مودم من USRobotics 9115 هست و نميتونم اون رو شبكه كنم و اصلا نتونستم NAT رو پيدا كنم!
چيكار بايد بكنم؟!
Printable View
مودم من USRobotics 9115 هست و نميتونم اون رو شبكه كنم و اصلا نتونستم NAT رو پيدا كنم!
چيكار بايد بكنم؟!
شما به کلاینت ها gateway دادید؟نقل قول:
باید ip سرور رو gateway بدید با کلاینتها تا راه خروج شبکه رو بدونن
من در حال حاضر یه شبکه با 14 تا کامپیوتر دارم که بصورت دامین تعریف کردم. اینترنت رو هم بوسیله CCProxy برای کامپیوتر ها به اشتراک گذاشتم. (این حالت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قراره یه access point هم به شبکه اضافه بشه تا افراد بتونن با لپ تاپ هاشون به اینترنت وصل بشن.
کسی که اومد access point رو نصب کنه، access point رو گذاشت بین مودم و سرور، یعنی اول اینترنت رو وصل کرد به access point بعد یه خروجی از اون وصل کرد به سرور و بقیه داستان.
همه چیز درست کار میکرد، ولی مشکل اینجاست که دیگه نمیشه هیچ کنترلی روی استفاده کنندگان از وایرلس داشت.
حالا می خوام یه جوری access point رو وصل کنم به هاب، که قبلش بتونم رول پهنای باند access point کنترل داشته باشم (شکل زیر). ولی هر کاری میکنم نمیتونم به access point بفهمونم که بای اینترنت رو با proxy بگیره!!!؟؟؟
مدل مودم: Asus m602
مدل access point هم اینه: Linksys WRT 310
بهمراه ویندوز سرور 2003
کسی هست که کمک کنه؟
کسی نبود جواب منو بده؟
سلام
ما چهارتا سیستم داریم که به سرور متصل هستند و همه از شبکه استفاده می کنند و اینترنت به صورت adsl داریم که به سوییچ متصل و تمامی کامپیوترها از اینترنت استفاده می کننده حتی اگه سرور خاموش باشد مودم adsl عوض کردیم و از اون به بعد ارتباط اینترنت برقرار نشد و فقط وقتی که مودم ار سویچ خارج می کنم اینترنت کاترمیکنه و وقتی به سویچ متسل می شود ارتباط اینترنت قطع می شود ممکنه راهنمایی فرمایید؟؟؟
باتشکر
سلام به همه شاید این سئوال تکراری باشه اما اگر جواب بدید یه عمر دعاتون میکنم .
ای دی اس الی دارم چهار پورته که به چهار کامپیوتر وصله اما فقط به کامپیوتر اصلی کانک هست و به دیگر کامپیوتر ها(کلاینتها) کانک نیست .
چه کار کنم که به دیگر کامپیوتر ها وصل بشه آیا باید شیر بشن یا می توان هر کدام جدا کانک بشن بدون کمک سرور
ای دی اس الی دارم چهار پورته که به چهار کامپیوتر وصله اما فقط به کامپیوتر اصلی کانک هست و به دیگر کامپیوتر ها(کلاینتها) کانک نیست
چه کار کنم که به دیگر کامپیوتر ها وصل بشه آیا باید شیر بشن یا می توان هر کدام جدا کانک بشن بدون کمک سرور
منظورتان مودم چهار پورته است فکر کنم.اول کامپیوتر های دیگر رو به روتر وصل کردین یا به ویندوز اول ؟ تنظیمات داخلی روتر ( در صورت وصل بودن همه به روتر ) را چگونه گذاشتی؟ می توانی تصویر تنظیمات رو بزاری شاید بشه اشکال را پیدا کرد.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز .
بله مودم adsl با چهار خروجی هست که فکر می کنم بهش مولتی سوئیچ هم میگند. دوست عزیز اگر از ابتدا ابتدا طریقه وصل کردن adsl در این چهار pc بدی از قبیل نحوه آی پی دادن در این pc ها و.. و می خوام هر کدام از pc ها جداگانه به اینترنت وصل بشن .خیلی ممنون:20:
ظاهرا کسی نیست که جوابمو بده
دوست عزیز صبر داشته باشیدنقل قول:
لطفا درخواستتون رو هم تکرار نکنید
برای انجام تنظیمات و دسترسی به اینترنت می بایست می بایست در هرکدام ازنقل قول:
کلاینت ها IP ها و Subnet mask و Default Gateway رو ست کنید
(اگر از ویندوز استفاده می کنید در بخش تنظیمات شبکه در کنترل پنل در Local Area Connection روی properties کلیک می کنید و در قسمت Internet Protocol (TCP/IP) تنظیمات رو انجام می دهید)
منظورتون از ای دی اس ال چهار پورته مشخص نیست ولی اگر یک مودم روتر دار خریدید قاعدتا مودم شما دارای یک ای پی دیفالت هست مثل 192.168.1.1 که می بایست در هر کلاینت اون رو به عنوان
Default gateway وارد کنید .
برای هر کامپیوتر یک ای پی در همان رنج مثلا
192.168.1.2 و 192.168.1.3 و ... همین طور به تعداد کامپیوترها اختصاص دهید
برای Default gateway , Subnet mask به راهنمای مودم مراجعه کنید همانطور که در بالا هم گفتم
(معمولا برای subnetmask 255.255.255.0 رو وارد می کنید)
یک مرورگر مثل اپرا یا ... باز کنید و ای پی دیفالت مودمتون رو در ادرس بار تایپ کنید اگر واقعا به روتر وصل باشید می بایست پنجره ای که از شما یوزر و پسورد می خواد ظاهر بشه پس از وارد کردن اون می تونید در صورت تمایل تنظیمات مودم رو تغییر بدهید
آقا واقعا تشکر از راهنمایی خوبتون . بله درست حدس زدید مودم من ADSL Router Modem هست . و اگر چیزی هم از ریزه کاریها مونده که من بی تجربه را یاری کنه ممنون میشم راهنماییم کنید.:20:نقل قول:
شما میتوانید همه کامپیوتر هارا در حالت automaticallyبذارید
اگر از دید سخت افزاری به قضیه نگاه کنیم سوال رو دیر مطرح کردید(بعد از خریدن اکسس پوینت)نقل قول:
به صورت کلی اگر از یک اکسس پوینت خانگی( و نه حرفه ای) استفاده می کنید دستتون در تنظیمات باز نیست اما فیرمویرهایی هست که با ارتقا به اونها امکانات بیشتری در اختیارتون قرار می گیره یکی از این فیرمویرها dd-wrt است برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
برای بررسی سازگاری دستگاه خود با این فیرمویر می توانید نگاهی به لینک زیر بندازیدکد:http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/What_is_%22DD-WRT%22%3F
این که منظورتون از کنترل پهنای باند چیه و چه انتظاری دارید کاملا روشن نیست اما برای اطلاعات بیشتر راجع به قابلیتهایی که این فیرمویر در اختیارتون قرار می ده یه نگاهی به اینجا بندازید:کد:http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices
اگر تنها گزینه مورد نظرتون استفاده از پ/ر/و/ک/س/ی استکد:http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Quality_of_Service
authentication چگونه انجام می شه بر اساس ای پی یا...
در اکسس پوینت برای default gateway چی رو وارد می کنید؟(اگر ای پی روتر رو اینجا وارد کنید کلاینتها در وایرلس مستقیما به روتر وصل می شن و پ/ر/و/ک/س/ی نمی تونه کنترلی داشته باشه)
قاعدتا کلاینتها رو به پ/ر/و/ک/س/ی هدایت می کنید ؟
تنظیمات در شبکه وایرلس به چه صورت هستند؟
سلام
در حال حاضر دو كامپيوتر را به هم متصل كردم و اينترنت بين انها برقرار شده توسط تنظيمات ويندوز ولي مشكل اينجاست كه اينترنت كامپيوتر اول كه سرور است ايپي وليد است اما اينترنتي كه در كامپيوتر دوم برقرا ميشود ديگر خاصيت وليد بودن ندارد (ايپي ان) چگونه ميشود كاري كرد كه كامپيوتر دوم هم ايپي وليد داشته باشد
با سپاس
مجددا سلام من یک سوال داشتم هم درباره شیر کردن دیال آپ و هم ای دی اس ال
آیا برای شیر کردن دیال آپ با کامپیوتر دیگه همان روشی که برای ای دی اس بکار رفته باید در دیال آپ پیاده بشه.
و حالا فرض کنیم دیال آپ شیر کردم در کامپیوتر دیگه آیا کانکشن جدیدی میاد توی صفحه یا ساده تر بگم موقعی که شیر کردم چه اتفاقی توی کامیپوتر دیگه میافته چطوری به اینترنت وصل میشم برام توضیح بدید
اگر منظورتون استفاده از ICS هست که در این صورت کامپیوتر دوم در عمل دارای یک ای پی مستقل در اینترنت نیست بلکه ارسال و دریافت کلیه packet ها از طریق کامپیوتر اول صورت می گیرد. اگر هم این مورد سوالتون نیست و من متوجه منظورتون نشدم لطفا بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
متاسفانه مشخص نکردید که منظورتون کدام روش استنقل قول:
مجددا سلام من یک سوال داشتم هم درباره شیر کردن دیال آپ و هم ای دی اس ال
آیا برای شیر کردن دیال آپ با کامپیوتر دیگه همان روشی که برای ای دی اس بکار رفته باید در دیال آپ پیاده بشه.
