توی این سایتی که رامین عزیز معرفی کرده برای داونلود بعضی چیزها(بهتریناش) باید توی سایت ثبت نام کرد
راهی برای داونلود اینا نیست؟
کسی نیست که بتونه دانلود کنه؟
Printable View
توی این سایتی که رامین عزیز معرفی کرده برای داونلود بعضی چیزها(بهتریناش) باید توی سایت ثبت نام کرد
راهی برای داونلود اینا نیست؟
کسی نیست که بتونه دانلود کنه؟
دوستان تو اين تايپك مي تونين اطلاعات كاملي از اين بازي گير بيارين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا بصورت pdf راهنماي كلشو داشته باشين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .pdf
موفق باشين
دوستان نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی تو بازی سیمز یک چیز جالب هم وجود دارد و اون اکسیر جوانیست که با خوردن آن جوانتر میشوید :
بر روی جعبه که بر روی شکل هم مشخص است کلیک کنید و آخرین گزینه را به بازی اضافه و از آن استفاده کنید اگر به اولش نگاه کنید یک گلدان میبینید که گر به آن آب دهید به جای گل به شما پول میدهد !!!!!!!
هنوز نميدونم چيجوري ميشه ماشين خريد
مثل اينكه اقا ramin-ahmadi همه چي رو ميدونن
اگه لطف كنن و به همه توضيح بدن ممنون ميشم
چون يه چيزي در مورده ماشين هم گفت
والا من ماشین خریدم ولی هیج جوره نمیشه ازش استفاده کرد چون اصلا تو هیچ قسمتی نمیشه قرارش داد مثلا میز و صندلی و ... را میشه بیاری تو بازی ولی این نمیاد همش رنگش قرمز میشه
سلام واقعا خوشحالم كه بالاخره چند نفر به اين تاپيك زير خاكي سر زدن ولي حيف كه من خودم سيمز 2 رو پاك كردم و نمي تونم كامل كمك كنم ولي در باره ي اكسير و دستگاهي كه همه چيز رو پر مي كنه بايد اخطار كنم كه امكهن داره در بعضي شرايط فر از اون ها استفاده كنه و دستگاه بر عكس عمل كنه
اينم رموز سيمز 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد كه چند پست ميدم ولي مطالب دير به ذهنم مياد
در باره ي خونه سازي سيمز 2 مشكل داره ولي با ريختن university درست ميشه
اقا ramin-ahmadi لطفا بگو چيجوري ميشه ماشين خريد
براي چندمين بار دارم ميگم
من که گفتم به شما !! از سایتی که معرفی کردم بگیرید
بعد از نصب برید تو بازی به قسمت کامپیوتر و بازی برید اونجا میاد ولی هر کاری کردم نمیشه بیاریش تو بازی
خوب بجاي اينكه باز بگي برو تو سايت توضيح ميدادي
منم رفته بودم تو سايتش ولي نتونستم چيزي سر در بيارم
لطفا دوباره نگو برو تو سايت
همينجا توضيح بده
میشه بگید چی رو توضیح بدم ؟
در مورد ماشین ؟ در مورد ماشین باید بگم که اصلا نمیشه وارد بازیش کرد درسته که به لیست وسایل شما اضافه میشه ولی نمیشه وارد بازی کرد من دقیقا یادم نیست از کجای این سایت دانلود کردم ولی میگردم لینکشو پیدا میکنم میزارم اینجا
بازیش چند تا cd داره؟
لطفا یکم بیشتر دربارش توضیح بدین!
4cd هستش
من كه فعلانه از اين بازي خوشم مياد
به شما پیشنهاد میکنم پچ University این بازی رو بگیرید چون خیلی بیشتر از بازی لذت میبرید
من نياز به سريال اين بازي دارم
ممنون ميشم اگه بزاريد
نقل قول:
نوشته شده توسط naser13582005
کد:THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
در نسخه night life میشه ماشین خرید و ....
