-
سلام شاهين جان
من كلي دقت كردم اما به اين نتيجه رسيدم كه شلوارك و تي شرت يكرنگ هستند !!!
البته من شاگرد شما هستم اما اگه اجازه بديد من توضيحم درباره نظرم رو بنويسم
از عكس معلومه كه دخترك بازيگوشه :happy: .....روي شلوارك هم يه سري چروك ديده ميشه كه بايد در نظر نگيريمشون
حالا با توجه به تابش نور روي لباسهاي دخترك (كه مطمئنا مقدارش روي شلوارك و تي شرت فرق ميكنه) و همچنين طيف رنگها توي عكس سياه و سفيد ميشه نتيجه گيري كرد كه همرنگ هستند حتي همرنگ با جورابها (وقتي علمي حرف ميزنم حال خودم به هم ميخوره !!! :puke: )
شاهين جان اگه اشتباه ميكنم مثل هميشه منو از اشتباه خارج كنيد
ممنون
-
اما اصلا هم رنگ بودن و اینها رو ول کنین اما خداییش عجب کاری کرده این چلسی لاور !
خیلی قشنگه !
-------------------------------
مال استادمون - شاهین کینگ هم که آخرشه !
-
نقل قول:
سلام شاهين جان
من كلي دقت كردم اما به اين نتيجه رسيدم كه شلوارك و تي شرت يكرنگ هستند !!!
البته من شاگرد شما هستم اما اگه اجازه بديد من توضيحم درباره نظرم رو بنويسم
از عكس معلومه كه دخترك بازيگوشه .....روي شلوارك هم يه سري چروك ديده ميشه كه بايد در نظر نگيريمشون
حالا با توجه به تابش نور روي لباسهاي دخترك (كه مطمئنا مقدارش روي شلوارك و تي شرت فرق ميكنه) و همچنين طيف رنگها توي عكس سياه و سفيد ميشه نتيجه گيري كرد كه همرنگ هستند حتي همرنگ با جورابها (وقتي علمي حرف ميزنم حال خودم به هم ميخوره !!! )
شاهين جان اگه اشتباه ميكنم مثل هميشه منو از اشتباه خارج كنيد
ممنون
سلام بر عزیز دلم آقا امین
آقا هر کس یه دیدی داره من اینطوری دیدم . شاید هم اشتباه می کنم . شاید به مرور زمان و کمی دقت نظرم عوض بشه .
تا چند روز دیگه می خوام با اجازه دوستان اشکالات عکسهای رنگی شده شونو بگم با تصویر . قبلش گفتم که یه وقت ناراحت نشین . فقط جنبه آموزشی داره .
قربانتان : شاهین
-
لطفا بعدش هم یه سری عکس دیگه بذار تا اون ها رو رنگی کنیم و دوباره شما لطف کن و اشکالات رو بگو !
-
-
شما لینک خود عکس اصلش رو بذارین تا ما هم این کارا رو انجام بدیم
-
-
-
سلام گرامي من دارم رويش كار مي كنم مي زارم به زودي شما عجله نكن .
=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=
آرمين جان كار شما هم قشنگه . عزيز جان كم پيدايي تو انجمن گرافيك . كجايي ؟
نقل قول:
لطفا بعدش هم یه سری عکس دیگه بذار تا اون ها رو رنگی کنیم و دوباره شما لطف کن و اشکالات رو بگو !
سلام - حتما ميزارم تو فكرش هستم . هر چقدر بيشتر تمرين كنين تو اين كار مهارت پيدا مي كنين .
قربانتان : شاهين كينگ
-
مهربانان سلام
با اجازه چلسی جان چند تا مشکل تو عکس رنگی شده ایشون دیدیم که خواستم عنوان کنم . ( به عکس نگاه کنید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 1 - طناب با برگ درخت رنگ شده . به همین علت سبز شده باید قبل از سیو کردن پاک می شد .
