ما تو بچه های خودمون تو هتریک داریم کسایی رو که از خارج از کشور تیمشون رو تو ایران اداره میکنن
Printable View
ما تو بچه های خودمون تو هتریک داریم کسایی رو که از خارج از کشور تیمشون رو تو ایران اداره میکنن
میگم امروز بعد از بازیها اگه منو ندیدید زیاد تعجب نکنید
آخه اگه ببازم میرم خودمو حلق اویز میکنم
منم ثبت نام کردم حالا کی میاد تو تیم ما
من که چیزی سر در نیاوردم یکی راهنمائی کنه لطفا
از چه قسمت هایی سر در نیاوردی بگو پس ما این جا چی کاره ایم؟:46::31:نقل قول:
به طور کاملا خلاصه!:
شما اگه الان ثبت نام کردی بعد از چند روز یه ایمیل بهت میرسه که خبر دریافت تیمتو بهت میده.بلافاصله بعد از دریافت ایمیل میتونی به کار مربیگری مجازی فوتبال در هتریک بپردازی به همین راحتی البته برای پیشرفت تیمت و راه پیدا کردن به دسته های بالاتر سخت تر از این حرف هاست ولی واقعا لذت بخش از این که ببینی تیمت داره نتیجه میگیره:27:
من به شما توصیه میکنم قبل از این که تیمت رو دریافت کنی و همین طور بعد از اون به سایتحتما سر بزن چون سیستم هتریک با سیستم footballmanagerو همین طور واقعیت کمی متفاوته مثل tribalwars و generals در نتیجه ممکنه همین اول کاری یه کارایی انجام بدی که بعدا پشیمون بشی مثل خرید بازیکن.کد:www.hattrick .ir
امروز حریفم رو 8-1 ترکوندم.(چقدر مهم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یه مساوی از نایب قهرمان فصل قبل تو زمین حریف گرفتم
من واقعا به بچه ها افتخار میکنم
بچه های ما هم که شروع کردن میخوان همه رو یکی یکی لت و پار کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو کنار مسعود من اعصاب ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خوردم به تیم پرسپولیس جدید !! دسته 4 هستش و هواداران پیش بینی نتیجه مساوی رو دارن ، اما خود من عقیدم بر نتیجه 4-0 هستش. :46:نقل قول:
یعنی اسم همه بازیکنات ستارست ؟!! چه تحملی دارن اینا که کنار هم اسمای خودشون بازی می کنن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کامران اگه تو جام حذفی به هم بخوریم خیلی حال میده ! خودم تیمتو گل بارون می کنم
راستی تیم امید من رو از حالا قهرمان بدون ، اون موقع که تونستی از من مساوی بگیری هنوز استعداد یاب های تیمم بازیکن خوب پیدا نکرده بودن ، ولی الان چند تا بازیکن خوب از تو زمین خاکی ها پیدا کردیم !
میگم کامران تو واقعا اگه نباشی جات خالی میمونه؟
آقا من یه بازی موتز زدم روحیه تیم از 6 رسید به 3
حالا چه خاکی به سرم بریزم؟
این روحیه پاین ممکن کار دسته تیمم بده؟
این شکلکو همینجوری میذارم خیلی با حاله:8:
هر نفر یه تیم داره؟
نمیونه بره تو یه تیم دیگه یکی کلیاتشو بگه ببینیم چه خبره اونجا برا من هنوز میل نیومده
آره هر کی یه تیم داره
اگه 2 تا بشه خلاف کردی که در جفت تیما رو میبندن
البته امکان کلاه برداری و اداره 2 تیم هست که توصیه نمیشه
هر وقت برای شما میل بیاد تیمتون تحویل میشه که در ابتدا زیاد امکان مانور نداری
مثلا نمیتونی سیستم عوض کنی
بعد اینکه یک سر ی کارهایی که هتریک بهت میگه انجام دادی بهت یک مرک دیپلم تیمداری میدن که اونوقت تو هم میشی مثل بقیه و شرو ع میکنی به تلاش برا پیشرفت تیمت
بیا این 2 تا لینکی برات میذارم رو حتما بخون تا همه چی دستگیرت بشه
آموزش هتریک و مراحل گرفتن لیسانس مربیگری
کد:http://hattrick.ir/showthread.php?t=34
کد:http://hattrick.ir/showthread.php?t=134
خوب پس من باید به بچه ها چی بگم که با تیم قهرمان فصل پیش 2-2 مساوی کردن تازه فصل پیش 2-1 بردنش!:20:نقل قول:
تو باید دستشونو ببوسی
به به سلام برو بکس هتریکی
علی جون این هفته باخودت بازی دارم توی جام حذفی
شاید سخت ترین قسمت این بازی خریدن بازیکنش هست که فوق العاده فوق العاده نیاز به صبر و حوصله داره
من چطوري مي تونم تيم حوانانمو تو مسابقات شركت بدم
يا اينكه بازيكن پيدا كنم؟
فک کنم باید عضو یکی از لیگ هایی که یا دعوتت کردن اگه اشتب نکنم یا هنوز جا دارن برای تیم های دیگه بری و عضو شی
برو به قسمت League Search اونجا بگرد دنبال یه لیگ بعد عضو شو و بازی کن.
