من این گوشی رو دارم ولی یه کم مشکل دارم اونم مال من اینطوره چون از فامیلامون یکی داشت میگفت خلی خوبه w810 که دوستان گفتن که اصلا قشنگ نیست خیلی هم زشته.k750 هم اتو فوکوس داره فکر نکنم زیاد متفاوت باشه بازم سلیقه شخصیه
Printable View
من این گوشی رو دارم ولی یه کم مشکل دارم اونم مال من اینطوره چون از فامیلامون یکی داشت میگفت خلی خوبه w810 که دوستان گفتن که اصلا قشنگ نیست خیلی هم زشته.k750 هم اتو فوکوس داره فکر نکنم زیاد متفاوت باشه بازم سلیقه شخصیه
با 240 تومان به نظر شما بهترين انتخاب K800 هست ؟
به نظر من همین میتونه بهترین انتخابت باشه
البته روی 5700 هم فکر کن...
دوست عزیز
دوربین کا750 های جدید با سری اولش خیلی فرق داره و اصلابدرد نمی خوره. مثلا اگه عکس بگیری جدیداش عکس رو زرد می گیره. می تونی به سادگی چک کنی. درب دوربینش رو باز کنی و انگشتت رو روش بگذاری. اگه ال سی دی تصویرش سیاه کامل نشد و نویز داشت و یا دانه های آبی و قرمز داشت دوربینش بدردخور نیست. ولی 810 دوربینش رو که فعال کنی و اینکار رو انجام بدی صفحه کاملا مشکی می شه. بعدش عکس های 810 واقعا توی دومگاپیکسل ها بدون رقیبه (بدون تعصب چوش گوشی من نوکیاست). اتوفوکوس این گوشی محشره. صداش هم نسبت به بقیه گوشی ها مثلا کا700 خیلی بهتره.
کا 550 گوشی خوبیه ولی دوربینش در حد واندازه های سایبرشات نیست و به 810 هم نمی رسه.
گوشی های دیگه دوربینشون به خوبی 810 نیست. وجدانا بدون تعصب عرض کردم. می توانید عکس هاش رو مقایسه کنید. به نظر من شونی اریکسون تونست با 810 بازار رو بگیره.
دیگه بقیه اش با خودته.