شماره 2 - دور کلاه خوب پاک نشده اضافات رنگ مشاهده میشه ( نکته ) : دوستان موقع پاک کردن نقاط ظریف حتما اون نقطه رو زوم کنن تا بهتر و تمیزتر اقدام به پاک کردن اضافات رنگ کنند .
شماره 3 - داخل چشم - سفیدی چشم پاک نشده و همون رنگی که رو صورت پاشیدین رو چشم مونده .
شماره 4 - موقع پاک کردن باند نگه دارنده دست شما لرزیده و یه خورده از رنگ پوست دست هم پاک شده .
شماره 5 - باز هم اضافات رنگ خوب پاک نشده ( اضافات رنگ تی شرت )
شماره 6 - باندی که دور پای سمت راست دخترک پیچیده شده رو با رنگ شلوارک یکی کردین . ( آبی شده )
شماره 7 - این زیاد مهم نیست ولی گفتم بگم بهتره - یه بند باریک تو شماره 7 دیده میشه که با رنگ برگ درختها یکی شده .
شماره 8 - موقع پاک کردن رنگ پاشیده شده بر روی باند یه خورده از رنگ سبز بگراند هم پاک شده .
شماره 9 - رنگ جوراب خیلی تند شده و اصلا بافت جوراب معلوم نیست .
شماره 10 - قسمت های سفید کفش ورزشی خوب پاک نشده همون رنگ بنفشی که رو کفش پاشیدین فقط باید نوارهای باریک کفش رو رنگی می کرد . نه کل سطح کفش رو .
شماره 11 - زیر کفش ورزشی رو هم بفش کردین که نمایی خوبی نداره اگه مشکی بشه قشنگتره .
خوب یه چند نکته دیگه هم بود که گذاشتم برا کارهای دیگر دوستان .
باز هم از دوست عزیزمون معذرت می خوام که رو عکس ایشون رو انتخاب کردم . مال تک تک دوستان رو هم می برم زیر ذره بین . البته با اجازه شون .
قربانتان : شاهین کینگ
-
نقل قول:
نوشته شده توسط Soso
اما اصلا هم رنگ بودن و اینها رو ول کنین اما خداییش عجب کاری کرده این چلسی لاور !
خیلی قشنگه !
-------------------------------
مال استادمون - شاهین کینگ هم که آخرشه !
نقل قول:
نوشته شده توسط shahin king
مهربانان سلام
شماره 1 - طناب با برگ درخت رنگ شده . به همین علت سبز شده باید قبل از سیو کردن پاک می شد .
شماره 2 - دور کلاه خوب پاک نشده اضافات رنگ مشاهده میشه ( نکته ) : دوستان موقع پاک کردن نقاط ظریف حتما اون نقطه رو زوم کنن تا بهتر و تمیزتر اقدام به پاک کردن اضافات رنگ کنند .
شماره 3 - داخل چشم - سفیدی چشم پاک نشده و همون رنگی که رو صورت پاشیدین رو چشم مونده .
شماره 4 - موقع پاک کردن باند نگه دارنده دست شما لرزیده و یه خورده از رنگ پوست دست هم پاک شده .
شماره 5 - باز هم اضافات رنگ خوب پاک نشده ( اضافات رنگ تی شرت )
شماره 6 - باندی که دور پای سمت راست دخترک پیچیده شده رو با رنگ شلوارک یکی کردین . ( آبی شده )
شماره 7 - این زیاد مهم نیست ولی گفتم بگم بهتره - یه بند باریک تو شماره 7 دیده میشه که با رنگ برگ درختها یکی شده .
شماره 8 - موقع پاک کردن رنگ پاشیده شده بر روی باند یه خورده از رنگ سبز بگراند هم پاک شده .
شماره 9 - رنگ جوراب خیلی تند شده و اصلا بافت جوراب معلوم نیست .
شماره 10 - قسمت های سفید کفش ورزشی خوب پاک نشده همون رنگ بنفشی که رو کفش پاشیدین فقط باید نوارهای باریک کفش رو رنگی می کرد . نه کل سطح کفش رو .
شماره 11 - زیر کفش ورزشی رو هم بفش کردین که نمایی خوبی نداره اگه مشکی بشه قشنگتره .
