100 گیگا بایت اپلود که کلی وقت و هزینه برده بود رفت هوا ...
دوستانی که vpn vpn میکنند آخه همه که نمیدونند این چیه . تازه کلی توی سرعت دانلود و اپلود تاثیر میزاره .
امروزا این نوشته امضام بدجوری داره مغزمو قلقلک میده .:9:
Printable View
100 گیگا بایت اپلود که کلی وقت و هزینه برده بود رفت هوا ...
دوستانی که vpn vpn میکنند آخه همه که نمیدونند این چیه . تازه کلی توی سرعت دانلود و اپلود تاثیر میزاره .
امروزا این نوشته امضام بدجوری داره مغزمو قلقلک میده .:9:
دیوونه جون باور کن امریکایی ها همین رو میخوان که ماها همینی که در امضا هستش همین فکر کنیم.
والله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی عزیز فعلا که رپیدشیر رو امریکا فبلـتر نکرده ... حرفت منو یاد فیلم دایی جان ناپلون انداخت ...: (( کار ، کار انگلیساس )) . عزیز دل انگیز کارای دولت و حکومت خودمون ما رو داره دلزده میکنه از این کشور . آخه چه دخلی داره به امریکا و سایر ایادی استکبار!!!
من كه نميتونم وارد بشم تا با همراهي شما اين مشكلو حل كنيم :13:نقل قول:
بیاین با همراهی هم این مشکل رو حل کنیم :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181415
راستي مگا آپلود محدوديت دانلود نداره ؟؟؟؟؟
جهت اطلاع دوستان باید بگم هنوز برای من بالا میاد راپید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله ، نمیتونی وارد بشی چون الآن aQua داره اون تاپیک رو همراهی میکنه !!!
به هر حال اینجا میگم ، من امروز زنگ زدم به داتک ، به مسئول مربوطه اعتراض کردم ، گفت ما فقط دستور رو انجام میدیم که اونم از قوه قضائیه است . ما فقط میتونیم اعتراض کاربران رو به گوش اونا برسونیم . در ضمن گفت تا الآن حدود 700 تا Email اعتراض آمیز دریافت کردن . و گفت که بهشون قول داده شده تا 24 ساعت آینده دوباره این موضوع بررسی بشه .
درخواست من از دوستان اینه که با یک تلفن یا Email یا ترجیحا هر دو ! اعتراض خودشون رو به ISP ها برسونن تا اونا هم مجبور بشن بیشتر پیگیری کنند .
این پست رو دوباره یادآوری می کنم!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست من میشه بگی چه جوری این مشکل رو حل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:نقل قول:
نقل قول:
:31:
کار صهیونیست هست من می دونم:27:
با VPN .نقل قول:
MaFia ی عزیز ، پاک کردن این تاپیک مظلوم کار کیه ؟!!!نقل قول:
هر کی بوده طرفدار فیل ترینگ Rapidshare بوده .
تا چند وقت ديگه .............
فقط
احتمالا كار همون صهيونيست هاست كه مافيا گفت !!!!!!!!!!!!نقل قول:
MaFia ی عزیز ، پاک کردن این تاپیک مظلوم کار کیه ؟!!!
حالا جدا از شوخي اون تاپيك از بحث منحرف شده بودواسه همين بسته شد !! اصلا موضوعش عوض شده بود !
بابا من اون تاپیک رو نمیگم که ، اون یکی رو میگم !
من یه تاپیک ایجاد کردم که فقط دو نفر توش پست دادن و رفت پیش aQua !!!
اینم پستهاش :
نقل قول:
Rapidshare.com - درخواست از دوستان برای همراهی
با سلام خدمت همۀ دوستان .
همونطور که همه میدونید ، این سایت فیل تر شده . من امروز با داتک تماس گرفتم ، مسئول مربوطه گفت که تا به حا بیشتر از 700 تا Email اعتراض آمیز در این باره دریافت کرده . گفت ما فقط دستورات ابلاغی از قوۀ قضائیه رو اجرا میکنیم ، پرسیدم هیچ دلیلی برای این کار ذکر نکردند ؟ گفت نه .
گفت ما فقط میتونیم اعتراضات شما رو به گوش اونا برسونیم و الآن به ما قول دادن که تا 24 ساعت آینده مجددا این سایت رو بررسی کنند .
من از همۀ دوستان تقاضا دارم که یک تماس با ISP خودشون بگیرن و یا با یک Email اعتراض خودشون رو اعلام کنند . هر چقدر اعتراضات بیشتر بشه ، ISP ها هم مجبور میشوند بیشتر پیگیری کنند .
لطفا همۀ دوستان عزیز همراهی کنند .
نقل قول:نقل قول:
البته اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک رفته Trash ، مسئله اینه که یه کاری کنیم این Rapidshare باز بشه .
بی خیال اون تاپیک .
پس احتمالا به خاطر وجود اين تاپيك بوده حالا بي خيال من كه اينجا هيچ كارم فقط نظريه دادم !...نقل قول:
بابا من اون تاپیک رو نمیگم که ، اون یکی رو میگم !
من یه تاپیک ایجاد کردم که فقط دو نفر توش پست دادن و رفت پیش aQua !!!
من به هر چي تلفن كه خودم داشتم دوستان دادن زنگ زدم همشون متق القول يا گفتن دو سه ساعت ديگه درست مي شه (نخود سياه اينا ) يا گفتن دستور قوه قضاييس ( صداقت ) !نقل قول:
البته اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک رفته Trash ، مسئله اینه که یه کاری کنیم این Rapidshare باز بشه .
بی خیال اون تاپیک .
فكر نكنم ديگه كاري از دست ما بر بياد من كه ديگه نا اميد شدم ....
برا من مشكلي نداره
يعني براي شما ----- نيست؟:18:نقل قول:
براي من كه ----- شده:19:
آخه واسه چي ؟! حالا دانلود از طريق اينترنت غير ممكن ميشه ديگه؟!(منظورم از طريق راپيد شر هست:19::19:)
و اینست آزادی همراه با امنیت دولت مهرورز !!!!
چه قشنگ گفته :
بنيامين فرانكلين :
آنان كه آزادى را فداى امنيت مى كنند، نه شايستگى آزادى را دارند و نه لياقت امنيت را.
برای من دردناک تر از فیل تر شدن رپیدشیر اینه که
اووونایی که این تصمیم رو گرفتن اصلا نمیدونن آپلود سنتر چی هست به چه دردی میخوره و باهاش چیکار میکنند !!!
اینترنت بی رپید ارزونی خودتون !!
راست میگه واقعا !نقل قول:
ما نباید کم بمیاریم ، از VPN استفاده میکنیم . این دیگه چه مسخره بازیه که راه انداختن ؟
مثل جریان همون 128 هست ! میگن ما تحقیق کردیم به این نتیجه رسیدیم که ملت از این سرعت بالاتر نیاز ندارن ! خوب شما چی کار دارین هر کی نیاز نداشته باشه نمیگیره !!!
احتمالا در این مورد هم تحقیق کردن دیدن ملت به Rapidshare نیاز ندارن !
يه دليل جديد تازگيا واسه بسته شدن رپيد شر من تو يه سايتي ديدم نوشته بود به خاطر تحريماتي كه عليه ايران صورت گرفته با كمبود پهناي باند مواجه شدن واسه همين سايت رپيد شر رو بستن تا ميزان زيادي پهناي باند سيو شه ! و گفته شده دليل ندادن سرعت بيشتر از 128 هم همين بوده كه طرح زياد موفقي نبوده به همين علت پيشنهاد بسته شدن رپيد داده شده !!
البته این هم زیاد موفق نخواهد بود !!!نقل قول:
من که فعلا دارم از تورنت و emule استفاده میکنم و ترافیکی که استفاده میکنم 2 برابره حالتی هستش که از رپیدشیر دانلود میکنم
چون آپلود هم دارم !
خلاصه دارم ISP رو میترکونم :دی
منم همینطور ، هم uTorrent و هم eMule ، خیلی کیف میده !
اگه کار و بار خوب پیش بره 256 رو به 512 ارتقاء میدم ، گور پدر هر چی مزاحمه ! ما که کار خودمونو پیش میبریم !
راستی این ISP ها خیلی این وسط دارن مردم رو میچلونن ! افتضاحیه واسه خودش . هر ISP برای خودش یه ساز میزنه ، پولی هم که میگیرن واقعا خیلی بیشتر از اون مقداری هست که باید بگیرن .
مردم تو کشورهای دیگه با 1 درصد حقوقشون 24 مگابیت میگیرن ، بعد ما برای برای 1 مگابیت (تازه اگه بتونیم بگیریم !) چقدر باید پیاده بشیم ؟
اتفاقا این که از وی پی ان استفاده کنیم کم آوردنه.نقل قول:
که به خاطر ندونم کاری ها و بی لیاقتی های یه عده تحریم بشیم که حالا مجبور بشیم از رپید استفاده نکنیم. هر چند که می دونم این بهانه ها همش مزخرفه و دارن چرت میگن.
باید اونقدر اعتراض کنیم تا بازش کنن.
آخه این روز ها هر کسی از مامانش قهر می کنه میره Isp می زنه.نقل قول:
راستی این Isp ها خیلی این وسط دارن مردم رو میچلونن ! افتضاحیه واسه خودش . هر Isp برای خودش یه ساز میزنه ، پولی هم که میگیرن واقعا خیلی بیشتر از اون مقداری هست که باید بگیرن .
قضيه اين isp كه شما ميگيد چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والله..تو این ممکلت همه چی با پارتی حل میشه...بستگی داره یه اینکه چقدر پارتی برش داره..
بمن بالای 128 نمی دادن....پارتی دیدیم...512 شامل حالمون شد...
سایت ها تو شهرمون ----- بودش..جالبه که فارسی ها و انگلیسی ها فیلتره....یعنی مثلا من میرم تو سایت فرانسه که بالای18+ هستش...راحت میشه رفت توش سیر و سیاحت کرد!!!
تو شهرمان دو تا ف ی لتر هست..یکیش مرکزی از تهران..یکیش مال مخابرات خودمون...
بازم با دیدن همون پارتی بدون واسطه و ساختن هاست و دومین و نرم افزار و این چیزا الان عین آمریکا و اروپا از هر سایتی در حال بازدید هستم!!انگاری تو اروپا نشستم...
اگه مخابرات فیلش کرده..پس چرا واسه من الان از همون isp فیلش نیست؟!
رپید هم فیل بودش...با یک تلفن و هماهنگی اونم از فیلش در اومد!!نمی دانم مخابرات سفارشی عمل می کنه یا اینکه isp انتخابی رفتار می کنه!!!!
خلاصه گول حرفایی را نخورید که بهتون می گن..اینجا شده عین ماتریکس!!!!شما ها هم باطری هاش!!!:27:
نقل قول:
................Great
?Could I know where the hell U live
راسته به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چطوري ميخوايم از اينترنت دانلود كنيم همش كه رپيدشر بود:19:
حالا خوبه مگا آپلودم ببندن:18:
برا من هنوزم فيل نيست! بي رپيد اينترنت به چه دردي ميخوره؟
به امضام توجه کنین نظر منو خواهید فهمید
مخابرات توان ارائه پهناي باند لازم را ندارد
ايتنا - عليرغم نظرمديران وزارت ICT و شركت ديتا، واگذاري پهناي باند موردنياز به شركتهاي اينترنتي دچار مشكل شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سوي يكي از شركتهاي معروف ارائه كننده خدمات اينترنت در تماس با ايتنا اعلام شد درخواست پهناي باند شركتها از دولت با مشكل مواجه شده است.
مدير فني اين شركت با اشاره به اين كه درخواست مبني بر خريد پهناي باند بيشتر حدود دو ماه پيش به شركت فناوري اطلاعات ارائه شده است، از عدم اختصاص آن خبر داد.
به گفته وي با فاصله كمي از اين درخواست، هزينههاي لازم به شركت مخابرات پرداخت شده و به طور رسمي در سوابق ثبت شده است.
وي همچنين مدعي شد كه بلافاصله از سوي امور مشتركين ديتا، دستور لازم براي افزايش ظرفيت مورد نظر صادر گرديده اما تاكنون هيچ تغييري در اين زمينه انجام نگرفته است.
به گفته وي، در اين مدت 3 بار دستور افزایش برای اقدام ارسال شده است و هربار بعلت نبود پهنای باند توسط واحد فنی برگشت خورده است.
وي در اين زمينه به مكاتبه مكرر اين شركت با مديران مخابرات و وزارتخانه از جمله جواد رادمان مديرعامل ديتا و نيز محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اشاره كرد كه با گذشت بيش از يك ماه هنوز هيچ پاسخي به آنها داده نشده است.
ظاهرا اين مشكل براي شركتهاي بسياري ايجاد شده و مخابرات قادر به پهناي باند لازم آنها نيست، و تنها امكان برآوردن نياز براي مواد خاص وجود دارد.
مخابرات: هر نيازي به سرعت پاسخ داده ميشود
اين در حالي است كه مديران مخابرات و وزارت ICT با اعلام كفايت پهناي باند موجود كشور، خود را آماده پاسخگويي فوري به همه درخواستها ميدانند.
جواد رادمان، مديرعامل شركت فناوري اطلاعات(ديتا)، كمتر از يك هفته پيش در گفتوگويي اظهار داشت: در حال حاضر، نياز پهناي باند كشور تامين و حجم آن نيز 9 هزار و 600 مگابيت جهت ارسال و دريافت است.
وي افزود: امكان ارائه پهناي باند به ISDP و ICPها و تمام دستگاههاي دولتي به ميزان مورد درخواست فراهم است و هيچ محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد.
وي در پايان مجددا تاكيد كرد: صريحا اعلام ميكنيم كه به هرميزان پهناي باند لازم را تامين ميكنيم.
همچنين سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اخيرا با اشاره افزايش پهناي باند اينترنت در کشور پس از شروع دولت نهم تصريح كرده بود: عليرغم اعلام آمادگي ما براي افزايش پهناي باند، متقاضي براي انجام اين کار در کشور وجود ندارد، بنابراين کليه اشخاص حقيقي و حقوقي ميتوانند نياز خود را به هر مقدار که باشد به مخابرات اعلام کنند تا براي آنان فراهم شود.»
منبع خبر: ايتنا
کد:http://www.itna.ir/archives/news/008483.php
دلیل این حرف من اینه که برای کسانی مثل من که اکانت ندارن رپید واقعا مثل عزائیل بود.....
از شرش خلاص شدم....
تا وقتی که توی این مملکت هر کس فقط خودشو می بینه وضع بهتری نخواهیم داشت. الان کاری که شده ضرری به شما نمی زنه ولی ممکنه در اینده کار دیگه ای بشه که ضررش فقط به شما بخوره و دیگران بی تفاوت باشن.
با این تفرقه ای که وجود داره ما هیچ وقت تبدیل به یه کشور پیشرفته نمیشیم.
رمز پیشرفت کشورای جهان اول اینه که اونجا اگه کسی با حیوونا هم بدرفتاری کنه همه بسیج میشن در دفاع از حقوق حیوانات ولی اینجا تا مشکلی مثل صاعقه مستقیم تو سر کسی نخوره اعتراض نمی کنه. و این طوری میشه که دایم همه در حال اعتراضن (چون هر کی فقط به مشکل خودش اعتراض می کنه) ولی هیچ کی هم جوابگو نیست و هیچ مشکلی هم هیچ وقت حل نمیشه. و سردمداران محترم با خیال راحت به تن پروری و بی اعتنایی به مشکلات ادامه میدن.
ولی واسه ما ف ي ل ت ر نيست !
:5::21::27:
دوستان عزیز برای دانلود کردن از راپید که ف---- شده کافی است یه ------ برای داتلود منیجرتون ست کنید کاری نداره که.......من الان با آسیا تک و idm دارم از راپید دانلود می کنم...و مشکلی هم نیست اگه خواستید بگم چطور می شه این کارو کرد.....:10:
نقل قول::13:واقعا جای تاسف داره این جور طرز فکرای سطح پایین:2: .نقل قول:
ازفیلترشدن رپید شر بسیار خرسندیم
به امید فیلترشدن مگا آپلود و سایتهای مشابه
مثل اینه که بگی چون من پول ندارم ماشین بخرم باید بزنم ماشین همه رو پنچر کنم ... تا از شرش خلاص شم .
برادر شما 1 روانپزشک برو !!!!:20:
=========
من هم به شخصه :
ازفیلترشدن رپید شر بسیار ناخرسندیم
به امید فیلترشدن آدمایی با طرز فکر شما .:27:
خوب دوست عزیز میفرمایید چی کار کنیم ؟! من که مرتب دارم میگم زنگ بزنید ، Email بفرستید .نقل قول:
نه بابا ISP های بزرگ خودشون از همه بدترن .نقل قول:
من معنی این کلمه رو نفهمیدم ! گرچه بعضیا با پارتی راحت Dedicated هم میگیرن برای خونشون ، ولی قیمتش سر به فلک میکشه . بهترین راه استفاده از دیش است .نقل قول:
خوب دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو مفت و مجانی استفاده کنیم . دوستانی که زیاد Upload میکنن ، بالاخره باید یه اجا اکانت بخرن تا هم فایل هاشون پاک نشه ، هم خودشون راحت بتونن از بقیه سرویس ها و امکانات اون سایت استفاده کنند . مگه حالا به عنوان مثال MegaUploads بهتر از Rapidshare هست تو این زمینه ؟نقل قول:
تنها راهش فعلا" استفاده از ------ . کاریش نمیشه کرد . همشون میگن که اشتباهی ----- شده ولی من میگم هیچ اشتباهی در کار نبوده . بابا ناسلامتی متخصص هامون پشت سرورهای اینترنت نشستند . اگه اینقدرو نفهمند که اشتباه کنند که فاتحه هممون خوندست .
توهین به راپید شیرنقل قول:
هرگز
مهدی جان
تمام زندگی من از راپید میاد بیرون :21:
با بخشی که قرمز کردم کاملا موافقمنقل قول:
خوب دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو مفت و مجانی استفاده کنیم . دوستانی که زیاد Upload میکنن ، بالاخره باید یه اجا اکانت بخرن تا هم فایل هاشون پاک نشه ، هم خودشون راحت بتونن از بقیه سرویس ها و امکانات اون سایت استفاده کنند . مگه حالا به عنوان مثال MegaUploads بهتر از Rapidshare هست تو این زمینه ؟
ولی کاربرانی که دانلود میکنن با محدودیت های بالایی توسط این دو سایت مواجه هستن.....
خوب خریدن اکانت هم هزینه نیاز داره....که برای افرادی مثل من خیلی سخته پرداخت اون.....
پ ر و ک سی هم جواب نمیدهنقل قول:
تنها راهش فعلا" استفاده از ------ . کاریش نمیشه کرد .
باید از Vpn استفاده کنین.....