و حالا فرض کنیم دیال آپ شیر کردم در کامپیوتر دیگه آیا کانکشن جدیدی میاد توی صفحه یا ساده تر بگم موقعی که شیر کردم چه اتفاقی توی کامیپوتر دیگه میافته چطوری به اینترنت وصل میشم برام توضیح بدید
اگر منظورتون استفاده از ICS است،بله امکان شیر کردن دایال آپ هم هست هر چند با توجه به سرعت پایین دایال اپ فکر نمی کنم نتیجه قابل قبولی بدست بیاد.(مورچه چیه که کله پاچه اش چی باشه)
روش کار یکسان هست و اگر تنظیمات رو درست انجام داده باشید در کنار ساعت علامت شبکه(دو مانیتور در کنار هم) ظاهر می شه. و با باز کردن یک مرورگر و وارد کردن ادرس مورد نظر در ادرس بار قاعدتا باید بتونید به اینترنت دسترسی پیدا کنید.
نکته ۱: اگر اشتباه نکرده باشم در ویندوز می تونید ظاهر شدن علامت نتورک رو در system tray بدلخواه تنظیم کنید(این که ظاهر بشه یا نشه)
نکته ۲: من فقط برای ازمایش درستی تنظیمات انجام شده سعی کردم دایال اپ رو شیر کنم
و تا اونجا که بخاطر میارم اگر در کامپیوتر اول انلاین باشید در کامپیوتر دوم عملا نیاز به انجام هیچ کاری نیست.و اگر انلاین نباشید در کامپیوتر اول (با دریافت درخواست از کامپیوتر دوم) کانکشن مورد نظر بروی صفحه ظاهر می شه و قاعدتا اگر تنظیمات لازم رو انجام بدید می تونه به صورت خودکار شروع به شماره گیری کنه.
از اخرین باری که من از این روش استفاده کردم چند سال می گذره و الان مدتهاست که از ویندوز حداقل بروی کامپیوتر خودم استفاده نمی کنم اینه که نتونستم جزییات دقیق تری در اختیارتون بگذارم.
دوست عزیز دنیای شبکه پر از جزییات ریزو درشت هست که هچ کس نمی تونه ادعا کنه همه اونها رو می دونه ولی اگر به مشکلی بر خوردید با مطرح کردن ان در این انجمن من و سایر دوستان در حد توانایی در خدمت هستیم.نقل قول:
آقا واقعا تشکر از راهنمایی خوبتون . بله درست حدس زدید مودم من ADSL Router Modem هست . و اگر چیزی هم از ریزه کاریها مونده که من بی تجربه را یاری کنه ممنون میشم راهنماییم کنید.
پ ن: فکر می کنم بعضی از سوالاتی که در این تاپیک مطرح میشه به موضوع این تاپیک مربوط نمیشه اگر هر سوال رو در تاپیک خودش مطرح کنید مسلما زودتر به جواب می رسید
خيلي ممنون از توجه شما سوالم را طور ديگر مطرح ميكنم يك خط اي دي اس ال با يك وليد ايپي با دو كامپيوتر دارم كمي از هم دور هستند حال قصد به اشتراك گذاشتن اينترنت بين كامپيوتر ها دارم كه به هم شبكه شدن با كابل كراس چگونه ميتوام اين خط اينترنت را بين اين دو كامپيوتر شر كنم به نحوي كه هردو كامپيوتر ايپي وليد داشته باشند يك مودم بايك ايپي دارم
باتشكر
--------------------------------------
من که چیز زیادی در این رابطه ندارم این چیزها رو بلد بودم
سلام به دوستان عزیز
قبل از این که مسئله رو بیان کنم مشخصات ای دی اس ال ام بگم ADSL+2 Router با مارک ( P-LINK (TD-8840
اما مشکلم از این قراره که ای دی اس ال ام چهار تا خروجی داره که به سه تا PC وصله اما همزمان به اینترنت وصل نمیشند مثلا PC1 وقتی به اینترنت کانک هست PC2 ,PC3 به اینترنت وصل نمیشه یا وقتی PC3 به اینترنت وصل هست PC1,PC2 وصل نمیشه و پیغام خطای زیر را میده
Access was denied becuse the username and or password was invalid on the domain
و در آخر اینکه ip همه pc ها در حالت اتوماتیک هست.
از دوستان کسی نیست که منو راهنمایی کنه :41:
با تشكر از Secure عزيز بخاطر آموزشش
سلام . بابا من یه هفته منتظر جوابم هستم یعنی سئوالم اینقدر سخت بود که نشه جواب داد. اساتید بزگوار کجا هستند Zoolbia و Secure,... بازم از همکاریتون ممنونم.
دوست عزيز اغلب سرويس دهندگان در هر لحظه فقط اجازه يكبار كانكت شدن رو ميدن شما بايد يوزر و پسورد را روي مودم بزارين به اين ترتيب همه كامپيوترها ميتونن از اينترنت استفاده كنن احتياجي هم به كانكت شدن مجزاي هر كامپيوتر نيست
سلام دوستان .
من یه مودم D-link مدل DSL-2520U با مشخصات Etherenet/USB Combo routher دارم .
مشکل من اینه که چطوری روتر (NAT) این مودم رو فعال کنم ؟ در ضمن این مودم خودش یه آی پی دیفالت هم داره که اینه : 192.168.1.1
ممنون.
سلام
من می خوام توی شرکتی که اینترنت داره، لپ تاپم رو طوری تنظیم کنم که بتونم از اینترنت اونجا استفاده کنم،
علاوه بر وصل کردن کابل شبکه به پورت lan لپ تاپ، دیگه چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
مرسی:40:
از طريق امكانت جديد در ويستا با امنيت بالاتري در فاصله ي 400 متري امكان پذير است.
واقعاً عالی بود نمی دونم چطوری تشکر کنم
بچه ها خسته نباشید
میخواستم بگم من اینترنت رو رویه چهارتا سیستم شیر کرده بودم داشت کار میکرد دو روزه ایراد پیدا کرده و کار نمیکنه دلیلش رو نمیدونم
خواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای داره تو این زمینه ؟
سلام .من یک شبکه دارم که 10 تا کلاینت داره .واز dhcp برا ip دادن استفاده کردم می خواستم با nat اینتر نت adsl با یوزر نیم و پسورد رو شیر کنم که کاربرام بتونن استفاده کنند .تنظیمات صفحه اول رو انجام دادم اما تو کلاینت خبری از اینترنت نبود. بعد می خواستم بدونم بعد از تنظیمات صفحه اول، تو کلاینت هم باید کاری بکنم یا اینکه هر کلاینتی که به سرور وصل بشه خود به خود به اینترنت کانکت می شه ؟خواهش میکنم کمکم کنید. خیلی بهش نیاز دارم.
سلام دوستان
من يك سوال داشتم
من مي خواهم يك كاري بكنم ولي نمي دانم چطوري انجام بدهم مي خواهم sql را طوري ست كنم كه از راه دور اطلاعاتش را استفاده كنم چگونه امكان پذير است
پست اشتباه. لطفا پاک شود.
به به ! قابل توجه ادمين هاي محترم که همينجوري برا اوردن اسم يه سايت ، افراد رو بن مي کنن. انجمن شبکه رو کلا تعطيل کردين. به خاطر لطف بينهايتتون ازتون ممنونم.
با سلام
من یک مودم adsl با چهار پورت و یک اکسس پوینت با چهار پورت. اینترنت را میان 8 کامپیوتر راه اندازی کرده ام ولی در شبکه داخلی
کامپیوترهای مودم بطور جداگانه یکدیگر را می شناسند و کامپیوترهای اکسس پوینت جداگانه .چگونه lan تمامی کامپیوترها را راه اندازی کنیم.
با تشکر.
بچه ها خسته نباشید میخواستم بگم من اینترنت رو رویه چهارتا سیستم شیر کرده بودم داشت کار میکرد دو روزه ایراد پیدا کرده و کار نمیکنه دلیلش رو نمیدونمخواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای داره تو این زمینه
سلام
من بعد از 3 روز تازه امروز با دیدن تاپیک آقای
مشکلم حل شد
و کلی بجونش دعا کردم
نمیدونم الان کجاس و چیکار میکنه
اما اگه کسی دیدش بهش بگه
کلی ثواب کردی درست مثل یه معلم که به شاگرداش چیز یاد میده
خیلی سالاری
دمت گرم:40::11:
سلام خدمت همه دوستان عزيز
من يه كامپيوتر دارم كه با روتر به اينترنت وصله مي خواستم ببينم روشي هستش كه كامپيوتري كه تويه ساختمون ديگس با خط تلفن وصل اينترنت بشه يعني با استفاده از مودم و يه خط تلفن اينترنتو براي اونم شر كنم چون يه پورت شبكه دارم كه اونم به روتر وصله.
باتشكر فراوان:10::10::10:
سلام
دوستان من میخوام سرعت اینترنتم رو با یه کامپیوتر ولب تاپ شیر کنم برادرم بران این کار رو کرده حالا میخوام که سرعت اینترنت رو برای لب تاب محدود کنم و کل سرعت رو به سیستم دیگری بدم و نوع اینترنتی هم که شیر شده فکر کنم network bridge هستش حالا من نرم افزار ccproxy رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری سرعت رو محدو کنم ضمنا" من از مودمی usb roboti استفاده میکنم حالا من وقتی سیستم اول رو خاموش میکنم سیستم دوم اینترنتش کار نمی کنه برای این مشکلم از شما دوستان کمک میخواهم
با سپاس