خوب یه چند نکته دیگه هم بود که گذاشتم برا کارهای دیگر دوستان .
باز هم از دوست عزیزمون معذرت می خوام که رو عکس ایشون رو انتخاب کردم . مال تک تک دوستان رو هم می برم زیر ذره بین . البته با اجازه شون .
بدین ترتیب کار چلسی لاور اصلا قشنگ نیست ! یعنی در نگاه یک مبتدی مثل من قشنگ میامد اما بعدا دیگه ...
راستی چه جوری میشه رو عکس زوم کرد ؟
الاوه بر اون چه جوری میشه عکس رو ترمیم نمود ؟
--------
ناراحت نشین اما خوب من مبتدی هستم و باید اینو میپرسیدم!
-
سلام گرامي
دارم يه آموزش آماده مي كنم بصورت پي دي اف . ( ترميم ) . انشاا... اگه عمري باقي بود ميزارم .
عزيز جان زوم كه راحته يه ابزار هست تو جعبه ابزار شكل ذره بين . همونو بردار رو هر نقطه كه خواستي كليك كن .
قربانت : شاهين كينگ
-
-
سلام دوستان
اين دو تا هم از من البته تازه كار هستم كه شما ببخشين
منتظر نظر آقا شاهين گل هستم
ممنون
-
Soso جان حالا تا شاهين جان آموزش و بزاره من جواب شما رو ميدم در رابطه با ترميم عكس !
براي ترميم عكس از ابزاري بنام Clone Stamp استفاده ميكنيم در بعضي از موارد از ابزار Healing Brush هم استفاده ميكنيم !
-
اگه در رنگ آمیزی عکسای سیاه و سفید زیاده روی نکنیم ،کار طبیعی تری خواهیم داشت....نههههههههه؟
-
نقل قول:
اگه در رنگ آمیزی عکسای سیاه و سفید زیاده روی نکنیم ،کار طبیعی تری خواهیم داشت....نههههههههه؟
سلام
كاملا حق با شماست .
قربانت : شاهين كينگ
-
نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
سلام
شاهین جان
نمیخوای کار منو آنالیز کنی
خیلی دوست دارم اشکالات کارمو بدونم و در صدد اصلاحشون بر بیام
خوشحال می شم اشکالاتمو بهم بگی
-
-
شاهین جون
خودتم یکیش رو رنگی کن صفاشو ببریم
نظرتون رو هم در مورد عکس من بگید ممنوووووووووووووووووووووو ن
-
سلام به همه
يه سالي ميشد فتوشاپ كار نمي كردم. اين تاپيك رو ديدم منم هوس فتوشاپ كردم. يه عكس هم رنگي كردم. فقط مسخره نكنينا. :blush:
تشكر. ممنون ميشم اشكالاتشو بگين آقا شاهين.
-
نقل قول:
شاهین جون
خودتم یکیش رو رنگی کن صفاشو ببریم
سلام
عزيز جان من كه دوتاشو رنگي كردم . شما پستهاي قبلي رو ديد بزن .
( در ضمن سايز عكس رو كم كردي نتونم روش زوم كنم :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: )
قربانت : شاهين
-
-
سلام
با سلام
من تازه عضو سايت شدم
اگه ممكنه آموزش تبديل عكس سياه و سفيد به رنگي رو دوباره تو انجمن بزارين
ممنون ميشم
-
سلام دوست عزيز
اينجا رو يه نگاهي بنداز
-----------------------------------------------------------------------------------
آدرس تاپيك :
-
نقل قول:
نوشته شده توسط ALI_TABRIZI61
با سلام
من تازه عضو سايت شدم
اگه ممكنه آموزش تبديل عكس سياه و سفيد به رنگي رو دوباره تو انجمن بزارين
ممنون ميشم
سلام
ورودتان را به دنياي زيباي پي 30 ورلد خوش آمد مي گويم
براي مشاهده آموزش رنگي كردن عكسهاي سياه و سفيد
کلیک کنید .
