من نظرم مثبته. حتماً اين كار انجام بشه چون با اين حجم كاري براي خود من هم بهترهنقل قول:
Printable View
من نظرم مثبته. حتماً اين كار انجام بشه چون با اين حجم كاري براي خود من هم بهترهنقل قول:
اوكي ممنون ..
من در اسرع وقت تاپيك ها رو ادغام و در بخش اصلي قرار خواهم داد /.
اين جواب سوال من نبود عزيز جاننقل قول:
چرا عيوب فيزيكي قطعات ارسالي به گارانتي شما توسط مسئول پذيرش همانجا به ارسال كننده اعلام نميشود.
به نظر شما به هيچ وجه امكان اين وجود ندارد كه توسط مسئول پذيرش يا مسئول حمل ونقل يا...
ايراداتي ازقبيل خط و خش بر روي مينبرد حاصل شود. نگين نه كه با چشمهاي خودم ديدم
ضمنا از لحاظ الكترونيكي تعداد زيادي از مينبردهاي شما داراي جنس خوبي براي فيبر مدار چاپي نيستند و پس از سوار كردن سي پي يو و فن به اصطلاح تاب بر ميدارن . چرا مادبوردي كه تاب برداشته خارج از گارانتي است؟
........
یعنی توی کجا میزاریشون؟
سلام ...
A.S.C آقا دست رو دلم نزار كه داغه (خون... يه چي تو همين مايه ها)
يه ماه پيش كارت گرافيك Radeon X1300 رو دادم قسمت گارانتي آواژنگ بعد 15 روز گفتند كارت شما مشكل فيزيكي داره ( 100 هزار تومان ) بابتش پول داده بودم ...
قسمت جالبش اينجاست كه ميگن مشكل فيزيكي (سيستمي كه خيلي خوب كار ميكرد يه روز صبح واسش مشكل پيش اومد بعد بررسي كردم ديدم از گرافيكه ) شركت آواژنگ ميگه احتمالا به كارت ضربه خورده ...
بابا دمت گرم ...ضربه خورده ... به همين راحتي دست به سر ميكنن .
نقل قول:
مدل و شماره سريال قطعه خود را بگوييد تا رسيدگي كنم.
نقل قول:
ممنون. منتظرم
حتماً من را در جریان بگذارید.
1. همکاران من در قسمت پذیرش برای مشاهده و دیدن ایرادات ظاهری مادربرد در قسمت پذیرش هستند وحتماً این کار را انجام می دهند و به مشتری اطلاع رسانی می کنند.نقل قول:
2.تمامی مادربردها با دقت و در آنتی استاتیک های با کیفیت حمل می شوند. حالا من نمی دانم شما چه دیده اید؟؟؟!!!:41:
3.خدمت شما عرض کنم که به قول شما فیبر!!! دارای استاندارد خاصی هستند که توسط تمامی سازندگان قطعات رعایت می شود و این مسئله که فیبر مادربرد گیگا کیفیت کمی دارد کاملاً منتفی است.
4.به دلیل قابل تعمیر نبودن. این را مطمئن باشید که تا جای ممکن شرکت مادربرد را تعمیر می کند مگر تاب درحدی باشد که امکان تعمیر نباشد.
5. یکی از دلایل تاب برداشتن متاسفانه استفاده از پایه های پلاستیکی است. اگر از کیس های استاندارد با پایه های برنجی استفاده و تمامی پیچها به طور صحیح و کامل بسته شوند به هیچ عنوان مادربرد تاب بر نمی دارد.
من پیشنهاد میکنم چون داره کار تبلیغاتی میکنه واسه اواژنگ این جا رو قفل و یوزر رو بن کنید!
نقل قول:
مدل و شماره سريال قطعه خود را بگوييد تا رسيدگي كنم.:46:
سلام ..
تاپيك هايي كه در بخش هاي ( پردازنده و مادربورد ) - ( گرافيك و مانيتور ) - ( كارت هاي جانبي ) - ( رم و هارد ديسك ) توسط مسوول پشتيباني شركت آواژنگ ايجاد شده بود را با يكديگر ادغام كردم .
فقط يك نكته كه خيلي مهم هست اينكه دوستان بحث تبليغ نداشته باشن. چون خلاف قوانين بوده و اخطار خواهند گرفت .
باز اگر احتياج به ويرايش داره بگيد تا انجام بدم .
ممنون /.
ميخوام بدونم شركت آواژنگ با اين عظمت و قدرتش چرا نتونسته نمايندگي انحساري در ساير استانها (مانند اصفهان) بزنه كه فروشنده ها مجبور نباشند قطعه معيوب را به تهران بفرستند و اينجوري 1 الي 2 هفته كاربر را بلا تكليف نگه دارند.........
به نظر من اگر در شهر هاي بزرگ (حداقل) اين توانايي را داشته باشند كه گارانتي را در خود شهر انجام بدهند.مسلما رضايت فروشنده ها و كاربران را بيشتر ميكنند و اين كار باعث اعتماد بيشتر آنها به اين گارانتي ميشود.همانطور كه شركت هاي بزرگ ديگه (كه احتمالا خودتون ميدونيد كي را ميگم) در حال انجام اين كار است........
شرمنده .. من باز يه نكته اي رو اشاره كنم .
فكر مي كنم بحث در مورد سياست كاري شركت يا اهدافش و يا .. نباشه بهتره ( البته خود جناب رزاقي هم بايد نظر بدهند )
همانطور كه از اسم تاپيك مشخصه بحث تنها در مورد محصولات شركت بايد باشه
============
نمي دونم البته اگر خود جناب رزاقي هم تمايل داشته باشن و به سوالات جانبي هم جواب بدن جالب ميشه با دقت به اينكه بحث اصلي از بين نره .
آواژنگ در حال حاضر در شهرهاي بزرگ تا جايي كه امكان دارد تعميرات را انجام مي دهد.نقل قول:
در اصفهان دو شركت ..... و .... اين كار را انجام مي دهند. اين دو شركت از نمايندگان ما هستند.
شما ميتوانيد هم اكنون به نمايشگاه اصفهان رفته و به غرفه نماينده ما مراجعه كنيد.
مادربرد در شهر اصفهان زماني به تهران ارسال مي شود كه امكان تعمير در آن شهر مقدور نيست.
من كاملاً با نظر شما موافقم.نقل قول:
دوستان خواهشمندم اسم تبليغات را براي اين قضيه به كار نبريد. واقعاً نمي دانم ما ايراني ها چرا نمي پذيريم كه يك نفر قصد كمك كردن داره. اصلاً بحث تبليغي در كار نيست.
خواهشمندم اصلاً سوال در مورد قيمت محصول نپرسيد يا اينكه اين محصول مثلاً با محصول شركت ديگر فلان فرق را داره . اصلاً از اين سوالات پرسيده نشده چون جوابي به اين سوالات داده نخواهد شد.
به سوالاتي كه جنبه تبليغي داشته باشه به هيچ عنوان پاسخ نمي دهم.
خواهشمندم سوالات خود را فقط در زمينه گارانتي و فني بپرسيد.
آقا جان واقعا من یکی که نمیدونم کی درست میگه و از سخت افزار و بازارشم سر در نمی آرم!شما اگه لطف کنید و هرچیزی رو که میدونید بگید تا هم اطلاع رسانی بشه هم اینکه من نوعی که کی خوام چیزی بگیرم کلاه سرم نره!نقل قول:
تشكر بنده را بابت اين اقدام مفيد بپذيريد.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابتون ولي تا اونجايي كه من مطلع هستم و توي بازار جا افتاده فقط ي شركت هست كه اون هم ظاهرا با شما همكاري نداره و جدا كار ميكنه (لسم شركت را براتون با پيام خصوصي ميگم) اگه ميشه شما لطف كنيد و اسم اون دو شركت را بگيد كه ما از سردر گمي در بياييم.من و همكارانم محصولات گيگا را واقعا خوب فروش ميكنيم ولي با گارانتي آنها مشكل داريم......
ظاهرا نميشه به شما PM فرستاد
A.S.C has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her
اگر ميشه به ID من در YAHOO پيغام بديد.ممنون ميشم............
1.منظور من بعد از تحويل قطعه بود . نه در هنگام تحويل آن . يعني بعد از مدتي مطلع ميشويم كه قطعه تحويلي خارج از گارانتي تشخيص داده شده است.نقل قول:
2. انتي استاتيك چه ربطي به خط و خش دارد
3. اسمش فيبره و به قول من و شما نداره . با نظر شما مخالفم و فيبر برد مين برد گيگا ضعيف تر از مينبرد ايسوس ميباشد . شما خودتان هم اين را ميدانيد . پس بيجهت جواب منتفي ندهيد
4. بله تعمير ميكنن اما خارج از گارانتي تشخيص داده شده و هزينه آن را تا جايي كه بتوانند ميگيرند
5.مخالفم به علت ضعف مينبرد شما حتي بارعايت كليه استاندارد هاي اسمبل باز هم امكان تاب برداشتن ميباشد
توجه لطفا سوالات را كليشه اي جواب ندهيد. كامل و باذكر جزئيات بگين
سلام
من 1سال پيش يك سيستم خريدم
ديروز در بين كارت هاي و... سيستم يك كارت ضمانت شركت شما (آواژنگ)را ديدم ولي نميدونم اين كارت مال كدام قطعه سيستم من هست؟
روي آن هم ننوشته فقط مدل آن با شماره سريال و تاريخ اعتبار نوشته شده
من مدل آن را براي شما مينويسم اگر ممكنه كمك كنيد تا بدانم براي كدام قطعه است؟
مدل : Ga-8i865g775-g
مگه آواژنگ نماینده رسمی محصولات گیگابایت و مورد تایید این شرکت نیست؟
چرا بردهای گیگابایت با چیپست x38 اینتل رو که 2 ماه است در بازارهای جهانی بفروش میرسد وارد نکرده اید؟
آیا آواژنگ این سیاست رو دنبال میکند که تا جنسهای قدیمی در بازار فروش نرفته و بازار تخلیه نشده نباید قطعات جدید و بروز گیگابایت وارد بشند؟؟:13:
مادربرد هاي X38 هم اكنون در نمايندگي هاي فروش آواژنگ در دسترس مشتريان عزيز مي باشد.نقل قول:
اين قطعه مادربرد كامپيوتر شما مي باشد.نقل قول:
A.s.c ممنون بابت جوابي كه برام Off گذاشتيد........
من منتظ جواب هستمنقل قول:
سلامنقل قول:
چند روز پیش که در بازار رضا بودم , فروشگاه دریا سیستم که خودش رو نمایندگی فروش آواژنگ معرفی کرد بهم گفت حالا حالا ها دنبال این بردها نگرد شاید تا 2 ماه دیگه بیاریمشون!!!و الان شما می فرمایید که این بردها در مراکز فروش آواژنگ وجود دارند!:10:
لطف کنید بفرمایید این بردها از طرف آواژنگ چه محدوده قیمتی برای مصرف کننده دارند :
Gigabyte X38-DQ6
Gigabyte X38-DS5
اين مادربرد به تازگي وارد بازار شده است، توزيع آن به صورت محدود بوده است.نقل قول:
اگر به تاپيك هاي قبلي سري بزنيد بنده اعلام كردم كه در مورد قيمت جوابي داده نخواهد شد.
با سلام. نمایندگی شما در شیراز کجاست؟تو خود سایتتون نزده بود!
نقل قول:
با سلام.
لطفاً ايميل يا ID ياهو مسنجر خود را به من بدهيد تا آدرس و شماره تلفن نماينده شيراز را به شما بدهم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون میشم:11:
به آدرس ايميل شما ارسال شد.نقل قول:
نقل قول:
من به چند تا فروشگاه تو بازار رضا زنگ زدم گفتن هنوز gigabyte X38-Dq6 و Gigabyte x38-DS5 وارد بازار نشده!:13:نقل قول:
اگه تو بزرگترین مراکز فروش قطعات کامپیوتری ایران یعنی بازار رضا و مرکز کامپیوتر پایتخت گیر نیایند پس کجا میشه گیرشون آورد؟؟:19:
به دليل قيمت نسبتاً بالاي اين مادربرد توزيع اين مادربرد به صورت محدودي بوده است.نقل قول:
دوست عزیز و گرامی
مدل های مونتاژ تایوان مادر بردها از همه نظر عالی هستن
اما مدل های مونتاژ چین از خیلی نظر ها مشکل دارن
از نظر دما از نظر بوت نشدن از نظر پایداری ! از نظر کیفیت بد اجناس ! مادر برد نو رو از جعبه در اردم یه خازن 100 میکرو فاراد 16 ولت از مادربرد جدا بود ! که برای گارانتی ارسال شد !
شرکت به این بزرگی حیفه که خودشو سر این چیزای کوچیک خراب کنه ! من میخواستم جایی بگم این حرفو چه خوب شد که اینجا دیدمتون و مستقیما" به خودتون گگفتم !
از لحاظ كيفيت مادربرد هاي چين و تايوان هيچ فرقي با هم ندارند. بالاخره در قطعات الكتريكي شايد در هر 1000 تا يك همچين موردي پيش بيايد . در مورد بوت نشدن يا دماي مادربرد چرا هيچكس از قطعات غير استاندارد و غير اصلي كه برروي مادربرد بي زبون گذاشته مي شود حرف نمي زند....!!!!((مانند رم و يا منبع تغذيه غير استاندارد)) متاسفانه اين قطعات آسيب جدي به مادربرد مي رسانند ولي همه تا موردي پيش مي آيد مي گويند مادربرد كيفيت ندارد . به نظر شما اين درست است كه هر ايرادي را از مادربرد مي بينند؟؟؟!!!نقل قول:
خواهش ميكنم به رئيستون تو آواژنگ بگيد يه فكري هم به خريداران بدبخت مادربرد آشغال K8ne بكنند . فكر كنم 100 درصد آنها تو 6 ماه اول خراب شدن و گارانتي هم هيچ كمكي به حال اونا نكرده !
به نظر خودت این فرمایشی که از نظر کیفیت هیچ تفاوتی بین تولید چین با تولید تایوان وجود نداره درستهنقل قول:
من واقعا متاسفم ظاهرا بحث های تبلیغاتی داره جای جوابگویی فنی رو میگیره
بحث شما غیر فنی است دوست عزیزنقل قول: