كه خيلي خوب باشه و قيمتش هم تا 120 130 تومن باشه در مورد سي پي يو هم پس به نظر شما اين كه من گفتم خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط Rashidahwazian
ممنون از كمكتون
ببين Ari جان سي پي يو خوبه و البته دو مدل سوكت 939 و 754 داره. هر دو خوبن. البته اگر 3.2 هم بخري ضرر نمي كني.
مادربورد هم با توجه به سوكت متفاوت خواهد بود. اما در كل اين مادربوردها كه مي گم خوبن :
ABIT
ASUS
DFI
سراغ MSI نرو .
حالا با توجه به امکاناتی که از مادربورد انتظار داری از این سه شاخه یکی رو انتخاب کن. سه تاش خوبه. البته ABIT گرونه. ولی خیلی خوبه.
خيلي ممنون از راهنمايتنقل قول:
نوشته شده توسط Rashidahwazian
من خودم تحقيقي كه كردم abit an8 (اگه اشتباه نکنم) ازش تعریف شنیدم میخواستم نظرت را بدونم و اگه ممکنه از asus یا dfi مدلیش را که میدونی خوبه بهم معرفی کنی ممنون میشم در مورد سی پی یو هم ایا قیمت 3 با 3.2 خیلی تفاوت میکنه؟؟؟؟ اگه ممکنه یه کارت گرافیکی توپ هم برا بازی در حد 150 بهم معرفی کن
ببخشید سوالاتم زیاد شد
روی پولت 30 تومان بذار و کارت گرافیک geforce 6600 gt DDR3 بخر
من این کارت رو دارم با این پول حرف نداره
منظور شما كدام بردش هستنقل قول:
نوشته شده توسط alireza_2000
كدام مادربرد بهتره ؟
--------------------------------------------------------------------------------
کدام بهتره؟؟؟؟سلام:
به نظر شما كداميك از مادربرد هاي زير بهتر است :
GENX 845GV-M (478SOCKET INTEL P4)
or
axper intel 82845 E model xp-p41533e GIGATREND
ممنون
كسي نيست!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by SAMANN : امروز at 12:21 PM.
مادر برد ايسوس اين مدلش خيلي پايداره و عاليه asus a8n-5x
ماله من aopen هستش حالا تو اگه بهترش رو پیدا کردی بخر
سلام سامان جاننقل قول:
كدام مادربرد بهتره ؟
کدام بهتره؟؟؟؟سلام:
به نظر شما كداميك از مادربرد هاي زير بهتر است :
GENX 845GV-M (478SOCKET INTEL P4)
or
axper intel 82845 E model xp-p41533e GIGATREND
چرا شما اين همه مدل خوب و مارك خوب گذاشتي كنار مي خواي يكي از اين دو تا رو بخري.
اگر مي خواي چيپست 845 بخري ميتوني گيگا . ايسوس و مار كهاي ديگه اي بخري
ولي بين اين دوتا فكر كنم اولي بهتر باشه :rolleye:
سلام مهدي :
راستش من مي خواهم يك مادر برد خوب بخرم كه قيمتش تا 150تومان باشه لطفا راهنمايي كن
Asus P5GD2 Deluxe (Intel 915P) Motherboard چيز خوبيه قيمتش هم 128 تومن مي توني توي سايت زير مشخصاتشو ببيني ولي يهو همشو نخون :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
ظاهرا در اين أشفته بازار چيني-ايراني كه نمي توان گفت كدوم مادربورد بهتر است چرا كه هر كي را ميبني در باره يه مدل تعريف ميكنه چون باهاش كار كرده و راضي هست و ديگري از اين مدل متنفر است چون كه باهاش كار كرده و اذيت شده است ( حتما مي دانيد اذيت كامپوتر و قتي مبلغ 600 الي 800 هزار تومان پول زحمت كشيده را مي دي و انگاري كه رفتي أشغال خريدي و اومدي علاوه بر اينكه ان قدر دلت را مي زند كه همون كلمه تنفر كار مي كند) و راضي نيست.
در همين دو هفته اخير كساني كه مادربوردهاي زير را خريده اند و اذيت شده اند را مي شناسم
1) ألبارتون
2) ماتريكس
3)گيگا بايت
4) دي اف أي
.... خلاصه ظاهرا چيني- ايرانيها يك سري مادربور فقط براي بازار ايران توليد مي كنند اين هم معلوم ميشه يعني چه
اصلا برخي وسايل را بايد گفت ايراني مثل ال جي .....
ميشه نام چند تا مادر برد ديگه رو هم بدي كه خوب باشن همون از 150توماني ها
جبران ميكنم!! :happy:
البته ايسوس 6-5 مادربرد ديگه توي اين رنج قيمت داره ولي حالا دو تا از ماركهاي ديگه هم معرفي ميكنم.
1- ABIT AA8-3rd Eye نسبت به قيمتش امكاناتش خوبه(حدود 135تومن)
2-Gigabyte 8I945P-G — a Motherboard Based on Intel 945P اينم خيلي خوبه(حدود 150تومن)
فعلا همين هارو بررسي كن
توي پي سي ورلد جبران كردن معني نداره ;)
سلام به همگي - من تازه وارد شدم اينجا اطلاعات جالبي رد و بدل ميشه
به نظر شما سي پي يو اينتل 775 فول با مادر برد گيگا ( k8nf-9) بهتر جواب مي دهد يا اي ام دي 939 - 64 بيتي با مادربرد ای سوز ( a8ne-939) . این سیستم ویژه انجام کارهای محاسباتی و کارهای سبک گرافیکی است .
در ضمن چه کارت گرافیک و چه مودمی را پیشنهاد می کنید . با تشکر
سلام به همگي - من تازه وارد شدم اينجا اطلاعات جالبي رد و بدل ميشه
به نظر شما سي پي يو اينتل 775 فول با مادر برد گيگا ( k8nf-9) بهتر جواب مي دهد يا اي ام دي 939 - 64 بيتي با مادربرد ای سوز ( a8ne-939) . این سیستم ویژه انجام کارهای محاسباتی و کارهای سبک گرافیکی است .
در ضمن چه کارت گرافیک و چه مودمی را پیشنهاد می کنید . با تشکر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط alitozih
ورود شمارو به p30world خوش آمد مي گم :happy:
اول از همه اين كار محاسباتي شما چيه؟ :blink: :blink:
دوما شما نگفتيد اين cpu هارو با چه سرعتي(فركانسي) مي خواهيد بخريد ولي در حال حاضر كه اكثر مدلهاي اي ام دي توي گرافيك و بازي حرف اول مي زنند.
در مورد كارت گرافيك بين قيمت 40 تومن تا 600 تومن كلي مدل هست توانايي خريد شما تا چه قيمتيه؟
به نظر مياد در انتخاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول اشتباه كرديد چون مادربرد اول فقط پردازنده ي اي ام دي 939 - 64 بيتي را ساپورت ميكنه نه اينتل 775 فول. اون مادربرد دوم هم نتونستم مشخصاتشو پيدا كنم :blink:
مهدی جان سلام با تشکر از پاسخ شما
حق با شماست نوع مادربرد اول را اشتباه تایپ کرده بودم صحیح آن 8i945-pg از کمپانی گیگابایت است .
منظور از عملیات محاسباتی کار با نرم افزار اکسل با حجم داده های بالا و سرعت سی پی یو حداقل 3000
کارت گرافیک هم 6500 Pcx با رم 256
به هر حال من با اينكه خودم اينتل دارم ولي اي ام دي اونم توي رنج 3000 خيلي سيستم خوبي ميشه.البته ميگن براي محاسبات اينتل خيلي بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط alitozih
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد سرعت اجراي برنامه ها به اين سايت برو( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولي خوب رمت كه خيلي كمه :blink: حداقل دوتا 256 يا 512
گرافيكت رو هم با همين چيپست اگر يه برد خوب بخري خوبه(البته بازم جاداره 6600-6800-7800 و ..)
حالا بازم فكرات بكن.
سلام
من يه سيستمي می خوام بخرم با اين مشخصات
مادربرد ايسوسa8ne سوکت 775
cpu 2.8 64 بیتی ای ام دی
رم 512
مارت گرافیک ati 128
و هارد 80مکستور ساتا
اگر کسی نظر داره به من بگه
دوست عزيز اين مادربرد سوكت 939 هستشنقل قول:
نوشته شده توسط mndbnt
cpu 3000 or 3200 venice core بهتره