امین جان فکر کنم شما اون آموزش قبلی رو گذاشتین .
-
دیدم همه خانمها رو رنگ میکنند دلم برای این آقا سوخت و 10 دقیقهای رنگش کردم!
البته چون وقت کافی نداشتم و عجله کردم این عکس خیلی ایراد داره و اصلا خوب نشده.
حالا با اینکه خودم اعتراف کردم بد شده، اما باز هم اگر ایراد خیلی بدتری پیدا کردید بگید تا بدونم.
-
[/IMG]
با سلام خدمت دوستان عزیز :
من به تازگی عضو شدم خیلی وقته فتوشاپ کار میکنم ولی تا حالا عکس رنگی نکرده بودم متاسفانه آموزش رنگی کردن رو هم روی سایت پیدا نکردم. اینو بصورت تجربی خودم رنگی کردم . در مورد ایرادهاش راهنمایی کنین ممنون می شم.اوه چقدر طولانی شد!!!!!!!!
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط hamed_desireman
[IMG]F:\pic\black @ white\sharare(colored).jpg[/IMG]
من به تازگی عضو شدم خیلی وقته فتوشاپ کار میکنم ولی تا حالا عکس رنگی نکرده بودم متاسفانه آموزش رنگی کردن رو هم روی سایت پیدا نکردم. اینو بصورت تجربی خودم رنگی کردم . در مورد ایرادهاش راهنمایی کنین ممنون می شم.اوه چقدر طولانی شد!!!!!!!!
این عکسو چه جوری بندازم بابا دهن ما سرویس شد که؟ :eh:
سلام دوست عزيز :tongue:
به جمع گرم بچه هاي P30World خوش اومدي :biggrin:
اول شما بايد عكستون رو يه جا آپلود كني و بعد بر روي آيكون كه شبيه كوه هست كليك ميكني و لينك عكست رو تو اون قرار ميديد كه براي اين كار هم سايتهاي زيادي هستند كه شما ميتونيد تصويرتون رو به صورت مجاني آپلود كنيد
هاست هم خواستي ميتوني تو سايت يه سرچ كني تا دلت بخواد بچه ها معرفي كردند فقط خواهشا يه سايتي انتخاب كن كه ----- نشده باشه :tongue:
موفق باشيد
يا حق
-
ماموريت ماموفقيت انجام شد
-
عزيزم ولي جايزه اي كه قول دادي يادت نره[quote]
-
نقل قول:
نوشته شده توسط hamed_desireman
[IMG]F:\pic\black @ white\sharare(colored).jpg[/IMG]
این عکسو چه جوری بندازم بابا دهن ما سرویس شد که؟ :eh:
باید عکس رو یک جا آپلود کنی و بعد آدرس اینترنتی عکس رو بدهید نه آدرس عکس روی کامپیوترتون رو !
-
آقا من در یک ثانیه دو تا ایراد یافتم !
در عکس اول که بین دست شیرفروش و کتش یه فضا موجوده که رنگ نشده !
در عکس دختزه هم زیر پاش رنگ نشده است !
-
مسابقه
-
هيچكس درباره ي كاراي من نظر نداره؟
-
ترميم عكس
با سلام خدمت همه دوستان عزيز و شاهين خان گل.اينم عكسي كه خواسته بودي ترميم بكنيم.چطوره؟البته وقت نداشتم ديگه رنگي كنم.هر وقت جايزه ي مارو دادي برات رنگي هم مي كنم :rolleye:
-
آسمون جان ...لطف کن فقط عکس ترمیم شده و با همون سایز اصلی و بدون
رو توی تاپیک بزار تا بتونیم دقیق ببینیم کارتو
-
سلام
فكر كنم اين يه جور Watermark كردنه عزيز. واسه اينكه بقيه نتونن از اين عكس استفاده كنن.;)
-
1 پيوست (پيوستها)
آموزش
مهربانان سلام
این هم آموزشی که قولش رو داده بودم . ( ساده و در سطح مبتدی توضیح دادم ) .
پسورد : P30WORLD
-