برای فوق،شما هر رشته ای بوده باشی(در لیسانس)میتونی تو یه رشته ی دیگه تحصیل کنی.فقط کافیه توی کنکور ارشد،اون رشته ای که میخوای رو انتخاب کنی.ولی باید امتحان همون رشته رو بدی یعنی مثلا اگه میخوای بری تاریخ باید دروس امتحان تاریخو بخونی.
برای فوق،شما هر رشته ای بوده باشی(در لیسانس)میتونی تو یه رشته ی دیگه تحصیل کنی.فقط کافیه توی کنکور ارشد،اون رشته ای که میخوای رو انتخاب کنی.ولی باید امتحان همون رشته رو بدی یعنی مثلا اگه میخوای بری تاریخ باید دروس امتحان تاریخو بخونی.
توی دانشگاه آزاد که فکر نکنم بشه اصلا"
آخه 1 تعهد نامه ازت میگیرن همون روز ثبت نام که دیگه نمیتونی تغییر رشته بدی
سلام،امیدوارم حالتون خوب باشه
من دانشجوی کاردانی رشته الکتروتکنیک در دانشگاه آزاد هستم
الان ترم2 هستم
آیا میشه از الکتروتکنیک به الکترونیک تغیر رشته بدم در همین مقطع (در مقطع کاردانی) دانشگاه خودمون الکترونیک داره
راستی من کاردانی پیوسته هستم
تو رو اون کسی که دوست دارید جواب بدید
عجله دارم
والا من خودم کارشناسی الکترونیک می خونم.ولی الکتروتکنیک بازار کارش خیلی بهتره.ضمنا تا اونجا که من می دونم تغییر رشته توی دانشگاه آزاد ممنوعه(البته در حالت بدون پارتی!)
دوستان چطور میشه تو مقطع فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی تغییر رشته داد؟(به کاردانی یا فنی حرفه ای) در ضمن اینکه میگن بدون کنکور وارد دانشگاه میشن چطور میشه؟! بهترین رشته های مربوط به این دو چیه؟
:11:
خب برو به رشته ای که دوسش داری تو فنی حرفه ای میتونی کارشناسی هر رشته ای در فنی و حرفه ای رو انتخاب کنی چرا کاردانی میخوای بری وقتی میتونی مستقیما کارشناسیشو بگیری؟؟نقل قول:
بدون کنکور هم معمولا دانشگاه آزاد میگیره اونم که فقط با پوله و هیچ شرط دیگه ای هم نداره
بهترین رشته ها هم بستگی به علاقه خودت داره ما نمیتونیم راجع به این نظری بدیم
میتونی تطبیق بزنی ولی فکر کنم راه رو طولانی کردن مقبول نباشه!مستقیم برو کارشناسی کاردانی دانشگاه ازاد واحد سما بدون کنکور پذیرش میکنه که اونم شهریه میخواد.
سلام
من فارغ التحصيل مهندسي كامپيوتر هستم كه بعد از فارغ التحصيلي سريعا مشغول به كار شدم.اما بعد از اين 4 ماه فهميدم كه اين رشته من رو ارضا نميكنه و احساس مي كنم آينده نداره.
برادر من مهندس عمران و من واقعا احساس ميكنم توي عمران آينده بهتري در انتظار منه! الان تصميم گرفتم تغيير رشته بدم و به رشته هاي مرتبط با عمران برم و تصميم دارم واسه كارشناسي ارشد شهرسازي تلاش كنم...چون هم شدني و هم به عمران ربط داره و مثل كارشناسي ارشد معماري يا عمران سخت نيست.
واقعا احساس شكست ميكنم و از اين كه دنبال كامپيوتر رفتم بغض ميكنم...من علاقه شديدي داشتم ولي توي محيط كار يه چيزايي ديدم كه نابودم كرد... .
چي جوري تغيير رشته بدم؟:10:دوستان واقعا داغون شدم از بس بش فكر كردم.:41:
كمكم كنيد:11:
سلام
می خواستم بدونم با دیپلم ریاضی می شه برای رشته های تجرب تو کنکور شرکت کرد؟
بعد من الان پیش ریاضی ام.هندسه و دیفرانسیل1 ام از ترم اول مونده.من می تونم به تجربی تغییر رشته بدم.اگه می تونم باید اینارو قبول بشم؟از درسهای تجربی هم باید امتحان بدم؟
ممنون می شم راهنمائی کنید
سلام دوستان
من الان دانش آموز سال سوم ریاضی هستم!
قصد دارم بعد از گرفتن دیپلم ریاضی،دیپلمم رو با دیپلم معماری(هنرستان) تطبیق بزنم و تو کنکور هنرستان شرکت کنم آخه تا اونجایی که من فهمیدم اکثر بچه های فنی تو درس هایی مثل ریاضی،زبان انگلیسی،عربی،فیزیک و شیمی ضعیف هستن ولی من تو این درس ها قوی هستم!(درضمن علاقه ای به رشته ریاضی فیزیک ندارم) ازین رو شانس خودم رو واسه قبول شدن تو دانشگاه های خوب بیشتر میدونم!
ولی چند روز پیش از یکی از دوستان شنیدم که برای دوره کارشناسی فقط میتونم دانشگاه آزاد شرکت کنم و بچه های فنی حق ورود به دانشگاه دولتی(روزانه) رو ندارن!!!! (اینجوری همه نقشه های من نقش بر آب میشه!! :18: )
جریان چیه؟
واقعا اینطوره؟
میشه کامل توضیح بدین؟
من چه کنم؟
سلام.
با این کار شما می تونید از مقطع کاردانی قبول بشید و برای قبولی در مقطع کارشناسی ناپیوسته هم یه کنکور دیگه بدید ( سخت تر از کنکور کارشناسی). اون دوست شما هم اشتباه فرموده و بعضی رشته ها هم تو دولتی می تونید در صورت قبولی در کنکور کارشناسی ناپیوسته ادامه بدید(تحقیق کنید که روزانه رشته ناپیوسته در رشته مورد علاقتون داره یا نه)
می تونم بپرسم چرا با ورود به دانشگاه آزاد نقشتون نقش بر آّ می شه؟
به نظر من با همین ریاضی فیزیک پیشدانشگاهی رو هم ادامه بدید ...
البته نمی دونم با کاردانی فنی حرفه ای میشه تو کارشناسی ناپیوسته شرکت کرد یا نه؟بهتره دقیق تر از مشاورای تحصیلی بپرسی
شما این درسارو (ریاضی،فیزیک)بیشتر روشون کار میکنید طبعا قوی تر از بچه های فنی هم خواهید بود ...این دلیل نمیشه فنی ها تو این درسا ضعیف باشن ... تو کنکور فنی از شیمی اول میاد فقط ، چون شیمی نمیخونن(مگه رشته های مثل صنایع شیمیایی) ...عوضش تو درسای تخصصی و عملی قوی هستن ...پس شما فعلا تو عمومیا جلوتری ...نقل قول:
سلام دوستان
من الان دانش آموز سال سوم ریاضی هستم!
قصد دارم بعد از گرفتن دیپلم ریاضی،دیپلمم رو با دیپلم معماری(هنرستان) تطبیق بزنم و تو کنکور هنرستان شرکت کنم آخه تا اونجایی که من فهمیدم اکثر بچه های فنی تو درس هایی مثل ریاضی،زبان انگلیسی،عربی،فیزیک و شیمی ضعیف هستن ولی من تو این درس ها قوی هستم!(درضمن علاقه ای به رشته ریاضی فیزیک ندارم) ازین رو شانس خودم رو واسه قبول شدن تو دانشگاه های خوب بیشتر میدونم!
ولی چند روز پیش از یکی از دوستان شنیدم که برای دوره کارشناسی فقط میتونم دانشگاه آزاد شرکت کنم و بچه های فنی حق ورود به دانشگاه دولتی(روزانه) رو ندارن!!!! (اینجوری همه نقشه های من نقش بر آب میشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جریان چیه؟
واقعا اینطوره؟
میشه کامل توضیح بدین؟
من چه کنم؟
اونیم که شنیدین کاملا اشتباهه ...همونطور که reman هم گفت اینجوری شما کاردانی قبول میشی و برای ورود به دوره کارشناسی باید یه کنکور دیگه بدی ( کارشناسی ناپیوسته) ...کلا تعداد دانشگاه هایی که برا کارشناسی ناپیوسته (برا فنی ها) پذیرش دارن تعدادشون کمه برا همین کار سخت میشه البته امسالم سهمیه های روزانه رو اختصاص دادن به فرهنگیان گرام البته ظاهرا فقط تهران.
با این حساب من پیشنهاد میکنم شما همون ریاضی رو ادامه بدین ...
موفق باشین...
بله میشه ...چرا نشه ؟!نقل قول:
البته نمی دونم با کاردانی فنی حرفه ای میشه تو کارشناسی ناپیوسته شرکت کرد یا نه؟بهتره دقیق تر از مشاورای تحصیلی بپرسی
کنکورش هم 1 مرداد هست دوست عزیز .
ممنون از راهنماییتون ولی میشه یکم دربارهکنکور کاردانی ناپیوسته توضیح بدید؟
چه فرقی داره؟
به این دلیل نقشه هام نقش بر آب میشه که:
من صرفا به این دلیل دارم تغییر رشته میدم چون دوست دارم تو بهترین دانشگاه های دولتی درس بخونم! و اگه بخوام آزاد بخونم از ریاضی میرم(میدونم که از ریاضی نمیتونم دانشگاه دولتی قبول بشم)
برا فنی ها میشه کاردانی پیوسته ...برا رشته های نظری هم که کاردانی قبول بشن فکر میکنم میشه کاردانی ناپیوسته ...در چه مورد توضیح میخواین ؟؟؟نقل قول:
شما منظورتون از بهترین دانشگاه کودومه ؟
منظورم کارشناسی ناپیوسته س!
با کارشناسی پیوسته چه فرقی داره؟(مدرکش،هزینش،دانشگاه ش)
منظورم از بهترین دانشگاه، دانشگاه های دولتی معروفه!(دانشگاه های تهران،اصفهان،مشهد)
برای مقطع کارشناسی البته!
رشته های نظری که کنکور میدن و کارشناسی قبول میشن (4سال) این میشه کارشناسی پیوسته...نقل قول:
کارشناسی ناپیوسته هم باید مدرک کاردانی داشته باشی تا بتونی شرکت کنی ...یعنی رشته های فنی یا کارو دانش که مدرک کاردانیشون رو میگیرن تو این کنکور شرکت میکنن و همچنین رشته های نظری که کاردانی قبول شدن ...
اگه شما بخوای از طریق فنی وارد شی برای کارشناسی همونطور که گفتم تعداد دانشگاه هایی که کارشناسی ناپیوسته (رشته های فنی ) پذیرش میکنن کمه ...
شمسی پور تهران (پسران) ، شریعتی تهران(دختران)،زنجان،باهنر کرمان،بناب، بیرجند،باهنر شیراز(پسران)،قوچان و دانشگاه شهید رجایی تهران .
بقیه ش هم غیرانتفایی هستن .
یعنی فقط تو این دانشگاه ها میتونم برم؟
فکر کنم فقط دانشگاه های تهران ارزش رفتن داشته باشه که قبولیش باید خیلی سخت باشه!
آزاد چطور؟
ارزش داره؟
کدوم شهرا بهتره؟
راستی طول دوره کارشناسی ناپیوسته 4 ساله؟
متشکرم!
دانشگاههای تهران اکثریت کیفیت بالایی دارن ازاد و دولتی سایر شهرها هم چون ظرفیت کمه دولتی پس حتما کیفیت خوبی دارن قبولی هم واقعا سخته دوره کارشناسی ناپیوسته دوساله شاید یه کم بیشتر.
بله دیگه !!!نقل قول:
بقیه هم خوبن اتفاقا ...مثل زنجان یا کرمان ...قبولیش خوب یه کم سخت هست ولی مطمئن باش کسی که یه کم بیشتر تلاش کنه قبول میشه.
از آزاد زیاد اطلاعی ندارم تو کارشناسی ناپیوسته ...غیرانتفایی هم هست .
2سال کاردانی ...2سال هم کارشناسی ناپیوسته ...کارشناسی پیوسته 4ساله .
در مورد سواله اولتون که دوستان جواب دادن...نقل قول:
در مورد سوال دوم که باید بگم بهتره به دانشگاه هایی مثل تهران و امیرکبیر ... فکر نکنید چون اصلا ناپیوسته کارشناسی ندارن(به احتمال زیاد)
لازمه بدونی همه دولتی ها صرفا بهتر از آزاد نیستن و در حال حاضر تنها دانشگاهی که سطحش رو تقریبا به سطح دانشگاه های تمام دولتی رسونده همون دانشگاه آزاد هست...
برای مثال می تونی محاسبه نفر چهارم کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ( کنکور سراسری)رو بخونی که از دانشگاه آزاد تهران بود و می گفت سطح علمی دانشجوهای ما مثله سطح دانشجو های دولتی تهران هست ،این حرف من نیست بلکه حرف نفر 4 کنکور ارشده!
از همگی ممنونم...
سلام
شرایط تغییر گرایش در یک دانشگاه دولتی (تغییر گرایش از گرایش A به گرایش B در رشته X از دانشگاه دولتی Y) چی هست?
الف) به صورت کاملاً قانونی (یعنی قوانینی که وزارت علوم یا دیگر سازمانهای مرتبط گذاشتن)
ب) به صورت غیرقانونی (بدون استفاده از پارتی ولی طبق عرف دانشگاهها)
با تشکر:11:
با سلام
کامپیوتر کاردانی پیوسته که 3 ترم گذشته باشه رو میشود با زبان انگلیسی تغییر رشته داد؟ دانشگاه آزاد. شرایط چیست؟
بعید می دونم بتونی تغییر رشته بدی ... حالا چی شده که می خوای تغییر رشته بدی، از کامپیوتر بدت اومده ؟
حیف نیست که 3 ترم خوندی ؟
سلام
من از برق قدرت به الکترونیک تغییر رشته دادم ( بعد از 3 ترم )
باید موارد شما خاص باشه که قبول کنن
سلام
من پیشنهاد میکنم رشته خودتو ادامه بدی بعد بری کانون زبان ایرانیان
من خودم روانشناسی می خوندم ولی همیشه زبانرو دوست داشتم
همین کار رو کردم
موفق باشی
آره شرایط خاص داره
ولی خب چرا کنکور زبان نمیدین دوباره ؟
البته اینم من پیدا کردم ولی نمی دونم بهش عمل میکنن یا نه !
ماده 58 : دانشجو در طول دوران تحصيل در صورت داشتن كليه شرايط زير با موافقت واحد دانشگاهي مربوط و تصويب سازمان
مركزي مي تواند به رشته ديگري در همان گروه آزمايشي ( منظور آزمون ورودي ) تغيير رشته دهد .
1- 58 : ادامه تحصيل متقاضي در رشته قبلي از نظر مقررات آموزشي بلامانع باشد .
2- 58 : متقاضي حداقل 12 واحد در دوره كارداني و 24 واحد در دوره كارشناسي يا گذرانده باشد .
3- 58 : ميانگين كل واحدهاي گذرانده متقاضي كمتر از 12 نباشد.
4- 58 : نمره ازمون ورودي متقاضي از نمره آزمون آخرين فرد پذيرفته شده در رشته مورد تقاضا در همان سال ورود فرد به دانشگاه
كمتر نباشد.
5- 58 : با توجه به حداكثر مدت مجاز تحصيل ، متقاضي امكان گذراندن واحدهاي درسي رشته جديد را داشته باشد.
تبصره 1- تغيير رشته دانشجوياني كه به دستگاههاي اجرائي خاص تعهد دارند ، با رعايت كليه شرايط اين ماده و اعلام موافقت
دستگاه اجرائي ذيربط امكان پذير است.
تبصره2- تغيير رشته دانشجويان دوره كار شناسي نا پيوسته مجاز نيست.
تبصره3- تغيير رشته به رشته هائي كه در ضوابط گزينش آنها محدوديت ورودي پيش بيني شده ، موكول به احراز شرايط مربوط
است.
سلام برادر
ابتدا باید خلوص نیت داشته باشید ...
سپس با توکل به خدا به سازمان مربوطه مراجعه و تغییر رشته خوهید داد
والسلام و علیکم و رحمة الله و برکاة
//
مرض اسپم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ شما ببخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دوستان من انتخاب رشتم اینطوری بوده:
حقوق
تربیت معلم (نیمه متمرکز که باید جزو 10 انتخاب اول باشه)
حقوق
علوم اجتمایی (فقط گرایش پژوهشگری اجتماعی)
روانشناسی ( عمومی و بالینی)
مدیریت گمرکی
علوم تربیتی
علوم اقتصادی
مدیریت ( فقط گرایش های بازرگانی و صنعتی)
حالا برای چند برابر ظرفیت تربیت معلم قبول شدم ولی نمی خوام برم چون کاردانی و به رشته ی اون هم علاقه ندارم.
علوم اجتمائی رو من گرایش پژوهشگریشو زدم ولی می خوام گرایش مردم شناسی برم. این امکانش هست توی دانشگاه تغییر گرایش بدم؟
سؤال دیگم اینه که من به مدیریت جهانگردی علاقه دارم ولی این گرایشو تو مدیریت ها نزدم راهی هست تا به این رشته برم؟
یکی از دوستان گفته "بعد از ترم اول کارنامه محرمانه" برای هر دانشجو میاد که بهش میگه به چه رشته هایی می تونه انتقال پیدا کنه (البته خیلی ها از این موضوع بی خبرن) کسی در این مورد اطلاعات بیشتری داره؟
بعد از ترم اول که نه خودشون گفتن اینبار زودتر میاد (آخرای شهریور)
فک نمی کنم بتونین الان تغییر رشته بدین
شاید تو دانشگاه بشه ولی اونم شرایط خاص خودشو داره مثلا دانشجوی ممتاز ! البته اینم مطمئن نیستم ...
سلام به همه دوستان خواهش می کنم به من کمک کنین
من کاردانی پیوسته کامپیوتر گرفتم
پیش دانشگاهی نخوندم بخاطر علاقه شدید به پزشکی می خام توی کنکور 89 پزشکی دانشگاه آزاد شرکت کنم .
حالا نمی دونم باید برم پیش دانشگاهی بخونم یا با مدرک کاردانی می تونم امتحان بدم
من اگه روزی 10 ساعت درس بخونم می تونم پزشکی آزلد قبول بشم ؟
اگه میشه کتاب هایی رو معرفی کنین که بتونم درسارو یاد بگیرم چون هیچی بلد نیستم از گاج استفاده کنم یا کنون ؟
دوستان اگه با کاردانی میشه پزشکی امتحان داد بگین ؟
تاپیک بسته شد...
--------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه دوستان خواهش می کنم به من کمک کنین
من کاردانی پیوسته کامپیوتر گرفتم
پیش دانشگاهی نخوندم بخاطر علاقه شدید به پزشکی می خام توی کنکور 89 پزشکی دانشگاه آزاد شرکت کنم .
حالا نمی دونم باید برم پیش دانشگاهی بخونم یا با مدرک کاردانی می تونم امتحان بدم
من اگه روزی 10 ساعت درس بخونم می تونم پزشکی آزلد قبول بشم ؟
اگه میشه کتاب هایی رو معرفی کنین که بتونم درسارو یاد بگیرم چون هیچی بلد نیستم از گاج استفاده کنم یا کنون ؟
دوستان اگه با کاردانی میشه پزشکی امتحان داد بگین ؟
با سلام
می خواهم بروم رشته کامپیوتر
حالا تو شکّم که برم دبیرستان یا هنرستان
خیلی ها میگن برو دبیرستان اما خودم نمی خواهم بروم رشته ریاضی فیزیک
چه کار کنم بهتره
با سلام
دانشجوی شبانه هستم امسال دوباره شرکت کردم و دانشگاه دیگه ای قبول شدم .سئوالم این هست که برای ثبت نام به چه صورت باید اقدام کنم منظورم اینه اول ثبت نام کنم یا انصراف بدم روال کار کلا" به چه صورتی هست خود دانشگاه تا روز ثبت نام جوابی نمیده میخواستم از این فرصت چند روزه استفاده کنم اگه مدارکی احتیاج هست سریعتر فراهم کنم .
كسي ميتونه شرايط تغيير رشته رو تو كارداني ناپيوسته توضيح بده؟
آزاد فکر نکنم ولی شاید بتونی از طریق سراسری بری.نقل قول:
بهتره بری دفترچه پارسال رو شرایطش رو بخونی
سلام .
قضیه عوض شدن 2 نفر چیه ؟
من شنیدم 2 نفر میتونن با توافق یکدیگر رشته -شهر یکدیگر را با هم عوض کنن . آیا حقیقت داره یا نه؟
سلام
من با تراز 6200 برق مخابرات کازرون قبول شدم و نفر 5 شدم
اما حالا پشیون شدم و می خوام برم برق کنترل علوم وتحقیقات فارس
برای تغییر رشته باید چه کار کنم ؟
2 ترم رو بخونم بعد تو کنکور ازاد سال 89 شرکت کنم و درس هامو تتبیق بدم
یا می شه مستقیم بدون کنکور تغییر رشته داد ؟
چه کار کنم ؟
چه کار کنم ؟
چه کار کنم ؟
چه کار کنم ؟
چه کار کنم ؟
چه کار کنم ؟