مبارکت باشه، :)
Printable View
مبارکت باشه، :)
كلا مشكلاتش چيه ؟
والا قبل از خرید من
اینو تست کردم صداش خیلی کم بود ! :-؟؟
که پشیمون شدم
آیا بازی هم نصب میشه بازیهای سری 60 یا java?
بچه ها این گوشی قابلیت فرستادن picture sms رو نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
در ضمن گاهی اوقات ریست میشه
روی یاتریش هم نوشته :
cell made in japan
further processed in china
pile fabriquee au japan
بالاخره باتریش چینی هست یا ژاپنی؟؟؟
قیمت روز 5310 چنده؟
یدونه 1 هفته کارکردش چقدر می ارزه؟
salam.chejori mishe ba khate irancel ba 5310 be internet vas shod?:41:
آره پيكچر مسج نميفرسته ولي ميتونه بگيره !!نقل قول:
ريست هم ميشه، ولي من آپگريد كردم خوب شد.:46:
اين گوشي رو ايرانسل هنوز ثبت نكرده ! بايد از آپشن هاي گوشي هاي مثل 5310 استفاده كني ! اين كارو كه ميگم بكن:نقل قول:
يه sms بفرست به شماره ي 2225
اينو توش بنويس :
s nokia 6300
خیلی گوشی خوش دستی ادم وقتی میگیره دستش کف میکنه فکر نمی کردم این همه کوچولو باشه
تو پست اول يه چيزي خوندم بهم برخورد! كس گفته 6300 قابليت پخش Wma رو نداره؟ اين دوتا گوشي دقيقا با هم يكي هستن. يكي از دوستان اگه ميتونه لطف كنه و تم ها ارجينال گوشي رو آپلود كنه تا ما هم با 6300 خودمون حالشو ببريم!
دوستان من 6300 دارم (البته 3 تا ان95 داشتم ولی فروختمشون) فقط و فقط مزیت و قابلیت و ویژگی ای بارزی که این گوشی رو از سایر گوشی ها متمایز ساخته به نظر بنده فقط باریکیشه. این حربه ای 5310 هستش وگرنه ÷خش موزیک و نمی دونم هدفون خوب و رم 2 گیگ و ... اینا ÷یش کش خودتون. حربه ای که آدمو می کشونه به سمت این گوشی باریکیشه. همین وبس . منم 6300 رو خیلی دوس دارم و دلم فعلا نمی خواد با 5310 عوضش کنم بدنه ی فلزیش خیلی کلاس داره.
یه تصویری رو هم تو هر دو تا گوشی مقایسه کردم وضوح 6300 بهتره.
باتریشم که می گن ژاپنیه خدا رو شکر
بابا ايول همتون اينكاره ايد. چون همتون مشخصات نسبتا درستي داديد من ديگه اونارو تكرار نمي كنم ولي اينو بگم كه الان تو ساختمون علائدين قيمتش 240 تا 245 هزار تومنه و در كل گوشيه خوبيه. آخه من يه چند وقتيهستش كه گرفتم.
قربان همتون yousef toka
بچه ها من داداش این گوشی رو دارم 5610
اگه نکته ی جالبی توی گوشی دیدین به ما هم خبر بدین
راستی برنامه های جاوا بالای یک مگ روی گوشی شما نصب میشه؟
من یه 5310دارم توش از این خطای 0919 انداختم الان هر چی این شمارهه رو که میزنم اعتبارمو نشون بده نمیشه .تو این گوشی باید جور خواسی بزنی؟
سلام.نقل قول:
من این گوشی رو دارم.
بلدی کیفیت دوربینش رو بالا ببری؟(بالا بردن رزولیشن)
اگه نه دوربین رو روشن کن و بعد برو تو تنظیمات و رزولیشن فیلم گرفتن رو ببر بالا.:46:
خوب گوشیم 5310 دیگه! وقتی ثبت شد به جایه 6300 5310 بنوسم دیگه آره؟:20:نقل قول:
بعدش چیکار کنم؟!؟! این آیکون ایرانسل که تو منوی گوشی هستش قات زده!
وقتی میرم توش اول مینویسه sending massege بعدش proccesing ....
همینطور ادامه داره چیکار کنم درست بشه؟!!؟!؟!؟ کمک
اگه میشه یه عکس بزارین که با دوربین 5310 گرفته شده باشه
من پسر عمم این گوشی رو داشت...(خیلی باهاش مشکل داشت)...
شما مشکل ندارین؟؟؟
من اين گوشی رو واسه یکی از آشناهام گرفتم ... دوربينش تو نور کم حالت اسلوموشن پیدا می کنه انگار که روی حالت nightshot قرار داره و در ضمن تو تنظیماتش هم چیزی در مورد nightshot نداره.
سلام بچه ها
ميشه يه عكس باهاش بذاريد كيفيتشو ببينم؟
ممنون ميشم
چه جوری میشه رو این گوشی تم نصب کرد
مثل سونی اریکسون هست
میشه تم رو هم بلوتوث کرد
بابا یه عکس بگیرین ب دوربینش بزارین ببینیم ما
سلام
لطفاً کمکم کنيد .
گوشيم از کار افتاده و همه ميگن بايد فلشش کنم.منم هر چي گشتم نتونستم اون رو پيدا کنم.
اگر ممکنه طرز فلش کردن ٥٣١٠ xpress Music رو به منم نشون بدين.
خيلي ممنون.....:20:
من 3/4 ماهه خریدم ولی پشیمونم
ولی چه کنم که صدای هدستاش خیلی خوبه نمیتونم دل بکنم
حیف از سونی اریکسون کا 800 که باطری اورجینالش گیر نمیاد . وگرنه رو دست نداره . این گوشی هم خیلی ظریفه .
K800 ؟!........نقل قول:
ببخشید نمیدونستم
دوست من برای گذاشتن عکس هایی که با گوشیتون گرفتین یه تا پیک
استیکی وجود داره تو همین کلوپ نوکیا
لازم نیست با گذاشتن عکستون تو تاپیک سرعت لود شدن پیج رو 5 برابر کمتر کنین !
علی جان کاملا درست می گه. لطفا عکس ها تون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید و اینجا لینک پستتون تو اون تاپیک رو بدید. متاسفانه مجبوریم به زودی عکس ها رو از اینجا پاک کنیم.
سلام
من این گوشی رو دیروز به قیمت 220000 تومان خریدمش، خیلی ظریف و خوش دسته دقیقاً همونیه که دنبالش بودم ! رنگ آبی ش رو گرفتم.
فعلاً مشکل خاصی نداشته فقط یه مقدار زود دشارژ میشه ، راه حلی داره؟!
آها ! یه موردی دیگه ای که هست save نکردن پیغام های ارسال شده است . یعنی الان فلدر sent items خالیه !!!!
در این مورد هم اگه توضیح بدین ممنون میشم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه
برای save کردن مسیج ها این مسیر رو دنبال کنید :
menu
messaging
message settings
general settings
seva sent messages = yes
............
برای شارژ هم اگه این کار رو کنین یه کم تاثیر داره
menu
settings
phone
network mode = gsm
.......
دوست من فکر نکنم ربطی به این موضوع داشته باشه ......نقل قول:
این دوستمون بهتره نور Display رو کمتر کنن و بلوتوثشون رو خاموش نگه دارن .....
سامان جان چرا مربوط میشهنقل قول:
در حالت عادی روی dual mode هستش پس مقداری از باتری بخاطر آنتن هی سیم کارت برای خطوط 3g مصرف میشه ولی وقتی که فقط روی gsm باشه دیگه این مشکل پیش نمیاد
...
در مورد نور lcd هم 5310 تنظیمات نور برای lcd نداره
درود خدمت تمامی دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم باید چی کار کنم! نمی دونم جای درستی تاپیک زدم یا نام تاپیک درسته یا نه (!) ولی به هر حال اگر کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً.
من یه گوشی 5310 از تهران خریدم و اومدم به ترکیه. اینجا که اومدم یه سیم کارت از اینجا خریدم (اپراتور avea) و انداختم تو گوشی. گوشی هم تا 10 روزی کار کرد و یدفعه قفل شد. یعنی آنتین کامل میره و رو صفحه میزنه فقط emergency call. رفتم از یه سری از موبایل فروشی ها پرس و جو کردم گفتن چون رجیستر شده نیست و از ایران اومده، باید گوشی تو رجیستر کنی یا بدی ما برات بازش می کنیم (سریالش رو دستکاری میکنن فکر کنم). رفتم رجیستر کنم دیدم اصلاً نمیشه و هزار تا بد بختی داره! این مغازه ها هم برای باز کردنش که خدا تومن می گیرن (تغریباً 20 30 هزار تومن). حالا من موندم و گوشیم! گفتم بیام اینجا بپرسم شاید کسی راهی بلد باشه یا بدونه چجوری می تونم بازش کنم. همه کابل و مخلفاتش همراهمه. کسی اگر راهی به نظرش رسید لطفاً راهنماییم کنه که خفن لنگ موندم.
مرسی
با سلام خدمت شما دوستان.من برنامه opera رو بعضي گو شيهاي جاوا امتحان كردم نصب ميشه ولي موقعي كه ميخواد اينترنتو تست كنه ارور ميده.ميخواستم از دوستاني كه 5310 دارند بپرسم كه آيا opera با 5310 مشكلي نداره و موقع تسب اينترنت ارور نميده.با تشكر.
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون.
saveکردن ok شده ولی گزینه network mode رو پیدا نکردم! آدرسش همینه ؟!
سلام دوست عزیز راستش تو display هیچ گزینه ای برای تنظیمات نور نیست !نقل قول:
راستش من فراموش کرده بودم که 5310 3g ندارهنقل قول:
شما نمیتونین اون کارو کنین