منم تبريك ميگم به همه از جمله سينا جان و آقا ميثم و علي آقا
پس شيريني چي شد ؟؟
Printable View
منم تبريك ميگم به همه از جمله سينا جان و آقا ميثم و علي آقا
پس شيريني چي شد ؟؟
مباركه
يادمه توليد 3 سالگي خيلي با شكوه تر بود
يادش بخير
ايشالله تو جشن 40 سالگيش شركت كنيم
تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولدتولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد مبارك
3 سال ديگه بايد p30world بايد بفرستيم مدرسه
تبريك مي گم
واقعا زود گذشت...
سلام؛
من هم تولد 4 سالگی p30world رو تبریک میگم. برای p30world آرزوی موفقیت و پیشرفت مداوم و برای همه ی کاربرای ماهش آرزوی سلامتی و تندرستی دارم و البته موفقیت.
قربون همگی... :11: :10:
:40::40::40::40::40:
منم تولد p30world رو به همه عزیزان مخصوصا به ادمین ها و مدیران و همکاران انجمن تبریک میگم.:40::40::7::12:
واقعا چه زود میگذره ...
سلام :20:...
جشن تولد 4 سالگی p30world رو خدمت مدیریت سایت و همه دوستان و اعضای فروم تبریک عرض میکنم :11::40::10:...
شاد و پیروز باشید :11:...
.
به به مبارکه مبارکه
خیلی خوشحالم که تو P30 زندگی می کنم(!)
اگه بگم بهترین لحظات عمرم رو تو P30 گذروندم دروغ نگفتم:40:
و به امید قوانینی سختگیرانه تر , مدیران مستبد تر , تاپیک های ترشی شده ی بیشتر وافراد بن شده ی بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
--------------
تولد هم مبارک
تولدش مبارك
ايشالا 100 سالگيش رو با هم جشن بگيريم
به همه دوستای خوبم تبریک می گم انشاا... که این سایت هرروز پر بار تر از روز قبل باشه
موفق باشید
بای:11:
تبریک :11:
:40:
.
.
.
با سلام
منم به همه کاربران عزیز و دوستان مدیر تبریک میگم
کسانی که بدون هیچ ادعائی تلاش میکنند :46:
امیدوارم همه عزیزان در زندگی موفق و سربلند باشند .
بيا شمع ها رو فوت كن
تا صد سال On Line باشي.
من هم به گروه شما تبريك عرض ميكنم
مدير بازارچه دات او.آر.جي
پی سی ورلد جون تولدت مبارک
اگر زود تر می دونستم یک picture براش طراحی می کردم می گذاشتم امضام
آرزوی موفقیت برای تمام اعضا ، کاربران فعال ، همکاران ، مدیران و مدیریت رو دارم.
قــربان شما : مــیثم
انگار همین دیروز چشن تولد یک سالگی اش را گرفتما ...
مبارکا باشه
سلام...
خيلي مباركه انشالله 40 سالگي سايت رو با هم جشن بگيريم:d
بنده هم به نوبه ی خودم این روز بزرگ را به همه ی مدیران وتک تک اعضای محترم سایت تبریک میگویم .
مبارکه
سلامت باشه
انشاالله صد سالی عمر کنه
من هم تبريك ميگم
Yazz هم تبريك ميگه، هرچند كه دوست داشت خودش بياد و اعلام كنه، به هر حال من و اون نداريم.
ميگه بگو همين
چشم
همين
من هم تبریک میگم امیدوارم که 40000.... ساله بشه :21:و همچنین از ادمینهای خوب سایت تشکر میکنم.
من هم به همه کاربرا تبریک میگم :40:
ایشا... تا وقتی اینترنت هست، پیسی هم باشه [آمین!]
چه قدر زود گزشت این چند سالی که در خدمت دوستان بودیم (زرت..)
منم تبریک میگم...
من هم تبریک میگم به همه بروبچ عزیز
به P30 کوچولوی خودمون هم تبریک میگم , هرچند الان درسته 4 سالشه ولی ماشاالله بزنم به دیوار خیلی بزرگ شده D:
تبريييييييييييييييك .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي پي سي 1 ساله بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي پي سي 2 ساله بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي پي سي 3 ساله بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي پي سي 4 ساله شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيك كو پس ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك اين جانب رو هم بپذيريد
همچين رسمي گفتم يه بار تو عمرم رسمي حرفيده باشم !
اين يه مورد اساسي كمه !!نقل قول:
كيك كو پس ؟ ...
سلام
به ادمین ها و مدیران و همه اعضای پی سی تبریک میگم!
سلام
بنده هم از طرف خودم و تیم گرافیک سایت بزرگ و محبوب P30world ،چهارمین سال تولد P30world رو به تمامی دوستدارانش تبریک عرض می کنم .
همیشه شاد و همیشه سربلند باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما
شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به نوبه خودم 4 ساله شدن سایت رو به همه مدیران همکاران و کاربران عزیز تبریک میگم .....
هر سال بهتر از پارسال !!!
پي سي جون تولدت مبارك !
ولي كاش يه كيكم ميخريدين !!!
منم به همگی تبریک میگم...:20:
واقعا خیلی زود گذشت...
من که از همون ابتدای تولد p30 باهاش بودم...از زمان شیرخوارگی :31:و حالا ماشالا 4 سالش شده...:20:
به همه ادمین ها-مدیران-همکاران و کاربرانی که برای موفقیت روزافزون P30 تلاش کردن و می کنن خسته نباشید میگم...
امیدوارم این انجمن هر روز بهتر از دیروز بشه !!!
البته این جمله برای خودمه نه صایران ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مبارکه.....
انشاالله 120 ساله شه
eee مثل اینکه من دیر رسیدم.
منم به سهم خودم چهارمین سال تاسیس p30world رو به تمامی دوستان تبریک میگم.به امید روزهای بهتر برای
انجمن
P30world home of the best
مبروک :20::10:
چه جالب من الان
4 ماهه شدم یهنی:d
:11:با سلام...
:10:میخاستم منم به نوبه خودم تولد چهار سالگی p30world رو به تمام کاربران مخصوصا مدیران محترم تبریک بگم...
:19::13::46:به امید فرداهای بهتر از دیروزها.....؟؟؟