خیلی توپه
حتما امتحان کنین
اينم يه جايي براي خريدن ماشين
در مورد ساخت خونه در سیمز 2 یک توضیحی بده چطوری میتونیم تو سیمز دو خونه بسازیم
اگه بازيت كرك شده باشه خيلي راحت ميتونينقل قول:
نوشته شده توسط zafaranchi
اول ببين بازيت كرك داره
سلام
یه سوال در مورد بازی سیمز دارم
می خوام بدونم که وقتی از توی صندوقچه career rewards وسیله ای رو می یارم
و بخوام خونشون رو عوض کنم و ببرمشون جای دیگه میشه اون وسایلی رو هم که
قبلا اوردم توی اون خونشون هم باشه؟؟؟؟
نه نمیشه... حداقل من که نه کدتقلبی برای این کار پیدا کردم نه تا حالا موفق به این کار شدم
خوب شما مطمئنی که عیب از کرک هست؟ اگه اینجوریاست کجا باید یه کرک درست و حسابی و قابل اطمینان پیدا کرد که بازی رو خراب نکنه... تا امروز که هر چی کرک از سیمز دانلود شده همه گفتن که بازی رو اصلا اجرا نمیکنه به همین خاطر منم اصلا تا حالا کرک از نت دانلود نکردم چون به هیچ کدم اطمینان ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
بهتره که یکم درباره ی بسته های الحاقی این بازی هم بنویسیم
برو سيمز 2 از شركت دارينوس بگير كرك عاليه . خونه سازيش هم كار مي كنه. يا اين كركي كه درنقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
است رو دانلود كن. درست كار مي كنه .
سلام
آقا سیا شما اگه در اوایل انتشار این بازی. بازی رو خریدید اشکال از کرکه ولی اکثر شرکتهایی که در این دو سه ماهه این بازی رو انتشار کردند با کرک بوده با آقا حامدم موافقم دارینوس نسخهی کاملی رو وارد بازار کرده مالمن هم دارینوسه
ممنون
امید جان من متاسفانه از اون نسخه های قدیمیش رو گرفتم... حالا اگر بسته های الحاقیش رو مثل: یونیورسیتی یا اپنینگ جاب فور بیزنس رو روش نسب کنم درست می شه؟؟
اقا اول سلام
دوم اينكه مشكل بازي فقط با كرك حل نميشه يه پچ داره كه بايد بري از ادرسي كه ميگم بگيري بعد كه نصبش كردي مشكل بازي حل ميشه
بعضي از دوستان هم با نصب پچ موجود در نسخه مكمل نايت لايف(زندگي شبانه)مشكل داشتند بايد بهشون عرض كنم كه بايد يه پچ سالمو از ادرس زير بگيريد وقبل از نصب نايت لايف اونو رو كا مپيوتر نصب كنيد
اين جريانه career rewards چيه ؟ چيكار بايد بكنيم تا روشن بشه و قابل استفاده بشه؟
دوستان من كرك بازي رو كپي كردم ولي اين ارور رو قبل از شروع ميده
كسي نبود جواب مارو بده؟
خداييش تاپيك جداگونه ميزدم تا الان جواب گرفته بودما
من هم همين مشكل رو دارم
سي دس
مال شركتpardis
من هم مثل تو اين مشكل رو دارم ررفتم تو سايت شركت پرديس ديدمنوشته اگه اين پيامو ديديد حتما كرك رو درست كپي نكرديد براي من نشد حالا تو تست كن ببين ميشه
هم كركو كپي كردم هم اينكه روي كرك براي اجراي بازي كليك كردم
حالا يه مشكل ديگه دارم اين كه وقتي لود ميشه لودينگ كه تموم شد اخطار ميده به طوريكه هيچي ننو شته حالا چي كار كنم
ببین من چند وقتیه دنبال جواب این سوال می گردم:
روی یه زمین خالی در the sims چه جوری باید دیوار کشید.
اگر جوابمو بدی ازت ممنون میشم.
استفاده اين به افراد کوچکتر از ۱۸ سال توصیه نمیشود. با استفاده از این پچ سانسور بازی ۱۰۰٪ برداشته میشود و با استفاده از دیگر پچ ها دخترهای +۱۸ به بازی اضافه خواهند شد.
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فقط برای sims 2)
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای university)
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای night life)
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای open for business )
پچ برداشتن سانسور را از اینجا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط برای pets)
پچ اضافه کردن دخترهای +۱۸ ِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای تمامی مجموعه ها)
عکسی از بازی پس از اعمال پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکل دارم تو ساخت خونه وقتی که زمین خونه رو انتخاب می کنم و برای ساخت در و دیوار خونه داخل میرم نمیتونم این کارو بکنم یعنی نوع دیوار رو که انتخاب می کنم وقتی نشانه گر ماوس رو روی محیط بازی می برم نشانه گر هیچ تغییری نمی کنه در و نمی تونم دیوار بکشم مثل اینکه هیچ انتخابی رو انجام ندادم.
دوست عزیز هنوز کرک سالم توی این تاپیک گذاشته نشده من نمی دونم چرا بعضی از دوستان بی دلیل چیز تست نشده رو توی تاپیک قرار میدن شاید به خاطر بالا رفتن تعداد پسته. :puke: به هر جهت بازی من به خاطر یکی از همین کرک ها که دوستان گذاشته بودن خراب شد.نقل قول: