ا قا کسی ایفون استوک هم داره:41:اگه شده با پی سی پاکت پول هم سرش میدیم:5:
Printable View
ا قا کسی ایفون استوک هم داره:41:اگه شده با پی سی پاکت پول هم سرش میدیم:5:
We've tried and witnessed that there is an application called Drunknbase which can record 50 frames on the iPhone at whole 2 Mpixel resolution. It can also play the file instantly back but so far it cannot save it as a file.
The guys who made this are working on the full version but one thing is cleared after MMS iPhone users got the video recorder that needs some polishing.
You can read it all here and we've tried it and we can confirm it works. It is not the solution of all problems but it sounds like a good start.
چشم... شما به سلامتی داری می ری تهران. منم احتمالا تا آخر هفته بیام...نقل قول:
گروه های مختلفی دارن روی این مسئله کار می کنن ... هرچند احتمالا خود اپل در آپدیت های بعدی قابلیت فیلمبرداری رو اضافه خواهد کرد.نقل قول:
سیستم عامل آی فون در آمریکای شمالی از ویندوز موبایل پیشی گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانجوری که در تصویر بالا مشاهده می کنید ادارات و شرکت های آمریکایی عشق Blackberry هستن! البته این مسئله که آی فون تونسته در مدت بسیار کوتاهی بعد از عرضه به دومین سیستم عامل پرفروش تبدیل بشه به خودی خود خیلی قابل توجه هست. خیلی ها پیش بینی کردن تا سه ماهه ی دوم سال ۲۰۰۸ سیستم عامل آی فون از Blackberry هم پیشی بگیره.
آی فون در آمریکا بیشترین ضربه رو به سیمبین زده و ارقام فروش گوشی های با این سیستم عامل فعلا چندان جالب نیستن.
ضمنا توجه داشته باشین آی فون هنوز وارد بازار کانادا که جزو آمریکای شمالی محصوب می شه نشده ...
سلام دوستان
من تمام آموزش های مربوط به وصل شدن به اینترنت از طریق wifi که توی اینترنت بود رو خوندم ولی هنوز نمی تونم با آیفونم به نوت بوک وصل شم
البته به اکانت وایرلسی که ساختم وصل می شم و آیفون هم اون اکانت رو میشناسه و بهش جوین میشه و علامت wifi هم میاد بالای صفحه .... ولی توی safari هر آدرسی رو میزنم میگه : Safari can't open the page , because it can't find the server و توی installer هم که میرم هر برنامه رو که بخوام install کنم میگه :
Package download failed : can't find host
دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم . اکانت adsl رو هم share کردم روی وایرلس ...
لطفا منو راهنمائی کنید
باید دو Account رو روی هم Bridge کنید.نقل قول:
شما از ویندوز استفاده می کنی؟نقل قول:
در مورد ویندوز اطلاعی ندارم اما تو مک او اس اکانت وایرلس که درست می کنی باید قابلیت Share اینترنت رو بهش اضافه کنی.
اره من xp دارم . البته از اول رو نوت بوکم بوده ...یعنی این دوستانی که با وایرلس وصل میشن همه Mac دارن ؟!!!
نه. من چون با ویندوز کار نمی کنم اونجور گفتم.نقل قول:
از دوستانی که ویندوز کارن خواهش می کنم راهنماییتون کنن.
سلام به تمام دوستان
اگر کسی از دوستان به من بگه که کار آیفن چطوره وآیا ارزش خرید با این همه عیب و ایراد های که دربارش در سایتها و مقلات و مجله ها نوشته اند داره یا نه واقعا ماندم دوست درام بخرم ولی از طرفی میترسم که جالب نباشه ؟
جالبه نترس از چه نظر ازش بد میگن یه بلوتوث نداره که حتما با آپدیت درست میشه اگه واسه دوربین می خوای که نگیر ولی اگه 2 مگا پیکسل راضیت میکنه که خوبه اگه شما تایپیک دیگه رو که آقا رضا توش این گوشی رو نقد کرده بخونی حتما عاشقش میشی گوشی هست بی همتا به نظر من و دوستانی که این گوشی رو گرفتن شک نکن
میدونم این سوال به اینجا ربطی نداره ولی میشه یکی قیمت Iphone رو بده
من امروز 8 گیگشو 750 قیمت گرفتم
اگه میشه قیمت هر دو مدلشو بذارید ممنون
آی فون تنها مدل ۸ گیگ داره و ۴ گیگش چند ماهی هست که تولید نمی شه.نقل قول:
قیمتش با توجه به ورژن گوشی از ۵۵۰ هزار تومن شروع می شه برو بالا! .... شما هر ورژنی بگیری می تونی آپدیتش کنی.
میشه یه جای خوب و با انصاف برای خریدش معرفی کنید؟
متاسفانه فعلا آشنایی در زمینه ی فروش آی فون ندارم.... فعلا محصولاتشون توی گمرک گیر کرده. :41:نقل قول:
رضا جان ممنون خیلی کمک کردی
فقط چرا دیگه تاپیک ایفون رو به روز نمیکنی؟
به نظر من اگه معرفی برنامه ها با روش نصب و ... رو هم بگی خیلی خوبه
این روزا یه مقداری سرم شلوغ شده :41: .... حتما سر فرصت آپدیت می کنم تاپیک رو.نقل قول:
Update :
مشکلی که ممکنه پیش بیاد...
یکی از شگردهای جدید مخابرات برای هشدار به کاربرانی که قبض هاشون رو پرداخت نکردن قطع کردن موقت خط هاست. این کار (یا شوک های مشابه) ممکنه روی آی فون تاثیر بذاره. البته نه تاثیر مخرب! ممکنه مشاهده کنین نمی تونین SMS بفرستین یا گوشی تون آنتن نمی ده و ... . برای رفع این مشکل کافیه یکبار سیم کارت رو reset کنین. توجه داشته باشین برای درآوردن یا جاگذاری سیم کارت نیازی به خاموش کردن آی فون نیست.
پشنهاد چند برنامه برای دوستانی که Installer دارن...
weDict
برای خیلی ها به همراه داشتن دیکشنری خیلی مهمه. در Installer زیرمجموعه ی Dictionaries قرار داره اما بعد از نصب این فرهنگ لغات ، بعنوان نرم افزار دیده نمی شن. این فرهنگ لغات برای نرم افزار weDict نوشته شدن. برای نصب weDict برین به Productivity > weDict.
حالا دیکشنری های مورد علاقتون رو از Dictionaries نصب کنید. درصورتیکه بدنبال فرهنگ لغت انگلیسی هستید پیشنهادهای من WordNet و Longman هستن.
بعد از نصب ، weDict رو در میان نرم افزارهاتون خواهید دید. هنگام جستجوی کلمه در این نرم افزار هیچ نتیجه ای مشاهده نخواهید کرد. در ای نرم افزار در بالا گوشه ی سمت راست آیکون ((i)) رو مشاهده می کنید. روی این آیکون کلیک کرده و از بین دیکشنری های نصب شده هرکدوم رو که تمایل دارید فعال کنید.
iPhysics
یکی از جالبترین بازی های آی فون. بسته ی مربوط به این بازی بطور پیش فرض در installer قرار نداره. برای نصبش:
۱. از گزینه هایی که در پایین installer قرار دارن Sources رو انتخاب کنید.
۲. بالا گوشه ی سمت راست گزینه ی Edit رو انتخاب کنید.
۳. بر روی Add که در بالا گوشه ی سمت چپ نمایان شده کلیک کنید.
۴. این آدرس رو نوشته و سپس OK کنید:
۵. به منوی install برید. در Categories زیرمجموعه ی جدیدی بنام iPhysics می بینید. هرکدام از بسته ها شامل مراحل مختلفی برای بازی می باشند. چند تا رو نصب کنید.کد:http://iphone.r4m0n.net/repos
ساز و کار این بازی به این شکله که کاربر باید توپ رو به مربع قرمز رنگی برسونه. برای این کار با انگشت و لمس صفحه نمایش احجام ایجاد کنید. این احجام ایجاد شده از قوانین فیزیکی تبعیت می کنن و باید با استفاده ازشون توپ رو به سمت مربع هدایت کنید... بازی سرگرم کننده ایه و من یکی رو حسابی مشغول کرده.
برای آشنایی با چگونگی ایجاد احجام سری به لینک پایین بزنین:
یکی از نکات جالب بازی اینه که برای reset کردن مرحله باید گوشی رو لرزوند!کد:http://uk.youtube.com/watch?v=gR40zBVNh0I&feature=related
ضمنا دوستانی که از ورژن قدیمی iPhysics استفاده می کنن توجه داشته باشن که در آپدیت جدید نرم افزار نکات خیلی جالبی اضافه شده. حتما بازی رو آپدیت کنید.
SMSD
نرم افزاری برای Forward و Reply اس ام اس.
۱. در ابتدا Ulctl رو نصب کنید. Utilities > Ulctl
۲. حالا SMSD رو نصب کنید. Utilities > SMSD
در نرم افزار SMSD تک تک پیامک ها (بطور جداگانه) قرار دارن و شما می تونید این پیامک ها رو Reply و یا Forward کنید.
بعد از نصب SMSD حتما Ulctl را Uninstall کنید.
Make It Mine
دوستانی که ایرانسل دارن اپراترشون به شکل اعداد در آی فون (بالا گوشه ی سمت چپ جایی که نام اپراتور نوشته شده) دیده می شه. با استفاده از نرم افزار Make It Mine خودتون نام اپراتور رو تعیین کنید!!!
این نرم افزار نه تنها برای کاربران ایرانسل بلکه برای اذیت و آزار هم خیلی مناسبه! چند روز پیش نام اپراتور رو با استفاده از این نرم افزار At&t گذاشتم و ملت رو سر کار گذاشتیم و خلاصه خیلی خوش گذشت!
این نرم افزار رو از Utilities > Make It Mine نصب کنید.
حیف که این انجمن تشکر نداره
ممنون رضا جان راستی امروز ایفون رو قیمت گرفتم 8 گیگ رو میگفت800 و 4 گیگ رو میگفت 740
خواهش می کنم. :11:نقل قول:
چرا اینقدر گرون؟ تو چه شهری؟
افتتاح Podcast (رادیوی اینترنتی) تاپیک آی فون تا چند ساعت دیگه!!! :8:
Chat Client ای که یاهو رو پشتیبانی کنه برای iPhone هست؟ Apollo و MobileChat که یاهو رو پشتیبانی نمی کنند.
تهران- نارمک- پاساژ گلبرگ- مغازه اخر دست چپنقل قول:
مغازه داره یه جوری باهات برخورد میکنه انگار ارث باباش رو خوردی:31:
میگم به نظرتون قیمت ها تو دبی چجوریه ؟
می صرفه از دبی بگیرم؟
من از ebuddy استفاده می کنم. توی سافاری آی فون برو به:نقل قول:
یاهو رو هم ساپورت می کنه.کد:www.ebuddy.com
این رو تست کردم. منظورم یک برنامه مثل Apollo بود ... مثل اینکه نیست چون جاهای دیگه هم پیدا نکردم!نقل قول:
متاسفانه فکر نمی کنم نرم افزاری مشابه Apollo برای یاهو گیر بیادنقل قول:
از جاهای دیگه هم قیمت بگیر... آخه یارو خیلی گرون داره می گه :41:نقل قول:
لینک تاپیک پادکست آی فون:
لینک دانلود پادکست:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189253
کد:http://www.4shared.com/file/32931326/49eaa12c/iPhone_Podcast_Beta__P01.html
آی فون بطور پیش فرض تنها ۱۰۰۰ اس ام اس رو در خودش نگه داری می کنه. بعد از اینکه تعداد اس ام اس ها از رقم ۱۰۰۰ بالاتر رفت اس ام اس های قدیمی تر پاک خواهند شد.
برای از بین بردن این محدودیت در installer :
۱. به قسمت Sources رفته و این آدرس رو به Source ها اضافه کنید:
اضافه شدن این این سورس ممکنه تا ۵ دقیقه طول بکشه.کد:http://iphone.totalmatrix.net
۲. به install > Tweaks رفته و نرم افزار Remove 1000 SMS Limit رو نصب کنید.
توجه داشته باشید که پیام های قدیمی بعد از عبور از ۱۰۰۰ تا در برنامه SMS آی فون پنهان خواهند شد ... اما تمامی پیغام ها از برنامه ی SMSD (که دربارش قبلا صحبت شده) در دسترس خواهند بود.
1 دونه ای به مولانقل قول:
دمت گرم
آخرشی
چندتا سایت برای دانلود نرم افزارهای آی فون:
کد:http://www.modmyiphone.com/nativeapps
کد:http://iphoneforum.info/iphone-forum/index.php
کد:http://www.iphonexe.com/?sort=date&page=4
کد:http://www.hackint0sh.org/forum/indexpage.php
کد:http://www.iphone-hacks.com
کد:http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/UIKit_Based_Applications
کد:http://www.modmyifone.com/forums/downloads.php
شاهین جان نرم افزار رو نصب کردم و مشکلی هم باهاش نداشتم... ممکنه هنوز برای فریم ویر ۱.۱.۲ آماده نشده باشه. چون آی فونی که من الان دستمه ۱.۱.۱ هست.نقل قول:
بذار می گردیم شاید چیز دیگه ای پیدا شد.... حتما با ۱.۱.۲ هم تستش می کنم
ممنون :40: :40:نقل قول:
برخی از امکانات اضافه شده به نسخه ی ۱.۱.۳
- جابجایی آیکون نرم افزارها
- فرستادن SMS به چند نفر
- شناسایی محل قرارگیری دارنده ی آی فون در Google Maps
- اضافه کردن BookMark های سافاری به صفحه ی Home
فعلا اضافه شدن این امکانات مشخص شده... تا زمان رسمی معرفی آپدیت باید صبر کرد.
رضا جان الان هم با 1.1.2 sms گروهی میشه فرستاد.نقل قول:
من الان خودم 3 تا گروه 15 نفره رو دارم ساپورت می کنم.
با نصب برنامه customize از شاخه ی Utilities میشه آیکون ها رو جا به جا کرد و رنگ و نوع نمایش باطری ، صدای شاتر موقع عکس انداختن ، رنگ wi fi ، و به طور کلی اگه تمام themes های موجود در شاخه ی Themes Customize رو دانلود کنید خیلی امکانات در برنامه ی Customize اضافه میشه.
اگه توی این عکس دقت کنی من منوی پائین رو از 4 تا به 5 تا افزایش دادم.
البته به 9 تا هم میشه افزایش داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش ارسال sms گروهی:
1. نصب برنامه SMSD (البته حتما ً Update شده باشه)
2. وارد Templates بشوید.
3. روی آیکون پایین سمت چپ تصویر کلیک کنید.
4. در قسمت To اسامی لیست خودتون رو با کمک از کلید + وارد کنید. ( برای من اینجا یه مشکلی داره: وقتی بیشتر از 1 دقیقه در این کارد اسم وارد می کنم == معمولا ً 20 تا اسم == از برنامه خارج میشه. پس توی هر لیست حداکثر 15 نفر رو قرار بدید.)
پس از وارد کردن اسامی اگر تمایل دارید برای هر sms ارسالی تون یک امضا ء هم به طور پیش فرض در زیر sms نوشته بشه می تونید در کادر پایین این کار را انجام بدهید.
5. بر روی آیکون Send کلیک کنید.
6. گزینه ی save as template رو انتخاب کنبد.
7. به گروه خود یه نام بدهید و Ok کنید.
8. حالا لیست شما درست شده و برای ارسال sms به این گروه (اگر می خواهید از sms های داخل Inbox استفاده کنید در غیر اینصورت برای ارسال sms به این گروه فقط کافیست که در کادر مخصوص تایپ sms متن را نوشته و send کنید ) روی گزینه ی Back کلیک کنید.
9. وارد Inbox شوید.
10. sms را که می خواهید برای گروه خود ارسال کنید را انتخاب کنید و وارد متن آن شوید.
11. روی گزینه Forward در قسمت پایین سمت راست کلیک کنید.
12. گزینه ی Forward to Template را انتخاب کنید.
13. گروهی را که می خواهید به آن sms را راسال کنید را انخاب کنید.
14. گزینه send را بزنید.
-----
تمام این مراحل به غیر از ساختن گروه یعنی از زمان انتخاب sms تا ارسال برای گروه 5 ثانیه هم طول نمی کشه.
من خودم در طول 4 روز حدود 200 تا SMS رو برای 45 نفر Forward کردم که میشه جمعا ً 9000 تا sms.
فقط یه مشکلی که اینجا هست و چندین بار هم در این رابطه با آقا رضا صحبت کردم اینه که:
هنوز برنامه ای نیست که بتونه Send SMS رو ALL Delete کنه و من یکی واقعا ً سر این قضیه به مشکل بر خوردم.
چون برنامه ای که آقا رضا گفت گنجایش sms رو نامحدود میکنه برای گوشیه من کار نکرد و الان چند روزیه که SMS دریافتی ندارم.
شرمنده خیلی طولانی شد.
واقعا حیف که دکمه تشکر نداریم
دست شما درد نکنه
عالی بود
راستی بیشتر عکس های بالا رو با برنامه ی ScreenShot 1.2.1 انداختم.
توی شاخه ی Utilities هستش.
خیلی کارائی داره.
گفتم شاید به دردتون بخوره.
-----
میگم حاج رضا نظرت چیه یه تاپیک بزنیم و برنامه های مختلفی که توی Installer هستش رو معرفی کنیم.
من خودم چون ایرانسل دارم هر شب سره کار کلی برنامه نصب می کنم و باهاشون کار می کنم.
و این خیلی به خوبه که بگیم چه برنامه هایی خوبه و کارائی داره.
ممکنه هر کسی دسترسی زیاد به اینترنت نداشته باشه و اینجوری می تونه در کوتاه ترین زمان برنامه هایی که مورد نیازش هست رو نصب کنه.
شاهین جان دستت درد نکنه. خدا خیرت بده. :11:
امشب حتما این برنامه رو نصب می کنم.
کاملا موافقم داش شاهین. :27:نقل قول: