میشه به من هم بگین ؟؟؟؟ آخه من تازه واردم . گم شدم .
Printable View
سلامنقل قول:
ورودتونو خوشامد ميگم.
اول بگو دنبال چي ميگردي تا دوستان راهنمائيت كنن.:10:
تعداد پست ها با ارتقا درجه رابطه مستقیم داره ولی همه چیز رو پوشش نمی ده.
یکی گفته بود:
دلیل اینکه اونی که 2000 تا پست داده ولی درجه اش کمتر از اونیه که 1500 تا داده کمتره ممکنه به خاطر این باشه که مطبش مفید نبوده.
از نظر من این عملا ممکن نیست چون مدیر باید تمام پست ها رو چک کنه که عقلا و عملا ممکن نیست مگه این که همه مدیر باشن.
به نظر من تعداد جوب هایی که به تاپیک های شما داده می شه در این فرایند تاثیر داره همچنین رتبه بندی ای که به تاپیک شما داده می شه ( با رای گیری(بالای صفه نوشته رتبه گیری)) نیز تاثیر داره و در آخر به نظرم تاپیک ها و پست های شما در تالارهای متفاوت داری ارزش های متفاوت است. مثلا من اوایل 10 ، 12 تا پست که دادم خودمونی شدم در حالی که ...
راستی فکر کنم تعداد پست های پاک شده شما از طرق بالا مقامان نیز بی تاثیر نیست.
اگه تو انجمن متفرقه پست بدی حساب نمیشه؟؟؟
نـــــه حساب نمیشه
این حرف ها چیست که شما میزنید
فرقی ندارد که یکی یکی مدیر باشد یا کاربر مهم این است تجربه و اطلاعات کی بیشتر باشد تا دوستان را راهنمایی کند
معمولا تجربه مديران بيشتره
تو هم دلت خوشه ها بی خیال این چیزا اصل اینه که کار مون راه بیوفته :41:
یادم رفت اینو بگم من چطوری باید شروع کنم؟؟؟؟ میدونم سوالم خیلی کلی بود اینجا هم اصلا جاش نیس اما تا کی تو اینا بچرخم و بازم هیچی به هیچی ترجیح میدم یکی مستقیما راهنمایی کنه نه فرعا
هر کی کمک کرد از قبل بگم دستش درد نکنه اما مشکل اینه من نمیدونم چطور باید بیام جوابشو ببینم من دیگه یکم زیادی پرتم دلیلشم معلومه نه مامانم اینکاره بوده نه بابام:11:
خوب معلومه كه همه كسايي كه اينجا هستن يه روز براي بار اول وارد شدن.نقل قول:
شما در اول كار اگر دنبال چيز خاصي مي گردي مي توني با وارد كردن كلمات كليدي اون در قسمت جستجو كه در بالاي صفحه ديده ميشه پيداش كني و اگر هم پيدا نكردي در بخش مربوط به اصطلاح يه تاپيك ايجاد كني و سوالتو بپرسي. بعد از اين با وارد شدن به قسمت تنظيمات شخصي مي توني بفهمي كه آيا اون تاپيك جواب داشته يا نه. نميدونم منظورم رو درست فهميدي يا نه.
این ستاره ها باعث شده خیلیا الکی پست بدن و تاپیک ها منحرف بشن...
کاش یه تجدید نظری صورت می گرفت.یا اینکه نظارت بیشتری رو پست های بیهوده می شد.
مجتبي جان بالاخره پست هاي بيهوده به هر طريقي براي كسي كه ميخواد داده ميشه
نظارت ميشه ولي هر بخش سه تا مدير بيشتر نميتونه داشته باشه اونقت چيجوري ميخوان به همه جا نظارت داشته باشن؟
چجوری بعضی با تعداد پست های کم می شن همکار انجمن؟
اونا پستاي مفيدشون زياده عزيزم
:13:كسي كه پستاي زيادي ميده و بيشتر ستاره هاشو پر مي كنه ، اگه تا مدت زيادي وارد سايت نشه از ستاره هاش كم ميشه؟؟
نه دوست من اتفاقی نمی افته ... مگه اینکه مدیران تصمیم بگیرن بعد از یه مدت فروم رو خونه تکونی کنن و کاربرهایی که یه یوزر ساختن و ولش کردن به امان خدا و رفتن رو پاک کنن ....
با اين ستاره ها كسي به جايي نميرسه اگه ستاره ميخواين برين تو سايتهاي كوچك تا با 200 پست مدير شويد
سلام .
من یه بار یه کاری کردم( درست نیست که اینجا ذکر کنم ) و دیگه نمیتونستم به این سایت بیام.در اصل بن شده
بودم.داشت گریه ام میفتاد.چون بزرگترین فروم ایران از دستم رفته بود.ولی بعد از چند روز دوباره به طور اتفاقی
لوگین شدم و با کمال تعجب دیدم که تونستم وارد سایت بشم.با این تفاوت که از دو ستاره ای که قبلا بودم شده
بودم یه تازه وارد.
به نظر شما چه دلیلی میتونه داشته باشه؟اگه کار مدیرا بوده اول باید یه اخطاری چیزی بدن بعد بن کنن نه من که
مثل یه بچه پاک بودم و یه دفعه بن شدم !!!
نظرتون چیه؟
بدون اخطار دادن هم ميتونن بن كنن