سلام دوستان
منم اومدم اینجا
خدایی چه فروم توپیه
تازه کجاشو دیدی هنوز بچه ها گرم نشدن مطمئن باش تا چند وقت دیگه اگه خدا بخواد صفحه های اینجا 4 رقمی میشه و روزانه هزاران پست افزوده خواهد شد (از پیشگویی های نوسترآداموس)نقل قول:
مقدم کلیه مدعوین عزیز را گرامی میداریم
آقا من نتونستم اینجا امضا بذارم
چجوریه؟
من نتونستم عضو بشم مینویسه وقت به پایان رسده
انگلیسیشو بذارنقل قول:
لیگ ایران یه عالم جا داره مشکل وقت نداره
منظورتو نفهمیدم؟؟
میگه یعنی انگلیسی اون متنی رو که بهت گفته اینجا بزار بچه ها ببینن.
من اگر کنکور نداشتم حتما میومدم ولی تریبالو به خاطر کنکور کنار گذاشتم
بالاخره عضو شدم رفتم تو لیست انتظار دیگه نباید کاری بکنم؟
راستی لطفا اسم تیم هاتونو اینجا بنویسید
فکر کنم امروز تیمتو داده باشننقل قول:
قبل از هر کاری برو از راهنمایی های اعضای قدیمی تو این دو تا پست دیدن کن که زودتر بفهمی چه خبره
اسم تیم من هم رئال کرج بچه های دیگه هم خودشون میگن
تو هم هر وقت تیم گرفتی بگو اسمش چیه
اینم اون 2 تا پست مهم که حتما باید بخونی
کد:http://hattrick.ir/showthread.php?t=34
هر سوال دیگه ای هم داشتی اینجا یا تو hattrick.ir بپرس تا بچه ها کمکت کننکد:http://hattrick.ir/showthread.php?t=134
ارباب پارسیان ! یا سلطان پارسیان یا ... اصلا همون king of persian :8:
حدودا چقدر باید صبر کنم تا یه تیم بهم بدن حد معمولش
اسم تیم هم باید خودم انتخاب کنم؟
در حال حاضر بیشتر از یک هفته طول نمیکشهنقل قول:
بله اسم تیمت و استان مربوط به تیمت رو هم خودت انتخاب میکنی
اوه اوه یک هفته ای چه همه رفته جلو اینجا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بچه هایی فعالی باشین روزی تیممو میدم به یکی از شماها.دیگه حال و حوصلشو ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم تیمت چیه؟ دسته چنده؟
تیم منم هنوز ندادند
اسم تیم من : Red Devilsss (شیاطین سرخ) - دسته سه گروه 13
در ضمن آدرس خونه منم یه چیزی تو همین مایه هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم منو ندادن مردم چقدر صبر کنم
هر وقت بدند میل میزنند یا نه؟
`پس به احتمال زياد به ليگ دسته چهار سقوط ميكنينقل قول:
منم تيممو اول دسته سه دادن ولي الان دسته چهارم:41: